- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollywoodBoy
tag
válasz
nicu71 #18171 üzenetére
+1, engem is nyaggat állandóan, bár én még a 474-es verzión vagyok (C835).
Egyébként nálam az intenetre is panaszkodik amikor bekapcsolom. 10-ből 8-szor kb. kiírja egyből, hogy nincs internet, de igazából van. Bár tény, hogy az értesítés is szinte azonnal eltűnik. Másnak is ilyen? (lehet nálam csak az ethernet-usb átalakító miatt csinálja)Amúgy olyan nálatok is van, hogy a távirányító nem reagál, aztán egyszer csak "behozza" magát és léptet vagy hangosít/halkít egy csomót? Sőt van néha, hogy beeakad, úgy értem, hogy megnyomom mondjuk 3x a lefele gombot és elkezd léptetni egészen addig amíg nem ér az aljára az opcióknak. Tegnap például így végig tekerte lefele az összes Disney+ kategóriát és nem tudtam megállítani.
-
HollywoodBoy
tag
Szia!
Mire gondolsz DV hiba alatt? Bocsi, de nekem ez kimaradt.A YouTube problémára meg szerintem tökéletes megoldás a SmartTube app. Engem is zavartak a reklámok, de most nagyon elégedett vagyok. Bár én nem nézek túl sok videót YT-n szóval lehet még nem jött ki nálam a hátránya az app-nak, de eddig nem tapasztaltam.
Ja és ami plusz pozitívum, hogy csak egyszer kell felrakni külső forrásból az apk-t, mert van autoupdater beépítve, úgyhogy később nem kell vele szenvedni.
Itt ajánlották pár 100 hsz.-el feljebb egyébként. -
-
HollywoodBoy
tag
Van esetleg valaki itt, akinek C835 van és NAS-ról futtat Plex szervert - transcode nélkül - és a TV-jén fut a Plex kliens? Érdeklődnék, hogy működik szépen?
-
HollywoodBoy
tag
válasz
Saccco #17244 üzenetére
Ezt hogy érted, hogy usb-ethernet? USB-vel megy a net a TV-be? Azt tudom (pont Te írtad korábban azt hiszem), hogy csak 10/100-as az ethernet portja, de erre nem is gondoltam... És így USB-n tényleg hozza a 280-300Mbit-et?
Más:
1. A kép beállítás "Mozgás" szekciója alatt nektek van "Frissítési ráta" beállítási lehetőség?2. Van egy olyan menüpont szintén a kép beállításoknál, hogy "Minden kép mód alkalmazása". Ott nekem elősször az "Aktuális jelforrás" volt kiválasztva (alapértelmezett, mert nem voltam benne biztos mit is jelent) amikor elvégeztem a képbeállításokat a TV-ről indított Netflix app-ban. De aztán kaptam segítséget Vhiktor-tól, hogy mit jelent valójában az a beállítás, de igazából nálam alapból meghagyta az elvégzett beállításokat másik forrásra is (pl. a HDMI3-ra ahol a Vodafone-os box van) annak ellenére, hogy nem a "Minden jelforrás" volt beálíltva. Szóval nekem az a funkció kicsit olyannak tűnik, hogy bármit is állítok be az összes forrásra igaz lesz. Ez nálatok hogy van?
-
HollywoodBoy
tag
válasz
chatran #16984 üzenetére
Általánosságban nem tudom, hogy dolgoznak, de az enyémet rendben kihozták csütörtökön Fehérvárra. 2 srác volt, esett az eső úgyhogy megkértem Őket, hogy segítsenek bevinni a házba, ne csak a kapunál tegyék le, de az olcsóbb szállítást fizettem. Szóval normálisak voltak.
A csomag szép állapotban volt, emelték végig, nem húzták a földön sem. Egyébként szerintem úgy van ahogy írod, az első zárható ajtó az panel esetében a lépcsőház bejárata lehet.
Pár éve a vizivárosban laktam egy 10-emeletesben, ott olyan kicsi volt a lift, hogy biztos nem fért volna be a TV, szóval ott fizettem volna szerintem, hogy hozzák fel ha nem sikerül segítséget szereznem. -
HollywoodBoy
tag
válasz
atee_13 #16936 üzenetére
Youtube-ra beírod, hogy "pixel test 4K" és találsz kis millió videót erre a célra. De pl. itt van Vhiktor fórumtárs videója is. Én ezt is használtam.
@aliali,
Egy monitort boldogan használok 5 éve 3 pixelhibával (és az csak full HD), engem annyira nem zavart az évek alatt. Valószínű ezzel is tudnék élni, főleg mert nem látszik onnan ahonnan nézem. Inkább a tudat zavar, hogy egy ilyen drága darabnál (75C835) nem tökéletes a helyzet. De persze értem.. ez a panelgyártás velejárója.
Igazából arra vagyok kiváncsi, hogy ez mennyire általános dolog? Pl. minden 2.-3. TV-n van úgyis 1-1, vagy nagyon kifogtam ezzel a darabbal (meg a monitommal is anno)? -
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
Megjött nekem is a C835 és lenne pár kérdésem. Bocs ha túl triviálisak - 16 éve vettem utáljára saját TV-t azóta változtak a dolgok...
- Lefuttatam amit itt a fórumom ajánlotok pixel tesztet, grey uniformity tesztet este még megnézem a feketét is korom sötétben, de eddig tetszik amit látok. 1 pixelhibát vélek felfedezni, ami a kéknél és a feketénél elég feltünő, de a többi színnél nem annyira. Valószínű emiatt nem állnék el a vásárlástól, de szeretném megkéderdezni, hogy ez mennyire "normális" jelenség? Nálatok is előfordul 1-1 halott/rossz pixel, vagy ilyen esetben egyből cserét szoktatok kérni?
- Minden be és ki kapcsolásnál kattan egyet valami. (De működés közben és a kikapcsolás után már nem csinálja). Ez normális?
- Play áruházat tudok valahogy az elől levő, vagy egyáltalán az "Összes alkalmazás" részhez varázsolni? Mert minden egyes alkalommal ha a Play Áruházba akarok menni, akkor a beállításokon keresztül, a telepített alkalmazásokon át tudok csak eljutni oda, máshol nem listázódik.
- Ez az előbbi gond nem lenne olyan nagy probléma ha működne a kereső funkció. Most ha rákeresek valamire az "inteligens"/Google asszisztens keresővel, akkor csak Youtube-ról hoz találatokat. Ha az alkalmazás keresőben keresek rá valamire, akkor meg azt mondja 1mp után kb., hogy "Something went wrong" és ilyen szépen magyarosan kiolvassa.Ezzel mit tudok kezdeni? Ha közvetlenül Google Play-ben keresek rá valamire az probléma nélkül működik és tudok telepíteni szépen.
- A film streamelés tekintetében mennyire számít, hogy kábelen, vagy WIFI-n lógok a hálózaton? A 4k HDR tartalmak mennek WIFI-vel is pl. Netflixről szépen?
- Milyen böngészőt ajánlotok erre a Google TV-re (lehetőleg chromium alaput keresek)?
- Mi értelme van a 2 távirányítónak egyébként amit adnak hozzá? Kb. ugyan azokat a funkciókat látom mindkettőn. Talán az egyik kimondottan a Google asszisztenshez való?Az utolsó kérdésemet kimondottan Vhiktor-nak címezném, kicsit OFF-ba:
Szeretném az ajánlott beállításokat megvásárolni és beállítani. Akkor ajánlod megcsinálni amikor már ment a TV néhány 10, akár 100 órát, vagy most is van értelme? -
HollywoodBoy
tag
A C835-höz alaptartozékként adnak HDMI kábelt?
-
-
HollywoodBoy
tag
válasz
Vhiktor #16621 üzenetére
Igen-igen, azt én is tudtam, de úgy gondoltam az eredeti kérdésemet, hogy valaki próbálta-e már a nem hivatalos Game pass app-al, vagy valamilyen chromium alapú böngészőből?
De amúgy azóta olvasgattam reditten, meg az egyik fórumtárs is visszajelzett, hogy az app-al eléggé döcögős a minőség és böngészőből még rosszabb. Viszont állítólag már lejár idén a kizárólagos megállapodás a Samsunggal és pletykálják, hogy jön Android alapú TV-re is az Xbox app.
Úgy legyen! -
HollywoodBoy
tag
válasz
Vhiktor #16601 üzenetére
Nagyon rendes Tőled, köszi szépen előre is!
Egyébként a háttér, amiért kérdeztem: éppen TV vásárlás előtt állok, és 400K körül látom a 65C835-öt és a Samsung QE65Q80-at is. Amit a "Milyen TV-t vegyek?" topicban olvasgattam és a Youtube-os teszted alapján láttam a TCL-re tenném le a voksot - főleg, hogy nem vagyok Samsung párti semmilyen területen. Viszont az Xcloud nekem elég fontos, mert a PC-m nem alkalmas komolyabb játékra, konzolt meg egyenlőre nem vennék és ha veszek is akkor sem biztos hogy Xbox lenne hanem inkább PS, viszont annak nagyon örülnék ha a cloudos játékokat tudnám nagy képernyőn játszani.
-
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
Van olyan aki próbálta a TCL tévéjén az Xbox cloud gaminget? Akár a nem hivatalosan letölthető Xbox APK-val, akár valamilyen chromium alapú böngészőből.
Leginkább C835-re lennék kiváncsi, de másik is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- OLED65C43LA 3 ÉV GYÁRI GARANCIA !!!
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- HyperX SoloCast gaming USB mikrofon
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged