- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
Köszi! Szükség esetén bármilyen filmet, bármilyen minőségében be lehet szerezni a megfelelőt forrásból 🤭 Van BR lejátszó is, és külső HDD-ről bármi futtatható azt gondolom. Igazság szerint mivel egy rövid ideig tudom tesztelni kicsomagolás után, így most nagyobb dolgokba nem fognék bele, ezért kérdeztem a video streaming-en elérhető filmeket, mert ahhoz csak net kell. Mert ugyanis még egyelőre nem fogjuk tudni használni, majd csak költözés után, viszont mivel most volt lehetőség a vásárlásra és kapható is a tv, így ezt most intéztük, de tudnunk kell, hogy hibátlan kívül, belül. Azt láttam, hogy a YouTube is tele van mindenfélével. Ez a virágbolti film letölthető vagy szintén van YT-on vagy ez mit jelent pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest