- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Pendragon911 #37593 üzenetére
Utána írtam, hogy én is megnéztem, de nálam is rossz. Valami talán az applikációval lehet, mert állandó, folyamatos lagg van. Máshol fut simán.
V486 -on néztem, de én innen már nem frissítek, ha csak nem jön valami fontos újdonság. Egyébként az új FW -k: v486, v503, v509.
Csak azért kérdeztem az FW -t, mert arra gondoltam valami régi problémából ered. De miután nálam is csinálja, így ez nem valószínű.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Pendragon911 #37551 üzenetére
Melyik FW van rajta? Megnézem majd, hogy nálam milyen.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Pendragon911 #37551 üzenetére
Nem tudom van e más streaming szolgáltatásod, hogy azzal szaggat e a lejátszás?
-
p@gabi
tag
válasz
Pendragon911 #31131 üzenetére
Vannak már egy ideje,csak fizetős
Vhiktor oldalán megtalálod -
gycs02
tag
válasz
Pendragon911 #30932 üzenetére
Szerintem amilyen minőségben sugározza az RTL a BL-t, teljesen mindegy milyen beállítást használunk. Persze lehet nem minden szolgáltatónál ugyanaz a minőség, nálunk a telekom műholdas szolgáltatása van. Annyira xar az RTL 3 minősége, hogy nem lehet elolvasni a mez számokat. Jobb lett volna, ha marad a birodalmi csatornánál a jog.
-
nicu71
addikt
válasz
Pendragon911 #30878 üzenetére
Próbáld ki a PC módot.
-
Stealth
senior tag
válasz
Pendragon911 #30799 üzenetére
Chansort nevű programot keresed.
-
Celtis
veterán
válasz
Pendragon911 #30677 üzenetére
Pontosan ahogy írod. Már a replőgépes képen is van akadás, de ha végig nézed a filmet, folyamatos ez a jelenség. És ahogy írod, a 3 test esetén DV világos módban - legalábbis ezeknél a jeleneteknél - mondhatni, hogy rendben van a mozgás.
A Vérapó viszont pont fordítva, ott DV világos módban akad erősebben. Azon te mit tapasztaltál? -
Celtis
veterán
válasz
Pendragon911 #30602 üzenetére
A HDMI-n a videojel egyirányú. Nincs (legalábbis én soha nem találkoztam) olyan visszirányú protokollal, ami a jelminőséget mutatná vagy a sebességet egyeztetné.
Továbbá tény, hogy nem megfelelő kábel esetén képhibák jelennek meg, tehát nincs ilyen automatizmus. -
gab1ka
senior tag
válasz
Pendragon911 #30599 üzenetére
Nvidia Control Panel - Megjelenítő (bal oldalon) - Felbontás módosítása (rögtön alatta).
Hogy az integráltat vagy a dedikáltat használja e a laptop, azt itt [link] tudod állítani, de ez automatikuson hagyva is jó.
Amíg nem állítod be rendesen a felbontásodat, addig teljesen fölösleges a játékokat össze vissza indítgatni meg nézegetni hogy mikor mit ír ki a tévé aztán találgatni meg tippelgetni hogy ez vagy az miért van, meg miért nem jó. Amúgy már rögtön a windowsban az ablakok mozgatásán is azonnal látszani fog a felbontás is és még szembetűnőbb módon a képfrissítés is (az ablakokat ide oda mozgatva 60hz alatt elég darabos/homályos)
Azt sem ártana tisztába rakni, hogy a tévét a laptopra kötve klónozod e a kijelzőt vagy kiterjeszted, vagy csak az egyik kijelzőt használod. (jobb klikk az asztalon "Képernyőbeállítások, látnod kellene 2 kijelzőt és a hozzá tartozó beállításokat, egyéb esetben Windows gomb+P).
Azt neked kellene megmondanod hogy milyen HDMI kábelt használsz a művelethez, nem másoknak kell ezt kikövetkeztetni, ha 1.4-est, akkor javasolt cserélni 2.0/2.1-rel, már ha szükséged lenne a nagyobb felbontásokra ésvagy a vrr-hez, de először a 0. lépést kellene tisztázni.
Ha pedig a fentiekből valami menüt nem találsz meg, akkor pedig annak az okát kell először megtalálni.
-
gab1ka
senior tag
válasz
Pendragon911 #30594 üzenetére
Nvidia Control Panel - Felbontás módosítása. Itt visszaállítod a listából fullhd-re a felbontást és mellette a frissítési gyakoriságot 60hz-re a 24-ről, jobbra lent alkalmaz. Ennyi, kész is vagy, nem kell semmi spéci beállítás, nem kell tiltani semmit, nem kell kézi megadogatás. Ha csak bedugsz egy HDMI kábelt a laptop és a tv közé, akkor a Windows azon a kimeneten a legmagasabb elérhető, azaz a natív felbontásra vált, viszont NEM a legmagasabb frekivel. Nálam speciel a 4k@60hz helyett valamiért állandóan 4k@30hz-re, nem hiszem hogy bug, 2 különböző NVIDIA kártyával is ugyanaz történt.
Átállítva ezt a fenti módon 1080p@60hz-re ahogy én szeretném használni és használom is, minden tökéletesen hibátlanul működik, a te esetedben pedig meg is nyílik a lehetőség a vrr-re amire a 1050-nek igazán szüksége is lesz, de először eddig juss el hiba nélkül.A Windows 10-ben nem elég az asztalon nyomni egy jobb gombot és a képernyőbeállítások menüben beállítani a felbontást, ott nem lehet a frissítést módosítani.
-
cyber86
őstag
válasz
Pendragon911 #30579 üzenetére
Jól megy minden alkalmazás így most a xiaomi box pihizik.
Már csak a kép beállításra kéne segítség valakitől. -
bigrob
őstag
válasz
Pendragon911 #30575 üzenetére
windowson belül kéne beállítani mekkora legyen a megjelenítőn a kimenő felbontás
-
rumkola
nagyúr
válasz
Pendragon911 #30582 üzenetére
vegyél másik kábelt mert a jelenlegid nem tud 4K 60Hz-et...
-
boborján2
senior tag
válasz
Pendragon911 #30582 üzenetére
Nv. vez pultban nézd meg nincs e olyan opció ,ahol adott felbontásokat és hozzátartozó frekvenciákat letiltani lehet,hogy a kártya ne is tudja azt használni.
Hagyd meg az 1080p 60Hz-t magában.Csak ugye másodsorban meg ott van a pakliban hogy a tv kavar valamit , lehet nem is a helyes értéket írja ki.
Nv driver természetesen legyen legfrisebb.
-
boborján2
senior tag
válasz
Pendragon911 #30577 üzenetére
Jó lenne tudni milyen konfigról beszélünk ,hogy egyáltalán mit tud.
Ha viszont 24Hz re levette magát , akkor egyértelmű hogy nem lesz folyamatos és fluid mivel 24képkockát jelenít meg másodpercenként. Az már játékokban nagyon kevés és akadozós.
------
A win nem is fog akadni ,mert ott nincs olyan ami igényli a grafikus teljesítményt.
Szerintem egyszerűen csak beállítas gondjaid vannak.
Illetve bizonyos játékokban még olyan lehetőség is van ,hogy X felbontáson megjelenít (felskáláz) de a játék renderelése csak Y felbontáson megy. Még ez is meg tud viccelni. -
boborján2
senior tag
válasz
Pendragon911 #30575 üzenetére
Játékon belül vedd le a felbontást 1080-ra, vagy annyira amit még tud a kártya futtatni rendesen.
-
Volband
tag
válasz
Pendragon911 #30403 üzenetére
Ezt megnyugtató volt olvasni! Igazából csak nem szeretném, hogy a második autós szállításnál, amit már mi intézünk, megkarcolódjon valahol. Mélynyomó esetén is azért kérdeztem a leszedetelt, mert abban se szeretném, ha pl. azért keletkezne kár, mert azt meg pont nem szedtük le. De nálunk is talpraállítás és rövid tesztelgetés a cél.
Mindenesetre jó olvasgatni a pozitív visszajelzéseket, mert pár oldallal ezelőtt még háborús zóna volt. Mondjuk lassan megtanulom, hogy ilyen topikokba leginkább azok írnak, akik még nem vették meg a szóban forgó kütyüt, meg azok, akik megvették ,de problémájuk van. Akik elégedettek, azok nem kommentelnek be hetente, hogy továbbra is szuper minden.
-
ricsik
őstag
válasz
Pendragon911 #30310 üzenetére
Nem csak a bemenetek közt tudod kiválasztani a TV-t, hanem a főmenüben is van egy TV ikon, ha lejjebb görgetsz.
-
mikrofon
veterán
válasz
Pendragon911 #30324 üzenetére
Én mindenképpen külön fiókot regisztrálnék. Telepíteném az alkalmazásokat aztán zárolnám a beállításokat vagy TV-t. Van egy ilyen lehetőség a menüben. Ilyenkor se állítani se telepíteni nem tudnak.
De az első indításkor azt is kiválaszthatod, hogy ne Google TV legyen hanem Basic TV. Ilyenkor csak mint kijelző működik.
Amúgy nem tudom mennyi a havonta a TV műsor előfizetés ott konkrétan ahová a tv kerül. De általában egy közepes TV csomag 5-6.000HUF. ebből egy Netflix elő fizetés is megvan. Szerintem pedig vendégként értékesebb egy TV készülék netflix-szel mint TV műsorral.
Én pont ezek miatt mindig viszem magammal a firestick 4k max-omat ha utazunk. Ha gyerekek miatt nagyritkán valamiért kellene, nem akarok szívni a TV helyi sajátosságai miatt. Csak internet kell hozzá, az meg szinte mindig van. -
mikrofon
veterán
válasz
Pendragon911 #30287 üzenetére
Aztán így mi értelme a korlátozásna? Tegnap napközben az M4-en kajak-kenu VB-t néztük a gyerekekkel. Majd egyszercsak bejött az egyperces híradó az első hír a németországi merénylet volt. Ma pedig a mosonmagyaróvári késelés. Esély sem volt kikapcsolni. Rengeteg magyarázkodás következett. Még a 12 évest is megviselte nem hogy a 8-at és 6-ot....
Amúgy se értem hogy a hírekre miért nem kötelező a korhatár besorolás és miért adhatnak ilyet korhatár nélküli közvetítés közben.
Úgyhogy nekünk alap hogy nincs TV mert se a reklámok se ezek a szarok nem gyerekeknek valók. Így szerintem a tudatos gyerekfelügyelet első lépése hogy ne tudjon tv-t nézni és rádiót hallgatni.... -
Stealth
senior tag
válasz
Pendragon911 #30309 üzenetére
Akkor nem értem a kérdést.
-
Stealth
senior tag
válasz
Pendragon911 #30305 üzenetére
Tudja a konzol 65"-t?
Tudja a konzol a TV VESA kiosztását?
Alapvetően a stell és hama konzolok ajánlottak, nekem stell van. Spórolni nem érdemes ezen. -
ricsik
őstag
válasz
Pendragon911 #30287 üzenetére
Nem próbáltam, de elvileg kell mennie szerintem, ha engedélyezed valamelyik lejátszó appot.
-
belan
addikt
válasz
Pendragon911 #30290 üzenetére
Elméletileg 55 col tol felfelé mindegyiken van ,50 colon nincs .11hh köszi a infót
remelem nálam is miden rendbe lesz c805 rendeltem én is tőlük !
-
ricsik
őstag
válasz
Pendragon911 #30278 üzenetére
Kábel TV-t tudsz nézni, mert az egy app, de nem tudsz váltani HDMI-re.
Ha belépsz egy korlátozott fiókba más főmenü jelenik meg, igen.
Belépés nélküli használattal nincs tapasztalatom. -
ricsik
őstag
válasz
Pendragon911 #30275 üzenetére
Egész jól működik a szülői felügyelet, az appok tiltása. Viszont a forrás választó tiltva van, tudtommal nem is lehet engedélyezni. És itt a baj, ha konzolon akar játszani az adott korlátozott személy / gyerek, akkor át kell lépni a rendes fiókba. Ez a napi képernyőlimitnél problémás, mert ha kap a gyerek mondjuk napi 1 órát, akkor az már nem számít bele, minthogy a pihenőidő sem. Innentől kezdve az egész értelmét veszti.
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
Pendragon911 #30272 üzenetére
Hogy jobban belemerültem a témába, a szülői felügyelet tűnik a megoldásnak, gyerek profilt kell hozzáadni és ott be lehet kapcsolni, illetve elrejteni az alkalmazásokat, így legfeljebb azokat tudja használni, amit én engedélyezek, nem tudnak telepíteni sem újabbakat. Úgyhogy valószínűleg ez lesz a megoldás.
-
showtekk
csendes tag
válasz
Pendragon911 #30039 üzenetére
Ez tényleg elég hasonló eset, köszi, hogy megosztottad!
Igen alapbol van hely itt is a tárolásra, hogy ellegyen addig a TV, inkabb csak macera (meg ha mar megvan akkor zavarna, hogy nem tudom hasznalni.
) meg azert pl a 14napos elallasi jogtol se maradnek el pont emiatt ha van vele valami akkor csak egybol visszatudjam vinni. Atgondolom meg, igy h megvan a pontos tipus amit veszek meg irtak masok, hogy szeptemberben tuti kaphato meg ennyiert, meglatjuk.
Az viszont egy fontos kerdes, nem tudom valaki tud e benne segiteni, hogy masik szobabol kotnem ossze a TV-t a PC-vel ami lenne egy 15-20méter. Erre tud valaki esetleg ajánlani megoldást, vagy egyáltalán lehetséges a 120/144hz 4k- ilyen távolból? Néztem pár ajánlást ilyen 20-40k között, nem kevés összeg egy kábelért de ha tuti jó akkor nem probléma, kérdés, hogy egyáltalán megoldható e vele stabilan? -
Till@
aktív tag
válasz
Pendragon911 #29681 üzenetére
Nekem volt 55c805, az még rosszabb volt mint a 65-ös. Youtube videók alatt (4K) 10-20 másodpercenként megtorpant, a zöld színek ( fű, levelek) barnásba mentek át -aztán vissza.Az a tv egyből frissítette magát beüzemelésnél.
-
gab1ka
senior tag
válasz
Pendragon911 #29681 üzenetére
Ha valóban van összefüggés a tv mérete és az akadások száma közt, akkor az az egyik lehetséges magyarázat a több local dimming zóna. Elképzelhető hogy a szoftverben valami bug jön elő a több zóna vezérlése miatt a nagyobb méreteknél.
-
kenicsab
tag
válasz
Pendragon911 #29568 üzenetére
Szia!
Én fire st. 4K Max-ot használok (úgy tudom hogy a 4K sima nem támogatja HDR tartalmakat) és a TCL távja viszi a funkcióit is, term. 1-2 kivétellel. -
Cartmenn
aktív tag
válasz
Pendragon911 #29450 üzenetére
Nálam tulajdonképp a digi kábel van ----koaxon jön a jel ,és a tv C tunerje van használva a tv csatornák nézésére ----ha itt hibákat említenek ,mindjárt ránézek teszt jelleggel
(én inkább csak mozizásra használom a tévét + netflix ) de hang csúszást,akadást sose láttam a kábel tv-n. Netflixes anomália az van, ahol emlegetik
c805
-
mj1981
tag
válasz
Pendragon911 #29357 üzenetére
Hello tudom valahogy a tcl táviranyitoval vezérelni a telecom androidos egységét?
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Pendragon911 #29363 üzenetére
Nincs. Egy gyári kepmodot írsz felül.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Igen, rajta vagyok. Jövőhéten valamikor.
-
Stealth
senior tag
válasz
Igen, C805-re.
Keress rá a korabbi.hu kifejezésre!@All
Nálam a Vérapó sem akad Netflixen, de Csak HD csomagom van, illetve egy frame dropottt mintha láttam volna. A mozgás teljesen folyamatos. -
Stealth
senior tag
válasz
Pendragon911 #29183 üzenetére
-
pictigjis
őstag
válasz
Pendragon911 #29183 üzenetére
sokszor tema volt mar: akarmit csinalsz, ha a teve neten van, mindenkepp telepiti a frissiteseket
-
bigrob
őstag
válasz
Pendragon911 #29093 üzenetére
Úgy rémlik hogy durván 1 hét alatt igazolták vissza.
-
nicu71
addikt
válasz
Pendragon911 #29093 üzenetére
Nekem emlékeim szerint egy hét alatt megvolt decemberben .
-
tobias40
veterán
válasz
Pendragon911 #29030 üzenetére
Az lenne az igazi ha a kódolt csatornák is jönnének a tv-k sat tunerjével kártya nélkül ,de ez nyilván nem kivitelezhető,így marad az enigma2-es box...
(megosztással)
-
st6969
őstag
válasz
Pendragon911 #29030 üzenetére
Kép-hang csúszás: nincs beltérim, sőt, nem is műholdas adást nézek, hanem a jobbak között számon tartott Vodafone kábeltv-t mediacarddal --> csúszik a hang (általában csak minimálisat, de észrevehető, engem nagyon bosszant).
Nem mindig és nem minden csatornán. De a jelenség van sajnos. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Pendragon911 #28991 üzenetére
Illegálisan letöltött filmekre gondoltam. Amit jobb minőségben le lehet szedni, mint a streaming app -ban elérhető változat.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Pendragon911 #28986 üzenetére
Én a TV -ket 2-3 filmet futtatva szoktam beállítani. Ami persze nem az ordas nagy látványról szól, de jobban látszik a TV tudása és jobban látom azt is, hogy egyes jeleneteknél valami nem oké a beállításokkal.
HDR - Covenant
Itt a nyitójelenetet szoktam nézni, illetve később, ahogy megy az űrben a hajó. Majd a hibernálásból ébresztés, valamint az előtte lévő részt, amikor mászkál Walter. Aztán a bolygón mutatott jeleneteket.DV - Végjáték
Végső harc, illetve az előtte lévő jeleneteket, amikor eljutnak a csettintésig, és ezzel visszahoznak egy csomó embert. Ott van kb. minden.Avatar -ból szerintem az első rész nagy csatajelenete (vége felé) tök jó a mozgásmegjelenítés tesztelésére. Onnan kezdve, hogy a lebegő kövek közül előjönnek azokkal a repülő "hátasokkal".
Utóbbi azért jó, mert jobban be lehet lőni a megfelelő mozgást a gyors kameramozgások miatt. Én natúrban szeretem úgy, hogy minden le van véve. Viszont az páromnak nem tetszik, így általában megpróbálom kompromisszumokkal beállítani, hogy mindenkinek jó legyen. Vagy kevésbé legyenek hibák mindenki számára.
További hibák feltárására, látványra meg ott van YouTube -on egy csomó tesztvideó HDR -ig.
Nyilván nem a legjobb egy streaming app a TV képességeinek bemutatására, de ha csak az áll rendelkezésre, akkor az is jó lesz. Pl. nincs BR lejátszó, vagy virágbolti film, ami magasabb, helyesebb, jobb minőséget nyújt.
-
Bazsi81
tag
válasz
Pendragon911 #28984 üzenetére
Vannak ajánlott kép beállítások, amivel szebb képet tudsz elérni. Kiindulási pontnak jók szoktak lenni. Utána tudod magadnak állítani, ahogy neked tetszik.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Pendragon911 #28952 üzenetére
MédiaKlikk? Telfonon és tableten működik, tv-n nem próbáltam.
-
Celtis
veterán
válasz
Pendragon911 #28949 üzenetére
Nekem a play áruház azt mondja, hogy nem kompatibilis a tv-vel.
Viszont valószínűleg van Kodi addon, amivel tudod nézni. Habár a legegyszerűbb és legjobb minőségű ha földi antennával nézed a mindigTV-n. -
dm1970
aktív tag
válasz
Szia!
Fel lehet rá telepíteni, csak nem működik.
A legjobb az, hogy ezek a sze...tek évek óta ígérgetik, hogy fejlesztés alatt van egy új rendszer, nem kell majd a box. M4-re tökéletes a többiek ajánlása. Nálunk műholdas TV előfizetés van, s viharos időben elég bizonytalan a működése. Egy ilyen alkalommal (sport1) nagy bölcsen rájöttem, hogy van ám tükrözés. A telón ott a TVGO, küldjük át. Természetesen ez se jó megoldás, mert csak a hang halható kép nincs. Nem valószínű, hogy user error, mert pl. a YT, videók mennek rendesen tükrözéssel. Mondjuk ha valaki letesztelné, hogy nála megy-e a TVGO tükrözés megköszönném. -
gab1ka
senior tag
válasz
Ha van/lesz neted, akkor egyszerűen nyitsz egy böngészőt és nézed az ingyenes M4 Sport Online Streamet 1080p-ben a "https://m4sport.hu/elo" címen, én évek óta így nézem az F1-et illetve most a meccseket. Ez persze vonatkozik tabletre, laptopra mobilra és persze tv-re is, csak net kell, semmi más.
-
boborján2
senior tag
válasz
Esetleg ha van a "közelben" adó torony , akkor egy mezei belső DVB-T antenna , és a mindig tv -n ingyenesen nézhető pár közszolgálati.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Az érdekes --nem lehet rá telepíteni -- nem kompatibilis
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Pendragon911 #28812 üzenetére
A playáruház mindig a legfrissebb verziókat ajánlja ,a stick android 9 ,azon már nem fut, így a keresőbe be se adja találatba --én egyrégebbi telóval jártam így ,kamerákhoz használom , külön kerestem a 9esen futó apk-t (ezviz) persze nem az áruházból
azt nem tudom pld a sticken meg oldható e ugyan így
-
nicu71
addikt
válasz
Pendragon911 #28810 üzenetére
Nyugi,van Rtl+, és remekül működik a 805-n,mindent is azon nézek.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Pendragon911 #28810 üzenetére
Van --mivel android 12
csak gondolom emiatt nevezik alapban Google TVnek
-
bigrob
őstag
válasz
Pendragon911 #28660 üzenetére
85" van nálam, csak streamekre használom, én meg vagyok vele elégedve. Szerintem teljesen jó a google tv is.
Tidalt nem használok, konzolom és tv előfizum sincs ugyan...
Steam link akadozott, lehet kéne neki húzni kábelt, most wifin megy. -
droti25
őstag
válasz
Pendragon911 #28660 üzenetére
Nekem pont ilyen van, kb 1 hónapja vettem és nagyon megvagyok vele elégedve. Mikor először néztem rajta HDR tartalmat, leesett az állam a látványtól. Én monitorként is használom PC-hez játékra(is) és ezen a téren sem okozott csalódást, sőt. Egy álom(144hz, freesync...)
Best buy!! -
Kiskutya
veterán
válasz
Pendragon911 #10710 üzenetére
Ha aktuális gyere majd segítünk. Most lesznek típus váltások érdemes figyelni hogy mozognak az árak!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Pendragon911 #10708 üzenetére
-
Saccco
nagyúr
válasz
Pendragon911 #10706 üzenetére
A gépeden múlik, nem a tv-n. Ha megy a 1080p, akkor a tv mutatni fogja.
-
turho
addikt
válasz
Pendragon911 #10703 üzenetére
Teljesen jó. 1080p-t Sacco kifejtette, de baromi szépen skáláz minden szabvány játékfelbontást. 1440p is szép.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Pendragon911 #10703 üzenetére
A FullHD pont jó a 4K-ra. 4 pont jelenít meg egyet. Egy darabig úgy használtam gépen, mert a 7870 nem bírta csak 24Hz-en mozgatni 4K-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Napelem
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest