- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morph76
senior tag
válasz
AxBattler #38049 üzenetére
Ezeket én sem értem. A 98 c8k is csak 3300 euro. Ha azt átszámolod az itthoni 2milliós árhoz is elég szimpatikus kedvezmény jön ki.
Más.
Azt néztem, mert 98"-ban gondolkodok, hogy hivatalosan nem jön a C9k-ból, ilyen nagy modell Európába. Elvileg az usa kap majd ebből is 98"-t. Ennek ellenére Belgiumban látok ilyet: [link]
Most, akkor van ilyen, vagy nincs? Nem volna mindegy, mert elvileg ebben a típusban kb 7000 zóna lenne, a c8k 3840 zónájával szemben. -
vargalex
félisten
válasz
AxBattler #36365 üzenetére
Ha már Displayspecifications: melyik C655 modell T8000-es platformú? Direkt azért választottam, mert arra azt írta az XDA, hogy AmLogic SoC-al szerelt, közben pedig R75PT01, Realtek SoC-al. Szerk.: Telegramon most nézem a T800T02 (gondolom ez lenne a T8000), ott C655 (AP) van írva. Gondolom az AP az Asia-Pacific.
-
crea1984
tag
válasz
AxBattler #36228 üzenetére
Koszi a választ, sajnos tvje valogatja osszedolgozik-e a soundbarral a sajat tv hangszoro, időközben megtaláltam a kijózanító választ
TCL Tutti choral összehangoltan együttműködik a TCL TV-vel 115 X955 Max;85/98 XMQLED98,X959,X955K; 65/75/85/98 C855,C81B,Q10B,C89B,C855K;98 C765,Q9B,C71N,C79N,MQLED85; QM8B,C803,C809,C804,MQLED80;T8B,C61B,C69B,QLED780; 98 P745,P743,P749,P744,UHD870,P745K.
Igy hiába vásároltam egy 75" c655 Pro-t + hozzá egy TCL S55H soundbart
nem baj megy majd HDMI-n vagy bluetoothon
-
ρσгτσ
addikt
válasz
AxBattler #36066 üzenetére
Mondjuk az 50C805 is néha úgy van árazva, meg annyira ritka rá az akció, hogy többször annyiba került, vagy drágább volt, mint az 55C805.
Egyébként OLED -nél pont nagyobb lett a kínálat kisebb méretekben. Csak hát ezek közül sem árulják mindegyiket minden régióban. 48B4, 42C4, 48C4, 42S90D, 48S90D. Persze ez már megint más árkategória. Meg ezek monitor-TV -ként is népszerűek.
Szerk.:
Jah meg ott van még a 48OLED718, 48OLED769, 42A90, és a 48A90 is, ami még kapható.
Többinél szépen lassan kikopik. Illetve van, csak szintén nem mindenhol, és/vagy általában magasabb árkategóriában. Pl. 50QN90D.
-
ρσгτσ
addikt
-
Bogyi007
veterán
válasz
AxBattler #35427 üzenetére
Vhiktor egy ZSENI a beállításokkal!
Ps5 konzol esetében (nem Pro csak sima Fat) a SpiderMan ReMastered bekapcsolt VRR, ALLM mellett 120Hz módban olyan folyékonyan fut hogy közben az állam koppant a földre és mellé nagyon szép is a kép végre 4K módban és nem 1440p alatt mint a C645 esetében. Anno amikor a játékban csak simán a Részletesség módot használtam sima mezei 4K tévén (Philips 50PuS6504) akkor a 30 fps végett rendesen szaggatni látszódott a kép. Most meg egy új élmény az egész!
Nagyon elégedett vagyok a keszülékkel!
Nem kérdés nagyon jó döntés volt ezt a tévét választani!
-
noblem1983
senior tag
válasz
AxBattler #31009 üzenetére
Nekem is 50"-os férne el a szobába, mellécsapnám a PS5-öt aztán mehetne a játszadozás. De ha TCL nem tud normális áron adni ekkora méretben "gamer Tv-t"akkor ha morgás lesz miatta akkor is 48"-os oled lesz. Soha nem volt TCL Tv-m de a miniledes vonal miatt kíváncsivá tett.
-
showtekk
csendes tag
válasz
AxBattler #30014 üzenetére
Először 55ös Tv-t akartam, csak aztán ahogy mondod élőben Euronicsben lattam kiallitva oket aztan megdobbentett h ekkora kulonbseg van meretben az 55 es 65 között és inkább utobbi vonz. Köszi a tippeket meg az összehasonlitó oldalt! Ez alapjan a TCL 65C805 felé húzok szerintem az lesz méret/tudás alapjan igy 300ért a legjobb választás. Azt néztem, hogy elvileg év végéig él ez a promoció, hogy 5év garancia van a TV-re. Szeptemberben fogok költözni akkor lesz esedékes a TV vásárlás is, nem tudom, hogy addig várhatok e vele vagy inkább vegyem meg most? Kell tartani attól, hogy lemaradok róla?
Illetve másik kérdés, bár lehet ez nem ebbe a topicba való, kb 15-20méteres HDMI kábellel kell majd összekössem a PC-t a TV-vel (másik szoba) erre tud valaki esetleg ajánlani megoldást, vagy egyáltalán lehetséges a 120/144hz 4k- ilyen távolból? Néztem pár ajánlást ilyen 20-40k között, nem kevés összeg egy kábelért de ha tuti jó akkor nem probléma, kérdés, hogy egyáltalán megoldható e vele stabilan? -
Kriszbet
csendes tag
válasz
AxBattler #29508 üzenetére
Pontosan igy csinàltam mikor megvettem, mert akkor tényleg nagyon akadozott még a menü is.
Igaz, sok sok órát eltöltöttem vele, mikor egyesével rákeresve a google-vel hogy mi mire szolgálhat és minden létező dolgot tiltottam, vagy töröltem, amíg nem kezdett fagyni vagy instabilan működni. Nem szeretem a androidot, ios párti vagyok, de azt tudom hogy
a csúcshardvert tartalmazó 139magos telefonokon futhat jól mert ők ezt megoldják erőből
De sajnos ezeken a tv-ken ez a hardver kicsit kevés, igy hozzá kell segíteni a gördülékeny működéshez. Szerintem! -
paolinho
őstag
válasz
AxBattler #29258 üzenetére
mailboxde.com egész pontosan az oldal címe. És igen, én már többször is rendeltem Kindle ebookreadert onnan ilyen módon. Kb. 3.000-3.500,-Ft volt a plusz költség, de épen, szépen megérkeztek a cuccok.
-
bigrob
őstag
válasz
AxBattler #28555 üzenetére
Én voltam a hülye, elmentem, megnéztem élőben, fú de jó lenne az a 85", de szerintem nem fér el.
Aztán otthon kiderült, hogy ha már át kell tologatni 1 szekrényt akkor pont elfér a 85" is...Visszatérve a garira, rákérdeztem az Alza supporton, megerősített a hölgy, hogy céges vásárlásnál is náluk jár a teljes garancia + a kiterjesztett is, úgyhogy 5 év garim is lesz hozzá.
-
Skarpea
tag
válasz
AxBattler #28479 üzenetére
Nekem csak 43C645 van, de Xbox Series S szép rajta 60fps 1080p Forza Horizon 5. Korlát széle recés, meg a tiszta égen van sávosodás, de engem nem zavar. Megéri a 60 fps-ért. Streaming meg fullhd simán jó, de azért egy Blu-ray 1080p, főleg a 21:9 lényegesen szebb. 4K HDR DV meg wow. Feketéje jó a tvnek. Foci EB is rendben van, pedig a M4 Sport csak 720p?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
AxBattler #27662 üzenetére
Nem tudom a mostani modelleknél hogy megy, de TCL -nél divat volt kettőt adni a TV -hez. Egy nagyobb, sok gombosat és egy kisebb, kevés gombos verziót. Mondjuk unboxing videóból kiderülhet.
Taníthatóból olyanra gondoltam, aminél egymás felé fordítod a két távirányítót. Egyiken megnyomod az adott gombot, aztán másikon azt, amire fel szeretnéd programozni.
Nekem anno Sony házimozi erősítőhöz járt ilyen, de gyártanak páran hasonlót. Arra például 4 távirányítót fel lehet tanítani.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
AxBattler #27659 üzenetére
Neked nem két távirányítót adtak a TCL TV -hez? A kisebbik is egész minimal verzió, bár egy-két gombbal azon is több van, mint a linkelt távirányítón.
Megoldás lehet még talán egy tanítható távirányító. Régebben abból is voltak ilyen kevés gombos modellek. Most nem tudom mennyire vannak még ilyenek, mert én annyira nem vagyok oda értük.
-
mrmft
senior tag
-
válasz
AxBattler #27535 üzenetére
Igen tudom, megalománia. De a 65 vásárlás is csak nagyon jó ár miatt volt, elég nagy a nappali, a tv a központja, arra is használjuk, és egy komplett fal áll rendelkezésre. Remélem azért a régebbinél rosszabb nem lesz minőségben, mert a mostani 65 nagyon határeset, de elfogadtam a kitűnő árért akkor abban az időben.
-
mrmft
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- Autós topik
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- Renault, Dacia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged