- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
A V645-nél, ha van beszűrődő fény pl. az utcáról a redőny lamellái között, akkor már nagyon kell nézni a kijelzőt, hogy észrevehető legyen a különbség a bedugott és kihúzott állapot között. Annál nagyon kell fókuszálni a kijelzőre, hogy lásd az elsötétedést, miután kihúzod a csatit az oldalából. De ha 3 alkalommal megcsinálod, akkor észre fogod venni. Így még elsőre én is azt hittem, hogy a 645-tel jó lett, de mégsem.
A dugófordítást este kipróbálom, bár kevés esélyt látok rá, hogy megoldja.
-
RVR400
veterán
Teljesen sötétben ki tudod próbálni, hogy kihúzod a konnektorból, és megvárod, míg a LED kialszik, és közben nézed a panelt? Elsőre nem biztos, hogy feltűnik (a V662-nél volt csak durván észrevehetően erős a panel megvilágítása), de 2-3 alkalom után már észre fogod venni, ha nem stimmel a dolog. A szélén a keretnél érdemes figyelni, mert van egy vékony fekete sáv alapból, így kihúzáskor egyszínű lesz, bedugva meg nagyon minimálisan világít a panel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest