- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunner
senior tag
Szia!
Ha magyarországi vásárlás akkor meg kellett kapnod infoként hogy ezen az oldalon tudod regisztrálni.
Ha nem szóltak, akkor most szólok -
Hunner
senior tag
válasz
roti86 #38326 üzenetére
Az én C855 tévémhez RC933-at adtak, de annak más a layoutja meg nem is háttérvilágítós, ez fix.
Viszont én megpróbáltam CSI helyszínelni kicsit, szerintem a felirat RC933A
Ami így neten keresgélve a tesztben látható gombkiosztásnak is megfelel, sajnos azt nem láttam sehol ahol megerősítené bármilyen oldal, hogy backlit amit találtam, de hátha tovább tudtok kutakodni.a data.report-on láttam product pdf-eket, ott pl az látszik hogy C7K és C8K modellekhez pl ezt adják bizonyos régiókban (tech sheetek feltöltve) C9K-ról nincs fenn semmi ilyesmi viszont, de gyanús hogy 933 variánsról beszélünk.
-
Hunner
senior tag
válasz
Csaby25 #38299 üzenetére
Nekem két hét alatt megjött a válasz a kiterjesztett garanciáról szóló pdffel.
(magyar promocios oldalon történt regisztráció után)
Mikor kitöltötted a formot a végén feltöltötted a számlát amit még kértek hozzá?
Egyébként, ha nem kaptál választ, akkor jó döntés volt írni a mailcímre, remélem hamarosan kapsz választ. -
Hunner
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy 65C855-öt, első mondhatni modern tévém lesz, kibontáskor és első beüzemelésnél van valami jellegzetes tipus/panelhiba amit érdemes letesztelni átnézni, hogy minden rendben van-e, vagy ilyen betegsége nincs ennek a modellnek?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- LG V30 - vezércsel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Le Mans Ultimate
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest