Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
nagymolnar #17508 üzenetére
Nekem is frissített, pedig ki volt kapcsolva az auto update, az új felhasználói kezelőfelület (jobb oldali "csempék) jól össze lesznek kuszálva
-
Stealth
senior tag
válasz
nagymolnar #16490 üzenetére
A szoftvert nem a Google fejleszti?
A TCL nem csak felnyomja a HW-re? -
FJC
senior tag
válasz
nagymolnar #16490 üzenetére
Nekem a 474 vann fenn, nem erőltette rá senki az 503-at.
-
válasz
nagymolnar #15982 üzenetére
A beépített hang engem nem érint, ezért nem is figyeltem rá.
de valóban sokkal több a dimming zona. -
imsa
csendes tag
válasz
nagymolnar #15873 üzenetére
Speciális videó fül alatt ott van. Az tény, hogy nem felhasználóbarát némelyik beállítási lehetőség, lehetne mondjuk 5 programozható gyorsbeállítás, kinek mire lenne szüksége, a tv gyorsbeállítás mintájára.
-
mikrofon
veterán
válasz
nagymolnar #15722 üzenetére
Már csak 560e ... lehet pont a rossz epg kezelés miatt
Amúgy meg szerintem az emberek 99% kijelzőként használja, aki ilyen tv-t vesz és normális tartalommal eteti...
De ezt már sokszor megbeszéltük -
djhir
tag
válasz
Amit az EPG-vel kapcsolatban írtál, azzal maximálisan egyetértek. Ne legyen már másodlagos a TCL-nél ennek a használata. A 2009-ben vásárolt Samsung tévénken komfortosabb volt. Egy év után már beletörődtem hogy ez ilyen, de bosszant.
-
Louro
őstag
válasz
Az EPG-vel semmi gondom. Bár én az Info gombot használom inkább. Marad az adás, addig közben meg tudom nézni, hogy melyiken mi megy.
A másik kevésgombos, a mikrofonos, igen. De gondoltam minek bontsam ki, ha minden elérhető a sokgombossal.
Ezt a remapot meg meglesem, mert tök jó lenne, ha testre szabhatnám. Sok gombot nem is használok. -
válasz
nagymolnar #15317 üzenetére
Amikor 3-4 éve legutóbb arról érdeklődtem a MM-ban, hogy egy kinézett tévén van-e kikapcsolt képernyő mellett bekapcsolt hang, az eladó nem értette, hogy milyen hülyeséget akarok. Aztán megnézte, és kiderült, hogy van rajta...
MaCS
-
cd930
senior tag
válasz
nagymolnar #14989 üzenetére
Na igen, én sem bánnám, ha át lehetne programozni pár ilyen gombot.
Ahogy azt sem, ha a kisebb méretű modellben is be lehetne kapcsolni olyan tudást, ami a nagyobbakban van (ha nem hardveres a különbség).
Pl a C83-as sorozatból csak a 75"-ös tudja a Timeshiftet/PVR-t.Nekem most egy alapműködést nem sikerül megoldanom, ebben segítsetek kérlek: be szeretnék lépni YT fiókomba a tévén. Hogy a ménkűbe kell? Rányomok a YT-ra, majd a Bejelentkezésre, rádob a Google TV / Önre szabott szórakozás oldalra, ahol két dolog közül lehet választani: Google TV beállítása és Folytatás a normál tévé használatával.
Mindkettőre a Kezdőképernyő menübe dob, ahol kezdődik minden elölről.. -
Pí7k3
csendes tag
válasz
nagymolnar #14982 üzenetére
😅 nem lenne rossz. De január 12.-re van kiírva szűlni az asszony. Nem merészkedek most hosszú útra. Ahogy néztem elvileg playshow.sk-n dpd-vel házhozszállítják.
-
válasz
nagymolnar #14982 üzenetére
megér kiugrani egy pandorfi shoppingra és akkor asszonyt is kielégíted
Egyébként ja, EU garanciát adó cégk/bolthálózatok esetében megrhati hosszabb távon külföldön vásárolni.
-
Pí7k3
csendes tag
válasz
nagymolnar #14979 üzenetére
Köszönöm. 1099euróért is olcsóbb sokkal mint itthon.
-
szjoci
őstag
válasz
nagymolnar #14899 üzenetére
Nekem magyarra van állitva, és ha angolul keresek (vagy amilyen nyelvre a Google hangasszisztens be van állítva a támogatott nyelvek közül) vagy mondok parancsot (pl.: set volume to 10, open play Store, switch channel to 4) akkor meglepő módon teljesíti... Ez nem a tcl f@szsága, a Google nem hajlandó a magyar nyelvet betenni a hangvezérlésbe.
-
mikrofon
veterán
válasz
nagymolnar #14693 üzenetére
-
Kiskutya
veterán
válasz
nagymolnar #14663 üzenetére
Pont vásárlás előtt kötötték be hozzánk az optikát. Jött android box t-töl amin van hbo max app, igaz buktam a Hdr-t de amit ott nézek ahoz a 4k is tökéletes. Minden más van vidaa-ra is ami nekem kell.
-
mikrofon
veterán
válasz
nagymolnar #14670 üzenetére
Hogy mekkorát tévedek az sokkal kisebb ahhoz képest, mint ahogy te ezzel a hozzászólásoddal is elsüllyedtél pont úgy mint a titanik. (Hamár ezt a hasonlatot hoztad)....Egy különbség van közted és a titanik között, hogy te már másodszor, a titanikak meg egy is elég volt.
Amit írsz az androidról annak egy része igaz... Ebbe most nem mennék bele, hogy a többi miért is nem, hiszen semmi köze ehhez....
De miért is fejlesszen rá a TLC, ha van egy alap, az pedig kb ennyi, sokaknak elég is... Ráadásul ebbe az árba ez fér bele... Ha szoftvere is olyan jó lenne mint a hardvere, nem férne bele ebbe az árba.....
Ráadásul azért se kell fejlesztenie mert egy másik, a nagyobbik piacon ott van neki a rokuTV. Ami tökéletes!
Ezen a piacon meg mindenki elmondja, hogy aki igazán élvezni akarja az ilyen képességű TV-k adta élményt az ruházzon be egy médialejátszóba... Az lehet egy 35-40EUR-s Firestick 4K max vagy egy jóval drágább Shield TV pro, de akár valami lemezes változat is.... Én pont így teszem....Lehet ez ellen háborogni neked is. Meg a társaidnak is. De ez ilyen..... és nem lesz más....
A szoftveres gyengeségeit el lehet mondani, más is elszokta és ugyanazt a javaslatot szokta kapni, hogy vegyen célesztközt a TV-mellé.....
Próbáljatok egy céleszközt rákötni és láss csodát.....
Olvasd vissza majd ha lenyugodtál a HSz-eidet és szerintem érezni fogod, hogy mi is a baj vele, érezni fogod, hogy ez nem egy probléma leírása volt és megosztása....Jah és szerintem a Google TV sokkal JOBB!!!!
a rokuTV lenne az igazi de az erre sajnos nincs....
Nagyon sajnálom, hogy a schield-emen nem az van.....#14673 @RVR400:
A firestick 4k max-hoz pont nem kell "techbuzinak" lenni.... Megveszed, rádugod és minden megy egy távirányítóval..... Pont ugyan ez van a drágább Nvidia Shield TV pro val is.... Legalábbis nálam...Ezt a TV-t nem a szoftvere miatt kell megvenni, hanem a képminősége miatt és ez igaz még néhány TCL TV-re.....
-
mikrofon
veterán
válasz
nagymolnar #14663 üzenetére
Tehát mégis csak ezt vetted és nem véletlenül hanem körül jártad a témát....
A lényeget is megírtad: "képpel és a hanggal elégedett vagyok"
Végülis egy tévének ez a fő feladata sőt ebből is leginkább az első....Ráadásul aki ilyen tévét vesz az dobjon már mellé egy Firestick 4k max-ot és/vagy egy shield tv pro-t és lehet megváltozik az élmény és az élete.....
Azért azzal tisztában kell lenni hogy egy ilyen tv-t tudni kell tartalommal is etetni. Hiszen akkor jön ki minden amit az áráért kapsz, amit kifizettél, amit belefejlesztettek. Normális tartalom nélkül ez csak egy tech-es spec gyűjtemény..... Jah e persze enélkül meg elmondható hogy van ilyenem de sz@r...
Ide jössz bele sz@rsz a topikba és még te háborogsz...
Ráadásul a rendszert szidod ami nem is TCL, nem is a RokuTV. Hanem az androidos más gyártja és fejleszti. Ezen a piacon ez van....
A hardverrel meg valójában elégedett vagy és ezt magad is megírod... És pont ez a TCL műve....Végülis azt is mondhatnánk. Ez is egy vélemény köszönjük! Nem kötelező ilyen tv-t venni! Szerencsére van alternativa. Más is gyárt tv-t!
Viszlát! -
Kiskutya
veterán
válasz
nagymolnar #14653 üzenetére
Elhiszem, hogy bosszantó az tény hogy szoftveresen nincs a helyzet magaslatán a tcl. A c715 esetében majdnem 2 év kellett mire azt mondhattam hogy 90-95%-ba elégedett voltam a szoftverrel! Sokan szidják a vidaa rendszert pedig az is android alapú de nekem furcsa volt c715 után hogy az én felhasználói szokásamihoz nézve első bekapcsolás után működött minden ahogy kell!
-
laci laci
addikt
válasz
nagymolnar #14653 üzenetére
Cam modult akarsz használni ehez a tv-hez,közben másodszor is ilyet vettél és minden más sz@r,fos és gagyi..😆👍🤝
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest