- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Helló.
Új C835 tévét szeretnék összelőni a Samsung HW-K335 soundbarral, Optikai kábellel.
A D.in módban működik a hang, de sajnos a tv távirányítója nem vezérli se a hangerőt, se a ki/be kapcsolást, tehát a soundbar távirányítónak is kéz közelben kell lenni.
Bármi ötlet, egyáltalán képesek "együtt" működni? -
mrmft
senior tag
Passz, en csak youtube alatt hasznalom keresere. Itt hibatlanul megy C725 es C635 modellekkel. Youtube az elso hasznalatkor rakerdezett, hogy engedelyezem-e ott megkapta amit kert. Mas dolgom nem volt vele. Problaj meg egy gyari visszaallitast ha van energiad mindent ujra beallitani e miatt!
@#17298 LÁZ
Magyar nyelven hasznalom. -
marilllyo
veterán
Egyelőre nekem a beépített videólejátszó szoftver, ami nem jön be. Nulla beállítási lehetőség. Fura egyébként, hogy ebbe a hülye android os-ba mindent IS be lehet állítani, de a gyári videólejátszóba semmit. Pl felirat / hang késleltetést. Arról nem beszélve, hogy a 47 GB-s Mad Max mkv-mal nem tud mit kezdeni. A VLC-n meg nem olyan szép a kép. :/
-
Saccco
nagyúr
-
-
Szbyyke
kezdő
TCL 65C835-re melyik a legjobb frissítés, mi változik benn?
Én kikapcsoltam az automatikus frissítést, 474 a telepített verzió rajt. Kíváncsi lennék az újabbra. -
imsa
csendes tag
Új firmware:
New TCL R51MT05 Platform Google TV Update available in V523.
TV models.....C645....P635(EU)/8 & P735 & C635.........(P815, P725 & C725).
V8-R51MT05-LF1V523.021036
V523 OTA
Valakinél felajánlotta a frissítést? Tapasztalat esetleg? -
S@c@
őstag
Milyen hátránya van a 55C835-nek? Egy Samsung 48H6400-at cserélne.
Xbox seris X-re használnám játékra, illetve netflix, disney plus és hasonlo stream platformok. TV adást nem fogok vele nézni.
Ami zavarna az a banding, illetve a bevilágítás.
-
revonz
csendes tag
Kihúztam a KOAX kábelt, amúgy sem használjuk, a táp csatlakozót is megfordítottam, továbbra is bizserget az alsó káva. Ilyen [link] elosztóba van dugva a TV.
-
Pokolika
tag
Újabb érdekes dolog
Szétszedtem mindent és újra csatlakoztattam, majd mikor az elosztóba dugtam be mindent pici kattanásra lettem figyelmes na mondom kicserélem (Philps). Találtam is egy mezeit próba képpen. A tv órákon át ment hiba nélkül (kb 7 óra) 120hz-en restart, leállítás, alvó mód minden frankó volt! Se vibrálás, se képernyő kapcsolgatás! Arra gondoltam 120hz-en annyival több áramot vesz fel hogy nem bírja valami. Na mondom akkor veszek egy minőségit (APC). Bedugom bekapcs és vibrál, kapcsolgat
Csak hogy az idegeim edzésben legyenek.
Azért úgy olvasom fórumot átböngészve másnak is vannak voltak hasonló tünetei 4k 120hz-en!
Kérdés egy reset all, shop segíthet rajtam?
Másik Fw?
Még a Vrr, Hdr kapcsolgatással futok egy kört.
Talán az egyedüli dolog amit nem próbáltam még.
Nem adom fel! -
marilllyo
veterán
Sziasztok!
Tegnap vettem egy C835-öt és Playstation 5-ön felhős a kép (bleeding). A bal alsó részen és középen felül.
Netlfix, youtube 4k teszt, külső vinyóról film stb...sehol semmi baja. Egyedül PS5-nél vettem észre.
Mit gondoltok?Üdv.
-
revonz
csendes tag
Srácok, beszarás, nem tudom ez normális-e, de a az 55C728-am alsó, szürke kávájánál RÁZ A TV.
EZ NORMÁLIS?Pár órát ment a TV, este kikapcsoltam, és mikor leraktam a távirányítót, véletlen hozzáértem a készülék aljához.
Először azt hittem forró, aztán megint odanyúltam, és nem forró volt, hanem rázott. Nem egy nagyot, hanem érzésre “sok kicsit”. Még 1-2 alkalommal oda-oda nyúltam, mert nem hittem el. -
JackeL
tag
válasz
winters123 #17263 üzenetére
Megnyugodtam, mert ilyet kellene venni, ahogy látom elég jók a specek.
-
JackeL
tag
válasz
winters123 #17259 üzenetére
Ezek szerint az 55C845 nem miniLED lesz, hanem sima QLED vagy csak elírás?
-
winters123
tag
-
beers
addikt
Akkor ezek szerint 43"-on semmi új.....
!
-
batazs
csendes tag
maradnék valamilyen kendőnél. a többit meghagynám fókáztatáshoz.
na de mi az ideális? -
batazs
csendes tag
sziasztok, végre megérkezett a 65C835, éppen csak túl vagyok a fólialeszedésen, ami nem volt zökkenőmentes, a rajt marad ujjlenyomatot hogy és mivel érdemes eltávolítani?
Köszi! -
madgie
titán
Hú, na most volt időm végre valami "odavalót" nézni a tévén, Mando évadzáró, 4K DV-n... besz@rás. Zseni ez a tévé, itt is köszönöm a bestbuy tippet.
Internet téma: ha tényleg csak 100 Mbit az Ethernet csati benne, akkor nem is fogom kábelezni, nekem itt van 3 méterre az ax router -
Saccco
nagyúr
válasz
HollywoodBoy #17247 üzenetére
-
Saccco
nagyúr
válasz
HollywoodBoy #17245 üzenetére
-
HollywoodBoy
tag
válasz
Saccco #17244 üzenetére
Ezt hogy érted, hogy usb-ethernet? USB-vel megy a net a TV-be? Azt tudom (pont Te írtad korábban azt hiszem), hogy csak 10/100-as az ethernet portja, de erre nem is gondoltam... És így USB-n tényleg hozza a 280-300Mbit-et?
Más:
1. A kép beállítás "Mozgás" szekciója alatt nektek van "Frissítési ráta" beállítási lehetőség?2. Van egy olyan menüpont szintén a kép beállításoknál, hogy "Minden kép mód alkalmazása". Ott nekem elősször az "Aktuális jelforrás" volt kiválasztva (alapértelmezett, mert nem voltam benne biztos mit is jelent) amikor elvégeztem a képbeállításokat a TV-ről indított Netflix app-ban. De aztán kaptam segítséget Vhiktor-tól, hogy mit jelent valójában az a beállítás, de igazából nálam alapból meghagyta az elvégzett beállításokat másik forrásra is (pl. a HDMI3-ra ahol a Vodafone-os box van) annak ellenére, hogy nem a "Minden jelforrás" volt beálíltva. Szóval nekem az a funkció kicsit olyannak tűnik, hogy bármit is állítok be az összes forrásra igaz lesz. Ez nálatok hogy van?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Perillustris #17237 üzenetére
Én is kábelre tettem (usb-ethernet), kisebb a ping, stabil 280-300Mbit. Nem mellesleg nagyobb a router sebessége a magasabb csatornákon, nálam.
-
Pokolika
tag
válasz
rumkola #17242 üzenetére
Első nekifutásra kettesben volt, na mondom az lehet a bibi hogy nem 1-esbe van de nem.
Jelenleg 4k 120hz en vagyok a javaslatoddal! Kopp kopp!!!
Csak eddig is volt hogy ment 1-2-3 órákat hiba nélkül, majd feketeleves....
Megnézek egy restartot akkor legtöbbször bevibrál.
Nem jött be -
Horec
tag
válasz
Perillustris #17237 üzenetére
-
king3000
csendes tag
Alternatív megoldás, hogy az alkalmazásoknál a "Rendszeralkalmazások megjelenítése" alatt kikeresed a Google Play Áruházat, így megnyitható mókolás nélkül
-
chatran
őstag
válasz
Saccco #17106 üzenetére
"Illetve ne felejtsétek el a Biztonság alkalmazás alól a Play shortcut-ot telepíteni, sokkal könnyebb az élet."
Melyik az a biztonság alkalmazás? Nem sikerült rájönnöm. Egy Digi Online-t feltennék a TV-re, hátha elviselhetőbb az M4 Sport minősége.
A legviccesebb, mikor a beépített alkalmazáskeresőben próbálok keresni valamit és semmit nem talál, megszólal a szokásos idegesítő néni és fonetikusan felolvassa, hogy "Szorri szometing went wrong."
-
Sziasztok!
A C845-re várok.
Látom a specifikációban, hogy tudja a DTS Visrtual:X-et.Vajon ez azt is jelenti, hogy rendes DTS:X hangsávot is tud továbbítani az erősítő felé akár dekódolva, akár eredeti változatban?
Kössz!
-
Saccco
nagyúr
válasz
Perillustris #17229 üzenetére
Tedd a wifi csatornát 40 alá!
-
Perillustris
senior tag
Neked (s másnak persze) látja az 5Ghz-es wifi csatornát? Nekem csak a 2,4-es volt a listában.
Jómagam tegnap tettem egy 55ST60 helyére. A mérete valóban impresszív, a képminőség még bármiféle módosítás előtt is nagyon jó.
Azért azt elmondanám, hogy a fenti plazma után maga a kép minősége nem okozott eszeveszett csodálatot, de ez nem a 835-ös sara, hanem egyszerűen a megfelelő tartalmat a plazma tv - is - gyönyörűen jelenítette meg. -
mor
tag
Üdv Mindenkinek!
Én is csatlakoztam a TCL táborhoz. Múlthéten még pont időben, sikerült az alzás akció keretében (amiről itt hallotam, szóval köszönöm nektek) lecsapnom egy 75C835-re, tegnap meg is érkezett.
Először a méretei vágtak agyon, az előző 55"-os LG után ez valami borzasztó nagy, imádom.Már az első bekapcsolás után érezhető, látható volt a különbség az előző IPS után, pont ezt szerettem volna, a VA élményt. Egyébként a betekintési szögei nem olyan vészesek az IPS után, bár lehet ebbe a méretei is belejátszanak. De azért látszott, hogy szükséges a finomhangolás, ezért be is szereztem Vhiktor fórumtárs speckó kalibrált beállításait a honlapjáról, ami nagyon megérte. Sokkal szebbek lettek a színek. Ajánlom mindenkinek és ezúton neki is köszönet a munkájáért.
Ezután kicsit tesztelgettem, egy shiled pro 2019 van rákötve, megkínáltam minden formátummal ami elérhető volt. Nem csalódtam számomra tökéletes. A színek gyönyörűek, a fekete az beszarás(ips után), de a fényerő amit produkál az gyilkos tud lenni. Én bekapcsoltam a fényerőszabályozást, így este sem bántó, de nappal is tökéletes.(elég világos a nappalim, az előző tv már élvezhetetlen volt.)
Mostmár csak az AVR-em cseréje van hátra, mert a régi többek között nem támogatja a DV-t, és a jelenlegi optikai hanggal nem vagyok kibékülve.
-
chatran
őstag
Két hónap ingyen appleTV, hátha nem olvassátok a BB topikot. Jó lesz tesztelgetni az új TV-t, mert az asszony csak a 1080p-s Netflix-et fizeti.
Kíváncsi vagyok mit mutat a Tiny World 4K-ban. -
ricsi0307
senior tag
Még rövid távú a tapasztalat, de úgy néz ki itt is fenn áll a dolog hogy a Chromecasttel szebb a kép mint a beépített rendszerrel. Tegnap próbálgattam Disney+-on az IMAX tartalmakat és a Chromecasten sokkal nagyobb a HDR fényerő mint a gyári Google Tv rendszeren. Gondoltam ha már ugyan az fut mind a kettőn akkor használnám a gyárit de nem így lesz. Előtte Hisense Tv-n ugyan ezt tapasztaltam. Csináltam egy fapados összehasonlítást nektek, az alsó kép a gyári rendszer ott a kamerába zártam a fényerőt és a fókuszt a felső pedig a Chromecast. Ki van égve a kép a magasabb fényerő miatt. [kép]
-
jeni
félisten
-
FJC
senior tag
-
mikrofon
veterán
Én sem értem ezt a témát...
Igazából szerintem ott kezdődik a dolog, hogy TV adások, illetve ehhez hasonló minőségű műsorok, tartalmak nézéséhez szerintem nemszabad nagyméretű és nagy felbontású TV-t venni, főleg nem drágát. Mert akkor szerintem mindig megmarad az az érzés, hogy az "XX éves készülékemen sokkal jobban nézett ki."
Minap belefutottam a Szökés című sorozatba a Disney+-on. Még a megjelenése idején néztem az 1.-2. évadot. Most újra belenéztem. Hát kipróbáltam gyári alkalmazással a TV-n a lejátszómon, de még CE és Kodi alól is, mert nem hittem el, hogy ilyen rosszul néz ki a TV-n. Pedig elvileg HD felbontású.... Tehát ha valaki ilyen tartalmakat néz többségében, megértem, hogy nem elégedett a TV-vel....
Lényeg, hogy akkor ezek a TV-k csak is kizárólag, jó minőségű tartalommal mutatják meg azt, hogy milyen csodálatos a képük.....IPS vs. VA panelhez meg csak annyit, hogy filmezéshez szemet gyönyörködtető megjelenésre csak a VA képes, még akkor is ha a betekintési szögre érzékeny. Amúgy szerintem a függőleges irányú betekintési szöge a gyenge, ezért kell jó magasságba rakni vagy kicsit feljebb és lefelé dönteni. Tehát ha valakinek alacsonyan van és pl. állva nézi az joggal panaszkodik....
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Új 55C835 tévében a hangnál mit és hogyan kell állítani, hogy az optikai kábelen rádugott (samsung) soundbar működjön?Saccco, jogos, elnézést.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Új 55C835 tévében a hangnál mit és hogyan kell állítani, hogy az optikai kábelen rádugott (samsung) soundbar működjön?
Automatikusan nem szól és arc módban sem. -
madgie
titán
Nagy kontrasztot IPS-nél is lehet csinálni, csak oda jóval több Mini LED zóna kellene
Bár én is vinnyogtam hajnalban a VA miatt, de ez legyen a legnagyobb baj, zseniális ennek a tévének a képe.
Sok-sok éve PVA Eizo-kon dolgoztam és low key retusnál baromi jól jött, hogy hiába volt black crushing, kicsit oldalról ránézve "felfénylettek" a fekete közeli tónusok, így pontosan láttam, hol kell javítani még. Így lett előnyére fordítva a hátránya
-
Perillustris
senior tag
válasz
ricsik #17127 üzenetére
Én 75-ös tévét tettem fel, de nyilván így is jócskán túl van biztosítva.
Engem megnyugtat mindenesetre.Aki szintén keskeny és fix tartót tesz fel, érdemes előre bedugni a kábeleket, mert utána egy gyerek keze kell bedugni azokat (vagy persze kissé eltartani az alső részét a faltól).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest