- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeapro
senior tag
Sziasztok! A 4 éves 65C715 tv-ben megadta magát a ledes backlight. Ha rávilágítok látszik halványan a kép, hang van. Sem a power boardon se a main boardon nem látok semmi látványos hibát. Ha széthúzom a power és mai board közötti kábelt, akkor semmi sem látszik.
Lehet ezt a hibát gazdaságosan javítani? -
freeapro
senior tag
Ha valakit érdekel megy az RC602S JUR1 légegeres távirányító 65C715-el.
Én ezt vettem meg: eBay item number:352861957377 -
freeapro
senior tag
Valaki használja a C715-ös TV-t RC602S légegeres távirányítóval? Le akarom cserélni a gyárit, mert agyfaszt kapok tőle, hogy ha picit mellécélzok nem működik.
Ha működik melyik "jur" verzióval megy? -
freeapro
senior tag
Megjött a TV nekem is. Kép ok, eddig minden megy rendben.
-
freeapro
senior tag
Köszi a válaszokat. Magyar Posta futárszolgálattal jött?
-
freeapro
senior tag
Emag nem kapkodja el a kiszállítást. Kedden rendeltem, elvileg mától szállítják, de még fel sem adták. Kinek mennyi idő alatt jött meg?
-
freeapro
senior tag
A C715 manual a 13. oldalán T-link néven ír CEC képességekról: [link]
Ezt próbálta már valaki? -
freeapro
senior tag
-
freeapro
senior tag
Úgy néz ki, TV vásárláskor a TCL lesz a befutó, egyetlen komolyabb problémám maradt: a távirányító.
Úgy tudom nem megy a HDMI CEC, és Telekomos IPTV boxot nem lehet a TV távirányítóval vezérelni.
Van erre valami megoldás? Pl. LG okos távirányítóval megtanítható erre. Láttam TCL-nek is van okos távirányítója. Azzal esetleg megy?Illetve azt látom, hogy a TCL nem annyira felhasználóbarát. Kicsit melós a beállítás és ez a sok frissítés. Ebből a szempontból a Hisense nem jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest