- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Sokunknak van ilyen készüléke - többségünknek 55"-os méretben. Nekem 11 hónapja van meg és teljesen elégedett vagyok vele...
Itt tudsz mazsolázni a hozzászólások közül ami kapcsolatos a készülékkel.
-
Redlight2
tag
Nekem a 43" kistesòja van a konyhàban. Tökéletesen megfelel, ha a helyén kezeled. Fényereje elég, bàr kicsit tükrözödik , így ne ablakkal szemben helyezd el.
HD tv adàsok is jòl néznek ki rajta, a 4k streaming filmek meg kifejezetten szépek. Fekete az elmegy, nàlam nem felhősödik a panel. Menüje viszonylag gyors. A c845ömhöz képest lassabb, de ha nincs összehasonlítàsi alap, akkor fel sem tűnik. Hangja sem vészes, bàr kicsit doboz hangú. Főleg, ha hàzimozi utàn hallgatod meg
. Egy olcsòbb soundbar, sokat segíthet ezen. De ,mint mondtam ha a helyén kezeled, akkor megéri az àràt. Főleg , ha telekomos vagy. Én ott vettem majdnem félàron egy közepes telefonos előfizura. Ha van lehetőséged rà és tudsz a telekomtòl valamilyen előfizura vàsàrolni, akkor kukkants meg őket. A c645 bolti àràbòl, telekomnàl kedvezményesen még lehet egy c805 is befér a keretedbe. Az meg fényévekkel jobb képet fog mutatni. Ràadàsul telekomnàl vàsàrolt tcl-ekre is van ingyenes +3év gari.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- Schiit Magni 3 fejhallgató erősítő
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- LG 75QNED87T3B 190cm 4K UHD 120Hz 3ms HDR 10 Pro FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest