Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
p@gabi
tag
válasz
wwenigma #33773 üzenetére
Én próbáltam v412 alatt és v420 alatt is,de nem ment fel,sikertelen telepítést írt a végén
Pár dolgot amit tudtam kipróbáltam még,kilőttem az alkalmazást,töröltem gyorsítótárat,alkalmazásadatokat,semmi,így sem ment fel
Bekapcsoltam a fejlesztői beállításokat,itt kikapcsoltam az usb-ről történő telepítésnél az alkalmazások ellenőrzését,de így sem sikerült
Egyenlőre feladom,bár roppantul idegesít,hogy ezt az egy alkalmazást nem lehet frissíteni....Szerk.:Ja,azt elfelejtettem,hogy a típusa a tv-nek c805
-
p@gabi
tag
válasz
Pendragon911 #31131 üzenetére
Vannak már egy ideje,csak fizetős
Vhiktor oldalán megtalálod -
p@gabi
tag
Éjszaka még volt egy kis áresés emagon az 55-ös 805-re,lehet volt más méretre is,de én csak azt figyeltem
Így kuponozva,tokkal vonóval(szállítást is beleértve) 216-ért el lehetett hozni
Nem nagyon lesz szerintem mostanában ennél jobb ajánlat -
p@gabi
tag
válasz
Bogyi007 #21355 üzenetére
Így van,alapnak megteszi,aztán mindenki az egyéni ízlése szerint módosít rajta,ahogy neki tetszik
A videó alapján legalább tudja az ember,hogy ha ezt és ezt állítom akkor az mire van hatással+nem kell a menüt millószor átnyálazni,hogy mit hol találok(amíg megtanulja az ember,főleg ha teljesen más típust használt előtte valaki) -
p@gabi
tag
válasz
FireFox1996 #21350 üzenetére
Tökéletes kép Vhiktor jóvoltából
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest