- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
őstag
válasz
BlueSteel #29564 üzenetére
javaslom, olvasd el a 29535-öt, utána értelmezd újra, amit írtam
látom, mindenki nagyon megsértve érzi magát, ha valaki kimondja, az ilyen szinten túltolt panaszkodás csak rombol. minden szar, semmi se jó, ide nekem a fogyasztóvédelmet... uncsi. ezennel töröltem is a topikot a kedvencek közül, nettó és bruttó időpazarlás, hogy mindig csak görgetve kelljen olvasgatnom. további jó fikázást mindenkinek!
(és vegyetek magatoknak rendes tévét!)
-
pictigjis
őstag
nem, egyáltalán nincs jól, mert rendkívüli mértékben túl sok a nyafi, az utóbbi időben meg olyan szakszavak repkednek, amikre nem is vagyok kíváncsi. tényleg azt tudom tanácsolni, hogy mindenki adja el a szar tcl tévéjét, ha ennyire nem tetszik neki, de ez egyszerűen túlzás, ami itt megy
-
pictigjis
őstag
A Netflixen szinte minden filmnél belefutok.A Disney-n ilyenek nincsenek.
azért az kicsit nonszensz, hogy ezek szerint a netflix app egy szar (ahogy erre már korábban is céloztam), és ezen megy a hisztéria hetek óta. ti meg mindenkitől elvárnátok, hogy az fw-t igazítsák a szarul megírt appokhoz
tudom, görgessek tovább stb. stb., de elég rossz irányba indult el amúgy ez a topik
-
pictigjis
őstag
válasz
Pendragon911 #29183 üzenetére
sokszor tema volt mar: akarmit csinalsz, ha a teve neten van, mindenkepp telepiti a frissiteseket
-
pictigjis
őstag
válasz
st6969 #28034 üzenetére
számomra ez a kompromisszum elfogadható, de mindenképpen jobb, mintha az adaptív fényerőt kikapcsolva napszakonként és userenként állítgatni kellene...számomra az élhetetlen.
ezzel amúgy teljesen egyetértek, mi sem kapcsoltuk ki az adaptív fényerőt. franc akarja állandóan állítgatni, kezdetben lelkes voltam, aztán gyorsan leszoktam róla
-
pictigjis
őstag
ki meri kiprobalni?
New TCL T653T01 platform Google TV Update available in test M999.
TV models ....98C655/85C655Pro
98P745/ 98P755
C745X2/ C755
C805/ C845X2/ C855
C955/ X955
Full models list
V8-T653T01-LF1VM999.001054M999 OTA (Test version #10)
- For first install rename to V999 and remove "_Test_Version_10" in file name!
- For users with M999...just remove "_Test_Version_10 in file name!https://shorturl.at/EGCTb
build date= May 28, 2024
build= 1716906347
security_patch= 2024-05-05
gmsversion= Android_12_GTV_S
product.build.fingerprint= TCL/G08_4K_GB/G08:12/STT2.221228.001/AS14:user/release-keys
revision= 0001054
OTA size= 1.924 GB -
pictigjis
őstag
válasz
Sindare #27785 üzenetére
totálisan értelmetlennek tartom azt a főképernyőt, soha nem használjuk. "last used input" a bekapcsolási beállítás, és viszlát, probléma
egyébként ez a netflixes panaszkodás is kezd kicsit fárasztó lenni, lassan őket is noszogathatná valaki, hogy rakják rendbe ők is az androidos appjukat
(805 + apple tv továbbra sincs semmi érdemi hiba, local dimming közepesen tévéadásoknál is teljesen oké sportra is)
-
pictigjis
őstag
válasz
BlueSteel #27342 üzenetére
én például egyáltalán nem használok mozgásjavítást, mert totál feleslegesnek tartom, minden tévénél idegesít. ezeket a funkciókat a v028 óta kikapcsolva tartom, így ebben valószínűleg nem is láthatok változást. ha a mozgásjavító algoritmus nem dolgozik, valószínűleg nincs is minek megakadnia, de ez csak tipp
-
pictigjis
őstag
válasz
BlueSteel #27339 üzenetére
ezek szerint te többet nézed a tévét és akár mást is, mint azok, akik nem vettek észre semmit
ezek alapján leírhattad volna azt is, hogy a v8-as teszt is ugyanilyen-e (neked), vagy az már jobb lett, mert másoknak hasznos infó lehetne
nem tudom elégszer leírni, hogy sokan közülünk napi 1-2 órára kapcsolják csak be a tévét, mert nem központi része az életnek. és ebben az 1-2 órában sem orrba-szájba DV tartalom megy, így szükségszerűen különbözőek lesznek a tapasztalatok
-
pictigjis
őstag
válasz
Lackó1984 #27296 üzenetére
azt jelenti, hogy automatikus frissitessel nem fog ugy a tevekre erkezni, mint a 098 - egyesek szerint
es azt jelenti, hogy vagy pendrive-rol telepiti valaki, vagy sehogy nem kapja meg europaban - egyesek szerint
en is telepitettem pendrive-rol, - szerintem - tok felesleges varni arra, amig a teve magatol talalja meg ezeket a frissiteseket. egyes fw verziok hivatalos (update szerveres) elerhetosege kozott lehetnek regionalis kulonbsegek - egyesek szerint
-
pictigjis
őstag
(magas az optimális)
ha valaki tévét is néz, mint például mi, néha focit is, akkor a közepesnél több talán nem kell. ha a local dimming high állásban van, túl "sokat" dolgozik, így van egy kis vibráló hatása a képnek, ahogy túl sokszor avatkozik be (pl. focinál)
de kinek hogy, mindenesetre a local dimming a lényege az egész technológiának
-
pictigjis
őstag
frissítésrajongóknak a v7 is megjelent közben, lehet válogatni
-
pictigjis
őstag
válasz
Rolika109 #27032 üzenetére
a telegramos teszt fw-kre mondhatjuk, hogy nem hivatalosak, hiszen ezek egészen biztosan az update szerverek közelébe se kerülnek (mégis feltetted a tévédre a v6-ot), míg a végleges fw-k forrása a telegramos adminok szerint valamelyik update szerver (itt meg mégis felmerül benned, hogy várnál). a legutóbbi 098 felkerülése után is elég hamar lefrissítették magukat a tévék, így teljesen hihető, hogy valóban valamelyik update szerverről származnak ezek a file-ok, mert ilyen rövid átfutással valóban teljességgel kizárható, hogy különböző verziókról lenne szó
-
pictigjis
őstag
-
pictigjis
őstag
közben megjelent a v6, szóval lehet, ők is tudják, kell menni tovább...
New TCL T653T01 platform Google TV Update available in test M999.
TV models ....85C655Pro/98C655
98P745/ P755
C745X2/ C755
C805/ C845X2/ C855
C955/ X955
Full models list
V8-T653T01-LF1VM999.000953M999 OTA (Test version # 6)
- For first install rename to V999 and remove "_Test_Version_6" in file name!
- For users with M999...just remove "_Test_Version_6 in file name!https://shorturl.at/hjJS8
build date= Apr 16, 2024
build= 1713246618
security_patch= 2024-02-05
gmsversion= Android_12_GTV_S
product.build.fingerprint= TCL/G08_4K_GB/G08:12/STT2.221228.001/AS14:user/release-keys
revision= 000953
OTA size= 1.936 GB -
pictigjis
őstag
válasz
tigribigri #26657 üzenetére
én nem merek ilyen új androidos boxot kérni, mert a mostani régi igaz, hogy csak 1080i-t tud, viszont egy pillanat alatt vált csatornát fél-1 mp helyett. nem ér annyit az eleve szar tévés képminőség, hogy ezt (mármint az azonnali csatornaváltás élményét) feláldozzuk
-
pictigjis
őstag
válasz
Imi1981 #26633 üzenetére
termeszetesen nincs img teszt fw-rol, meg a mindenki altal visszasirt v028-rol sincs... a 098 buildje a v5-tel egyezik meg, igy meglepne, ha v1-et igy vissza lehetne rakni
elobb egy korabbi verziot (v062 img) kell visszatenned, arra fog felmenni a v1, de ez total felesleges erolkodes szvsz
-
pictigjis
őstag
válasz
Imi1981 #26542 üzenetére
a v028-on is minden csatornalogó szellemképes volt oldalirányú mozgásnál. lehet, hogy nem alszom együtt a tévével, nem nézzük annyit, mint itt mások, nincs hiperszemem se, de azért van, amit látok és a memóriám is jó még. szóval ez egy valóban felesleges vita erről, mert nekem pedig meggyőződésem, hogy az aurás szellemkép pont ugyanolyan szar lehet, mint eddig is volt. legnagyobb esellyel semmit nem javítottak, de nem is rontottak rajta
-
pictigjis
őstag
válasz
Imi1981 #26540 üzenetére
az aurás jellegű szellemkép garantáltan a kezdetektől fogva jellemzője volt a tévének (c805), minden mozgásjavítós állásban. nyilván nem találkoztam vele többet egyik fw-n sem, mert utána mindig ki volt kapcsolva a funkció, így valóban nincs összehasonlítási alapom. de ezt tutira nem most rontották el, kikapcsolva meg a gyári fw-n is jó lett a síközvetítés
írtam már korábban is: egy ilyen frissítés utáni megfigyelési lázban azt is észreveszik az emberek, amit korábban nem, mert annyira észre akarnak venni mindent. nincs is ezzel semmi gond, én betudom ennek, hogy most egy olyan közösségi vélemény kezd kialakulni, hogy "ezek mindent elcsesztek"
-
pictigjis
őstag
válasz
classic B #26521 üzenetére
azert azt ne gondolja senki, hogy majd a tcl haptakba vagja magat, es azonnal frissit, mert az androidos netflix appal nem teljes a kompatibilitas. egyebkent pont ez a baj az androiddal, hogy ennyi rengetegfele hardverre kellene jol megirni egy appot. ti is irtatok, hogy csak netflixszel van bajotok - oket is fogjatok bombazni, hogy javitsanak az appon?
-
pictigjis
őstag
viszont lassan akkor mindenki elhiheti, hogy a telegramos fw-k tenyleg onnan erkeznek, ahonnan mondjak
-
pictigjis
őstag
válasz
7Heads Drago #26298 üzenetére
én meg azt bánom, hogy nem 65-öst vettünk, az most 300-ért jó deal lenne. de utólag mindegy
(és az 5 éves garanciára vonatkozó akciónak is vége már)
-
pictigjis
őstag
az egyebkent direkt van, hogy a tcl sajat media playere mkv eseten nem mutat index kepet? olyan ostoban nez ki igy a felulet...
-
pictigjis
őstag
nálad mi volt a hiba?
-
pictigjis
őstag
szerintem létezik egy ilyen jelenség, hogy ha vesz/feltesz/szerez valami új akármit az ember, annyira próbál mindenre figyelni, összehasonlítgatni, hogy olyat is észrevesz, ami korábban is az orra előtt volt, csak külön odafigyelés nélkül mégse vette észre. szerintem ennek a csapdájába estél, a korábbi fw-n is garantáltan ugyanilyen volt az összes rossz adás
-
-
pictigjis
őstag
arra van valami beállítás, hogy a tévébe fixen bedugott pendrive miatt ne ugorjon fel minden egyes bekapcsolásnál az az ablak, mintha frissen dugnám be éppen az usb-t?
-
pictigjis
őstag
válasz
Imi1981 #25553 üzenetére
nekem nem tűnik annyira kenődősnek, de lehet, nem is vagyok annyira érzékeny az ilyesmire. hihetetlenül, durván zavarnak viszont a tömörítés miatt jelentkező kockák. vízilabdát például még high állásban is nehéz nézni néha, de kikapcsolva... kvázi lehetetlen. ha az iptv nem lenne agyontömörítve, szívesen kikapcsolnám, de jelenleg nem lehetséges (számomra)
-
pictigjis
őstag
válasz
mikrofon #25486 üzenetére
és pont az én hozzászólásomat sikerült lefordítani, nem felfogva a lényegét... és a válaszban lényegében pont az áll, amit én is írtam... van baj az emberiség szövegértésével
vajon megértette, hogy nem az van odaírva még a fordítógép által sem, hogy "i can imagine", hanem ott van a 't is? jézusom tényleg
-
pictigjis
őstag
válasz
Balika00001 #25282 üzenetére
olyan keveset kéne visszaolvasni, miért kell ennyire sültgalambot várónak lenni? soha nem értettem ezt a hozzáállást. ráadásul már telepítettél is ilyet, pláne érthetetlen, hogy sajnálsz két gombnyomást
-
pictigjis
őstag
válasz
Rolika109 #25072 üzenetére
jött a telegramon egy m999 test version 3, azonnal fel is tettem, bízva abban, hogy "rosszabb" nem lehet a 2-esnél. és tényleg nem rosszabb, a tévén futó hbo max app által játszott dv tartalom esetén már nem látok villódzást, szóval aki véletlenül a 2-esen van, annak valószínűleg nem fog ártani a frissítés (bár nem merültem bele részletesen, gyors nyomogatással kb. ugyanaz minden, de villódzás nélkül)
-
pictigjis
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest