- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alc
tag
Sziasztok!
Leírom, hátha valakit érdekelhet a videóhívás téma:
Ma vettem egy 43c635-öt (ekkora fért el). Szépen működik vele a skype egy régi Logitech c270 kamerával, ami egy usb elosztón lóg, egy egérrel együtt. Egérre azért volt szükség, mivel a tv távirányítójával nem lehetett "kattintani" a skype-on belül. Tudom van más program is, de szülők ezt szokták meg.
Próbáltam elötte a 65c728-on is a kamerát, de ott elég nehezen sikerült működésre bírnom, mivel külön app kellett a kamerának is. A kép se mindig fordult el. Mondjuk ott nem volt benne alapból a tv google rendszerében a kamera app, mint ennél a c635-nél. Ezzel végre sikerült kiváltani a számítógépet is, ami az előző tvre volt kötve, pont a skype miatt.
Menne telefon képernyőtükrözéssel is remekül, csak ugye akkor a telefont is el kell helyezni jó pozícióban videóhívásnál.
SmartTube, TV Bro, Kodi, Hikvision appok is szépen mennek, mint a másik tvn. -
king3000
csendes tag
Üdv, aki az Alzás akcióban vett a 65C835-t, milyen távirányító(ka)t adnak hozzá pontosan? Neten több félét is láttam...
-
válasz
winters123 #17018 üzenetére
Észrevettétek a C845 specifikációjában, hogy a statikus kontraszt 1:5000-re változott 6000-ről?
-
ricsik
őstag
Pénteken furkálok fix konzolt. A 65c835-öt betonba hány csavarral ajánlott rögzíteni?
Csak nem nyomok bele M8-asból 8 darabot, ahogy a leírás szeretné, az nem 20 kilót, hanem 200-at is elbírna, de szerintem többet is. -
Szbyyke
kezdő
Aki vásárolt tcl 65" méretű tvt és falra rögzítve használná, melyik fali konzol mellett döntött? Annyi ajánlatot kaptam, hogy nem tudok választani. Masszív, strapabíró legyen, max 30-35.000ft összeg lenne a határ.
-
eisento
addikt
Na sikerult megcsinalnom az usb-re atrakni a csatornalistat de szerkeszteni a setedittcl nevu ajanlott progival kezdtem de 20 csatorna modositas utan lezarolta es menteni se engedett igy valtottam a chansort nevu cuccra szebb is meg jobban attekinthetobb volt nekem
[link]
-
Horec
tag
C835-höz mi az ajánlott stabil firmware?
Már kikupálták az utolsót és beüzemelés után mehet az autoupdate? -
Varadinum
újonc
Sziasztok, kedves barátom kért meg, hogy Tv ajánljak neki.
Fontos lenne a az internet használat (böngésző) is, a kép minőség mellett.
Ezért android OS gondoltam, de nem tudom hogy számít ha már alapból androidos a Tv(Panasonic) vagy tök mindegy hogy webOS vagy tizen vagy akármi.[link] panasonic
[link] LG
A TCL márkáról le vagyok maradva...
Ez [link] viszont brutálisan jobbnak tűnik mint a fentiek.
Van valamilyen tapasztalat erről a modellről? (TCL QLED 55C735) -
blac
tag
Sziasztok!
A TLC 65c835-nek hova esnek a konzol csavarok, a képeken nem tudom kivenni?
Üdv: blac -
vidaila
senior tag
Emag rendelés esetén a futár addig el sem ment amíg a lakásba ki nem bontottam a tv-t és mindketten alá nem írtuk a jegyzőkönyvet, hogy a tv-n kulserelmi nyom nem látható. A technikai belső hiba meg már garancia dolga lesz bekapcsolas után 😁
-
gianni85
veterán
válasz
Zsoltpeter #17076 üzenetére
Annyit, hogy beregisztráltam a terméket a promóciós oldalon keresztül, de azóta se kaptam semmi visszajelzést. Megkérdeztem, hogy él-e a meghosszabbított garancia, és megadtam a szériaszámot + csatoltam a képemet a dobozon található matricáról (gondolom a tv hátulján is hasonló van, ha a doboz már nem lenne meg)
-
atee_13
őstag
Futár elvileg ma hozza az Alzás c835 öt. Van valami óvintézkedés amit átvételkor meg kell tenni? Pl.: futár előtt ki kell bontani ilyesmi?
-
Frontvonal88
csendes tag
válasz
winters123 #17062 üzenetére
Vajon mennyi lesz az ára ha ennyi zsetont vissza adnak...
-
gaborhun
csendes tag
válasz
Saccco #16997 üzenetére
Köszönöm a választ.
Három csatorna lista szerkesztőt próbáltam, nekem a ChanSort tetszett a legjobban.
Kipróbáltam bekapcsolt HDMI CEC-el is, de a set-top boksz-ról így sem jött át hang. Ellenben rádugtam a próba kedvéért egy laptopot is és ott mind a kép mind a hang megfelelő volt. -
válasz
sztomi1981 #17067 üzenetére
Akkor pontosabban fogalmazok: A két legjobb szériát (C835 és C935) kivették az alza napok kuponakcióból.
-
chatran
őstag
-
Bár az alza napok még tartanak, a TCL TV-ket kivették az akcióból. Az is csoda volt, hogy eddig tartott. Akik eddig hezitáltak, azok kimaradtak a jóból.
-
winters123
tag
200-400 EUR kp visszatérítéssel promózzák Franciaországban a C845-ös szériát. [link]
Egy ilyen jöhetne idehaza is. -
Perillustris
senior tag
Én nagyon ódzkodom a karos tartóktól, szerencsére nem is vagyok rákényszerülve. Pajtásnál tettünk fel hasonlóra egy nagyon keskeny OLED tv-t (65"), s nem volt komfortos ki- és betolni, ráadásul nem is jöttem rá, hogyan kellene megfogni normálisan a két szélét, hogy ne feszüljön.
A falig be sem mertem tolni (a karral nem lehetett behúzni, a képernyőt pedig nem akartam nyomni). -
Zsoltpeter
tag
válasz
sztomi1981 #17054 üzenetére
kitele.com...a fogyasztást is megtalálod itt..
-
zolaas2
újonc
Kissé mérgeskedem. Reggel óta állitgatom a tv-t és csakazértse sikerül. Melyik lejátszót használjátok? Hálózatot végre sikerült megtalálni, de csak a gépet látja, könyvtárakat nem. Kell esetleg a gépen telepíteni vmit, mint az lg-ken? Kodival próbálkozom.
Az avr-t továbbra sem látja egyik hdmi-n sem. Az xbox megy de csak a 4.hdmi ben. -
sztomi1981
tag
válasz
Zsoltpeter #17053 üzenetére
Köszi, igen ittis jobbnak làtszik a c635 a tecnikai paraméterekben, csak a tesztben volt alul a kèpminősègben...
A fogyasztàsa egyèbkènt a qled tecnológia miatt a duplàja?
Ez amúgy milyen site ahonnan a kèpek vannak? -
Zsoltpeter
tag
válasz
sztomi1981 #17052 üzenetére
-
sztomi1981
tag
Tudja valaki mi a különbség a C635 és P735 között?
C635 újabbnak látszik meg QLED, de az egyik teszt szerint 735-nek jobb a képe. Hardver elvileg ugyanaz, de lehet a sima va panel ennyivel jobb? -
Frontvonal88
csendes tag
válasz
én is a C845-revárok
-
zolaas2
újonc
Üdv mindenki. Végre megvettem én is a tvt.😀55c735 lett. Próbálom beállítani. Nade. Kell vmit kapcsolni, h a hdmi bemenetek működjenek? Egyiken sincs jel, azt írja… a 4-ben van az avr, az 1- ben xbox , de semmi. A 4es bemenet legalább fehér a listában.
-
4264adam
veterán
válasz
Kiskutya #17041 üzenetére
Nappaliban Q80T, szóval a TU7xxx és Q80 közé szeretném belőni a hálószoba 43-at 150k-ig. Azért ennyiért mert a Q80 210-ért érkezett.
Nagy a dilemmám mert ahogy nézem használtan sem sok minden van ami a TU felett lenne de a Q80 alatt 150-ért. Ha meg 200-ig megyek el akkor persze tuti Q80 használtan HA-n vagy felette a Nappaliba veszem a C835-öt vagy C825 55-ben, a hálóba meg megy a Q80T
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
4264adam #17039 üzenetére
Azért mert kalibráltan annyit tud.
Én mindig kalibráltan adom meg a maximális fényerőt mert csak annak van értelme.
A gyártó pedig a legelcseszettebb képmódban adja meg, amiben nézhetetlen a kép, tiszta kék vagy zöld minden.A TU kalibráltan szerintem nem tud 300 nitet inkább 200-250-t.
-
vacs
veterán
válasz
Szbyyke #17027 üzenetére
A Fali konzol lapos tévékhez topikban a kétkaros Stell SHO 8610-et ajánlják.
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
A C735 review-ban miért hoz maximális 340nit HDR Brightness-t?
Kicsit elszomorít a tény ha igaz, mert a jelenlegi TU7022 is hozza a 300nit-et és azt írják a brightness ugyanaz mint a C635-ben, persze szinekben gondolom sokkal jobb a C735 de miben is jobb mint az EDGE LED C635?. Azért találom furának mert a Q60 is tud 400nit-et EDGE LED-el.Igen még mindig keresem a 43TU kiváltóját 43-as méretben Streaming szolgáltatók HDR anyagokra.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Szbyyke #17027 üzenetére
Ezt, mondjuk egy akcióban 21-ért vettem anno, most kicsit drága: [AlzaErgo M325B Convey XL]
-
Szbyyke
kezdő
Köszi mindenkinek.
-
motocoder
aktív tag
-
Szbyyke
kezdő
TCL 65 C835 típushoz alzáról melyik konzolt ajánlanátok, ami kihúzható?
-
Kiskutya
veterán
Örülj ha egyáltalán megjelenik az automatán az új szoftver nekem a c715re egy se jelent meg mindet nekem kellett feltenni és van még egy p615 is arra se jött ki magától soha új szoftver! Egyébként ha nincs vele gondod ne kísérletezz mással! ( érdekesség még hogy jelenleg egy hisense 65a9g tv-m van az se frissíti magát de ahhoz még szoftvert se találni a neten, úgy látszik én kifogom ezeket..)
-
RBJ
addikt
Ha jól értelmezem ha nem muszáj nem kell frissíteni.
55c735 nek még a 474 verzió van fent.
Az újabb már 503 de ha nincs bajom akkor nem bánom.
Tv amúgy még nem ajánlja fel a frissítés T.
Az érdekes ha van update akkor ilyen késéssel jelenik meg online? -
Kiskutya
veterán
válasz
Elég komoly lesz ez a c845 és brutál jól néz ki igy képen!
-
winters123
tag
Az idei C845-nek már van saját oldala a TCL honlapján: [link]
C745-nek is: [link]C845 55" esetén 480 dimming zone, 2000 nits.
Elvileg új 3.0-ás AiPQ is lesz, bár nem világos hogyan, mert az SoC ugyanaz, mint tavaly (MT9615+).
Remélem ez már tudni fogja 4K 120 Hz-ben a chroma 444-et...Hétfőn Milánóban sajtótájékoztató.
-
gianni85
veterán
válasz
gianni85 #17015 üzenetére
Egyébként ti milyen képeket töltöttetek fel? Én egyet a számláról, meg a dobozon található szériaszámot tartalmazó matricáról. Az oldal azt írta, hogy majd visszajeleznek… na azóta semmi. Most ráírtam az emailcímre, de elég bosszantó ez az ügyintézés…
Természetesen most már túl vagyok a vásárlástól számított 30 napon -
HollywoodBoy
tag
válasz
chatran #16984 üzenetére
Általánosságban nem tudom, hogy dolgoznak, de az enyémet rendben kihozták csütörtökön Fehérvárra. 2 srác volt, esett az eső úgyhogy megkértem Őket, hogy segítsenek bevinni a házba, ne csak a kapunál tegyék le, de az olcsóbb szállítást fizettem. Szóval normálisak voltak.
A csomag szép állapotban volt, emelték végig, nem húzták a földön sem. Egyébként szerintem úgy van ahogy írod, az első zárható ajtó az panel esetében a lépcsőház bejárata lehet.
Pár éve a vizivárosban laktam egy 10-emeletesben, ott olyan kicsi volt a lift, hogy biztos nem fért volna be a TV, szóval ott fizettem volna szerintem, hogy hozzák fel ha nem sikerül segítséget szereznem. -
mbaker
tag
Sziasztok!olyan problémám lenne,hogy xbox one x hdmi 1 ill. Hdmi 2-re van kötve és valahogy olyan fakóbbak a színek...ugyan azt a 2 kábelt próbáltam mint a Q70R-nél...a Q70r kiírta hogy hdr játékmódba
Itt semmit se tudok,pedig a infósáv előjön és irja ellenőrizzem a konzol HDR engedélyeztetést...meg volt minden..nem nyultam hozzá csak kihúztam a samuból c835-be bedugtam...még a 4 éves fiam is eszrevette masabb a szinek...
Véleményetek?köszi -
Szbyyke
kezdő
Sziasztok!
TLC 65 C835 típust tervezek venni. Aki rendelkezik ezzel a típusú tv-vel, megtudná nézni nekem, hogy a Direct One applikáció letölthető/futtatható-e rajt? Android tv-m van most.
Köszönöm! -
tomp
félisten
Nagyon meglepett, hogy a C715-ön tökéletesen megy a Rakuten TV app és van 4K HDR10 Dolby 5.1-el.
A Shield TV Pro-n meg úgy akad az app, hogy konkrétan le is fagyott a box és csak HD van sztereó hangsávval... -
rainman72
nagyúr
válasz
sztomi1981 #16998 üzenetére
Netflix premium csomag 4K Dolby Vision
Prime 4K HDR10+ ill. DV
Skyshowtime HD még jelenleg
HBO vegyesen HD és 4K
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest