Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Yettel topik
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
Pendragon911
üzenetére
Tegnap megérkezett végre az újrarendelt TV, ami a C805-ös készlethiánya miatt C6K lett 55"os méretben, első nézésre nem rossz választás. A legfontosabbat teszteltük, a focimeccsek gyönyörű minőségben futnak rajta, még FHD IPTV-ről is, éles és színes
Ég és föld az azt megelőző nanocell LG-hez képest és nem is kell egymás mellé tenni a kettőt, hogy ez szembetűnő legyen. A talp kérdés is meg lett oldva egy középtalpas állvánnyal, amit külön vettünk, talán nem a legjobb minőségűt választottuk, de kellően stabilan megtartja a TV-t, úgyhogy most még jó lesz ez is. Túlságosan nem merültem bele a beállításokba, bekapcsoltam a sport módot, mert legtöbb esetben úgyis foci megy majd, arra meg az tökéletes.
Melyik az a videó, amelyiket pl. a TCL bemutató videókban szoktak bejátszani? Van egy olyan jelenet, amikor egy fekete háttér előtt van egy pohár szóda? és menta levél benne asszem. Az valami YT vagy le kell tölteni? Melyik az a YT oldal, ahol valódi HDR tartalmak vannak és nem csak oda van írva, hogy rákattints a videóra? Szeretném azért tesztelgetni, bemutatni jobban a szülőknek, ugyanis az ő TV-jük.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ég és föld az azt megelőző nanocell LG-hez képest és nem is kell egymás mellé tenni a kettőt, hogy ez szembetűnő legyen. A talp kérdés is meg lett oldva egy középtalpas állvánnyal, amit külön vettünk, talán nem a legjobb minőségűt választottuk, de kellően stabilan megtartja a TV-t, úgyhogy most még jó lesz ez is. Túlságosan nem merültem bele a beállításokba, bekapcsoltam a sport módot, mert legtöbb esetben úgyis foci megy majd, arra meg az tökéletes.
Vhiktor