- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Netfone
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Neked milyen gyorsan reagált az ügyfélszolgálat az ajándék 5 év garanciás pdf küldésével?
Én vasárnap írtam nekik, de egész héten nem jeleztek vissza.
Nem közvetlen e-mail-t írtam nekik, hanem valami webes felületen, ha jól emlékszem ez az oldal volt az. -
gabber01
addikt
Na, ez meglepően tök korrekt.
Egyébként hol, milyen címen tudtál nekik írni? Mert az oldalon csak telefonszámot találok a TCL Hungary-hez.
Megpróbálnám én is velük kiterjeszteni a garanciát az 55C7K-nál, csak ráadásul ez még csak nincs is a listában, csak 65"-től felfelé, de Q7C-ből meg van 55", ami meg dettó ugyanaz a TV... -
nicu71
addikt
A c7k B&O ,és eléggé lehúzták itt,feltételezem hogy egyutt lehet vele élni,de ha megjön a tv majd kiderül 😌. Mindenesetre a kis Logitechek remekül szóltak eddig,nem szeretném nélkülözni őket ./Van Pioneer erősítő is hangfalakkal,de egy évben egyszer ha használatba vannak/
-
Nekem az 50Q7C tesóján nincs jack, tervben is van egy külön DAC a stúdiómonitoraimhoz, amivel egyéb problémákat is megoldok
Egyébként más gyártóknál is efféle (miniled zónák, hangrendszer, jack) butítások vannak a méretek között sorozaton belül? Őszintén szólva ez az első okostévém... PC Master race vagyok "nagy" monitorral
-
boborján2
senior tag
Ha csak úgy rád hagyta az még fogcsikorgatva elmegy kategória, de igazából úgy élni nem lehet nyugiban ,hogy mindent is extrán betankolok ,mert ki tudja mi lesz.
Ha elmúlik a net vagy csak korlátozzák, akkor tuti nem az lesz a legnagyobb gond hogy mennyi film van otthon offlineba. -
freeland0806
tag
Megvolt a varázsa annak az időszaknak is, hogy tudtunk örülni a filmeknek még akkor is, ha így visszagondolva volt köztük nem kevés gagyi darab. Pláne mai szemmel. A tékás csávóval másoltatni a filmeket (ameddig be nem szereztünk olyan lejátszót amivel ezt meglehetett oldani okosan
). Én teljesen megértem ezt a hobbit meg azt is aki erre nosztalgiával gondol vissza, pedig a világ összes filmje itt van konkrétan pár kattintásnyira tőlünk. Akkoriban vadászni kellett a filmekre, mégis én is jó szívvel gondolok vissza arra az időre. Lehet ha fiatalabb lennék, akkor én is feljebb tolnám a mozgás javítást ki tudja..
-
boborján2
senior tag
Ez nagyon egyszerű. A hagyományos celluliod filmet szkennelik és ahol esetleg sérült ott belejavítanak.
Ami valami más hordozón van, azt digitalizálják és AI -val felhúzzák a felbontását.Nekem nem jut eszembe VHS anyagot nézni. Ha csak nem esetleg valami régi családi video, de azt meg nyilván 20 éve digitalizáltam.
DVD SD-t sem nézek ,max akkor ha valami csak abban elérhető.
Nekem az a fura ,hogy a játékokat mindenki a világ összes fps-ével akarja játszani hogy abszolút sima legyen, de a filmet meg szándékosan nem.
Egy jó 120fps game után ,24 fps filmnél a szemem is kifolyna az fix. -
-
boborján2
senior tag
Két samsung led is van a tcl mellett , elpusztíthatatlanok. A fiatalabban már nagyon sok évvel ezelőtt kiakadt a számláló 9999 óránál
.
A másikba bele sem merek gondolni,hány órá üzem van benne.
Porszívó szintén zenész.Nem tudom ezeket miből rakták össze.
Ellenben samsung telefonból már 2 is megkotlott.
Az egyiknek a hangszórója ,a másik az örök bootloop mezejére lépet egy havi frissítés után. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest