- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torony 1.
tag
Üdv.Érdeklődni szeretnék,hogy ezek az Update-k,jönnek valamikor OTA is,vagy le kell tölteni és saját magamnak feltenni?
Azért kérdem,mert még mindig V474 vagyok,se V503,se 562
(75C935) -
Torony 1.
tag
válasz
Vismajor01 #17733 üzenetére
-
Torony 1.
tag
Sziasztok,Végre ma megkaptam a Március 6.-án regisztrált,5 évre kibővitett,garanciáról szóló visszaigazolást.Hihetetlen,nem is biztam már benne,elöször azt hittem,hogy rosszul látok
Most örülök
-
-
Torony 1.
tag
Gondolkodtam magamban elég sokat,erről az 5 éves garancia regisztrálásról,mi lehet a háttérében,hogy senki nem kapott semilyen visszajelzést.Nos arra jutottam,hogy valami forditási vagy félreértési hiba folytán,elírás történt a meghirdetett promocióban.Az én elképzelésem szerint ez igy mutat:miután lejár majd az Április 30.és beérkezik az összes regisztráció,utánna indul majd mindenki értesitése,a 30 napon belüli határidővel,az érvényes garancia kiterjesztéséről.Talán így várható még valami,de lehet csak túlképzelem a dolgot.
-
Torony 1.
tag
Mától nagy akcióban a TCL televiziók az eMag-on.
-
Torony 1.
tag
Ismét kapható az eMag forgalmazásában a 75C935,ha esetleg érdekel valakit.
-
Torony 1.
tag
válasz
Sziltesa08 #16361 üzenetére
Szia.nálam is ez van,régió, Németországra állitva,igy már megtalálta a digitális csatornák között.
-
Torony 1.
tag
Sziasztok.Nekem is egy 75C935 van.Olyan problémám van,hogy a Disney+ -t nézve,a hang recseg,ropog,mellette a kép kíváló.A Netflix meg a SkyShowtime hibátlan.Tud esetleg valaki segiteni,vagy valami megoldást erre a hangrecsegésre? V474 van a tévén,ezzel érkezett.
-
Torony 1.
tag
Az Alza most akciósan adja a 75C835 -t.Adnak hozzá egy robotporszivót.
[Alza 75C835]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest