- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
RVR400 #12890 üzenetére
Megnéztem, redőnyt teljesen leengedtem. Nincs nálam ilyen jelenség (szerencsére), többször ki-be kapcsoltam a dugaljt amiben van. Mivel hálószobában van elhelyezve - falon -, így már szerintem korábban észrevettem volna egy éjszaka közepén ha derengett volna körbe a képernyő széle, mégha csak halványan is. A fogyasztásmérő szerint sincs készenléti állapotban mérhető fogyasztás. V645-ös szoftver van rajta.
-
dbius
veterán
TCL akció Euronics: link
-
dbius
veterán
válasz
bzoli71 #6138 üzenetére
Nekem P715 van, azon van a tv hátulján egy fizikai kapcsoló a mikrofon ki és bekapcsolására, gondolom ilyen C715-ön is van.
Ha ez be van kapcsolva, akkor menüben is külön engedélyezni kell. Nekem úgy rémlik, hogy csak angol nyelven működik, azaz ha a rendszer angol nyelvre van állítva. Így az "Ok, Google"-re feléled és figyel.
-
dbius
veterán
Ha nagyon közelről fotózom a képernyőt (2-10 cm), vagy belenagyítok a képbe, akkor látom a pixeleket (mint a Te képeiden is), de egyébként az enyémen - szabad szemmel - nem látok torzulást vagy fátyolszerű valamit közelebbről sem és ahonnan általában nézem (2m)
Itt van pár kép amiket most készítettem (Emby és Nexttube lejátszás közben): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest