- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
showtekk
csendes tag
válasz
Steve2006 #37964 üzenetére
Amit en talaltam rola az sajnos az, hogy nem kompatibilis illetve már 100x átnéztem a menüt ezután kutatva, hátha valahogy működésre tudom birni ha mar a soundbar tudja, de sajnos semmi. Mindenesetre ha kiderülne, hogy mégis megy valahogy én örülnék neki a legjobban.
65"-ös méretben van egyébként C805-öm.
-
showtekk
csendes tag
válasz
nicu71 #37947 üzenetére
Az sajnos nem, legalábbis én nem találtam ilyen opciót, illetve neten utánajárva azt találtam, hogy a TCLC805 nem támogatja. Amit én a hang beállitásokban találtam, az bluetooth + belső hangszoró de ezt még nem próbáltam lévén, hogy HDMI-n keresztül használom a soundbart nem pedig bluetoothon keresztül de ez bizonyosan nem a Tutti Choral Sound.
-
showtekk
csendes tag
válasz
freeland0806 #37904 üzenetére
Persze ez csak az én tapasztalatom/véleményem de Én ezt nagyon nem ajánlom! Pont ilyet vettem és pont C805höz de valami borzasztó doboz hangja volt és mivel nagyon rövid/kisebb mint az átlag soundbarok ezert sokszor nem nagyon lehetett elkülöniteni a jobb/bal oldalt sem. Ezt vettem helyette és ennél elégedettebb nem is lehetnék, árban ugyanaz és jóval többet tud:
-
showtekk
csendes tag
Én azt javaslom ha nem akkora gond, hogy fúrd át, anno rengeteget szenvedtem ezzel a kábelezéssel én is, egyszerűen nem ér ennyit ha van ilyen alternatív megoldás. 2méteren áttudod vinni akkor sima ügy.
Egyébként felettem jelezték és fontos, ha 10méteren gondolkoznál mégis, akkor alap, hogy aktiv kábelt vegyél (bár ugye a példa mutatja, hogy még azok sem biztos, hogy jók, de anélkül kb esélytelen.)
-
showtekk
csendes tag
Nem tudom, hogy miért lehetett, de talán pont ez a tanulsága az egésznek, hogy tényleg teljesen kiszámithatatlan ez az egész. Nekem volt kábelem 20méteren ami elsőre működött és semmi gond nem volt vele, meg volt olyan is ami besem kapcsolt, vagy olyan ami működött de egy idő után folyamatosan eldobta a jelet. Az értékelések is ilyenek ezeknél a kábeleknél, valaki 5csillagot ad rá és azt mondja, hogy tökéletes, van aki meg 1 csillagot és, hogy képet sem ad.
Ezért tudom ajánlani az alzát mert odavissza gyors és a 30nappal nincs kockázat. Egyébként zárójelesen ajánlom mert sajnos ennek abszolút a csillagászati kategóriában van az ára, a RUIPRO-t. (amazonról rendelhető) Én most kaptam egy ilyet ajándékba, teljesen más liga, itt nincs kérdés, hogy megy e. 5év meg life time garanciával pedig tényleg egy "örök" megoldás tud lenni.
-
showtekk
csendes tag
Szia! Én elég sokat tesztelgettem ezeket a kábeleket, sajnos a hazai piacon ami elérhető azok teljesen lutrik ilyen távolságon, hogy működnek e vagy sem. Kilehet fogni olyat is ami hibátlan meg olyat is ami felse ismeri az eszközt. Én anno alzáról vásároltam igy kábelt mivel ott másnapra alzaboxban van és ugyanigy 30napig bármikor visszaadhatod indoklás nélkül, addig meg kiderül, hogy megfelelő e a kábel kockázat nélkül.
-
showtekk
csendes tag
válasz
lithium86 #37509 üzenetére
En egy kingston 512Gb-os pendriveot hasznalok TCLC805-el filmek, sorozatok lejatszasara napi szinten es meg semmilyen problemam nem volt vele. A TCL sajat medialejatszoja van, hogy bizonyos formatumot pl avi nem tud lejatszani, de KODI-t hasznalva meg nem volt gondom fel ev alatt semmivel.
-
showtekk
csendes tag
Szia!
claims@elpromotion.eu
Ide irtam nekik magyarul, szerepelt az uzenetben a teljes nevem es a TV sorozatszama. -
showtekk
csendes tag
válasz
Qtya123 #31591 üzenetére
4k 144hz-en használom HDR mellett, 1x sem volt jelvesztés vagy gond vele, minden jateknal tokeletesen mukodik.
30napos elallasi jog meg az extra gyors ugyintezes miatt neztem az alzanal ezt a kabelt az elején, de hálistennek nem volt ilyesmikre szükség, egybol bevalt a dolog, úgyhogy nyugodt szivvel merem ajánlani, főleg 10méterre!
-
showtekk
csendes tag
válasz
Qtya123 #31565 üzenetére
Szia! Én PC-t használok 65C805 TV-vel másik szobából ami 20méterre van és ez a kábel gond nélkül, jelvesztés nélkül vitte/viszi a jelet még ezen a távolságon is.
PremiumCord Ultra High Speed HDMI 2.1 AOC optikai kábel 8K@60Hz, aranyozott csatlakozókkal 10 m - Videokábel | Alza.hu -
showtekk
csendes tag
Sziasztok!
Arra esetleg valaki tud megoldást, hogy ha Dolby Visionos filmet nezek akar Netflix stb streaming szolgaltatonal (TV gyari app) vagy siman pendriveról, ha utána visszamegyek a TCL Home screenre akkor mindig átvált a képmód Dinamikusra? (Nagy ritkán Dolbyba marad és csak a fényes/sötét/IQ kozott tudok ujrainditasig valtoztatni) IGazabol nem akkora problema mert halistennek mostmár minden külön jelforrásra sikerült elmentenem a beállitásokat, de az alap képmód Dolbyból való visszaváltás esetén mindig átáll és minden egyes ilyen alkalommal visszakell rakjam mozira. Együtt tudok élni vele de ha valaki esetleg tud megoldást rá azt megköszönöm!
TCL 65C805 TV-ről van szó. -
showtekk
csendes tag
válasz
Pendragon911 #30039 üzenetére
Ez tényleg elég hasonló eset, köszi, hogy megosztottad!
Igen alapbol van hely itt is a tárolásra, hogy ellegyen addig a TV, inkabb csak macera (meg ha mar megvan akkor zavarna, hogy nem tudom hasznalni.
) meg azert pl a 14napos elallasi jogtol se maradnek el pont emiatt ha van vele valami akkor csak egybol visszatudjam vinni. Atgondolom meg, igy h megvan a pontos tipus amit veszek meg irtak masok, hogy szeptemberben tuti kaphato meg ennyiert, meglatjuk.
Az viszont egy fontos kerdes, nem tudom valaki tud e benne segiteni, hogy masik szobabol kotnem ossze a TV-t a PC-vel ami lenne egy 15-20méter. Erre tud valaki esetleg ajánlani megoldást, vagy egyáltalán lehetséges a 120/144hz 4k- ilyen távolból? Néztem pár ajánlást ilyen 20-40k között, nem kevés összeg egy kábelért de ha tuti jó akkor nem probléma, kérdés, hogy egyáltalán megoldható e vele stabilan? -
showtekk
csendes tag
válasz
AxBattler #30014 üzenetére
Először 55ös Tv-t akartam, csak aztán ahogy mondod élőben Euronicsben lattam kiallitva oket aztan megdobbentett h ekkora kulonbseg van meretben az 55 es 65 között és inkább utobbi vonz. Köszi a tippeket meg az összehasonlitó oldalt! Ez alapjan a TCL 65C805 felé húzok szerintem az lesz méret/tudás alapjan igy 300ért a legjobb választás. Azt néztem, hogy elvileg év végéig él ez a promoció, hogy 5év garancia van a TV-re. Szeptemberben fogok költözni akkor lesz esedékes a TV vásárlás is, nem tudom, hogy addig várhatok e vele vagy inkább vegyem meg most? Kell tartani attól, hogy lemaradok róla?
Illetve másik kérdés, bár lehet ez nem ebbe a topicba való, kb 15-20méteres HDMI kábellel kell majd összekössem a PC-t a TV-vel (másik szoba) erre tud valaki esetleg ajánlani megoldást, vagy egyáltalán lehetséges a 120/144hz 4k- ilyen távolból? Néztem pár ajánlást ilyen 20-40k között, nem kevés összeg egy kábelért de ha tuti jó akkor nem probléma, kérdés, hogy egyáltalán megoldható e vele stabilan? -
showtekk
csendes tag
Sziasztok! 300k-ig keresnék TCL TV-t ami tudja a 144hz-t mivel PC-t is szeretnék rá kötni és azon keresztül játszani. Ezenkivül általános filmezés/streaming a cél, semmi extra. Amiket néztem pont 300ért a TCL C805 65colban, illetve a C845ot de abbol csak 55col jönne ki ennyiből. Mi lehet a jobb megoldás 55col nagyobb tudás vagy 65col kevesebb? (Hely az van bőven akár 75os tv is elferne de annak nem érzem szükségét, viszont a 65ös igy első ránázésre jobb választásnak tunik) Ez lesz gyakorlatilag életem első okosTV-je, kb 10-15éve nem volt TV-m, az utolsó egy hagyományos dobozos volt, szóval viszonyitási alapom illetve külön igényeim nincsenek amiről igy tudnék, igy azt sem nagyon tudom, hogy amivel a C845 többet tud az nekem egyáltalán fontos e. Megköszönöm ha valaki tud segiteni, illetve ezen 2 modellen kivül is szivesen meghallgatok alternativakat ha esetleg van 300k körüli áron, szeretném nagyjából a legjobb döntést hozni a kereten belül!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lightyear - befektetési app
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- RAM topik
- Trollok komolyan
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged