Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nokia 808 PureView - kamerás béta
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
válasz
showtekk
üzenetére
Nekem teljesen jó az Alza-s is ha működik tényleg, de például volt onnan telefonhoz gyorstöltő kábel és hát marhára nem volt gyors.
Ilyenek miatt vagyok kicsit óvatos, mert nem akarok felesleges köröket futni.
De köszi a tippet, ha az a típus működik, akkor bepróbálom.
-
Till@
aktív tag
válasz
showtekk
üzenetére
Ennek egy megoldása van jelenleg: elfelejted a Fényes képmódot.Ha DV-ben úgy váltasz képmódot, hogy csak érinted a Fényest vagy azt használod, akkor visszalépésnél Dinamikus lesz, ha Sötét vagy IQ között váltogatsz csak, akkor nem vált át Dinamikusra, marad Mozin.
@mikrofon
Hasonlóval próbálkoztam már, ott az 5. pont után a főkapcsolót nyomni kellett ~30 másodpercig, 7. volt az utolsó.Megnézem , hátha. -
Pendragon911
aktív tag
válasz
showtekk
üzenetére
Hasonló cipőben voltam/vagyok én is, egyébként ugyanezzel a típussal
. Nekem volt lehetőségem a Telekom-nál megvenni a TV-t, amit majd költözés után fogunk használni, ami szintén hónapok kérdése volt a vásárlás időpontjában. Mivel egyből nem tudjuk használni, miután megérkezett, 3 napon belül ki kellett csomagolni és beüzemelni, hogy ellenőrizzük, működik-es, Illetve nem sérült-e. Ez megtörtént és úgy tűnik, hogy oké minden, bár hosszabb ideig nem tudtam tesztelni, tehát a feljebb említett, elvileg FW által előforduló hibák, jelenségeket nem tudtam megfigyelni, mármint hogy jelen vannak-e, de majd annak is eljön az ideje. Röviden a lényeg, ha mégis úgy döntesz, hogy most megveszed, akkor számolj azzal, hogy legyen helyed, lehetőséged kipróbálni, mielőtt a fal mellé állítod pihentetni a dobozban a beüzemelésig. Bár feltételezem, hogy erre te is gondoltál, minden esetre csak jó tanácsként írtam 
-
válasz
showtekk
üzenetére
65C745, 65C805 natívan tudja a 144Hz-es képfrissítést, előbbi FALD, utóbbi miniLED.
75C655 pedig 1440p felbontás mellett, alap QLED, de Superwide Gameview-t is tud PC-vel (21:9, 32:9 képarány).
65C655PRO pedig FALD, 1440p@120Hz-et tud, és Superwide Gameview-t is.Displayspec TCL Compare, itt a panel fényerejét, kontrasztját is látod + hangszóróban is van különbség.
300k HUF környékén van választék, 5 év garival vedd eMAG, ALZA, TCom hármastól!
Legjobb lenne, ha megnéznéd egy nagyobb Euronicsban, ott általában többet is kiállítanak (Savoya Park pl.).
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SUSE Linux
- Nokia 808 PureView - kamerás béta
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ilyenek miatt vagyok kicsit óvatos, mert nem akarok felesleges köröket futni.
. Nekem volt lehetőségem a Telekom-nál megvenni a TV-t, amit majd költözés után fogunk használni, ami szintén hónapok kérdése volt a vásárlás időpontjában. Mivel egyből nem tudjuk használni, miután megérkezett, 3 napon belül ki kellett csomagolni és beüzemelni, hogy ellenőrizzük, működik-es, Illetve nem sérült-e. Ez megtörtént és úgy tűnik, hogy oké minden, bár hosszabb ideig nem tudtam tesztelni, tehát a feljebb említett, elvileg FW által előforduló hibák, jelenségeket nem tudtam megfigyelni, mármint hogy jelen vannak-e, de majd annak is eljön az ideje. Röviden a lényeg, ha mégis úgy döntesz, hogy most megveszed, akkor számolj azzal, hogy legyen helyed, lehetőséged kipróbálni, mielőtt a fal mellé állítod pihentetni a dobozban a beüzemelésig. Bár feltételezem, hogy erre te is gondoltál, minden esetre csak jó tanácsként írtam 
Vhiktor