Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
A V645-nél, ha van beszűrődő fény pl. az utcáról a redőny lamellái között, akkor már nagyon kell nézni a kijelzőt, hogy észrevehető legyen a különbség a bedugott és kihúzott állapot között. Annál nagyon kell fókuszálni a kijelzőre, hogy lásd az elsötétedést, miután kihúzod a csatit az oldalából. De ha 3 alkalommal megcsinálod, akkor észre fogod venni. Így még elsőre én is azt hittem, hogy a 645-tel jó lett, de mégsem.
A dugófordítást este kipróbálom, bár kevés esélyt látok rá, hogy megoldja.
-
RVR400
veterán
Teljesen sötétben ki tudod próbálni, hogy kihúzod a konnektorból, és megvárod, míg a LED kialszik, és közben nézed a panelt? Elsőre nem biztos, hogy feltűnik (a V662-nél volt csak durván észrevehetően erős a panel megvilágítása), de 2-3 alkalom után már észre fogod venni, ha nem stimmel a dolog. A szélén a keretnél érdemes figyelni, mert van egy vékony fekete sáv alapból, így kihúzáskor egyszínű lesz, bedugva meg nagyon minimálisan világít a panel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
amúgy kicsit off, de megvettem a c715 mellé a TCL 7010 soundbar-t, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Vhiktor