Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
Pro Koryak #31057 üzenetére
Én is igy vagyok ha jó árban tudok oledet csak azt fogok venni! Qled-röl váltottam oledre, ég és föld a kettő igaz én csak sötét szobában filmezek és nekem a tökéletes fekete fontos nem a magas fényerő!
-
Kiskutya
veterán
Szerintem fotózd le és írd le a problémát a szerviznek emailben. Gondolom adnak majd valami ajánlatot mennyi lenne a javítás. Azt meg majd te eldöntöd megéri e. 350-400 ezres tv-nél én úgy gondolom ha 100-bol kijönne akkor megérné de 200-at már nem biztos hogy adnék érte!
-
Kiskutya
veterán
Már mindkét tv teljes ps5 kompatibilis, így bármelyiket választod jó lesz hozzá! Van még egy megoldá! Rendeld le a c7-et és ha úgy látod elég akkor meghagyod ha valami nem tetszik akkor 14 napon belül visszaküldöd! Nyilván nem szívesen bontogat az ember egy ekkora tvt majd küld vissza de ha beválalod egy ötletnek jó!
-
Kiskutya
veterán
válasz
dgyuri0123 #18508 üzenetére
Most néztem meg 27 terméket rendeltem tőlük amiből 1-et küldtem vissza amit pár napon belül vissza is fizettek. A haverom parfümöt vett amit kibontott és visszaküldött és még ott se szaroztak visszafizették az árát! Én szinte csak innen rendelek eddig nem csalódtam. Ha volt is gond eddig mindenben segítettek! Volt hogy rossz terméket küldtek le és írtam nekik hogy gyerek születés napjára kellett volna és mivel ők hibáztak meg se várták hogy vissza kerüljön a rossz termék expressz szállítással kijött még azon a héten a gyerek ajándéka!
-
Kiskutya
veterán
válasz
amdboy #18479 üzenetére
Nálam soha semmi gond nem volt az emagnál. Amit eddig visszaküldtem 1ft-ot sem kellett fizetnem! Ügyfélszolgálat meg kB 1 hónapja még tuti volt mert beszéltem velük. Szerintem arra kell figyelni emagon ha lehet akkor emag által forgalmazott terméket vásároljon mindenki.
-
Kiskutya
veterán
válasz
amdboy #18401 üzenetére
Először is nézd meg valami energia takarékos mód vagy automata fényerő nincs e bekapcsolva. (kapcsold ki) Utána kapcsolja ki minden képjavítót. Nemtom milyen és mekkora tv volt előtte de azért 55-ös méretnél sem árt normális minőségü anyag! Érdemes mindent 4k-ba nézni ha megteheted. A boxon is lehet felbontást állítani azt is nézd meg mire van állítva. Egyébként egy YouTube-os 4k hdr demónak hoznia kell az áruházi minőséget!
-
Kiskutya
veterán
válasz
sztomi1981 #17594 üzenetére
-
-
Kiskutya
veterán
Örülj ha egyáltalán megjelenik az automatán az új szoftver nekem a c715re egy se jelent meg mindet nekem kellett feltenni és van még egy p615 is arra se jött ki magától soha új szoftver! Egyébként ha nincs vele gondod ne kísérletezz mással! ( érdekesség még hogy jelenleg egy hisense 65a9g tv-m van az se frissíti magát de ahhoz még szoftvert se találni a neten, úgy látszik én kifogom ezeket..)
-
Kiskutya
veterán
válasz
winters123 #17018 üzenetére
Elég komoly lesz ez a c845 és brutál jól néz ki igy képen!
-
Kiskutya
veterán
válasz
randras_83 #16612 üzenetére
Kb mint a c715 vagy c725.
-
Kiskutya
veterán
Rendeld meg, teszteld le ha tetszik megtartod ha nem visszaküldöd! 735 egy jó tv. A te tévézési szokásaidhoz kell tesztelni ami esetleg másnál probléma lehet te észre se veszed mert nem használod azt a funkciót vagy lehet a következő frissítés már javítja! Nekem c715 volt a hdr ott is működött valószínű itt sincs probléma vele az már más dolog hogy léteznek nagyobb hdr fényerővel rendelkező tévék de azok árban is drágábbak!
-
Kiskutya
veterán
válasz
#48613632 #15762 üzenetére
Szerintem hanyagoljuk a témát már fentebb írtam mi a véleményem és amit írtál nem változtat rajta. A kémkedés benne van a pakliban más gyártónál is a minőség meg idővel kiderül. Huawei telefonom van lassan 6 éves mate 10 pro azóta is tökeketesen müködik pedig van használva és még akku se volt cserélve és még mindig bír 1 napot! Ha ennyire parázol tényleg kerüld a kínai cuccokat vagy xanax esetleg frontin jó megoldás lehet.
-
Kiskutya
veterán
válasz
#48613632 #14833 üzenetére
Azért mert nem láttál mást! Én ugyan igy gondoltam mint te nekem c715 volt és sokat írtam hogy ettől minek nagyobb fényerő. És most hogy oleden nézem a hdr-t teljesen más élmény. Nem a fényerő a lényeg vagyis nem úgy ahogy a c715 vagy 725 csinálja hanem az hogy ott legyen fényes ahol kell. PL csillagok vagy egy autó lámpája. Igy egyáltalán nem zavaró hanem látványos. Full sötét szobában a c715-nél nem is tudtam nézni a dv fényes módot mert annyira zavaró volt.
-
Kiskutya
veterán
válasz
boxmaci #14681 üzenetére
Szoftveres problémák mindig felhasználás függő! A gyerek szobába van egy 43p615 a 645-ös szoftverrel. Nincs semmi rákötve nem megy külső eszköz hozzá. Csak netflix, disney a gyereknek. Még a gyorsinditás is be van kapcsolva és oda tökéletes. A c715-nél nekem volt erősítő, Ps4 és hálózatba is használtam na ott már közel nem volt ennyire ok minden.
-
Kiskutya
veterán
válasz
nagymolnar #14663 üzenetére
Pont vásárlás előtt kötötték be hozzánk az optikát. Jött android box t-töl amin van hbo max app, igaz buktam a Hdr-t de amit ott nézek ahoz a 4k is tökéletes. Minden más van vidaa-ra is ami nekem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- E-roller topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest