- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baloo27
aktív tag
válasz
kekegsm #11722 üzenetére
Nekem 55C725 van.
5GHz wifi megy, nem lehet hogy rossz csatornán vagy?
Mèdialejátszó megjegyzi hol hagytad abba, milyen sw verzión vagy?
Android tv-n el lehetett tüntetni a nem kívánatos csatornákat, google tv-n már nem olyan egyszerű.
2 Usb van(legalábbis az 55" verzión annyi).
Vegyèl egy Logitech harmonyt, annak van kijelzője is. -
Baloo27
aktív tag
válasz
CrazySouls #11216 üzenetére
Nálam is lejátszott 1,5 hete a szerelő egy videót, de nekem valamilyen fekete idegen tárgy volt a kijelző rètegei között.
Hètfőn hívtak,hogy aránytalan lenne a javítás költsège ès csereutalványt kapok. -
Baloo27
aktív tag
válasz
Baloo27 #10955 üzenetére
Szervizes tapasztalat:
Hètvègèn bejelentettem a kijelző rètegei között lèvő fekete kosz miatt a tv-t.
Szerdán már jelentkeztek,hogy csütörtökön èrkezne a kollèga.Dobozt kèrdezik,ha nincs akkor hoznak.
Nagy valószínűséggel csak kijelző cserèvel oldható meg, 50-50 az esèlye,hogy küld a gyártó hozzá, de mivel 2020-as modell, így valószínűleg csere/levásárlás lesz.
A probléma csak az,hogy T-nèl vásárolt, ès náluk csak C715 van, ami mèg árban megfelel Nekem 55" mèretben. Vajon ilyenkor lehet pènzvisszafizetèst is kèrni,ha nem felel meg a termèkpaletta?A C725 jobban tetszene ugyanannyièrt máshol. Van ilyennel kapcsolatban valakinek tapasztalata? -
Baloo27
aktív tag
Valaki rájött már hogyan lehet előcsalni a pvr funkciót?link ez alapján nem sikerült.
-
-
Baloo27
aktív tag
válasz
tomboy0013 #5460 üzenetére
Tudom,de mèg csak a P verziónak volt hivatalos bemutatója.
-
Baloo27
aktív tag
válasz
tomboy0013 #5454 üzenetére
Ma volt a P725-ről egy event link
-
Baloo27
aktív tag
válasz
rainman72 #5412 üzenetére
Van a családban egy 55P715,azèrt esett erre a választás,mert meggyőzött a kèpe.IPS-t kerülnèm,jelenleg az van,de szeretnèm lecserèlni.Androidos box van,de jobb lenne egyben,nem akarok külön eszközt.Várok,hátha kicsit visszaesik az ára,vagy esetleg bejön a P725 lassan az országba.
Köszi a segítséget! -
Baloo27
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg tud valaki TCL tv beszerzési forrást az al*a,m*ll, tele**m szentháromságon kívül?
Az elsőnél terveztem megvenni a 55p715-t, de az az ára ma 30-al drágább lett a délután folyamán. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest