- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzolee216
senior tag
-
kzolee216
senior tag
válasz
rumkola #22970 üzenetére
Nekem C725 tv-m van, fw pedig V578. De nem fw függő, mert sorba telepítem. Android és most GoogleTV rendszerrel is produkálja.
Igazság szerint már megszoktam, messziről fel se tűnik, pedig PC-n HDR-ben használom. Kábelt nekem macera cserélni, mert 5 méteres és egy része egy felfúrt szekrény mögött megy.PS5-nél a Ghost Of Tsushima alatt is érzékelhető egy Chroma probléma, amire megoldás nincs. (Reddit-en is van pár kép a jelenségről)
-
-
kzolee216
senior tag
C725 menüjében a VRR most parasztvakítás, vagy tényleg tudja? Bekapcsolás után semmi változást nem tapasztalok. (akkor ezt így meg is válaszoltam lehet magamnak)
-
kzolee216
senior tag
Tegnap vettem észre, hogy bekerült a VRR a C725-be is. Ez most igaz, vagy valami bug lehet a rendszeben, hogy látom és be is tudom kapcsolni? :D
Azt még nem tudom, hogy működik tesztelésre nem volt időm, viszont bekapcsolni be tudtam. -
kzolee216
senior tag
C725-nél most vettem észre, hogy sima, tehát nem hdr tartalmak alatt VLC, vagy Kodi lejátszóval a képbeállításokra nem reagál a TV. Már frissítettem, szerviz menüs visszaállítást is kipróbáltam, de sajnos nem segített.
Konkrét eset:
- Sima 1080p film elindítása.
- Képbeállítás, majd a színtelenítést lecsavarom és semmi változás. Ugyan ez van a többi beállítással is, kivéve a gamma, az működik.Hdr tartalomnál minden oké, ott lereagálja a tv.
Ez mitől lehet? Eddig csak konzoloztam rajta, ott nem jött elő ez a probléma.
-
kzolee216
senior tag
-
kzolee216
senior tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már ghostolást C725 alatt? Egy PS5 fut alatta, aminél tapasztalom ezt a jelenséget. Úgy látom, hogy a kék és a piros ghostol a mozgásban lévő pixelek alatt (pl. Fifa-ban eléggé zavaró, mert az embereknél látszódik). Valamivel ezt meg lehet oldani? FW-t nem tudom lehet e rá tölteni, a TV azt mondja, hogy a legfrissebb verzió van fent. TV+op. rendszer verzió: V5.2.0 (V8-2102250-MF1V520)
Köszi.
-
kzolee216
senior tag
C725-ön van olyan megoldás, hogy a jack kimeneten és a tv hangszórókon egyszerre adjon hangot a tv?
Amint bedugom a jack kábelt, úgy lenémítja a tv a hangszóróit.
Köszi.
-
kzolee216
senior tag
Szerintem jó Tv. Tegnap vettem pont egy ilyet. A beállításaival el kell szüttyögni, de utána szerintem teljesen korrekt képet ad az árához képest.
Youtube 4k-ban kicsit bereccen, akadozik, viszont a Netflix szuperül müködik. Hamarosan jön hozzá egy ps5, arra leszek kívancsi, mert az alá lett véve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged