- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Sokunknak van ilyen készüléke - többségünknek 55"-os méretben. Nekem 11 hónapja van meg és teljesen elégedett vagyok vele...
Itt tudsz mazsolázni a hozzászólások közül ami kapcsolatos a készülékkel.
-
Redlight2
tag
Nekem a 43" kistesòja van a konyhàban. Tökéletesen megfelel, ha a helyén kezeled. Fényereje elég, bàr kicsit tükrözödik , így ne ablakkal szemben helyezd el.
HD tv adàsok is jòl néznek ki rajta, a 4k streaming filmek meg kifejezetten szépek. Fekete az elmegy, nàlam nem felhősödik a panel. Menüje viszonylag gyors. A c845ömhöz képest lassabb, de ha nincs összehasonlítàsi alap, akkor fel sem tűnik. Hangja sem vészes, bàr kicsit doboz hangú. Főleg, ha hàzimozi utàn hallgatod meg
. Egy olcsòbb soundbar, sokat segíthet ezen. De ,mint mondtam ha a helyén kezeled, akkor megéri az àràt. Főleg , ha telekomos vagy. Én ott vettem majdnem félàron egy közepes telefonos előfizura. Ha van lehetőséged rà és tudsz a telekomtòl valamilyen előfizura vàsàrolni, akkor kukkants meg őket. A c645 bolti àràbòl, telekomnàl kedvezményesen még lehet egy c805 is befér a keretedbe. Az meg fényévekkel jobb képet fog mutatni. Ràadàsul telekomnàl vàsàrolt tcl-ekre is van ingyenes +3év gari.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest