Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
Tegnap beizzítottuk a TV-t, ugyanis pénteken kiszállították a 65C805-öst. Sajnos csak rövid időre volt beüzemelve, mivel csak leelenőriztük, hogy működik-e, nincs-e rajta sérülés, ilyesmi. De persze muszáj volt néhány filmbe, YT videóba belenézni, hogy mégis mit tár elénk ez a típus. Ami számomra eddig gyönyörű látványt nyújtott, az a YouTube 8K Paradise csatornáján lévő, főként természetfilmes videók, úgyhogy nem is volt kérdés, hogy ezzel indítok és hát a rövid tesztelés alatt az jött le, hogy az első tapasztalok alapján a képpel nincs probléma, sőt. Tegyem hozzá gyorsan, az idő szűkössége miatt fel sem fogtam, hogy milyen képi beállítások vannak
, tehát ezekre majd több időt kell szánni, hogy aztán először is megértsem a funkciójukat és mit, miként érdemes beállítani. Az IPTV-t is ki tudtam próbálni, azzal kapcsolatban sem találtam elsőre semmi kivetnivalót.
Látom, az utóbbi hozzászólásokban, hogy felmerült a műholdas TV nézés, ez valamelyest engem is érint, ugyanis eddig az LG-n már beépített Tuner segítségével, külső box nélkül sikerült fogni az Astra műholdas adásokat és nem volt rá panasz, csak az ingyenes csatornákat, tehát kártya nélkül. Azt tudom, hogy a C805 is képes műholdas vételre, de kell-e a fenti problémákra számítanom, úgy, mint akadozás, kép-hang csúszás, stb. vagy ez inkább beltéri használata esetén merülhet fel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest