- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztomi1981
tag
válasz
Zsoltpeter #16981 üzenetére
nagyon köszi.
Esetleg meg tudod erősíteni hogy minden stremain (netflix, hbo max, disney, prime, showtime) full licenselve fut, tehát nincs minőségi/DRM limit hogy csak full HD vagy 720p-ben futnak? -
Saccco
nagyúr
válasz
gaborhun #16994 üzenetére
Esetleg itt is a HDMI CEC-et kellene bekapcsolni, ha nincs.
Csatornaszerkesztő pl.: [SetEditTCL]
-
Mr.Iksz
tag
válasz
randras_83 #16990 üzenetére
ja,en letettem haverral az 55-os tv-t a kocsi moge, es ott tudatosult,h ez a hátsó ulesre nem fog keresztbe beferni,mert szelesebb a doboz mint az auto
-
Mr.Iksz
tag
-
gaborhun
csendes tag
Sziasztok! Üzemelek be egy tcl c835-ös készüléket, eddig majd nem minden rendbe van vele, csak egy apró problémán nem tudok túljutni, még pedig egy set-top boxot kötöttem rá hdmin keresztül, a kép megjelenik, de a hang nem ennek mi lehet az oka? A tévén megkeresett adások listájának sorba rakására, létezik valamilyen egyszerű módszer – sony tévéken kilehetett exportálni a listát és pc-n könnyedén sorba lehetett rakni , majd vissza is lehetett importálni- ?
-
rumkola
nagyúr
válasz
randras_83 #16990 üzenetére
most akkor befér vagy nem?
-
chatran
őstag
válasz
randras_83 #16951 üzenetére
Van tapasztalat az Alza házhozszállítással? Érdemes azt választani? Óvatosan bánik a futár a TV-kel?
Fehérvárra csak a Gebrüder Weiss elérhető, ennél mit takar az első zárható ajtóig kifejezés? Panellakásnál csak a lépcsőházi ajtóig viszik, nem hozzák fel a lakásig? -
gorgocska
tag
sziasztok,be szeretném regisztrálni a tv de a se a rendelési se a megérkezési dátumot nem fogadja el.azt irja : A kiválasztott dátum nem része a kiterjesztett garanciális akciónak!
peddig 04-30 ig szól ez az akció és a tv is bele tertozik 43c735 valakinek ötlete? -
Zsoltpeter
tag
válasz
sztomi1981 #16980 üzenetére
Nekem c635 van,bátran ajánlom..
-
mbaker
tag
Sziasztok!c835 hangkeresés youtube-on...?sehogy se akar összejönni...tudnátok segíteni?köszi
-
turho
addikt
válasz
Kiskutya #16975 üzenetére
Megnéztem én is a linket. Február 13-ával van egy elvileg c728 tv-hez való OTA. Nekem a 098 van, amit feltett a tv a múltkor, tavaly ősszel
New TCL T615T03 Google TV Update available in V503.
MT9615 Platform ....C735 & C835/C935.......(C728 & C825)
V8-T615T03-LF1V503.000493V503 OTA
Érdemes lenne ezt feltennem? Használja valaki?
Problémák?Köszi
-
beers
addikt
Akinek esetleg van vele tapasztalata, a TCL 43C735-öt mennyire használható játékra?
Köszönöm! -
latyak89
csendes tag
Sziasztok! Nem rég vásárolt TCL c715 (55 col) -hez mi az utolsó frissítés? V645 ami momentán fent van a tv-n. Van ettől most újabb?
Esetleg egy letöltési linket kaphatok? -
vacs
veterán
válasz
sztomi1981 #16965 üzenetére
Kuponnal olcsó, sőt best buy.
-
A214
aktív tag
válasz
Perillustris #16968 üzenetére
Igen sajna, megtaláltam én is köszi.
-
Pokolika
tag
Sziasztok!
Leírnám megint a problémám hátha tudtok segíteni.
Adott C825 tv.
Kártya 3060
Pc-re kötve 120hz-en random elmegy 5-10-15 percenként majd vissza a kép bevillan ilyenkor kiírja a felbontást is mintha állítani akarná magát. 60hz-en semmi ilyen jelenség.
Ez már cserélt kábel.
Előzővel ez a jelenség 5-10s volt, azóta viszont megint sokmindent próbáltam állítani így én kizárnám a kábelt. Már el is vesztettem a fonalat
Szóval ha valaki Pc-vel is használja és még Nvidia-t használ lepötyögné nekem mire is van állítva neki a tv és a vezérlő?!Ezer hálám!
-
sztomi1981
tag
Üdv, '75 col de olcsó' kategóriában kérnék tanácsot, melyik a legjobb választás, illetve mik a különbségek? displayspec oldalán alig tűnik fel valami, amik nekem fontosak:
1, Összes streaming platform maximumon, tehát drm korlátozás nem lehet. (Úgy tudm régen nem volt meg a license a netflixre ezért csak 720p volt a maximum, ez most már remélem nem így van)
2. Alacsony input lag a konzoljátékok miatt.
Illetve még annyi hogy a beépített médilejátszó is fontos hogy kezeljen mindent, meg HDMI ARC a soundbar miatt.Árban megvan melyik a legjobb, de itt inkább a 7-es és 8-as sorozatokról olvasok. Keret az 300 kb környéke max.
előre is köszönöm -
Saccco
nagyúr
TCL 65C835 - még rajta volt a fólia, az látszik középen!
-
mbaker
tag
válasz
Perillustris #16959 üzenetére
A tápkábel baloldalt es kifele a többi jobb oldalt és szintén kifele
-
Saccco
nagyúr
válasz
Perillustris #16959 üzenetére
Szemből nézve:
- táp bal oldalon és balra néz
- minden egyéb jobb oldalon és jobbra néz -
Saccco
nagyúr
válasz
HollywoodBoy #16932 üzenetére
Én direkt nem keresek hibás pixelt, ha van is nem tudom merre van.
A gyártók olyan nagyon nem szeretik emiatt a készülékeket cserélgetni. Prémium kategóriában is 3-4 kell, hogy kezdjenek valamit vele.A relé kattan benne, ami az áramot kapcsolja.
Play áruházat a Play shortcut telepítésével lehet odavarázsolni. Itt a fórumban rá tudsz keresni. Pendrive-ra teszed és a biztonság alkalmazás alól 1-2 másodperc alatt települ is.
A kereső funkció a magyar nyelv miatt nem megy, azért dobálja azt a béna szöveget. Érdekesség, hogy az AndroidTV-n még ment magyarul is. GTV-n viszont angolul akar csak menni.
A Wifi nagyobb sávszélességet tud, mint a beépített 100Mbit-es LAN csatlakozó. USB-Ethernet átalakítóval kábelen is képes 300Mbit környékére. A többi gyártó is javarészt 100-as LAN csatlakozót épít a készülékekbe.
Böngészőből próbáltam többet is, de egyik sem olyan húúúú, de jó.
Korábban a kicsi távirányító tényleg kicsi volt, így lehetett a méretre fogni a duplázást. A kisebb távirányítóval van hangvezérlés, illetve az Bluetooth-szal kapcsolódik. A nagyobb klasszikus infra, sok gombbal, akinek az kell.
Vhiktornak vannak beállítós videói is.
-
vacs
veterán
válasz
trance89 #16954 üzenetére
És magyar oldala is van a plusz garanciának:
tcl-promotion.com/hu -
trance89
őstag
-
Mr.Iksz
tag
válasz
randras_83 #16951 üzenetére
65"-hoz nem volt szerencsém.
Még...
-
Piazza
tag
válasz
Jok ezek a kerdesek!
Erdekelne engem is mindre a valasz.
(ma jott meg nekem is a 835). -
akkerfeld
csendes tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de ezek a tvket lehet fektetve szállítani?
Magam vinném el, de kocsiba nem fér be állítva. -
vacs
veterán
válasz
-
mikrofon
veterán
válasz
aliali #16942 üzenetére
Szerintem meg mindegyik tv-n van pixel hiba legalább egy... csak nem mindenki veszi észre. Nem véletlenül nincs rá garancia......
Ezért nem kell ilyen tesztekkel stresszelni feleslegesen magunkat. Inkább a vásárlás után 10 napig célszerű sok sok filmet vagy sorozatot mennézni jó minőségben és élvezni az élményt. Ha meg közben feltűnik valami zavaró akkor kell visszaküldeni...Végül is nem is biztos hogy rossz ha most mindenki tesztelgeti. Mert most sokan vettek a nagy akcióban aztán lehet lesz még aki egy pixel hiba miatt vissza küldi, és akkor lesz olcsón több jól használható olcsó UCS tv...
-
aliali
csendes tag
válasz
HollywoodBoy #16939 üzenetére
olvastam valamikor régen hogy ha már van benne 1 pixel hiba , lehet hogy rósz panel fogtal és kessobb még lesz rajta több pixel hiba vagy más hibak.
de tied a döntés természetesen 🙏 -
Bear
aktív tag
válasz
Egyszerű, ha zavar küld vissza, ha nem, akkor tartsd meg. Szerintem nem kell itt mások véleményére hallgatnod.
-
HollywoodBoy
tag
válasz
atee_13 #16936 üzenetére
Youtube-ra beírod, hogy "pixel test 4K" és találsz kis millió videót erre a célra. De pl. itt van Vhiktor fórumtárs videója is. Én ezt is használtam.
@aliali,
Egy monitort boldogan használok 5 éve 3 pixelhibával (és az csak full HD), engem annyira nem zavart az évek alatt. Valószínű ezzel is tudnék élni, főleg mert nem látszik onnan ahonnan nézem. Inkább a tudat zavar, hogy egy ilyen drága darabnál (75C835) nem tökéletes a helyzet. De persze értem.. ez a panelgyártás velejárója.
Igazából arra vagyok kiváncsi, hogy ez mennyire általános dolog? Pl. minden 2.-3. TV-n van úgyis 1-1, vagy nagyon kifogtam ezzel a darabbal (meg a monitommal is anno)? -
atee_13
őstag
válasz
Melyik a pixelteszt ha megkérdezhetem. Én is most várom a TV-t.
-
aliali
csendes tag
válasz
szerintem küld vissza a tvt ha már is látszik rajta a pixel hiba
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
írtam
-
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
Megjött nekem is a C835 és lenne pár kérdésem. Bocs ha túl triviálisak - 16 éve vettem utáljára saját TV-t azóta változtak a dolgok...
- Lefuttatam amit itt a fórumom ajánlotok pixel tesztet, grey uniformity tesztet este még megnézem a feketét is korom sötétben, de eddig tetszik amit látok. 1 pixelhibát vélek felfedezni, ami a kéknél és a feketénél elég feltünő, de a többi színnél nem annyira. Valószínű emiatt nem állnék el a vásárlástól, de szeretném megkéderdezni, hogy ez mennyire "normális" jelenség? Nálatok is előfordul 1-1 halott/rossz pixel, vagy ilyen esetben egyből cserét szoktatok kérni?
- Minden be és ki kapcsolásnál kattan egyet valami. (De működés közben és a kikapcsolás után már nem csinálja). Ez normális?
- Play áruházat tudok valahogy az elől levő, vagy egyáltalán az "Összes alkalmazás" részhez varázsolni? Mert minden egyes alkalommal ha a Play Áruházba akarok menni, akkor a beállításokon keresztül, a telepített alkalmazásokon át tudok csak eljutni oda, máshol nem listázódik.
- Ez az előbbi gond nem lenne olyan nagy probléma ha működne a kereső funkció. Most ha rákeresek valamire az "inteligens"/Google asszisztens keresővel, akkor csak Youtube-ról hoz találatokat. Ha az alkalmazás keresőben keresek rá valamire, akkor meg azt mondja 1mp után kb., hogy "Something went wrong" és ilyen szépen magyarosan kiolvassa.Ezzel mit tudok kezdeni? Ha közvetlenül Google Play-ben keresek rá valamire az probléma nélkül működik és tudok telepíteni szépen.
- A film streamelés tekintetében mennyire számít, hogy kábelen, vagy WIFI-n lógok a hálózaton? A 4k HDR tartalmak mennek WIFI-vel is pl. Netflixről szépen?
- Milyen böngészőt ajánlotok erre a Google TV-re (lehetőleg chromium alaput keresek)?
- Mi értelme van a 2 távirányítónak egyébként amit adnak hozzá? Kb. ugyan azokat a funkciókat látom mindkettőn. Talán az egyik kimondottan a Google asszisztenshez való?Az utolsó kérdésemet kimondottan Vhiktor-nak címezném, kicsit OFF-ba:
Szeretném az ajánlott beállításokat megvásárolni és beállítani. Akkor ajánlod megcsinálni amikor már ment a TV néhány 10, akár 100 órát, vagy most is van értelme? -
aliali
csendes tag
válasz
zsolt008 #16921 üzenetére
engem se érdekel a Google tv.
Azért kérdeztem mert , olvastam itt a fórumon bán
hogy 503 firmware frissítés után .
ha a videót ,filmet mobile keresztül ( Streaming ) nézel a tv monitoron egy idő után állni fog videó , vagy ha előre tekered a filmet a mobilon akkor áll a kép a tévében.
nem tudum mennyire igaz 😢
ha van időd kiporobalni , meg köszönöm
🙏 -
mbaker
tag
Sziasztok!CAT 6 kábellel volt bekötve a Q70R és gond nélkül ment az Avatar 24700kbps sebességű serviio-val.Itt azt olvastam wifivel csatlakoztassam...
Szerintetek?köszi -
Kovi71TM
tag
65C835 érdemes hozzá venni azonnali termékcsere garanciát?
-
aliali
csendes tag
válasz
Vhiktor #16917 üzenetére
köszönöm .
igaz hogy nem szabad 55tcl835 tvt , software frissíteni ?
kezdtem olvadni itt a topik bán.
tényleg olyan rosz a TLC garanciális támogatás?
Az 503-as firmware legújabb hibája, hogy a Plex pillanat álljal indul és nem a plex hibája. A redditen is panaszkodnak a TCL tulajok.Mikor beüzemeled úgy is keres frissítést, azt hagyd neki.
Utána ne babráld...
Kapcsold ki az auto update-t, olvasgasd néha a fórumot és mások tapasztalatai apján eldöntöd, hogy akarsz -e frissíteni.
Egy újabb firmware nem fog sokkal jobb TV-t varázsolni a meglévőből...
Persze ritkán vannak értelmes javítások is, de ne ugorj egyből egy újabb firmware -re, várd ki a bátrak tapasztalatait. -
zsolt008
tag
válasz
aliali #16915 üzenetére
tcl topicban kár ilyet kérdezni
egyébként szerintem nem éri meg az oled a különbözetet. még azonos ár mellett is, én a tcl-t választanám (nappal is tv-zünk, beégéstől is paráznék). a 835-nek is nagyon durva a feketéje, este tök sötét szobában mozizva, ha jön egy csutka sötét kép, nem látni a tv-t.
nem vagyok tv teszter, szakértő sem, laikusként nagyon szép a képe. -
aliali
csendes tag
Lg oled 55G23a = 476999 forint , most akciós MediaMarkt bán.
aszt akartam venni amikor 529000 volt az ára , most 53000 olcsóbb az ára .
Amikor akciós lét a 55TCL835 Alza = 263 990, forint
Rendeltem egyet ,de még nem vettem át .
szerintetek mégéri a 213000 plusz pénz lg javára ?
ennyivel tud jöbban az lg képe?
játék rá nem használom . -
F.B.I.
veterán
válasz
mbaker #16909 üzenetére
[Ezt a teszt videót ] futtasd le a YouTube-on, ha tetszik amit látsz, minden rendben.
-
mbaker
tag
Mindjart jön a haverom segíteni kicserélni a tv-t...
Viszont várom barmi segítséget mint figyeljek az elejen...fólia maradjon rajta 14nap ellállás miatt?
Beállítást(kalibrálást) majd (kb 100 óra után,ha jól olvastam),csinálom meg...vettem új falikonzolt 60kg-ig -
aliali
csendes tag
válasz
Vhiktor #16807 üzenetére
Szia.
Van egy 4k set top boxom ( VU+ Duo 4K SE műholdvevő )
box nak HDMI 2.0 kimenete van
Video Resolution 576p, 720p, 1080i, 1080p, 2160p
Video decoding H.264/MPEG-4 AVC MVC H.265/HEVCkérdés az hogy :
mivel a TCL55C835 Tv-nek 4hdmi bemenete van , melyik Hdmi bemenetet használjam ?
HDMI 1 4k 144hz
HDMI 2 4k120hz
HDMI 3 -4 4k60hz
A set top boxon 4k, ultra HD , illetve Full HD és sima sd adásokat nézem -
mikrofon
veterán
válasz
Gsx-rr #16899 üzenetére
Dolby Vision IQ képmód beállítással nem elérhető. Míg sötét és világos beállítással már elérhető.
Mind három beállítás esetén marad a Dolby Vision képmegjelenítés. Csak a Dolby Vision IQ esetén mindent automatikusan próbál állítani a tv, míg a másik kettő esetén te magad manuálisan is belenyúlhatsz pl.: a mozgás megjelenítésbe is.
Úgyhogy nyugodtan válaszd a szemednek jobban tetsző sötét vagy világos módot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Óvodások homokozója
- Futás, futópályák
- Path of Exile (ARPG)
- Videós, mozgóképes topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Keresünk dokkolókat
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest