- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
562 elött mi volt az utolsó stabil fw amivel működött rendesen a local dimming is?
Feltenném azt img-ből és arra ota 562. -
-
krepp
tag
Jelentem,
C835 474ről simán frissítettem usb2.0 ntfs pendrival, a legújabb (562) kicsimagolatlan zip (ota) update-el. -
agent11
tag
válasz
Vismajor01 #17979 üzenetére
Nyilván van több megoldás (a lényeg, hogy teljesen legyen áramtalanítva a TV), én meg tudom csinálni ezért ez rögzült bennem.
Pl. kapcsolós hosszabbítóba dugod a TV-t... -
gianni85
veterán
válasz
Vismajor01 #17979 üzenetére
Fali aljzat is a tv mögött van?
-
FJC
senior tag
Bocsánat! Félre írtam: nem747 hanam 474
-
agent11
tag
válasz
Vhiktor #17972 üzenetére
Én is tuti IMG-vel csinálnám először, nem bonyolult.
1. Pendrive FAT32-re.
2. Gyökerébe a file update.img néven.
3. TV-t kikapcsolni és a tápkábelt kihúzni, pendrive-ot bedugni
4. TV-n a power gombol nyomva tartva (TCL logo alatt közvetlenül) a tápkábelt visszadugni.Én jobban szeretem az IMG-t, mert gyalul, újraparticionál. Persze nekem azért is jobb ez a megoldás, mert semmilyen appot nem használok ezért csak a képbeállításokat kell megcsinálnom utána.
-
JackLaney
csendes tag
válasz
Stealth #17944 üzenetére
Nekem most jött elő, vagy most vettem észre, hogy csinálja a hibát, de csak Dolby módban a Youtubeos manuális beállítás mellett. A gyárival nem. Csak az meg kézi kamerás felvétel, teleregény minőség.
Szóval nem tudom mit csináljak, mert a gyárin tűéles minden, de ha hozzányúlok a beállításokhoz és kikapcsolom a sok digitális okosságot, azonnal késik a fényerő.
-
FJC
senior tag
válasz
atee_13 #17955 üzenetére
Nagyon hiányolom, hogy a Telegramon nincs a file mellé ellenörző összeg csatolva.
Én letöltöttem kettő pédányban és TC-ben összehasonlítottam őket (van e esetleges különbség). Utána csináltam egy ellenőrző összeget, azzal együtt átmásoltam a pen -re, majd futtattam az ellenőrzést. Hibátlan eredmény után töröltem az ellenőrző összeget a pen -ről. -
Vhiktor
nagyúr
Persze, a pendrive tökéletesen működik. Érdekesség hogy miután rádugom a tvre a tv létrehoz rajta vagy 20 mappát, PC-ről leválasztva még csak a zip van rajta.
2szer is letöltöttem a zipet, nem jó.
Eredeti név marad neki, nem tesz hozzá semmit a pc.Telegram csatronáról van letöltve, de ha valaki belinkeli mégegyszer azt ami biztosan jó, megköszönöm.
-
Stealth
senior tag
Tegnap kicsit nyomkodtam az 55c735-öt.
A villódzást, fényerő lassú váltást nálam a Local contrast bekapcsolása okozta minden képmódban. Ezt kikapcsolva teljesen megszűnt.Érdekelne másnál segít e ez a művelet.
-
Vhiktor
nagyúr
Egyszerűen nem tudom frissíteni pendriverol a c835-t.
Hozzatartozik hogy csak usb 3.0 illetve 3.1es pendrive van itthon 16 és 128 GB avalamijt felette. Sikerült valakinek ilyen pendriveal? -
Perillustris
senior tag
Helló, ti a Meet-et vagy a Zoom-ot tudjátok használni? C835-öm van, utóbbit még telepíteni sem tudom.
C735 USB bemenetét teszteltem elosztóval, be sem kapcsolt a tv, amíg be volt dugva (az USB-elosztóban semmi nem volt).
-
FJC
senior tag
válasz
Vismajor01 #17935 üzenetére
Letöltöm megfelelő helyről a PC -re, majd onnan lejátszom a TV -vel.
A PC -n vagy DLNA szervert futtatok, vagy SMB megosztáson keresztül lejátszom....
Nem is értem a kérdést...
A Vimu Player tud SMB -t és DLNA kliens-t.
A saját lejátszó tud USB -n és DLNA -n keresztül lejátszani. -
FJC
senior tag
válasz
Vismajor01 #17932 üzenetére
Vimu Player a TV -n.
Vagy a saját lejátszó a TV -n.
Nem használok PC -s lejátszókat, a PC csak tároló. -
milu44
aktív tag
-
tomisanzero
tag
-
FJC
senior tag
válasz
tomisanzero #17929 üzenetére
Akkor, ha jól értem nálad nem a fényerő változás késleltetése a gond, hanem "dadog" a film?
Mozgás javítást használsz? Próbáld ki és bekapcsolni a mozgás javítást.
A TV -t kapcsold ki teljesen, ne a gyors indítással, utána húzd ki egy percre a konnektorból.
Mozgás javítást engedéjezd és csak az interpolációt tedd 5 -re.A HBO az elég fura bármin nézve a Netflix -hez képest.
Szereintem nincs jól kezelve náluk a kulönböző kép frekvencia kezelés. -
tomisanzero
tag
Streamingnél csinálja, először csak HBO Max, nemrég elkezdte a Prime is. Nagyon ritkán a Netflixen is előfordult már. A jelenség pedig nem fényerő ugrálás nálam, hanem mint ha oda vissza ugrana egy-egy másodpercet lejátszás közben a felvétel. Ezt teljesen egyenletesen, folyamatosan produkálja, tehát nem internet savszel gond. Ami még érdekes lehet, hogy egy időben megjavult, ha más hangsavot választottam HBO-n, de már az sem segít mostanában. Offline nem próbáltam, arra külső media lejátszót használok.
-
A C845-ről van valakinek már tapasztalata?
-
sayCet
aktív tag
A C825 es C835 kozott mi a kulonbseg?
-
Stealth
senior tag
válasz
Vhiktor #17919 üzenetére
Oké, ez így frankó, köszönöm. Movie módban nem villódzik.
Egyébként a Dinamic Tone mapping beállítás is változott ezzel a fw-vel.
Már nem csak ki és be lehet kapcsolni, hanem bekapcsolásnál 3 lehetőség közül lehet választani. Detailed Priority, Balanced és Brightness.
Bocsánat, ha nem pontos, angolul használom a tv-t és most emlékezetből írok. -
Stealth
senior tag
válasz
tomisanzero #17911 üzenetére
Nálam is ez van az új v562-vel 55c735-nél.
Ha HDR tartalmat nézek a képmód Dynamic, akkor ugrál a fényerő.
Ha a képmód movie akkor nem ugrál a fényerő.Egyébként kérdés: ha HDR tartalmat indítók, akkor át kell váltania tv-nek movie képmódból Dinamikusba?
-
FJC
senior tag
válasz
vidaila #17913 üzenetére
Ezt értem, de én még nem láttam ezt...
A Netflix megy nálam általában és ott szinte minden DV és OK.
Letöltött film esetén sem jelentkezett, bár csak 1-2 DV filmet néztem.
Nekem a DV üzemmód az sötét, a háttár ledek vezérlése magas, minden más kikapcsolva, csak egy kis mozgás simítás van bekapcsolva. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
mocsyvitya99 #17910 üzenetére
Pontosan. Milyen fw van a tvn?
-
FJC
senior tag
válasz
tomisanzero #17911 üzenetére
Mit jelent hogy DV tartalom ugrál?
Mit nézel olyankor? Stream vagy letöltött film?
Én nem tapasztalok hibát... -
tomisanzero
tag
válasz
Saccco #17869 üzenetére
Felraktam végre tegnap V462 IMG, majd 562 OTA-t, tetszik az új külső, eddig minden okés, kivéve, hogy a DV tartalom ugyan úgy ugrál, mint eddig
Pedig biztosan szoftveres bug, mert néha ujrainditas után működik, ha azonnal elinditom ugyan azt a tartalmat és nem szakitom meg a lejátszást.
-
FJC
senior tag
65C835 (65C839), 562 OTA Telegramról letöltve, pendrive -ról gond nélkül települt.
Előtte a gyári 474 volt fenn.
Eddig oK! -
milu44
aktív tag
https://t.me/tclupdates/142
R851T02 V727
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Google Pixel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Eredeti játékok OFF topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged