Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz freeapro #4247 üzenetére
Frissítésen legalább látszik hogy foglalkoznak vele és bármikor vissza tudsz rakni egy régebbit ha nem tetszik az új. Ráadásul elég kevés app van a hisense rendszeréhez pl hbo go sincs. Távirányító tanítható csak kellene hozzá normális tcl kód azt írta itt valaki nem jó a régi tcl kód mert újabb kell. Az új kódot honnan lehet megszerezni fogalmam nincs. (engem nem zavar a több távirányító így ezzel nem us foglalkoztam)
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
-
embe
nagyúr
válasz freeapro #5467 üzenetére
Innen vetted?
Azt nézd már meg légy szíves hogy a NEZFLIX -nél használható-e! Nekem egy kínai légegeres távirányító van, de a netflixnél nem működik. YT-on meg mindenhol máshol igen.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
-
RVR400
veterán
válasz freeapro #12912 üzenetére
Több verzióval is kipróbáltam, mindegyiknél volt reset all, reset shop és visszaállítás is, bízva benne, hogy hátha egyszercsak elmúlik a hiba, de nem jött be.
Közben rájöttem, hogy egyszerűbb úgy tesztelni, hogy félhomályban kicsit kopogtatom a kijelzőt ujjal, amikor ki van kapcsolva, és szépen látszik az érintésnél a felvillanás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos cigaretta 🔞
- BestBuy topik
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed