- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras_83
addikt
válasz
winters123 #16686 üzenetére
Soroksári euronicsben van kiállítva 55c645
mondjuk ami durva hogy le van butítva a kimenetek számát és fajtáját tekintve, pl nincs rajta optikai kimenet -
randras_83
addikt
-
randras_83
addikt
válasz
Vhiktor #16523 üzenetére
Mondjuk az 5-8 perc után kikapcsoló optikai kimenet azért okozott fejtörést nálam, ahogy a középen pöttyös kijelző is. Szóval nálam kettő 55C735-ből nulla az eredmény. Pedig a másodiknak szép képe volt de végül azt is visszavittem és marad a C725. Szóval azért van baj a TCL-nél is. Bár azt aláírom hogy ha olyan példányt sikerül venni ami hibátlan, akkor tuti vétel. Én már megvárom az új szériát, addig elvagyok a mostanival.
-
randras_83
addikt
-
randras_83
addikt
Az is megvolt már. Lassan tényleg kifogyok az ötletekből.
elvileg az optikai kimenetnek folyamatosan világítani kellene - legjobb tudásom szerint -, szóval tényleg olyan mintha kis idő elteltével egyszerűen kikapcsolna.
mar a 1950-es szerviz menüt is átnéztem de abban nincs semmi olyan ami jó lett volna. Mondjuk van ott is reset all, arra nem nyomtam rá -
randras_83
addikt
Azt hiszem kezdek bekattani. Továbbra sincs optikai jelem a TV felől, reggel bekapcsoltam akkor működött úgy pár percig azóta semmi. Kapott új kábelt, próbáltam a V463 V474 V503 as verzióval nincs megoldás. Reset all / reset shop is megvolt. A C725 tökéletesen működött, most vagy hibás a kimenet vagy ennyire szar a szoftver a tv-n. Van bárkinek bármilyen ötlete, HMDI nem opció mert egy Denon AVR1610 az erősítő.
-
randras_83
addikt
válasz
randras_83 #16428 üzenetére
Most reggel pl a menüben és a kábeles tv adásnak volt hangja. Aztán a Netflix Disney+ nak semmi, utána már a menüben megint semmi szóval most kicsit kifogytam az ötletekből.
-
randras_83
addikt
válasz
randras_83 #16422 üzenetére
Valakinek van ötlete arra hogy hogy lehet rávenni ezt a tv-t hogy optikain kiadjon jelet? Valamiért az istennek nem akar működni, annyira csak nem vagyok szerencsétlen hogy sikerült kifogni egy újabb hibás példányt
-
randras_83
addikt
válasz
randras_83 #16402 üzenetére
Rövid fejlemény. Visszavittem a TV-t pénzt visszakaptam mivel csak a kiállítási darab volt de az is pöttyös. Ezután viccből bementem egy másik euronicsbe és végül elhoztam a kiállítási darabot (valamivel olcsóbban) ez legalább hibátlan.
-
randras_83
addikt
Sziasztok!
Érdeklődés szintjén mennyit érhet most egy 2021 októberében vásárolt 50C725 kiterjesztett garanciával 2+3év, 150k? 140k?
Gondolkodom, hogy veszek egy 55C735öt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged