- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
boborján2 #30576 üzenetére
Ez az, hogy játékon belül nem emelete meg a felbontást, levettem volna, ha úgy van. Amíg csak a Windows fut, az gördülékeny, gyors, probléma mentes, amint indul a játék, lőttek ennek. Lehet, hogy csak én nem vagyok tisztában a dolgokkal és ez tök természetes, de nem értem, hogy miért vált felbontást úgy, hogy egyébként a beállításokban pedig marad fHD vagy nem tudom, hogy mi történik ilyenkor.... Az most jutott eszembe, hogy a 60 vagy 120hz-ről átvált 24-re. Lehet, hogy felskálázza automatikusan 4k-ra? Ha van ilyen, akkor azt ki lehet kapcsolni? Mondjuk még csak egy játékot próbáltam, megnézem másikkal is, hogy ott mit produkál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest