- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adi01
tag
Sziasztok!
65C735 tv-m van legfrissebb fw-vel. 562v
Következő lenne a problémám, hogy telefonnal osztom meg a netet. Se az iphone (12 pro max) hotspot-ot nem látja se pedig az androidos xiaomit. Ha 2.4Ghz teszem akkor jó de én azt szeretném, hogy 5ghz-n menjen nyilván a sávszélesség miatt. Látom, hogy a tv látja a szomszéd 5ghz-es routerjét szóval nem tudom mit kéne beállítanom esetleg a telefonon, hogy a tv-vel kompatibilis legyen.(Ami még érdekes, hogy pl a laptopomat sikerült beállítanom úgy, hogy legalább lássa az iphone-t de kapcsolódni nem tudok rá. Ugyanez a xiaominál.
Maga a laptop rámegy máshol az 5ghz routerre szóval gondolom a telefonokkal lesz a gond azon belül is a channel-el de hátha van valakinek itt ilyesmi tapasztalata vagy megoldása. ) -
TZoZ
csendes tag
Sziasztok!
75-77 colos megjelenítőt szeretnék.
Tapasztalatból melyiket ajánlanátok?
75 C935 vagy 75 C845?
Esetleg van más márka ami hasonlót tud mutatni ennyiért mini-leddel?
Vagy tegyek még hozzá és vegyek valami Oledet?
Esetleg van aki Oleddel össze tudta hasonlítani? -
winters123
tag
válasz
Tajték #18685 üzenetére
Plex tudja a virágbolti DV filmet futtatni PC-ről a Plex Media Server app-pal. Nem mindegy azonban, hogy milyen profilba lett lementve a film. dvhe.08.06-ot viszi (frankón fel is villan a Dolby Vision felirat a bal felső sarokban), dvhe.07.06-ot nem. Utóbbi csak HDR 10(+)-ként indul el. Egyéb profilokkal nincs tapasztalatom.
-
LÁZ
addikt
olyasmibe futottam bele ma /55c728/, hogy netflixnél a magyar 5.1 hang nem megy, csak ha sima magyarra állítom, hbo max-nál pedig sem angol, sem magyar hangsávon nincs hang, ps5-ön minden ok
vajon a csaje nyomkodott vmit félre reggel amikor netflixezni akart, oder what?
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Piros7 #18687 üzenetére
Filmek lejátszására nem igazán optimális a pc, a dolby vision hiánya miatt sem.
Kábelből 48 Gb/s (2.1), ultra high speed a lényeg, márka mindegy csak tudja azt ami rá van írva(próbaval kiderül, netről kell venni). Meg lehet próbálni certifikációval rendelkező kábelt venni, de ez sem garancia a sikerre.Ha ki szeretnéd maxolni akkor olyan kártyát nézz ami tudja a 120-144 Hzt 4k felbontás mellett és a freesyncet.
-
Piros7
csendes tag
Milyen HDMI kábel ajánlott a C845-höz? Nekem kellene vagy 7 méter. Van tippetek olcsóra és jóra?
Melyik PC-s Nvidia kártyától érdemes felfelé nézelődni ami kimaxolja rendesen a TV tudását lejátszóként és játékban is? -
Tajték
senior tag
Megoldódott, eFAT-tól át kellett formázni NTFS-re a pendrive-ot...
De viszont csak HDR10-ben futtatja azt írja ki a DV filmet...
-
Tajték
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy 128gb-os Kingston pendrive-ot és a TCL 65c735 TV-m nem ismeri fel...
Tudtok esetleg megoldást erre?
Azért vettem hogy tudjak letöltött 4k DolbyVision minőség filmeket nézni. -
Piros7
csendes tag
Újracsomagoltat én nem javaslom. Bármi lehet. Én szívtam már meg miatta. Lehet többször javított valami rejtett hibával ami csak később fog kijönni. 14 nap után meg lehet rohangálni a gari miatt és ha tényeleg nehéz a hiba feltárása végtelen őrület lehet belőle. Lehetett bemutató darab ami ment nonstop egy évig. Stb.
-
Piros7
csendes tag
Emag-on volt 530-ért talán 1 vagy két napig emag forgalmazásban. Rögtön berendeltem kifizettem, pár órára rá megemelték az árat. Nem tudom hogy tudják ilyen áron adni ha máshol 900 meg 1M. Szerintem 570-ért is jó tekintve hogy a 75C835 is ennyi máshol vagy drágább. Úgy számoltam 1 év múlva fog beesni az ára erre a környékre.
DE MONDOK JOBBAT:
https://hardverapro.hu/apro/elado_uj_dobozos_tcl_75c835/hsz_1-50.html
Ha nem lax messze jó lehet. Én beszéltem a sráccal korrektnek tűnik. -
Scale
őstag
válasz
Kiskutya #18664 üzenetére
Igen én is ezt mondtam itthon is, asszony csak a márkája miatt nem annyira akarja alapból viszont visszaküldéssel minden megoldható. Viszont már feljebb ment valamivel az ára és alapból is gondolkodók mégis lehet miniledes c8as szériából kéne választanom az egyiket. Gondolom ott akkor már c845 ami jobban megérné.
-
RBJ
addikt
Valami nekem nem kerek most nézem.
C735 firmware Május 13. V562OTA
Május 28. V511Ota.
Na akkor melyik a legfrissebb? -
rainman72
nagyúr
Ujracsomagolt [65C839] 375e
Minus 10% kupunnal olcsobban
"ujracsomagolt10 -
Kiskutya
veterán
Már mindkét tv teljes ps5 kompatibilis, így bármelyiket választod jó lesz hozzá! Van még egy megoldá! Rendeld le a c7-et és ha úgy látod elég akkor meghagyod ha valami nem tetszik akkor 14 napon belül visszaküldöd! Nyilván nem szívesen bontogat az ember egy ekkora tvt majd küld vissza de ha beválalod egy ötletnek jó!
-
Piros7
csendes tag
1 negatívumot ír:
"Not the slimmest TV on the market"
Ezt sosem értettem. Ki nézi oldalról a TV-t?
Mindig mondom:
Akkor projektor és a falon csak egy foton átmérője lesz a vastagsága.
-
Piros7
csendes tag
Ha már 500k-nál járunk akkor tényleg csak + egy bevásárlás ára (30k) és megvan a 75c845 és van egy mindenre is jó, mindenben is jó TV-d. Kiváló ár-érték aránnyal, szinte kompromisszumok nélkül. Nem akarlak rábeszélni (csak ha megjön az enyém a jövő héten).
Most ezt olvasom (ha volt már sorry). Nem rossz teszt és azért van bőven előrelépés a C835-höz képest.
https://allhomecinema.com/review-tcl-65c845-c845-serie-lcd-led-tv/?id=49121101987 -
Scale
őstag
válasz
alaves #18647 üzenetére
Sziasztok,
Én is láttam emagon az akciót és most erősen gondolkozom a váltásban egy Samsung q80r 55"-ról Tcl 75c745-re. Ahogy néztem most ez elég jó ár 420-ért.
Gyors véleményeket kérhetek róla? Illetve aki esetleg váltott Samsungról, neki hogy érződött a váltás, itt főleg tizen->googleTV-re gondolok de bármilyen tapasztalatot szívesen olvasok.
-
alaves
addikt
válasz
Atis45 #18645 üzenetére
Ha nem a a EXTREME DIGITAL- EMAG KFT. (Székhely: 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.; Cégjegyzékszám:01-09-727285) állítja ki a számlát (pl. a román kereskedő ad számlát) akkor átverés az egész. Akkor már teljesen mindegy, hogy honnan veszed külföldről pl. a TCL TV-t, sőt sok helyen nagyobb akciók is vannak.
TCL esetében az ALZA tűnik biztos pontnak, mert azt ajánlja fel a TCL weboldal a 'vásárolj most' gombra. -
-
alaves
addikt
válasz
rainman72 #18637 üzenetére
Az a helyzet, hogy a kereskedőnek ehhez szinte semmi köze. A jogszerűen Magyarországon forgalmazott 250 eFt feletti értékű TV-re kötelező a 3 év gyártói garancia. Szerintem a TCL magyarországi ügyfélszolgálata tud releváns információt adni, azt javaslom a vásárlóknak (egyelőre én nem tervezek vásárolni), hogy kérdezzenek rá, mert azért nem mindegy. Szerintem ha román cég a forgalmazó, és az emag.hu-n keresztül veszed, a TCL szerviznél akkor is a 3 év gyártói garancia érvényes.
-
rainman72
nagyúr
válasz
kalmin #18641 üzenetére
Szerintem ledek között nem lesz már nagy ugrás 1 év alatt.
Felesleges ezen rágódni,max egy év mulva lecseréled de akkora meg megint ott az újabb.
Ezt lehetne csinálni sokáig de nem sok értelme van.
A 2021s Samu QN91A egy szinten van kb a 2022s C835-el a képminőség is hasonló és szerintem a C845-ön se látnék sokkal jobb képet.Az oled szerintem még mindig ami jobbat nyújt hiába kisebb a fényereje.
C825ről volt érteleme C835re váltani,de még nem látom a C845 úgy érzem ott már nem lesz meg ez az ugrás. -
rainman72
nagyúr
válasz
alaves #18634 üzenetére
Van egy kis összevisszaság.
A C845 eMag a forgalmazó ott 36 hónap a gari is.
Volt fent több új model is ahol román cég a forgalmazó ott viszont csak 2 év van hiába 250e fölötti az ár.
Egy kicsit nehéz eligazodni ezen.
A 65C745 is eMagos ott viszont tényleg 2év van nem tudom miért?
Ha pont ez kellene érdemes telefonon rákérdezni. -
Piros7
csendes tag
Mondom én hogy elírás volt Emag emeli vissza a TCL 75C845 árát. Éjjel megrendeltem 530 ezerért. Most 570 ezer máshol meg 900.
-
rankesz
veterán
65C745 durván bestbuy ennyiért úgy gondolom (263k)
-
eastsider
nagyúr
Masnak csinalja azt az apple tv app, hogy egy ido utan megall, es csak karikazik, mintha nem streamelne tovabb? kilepek a filmbol, es vissza es megy tovabb
V562-vel a hang akadast abbahagyta
-
Piros7
csendes tag
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Piros7 #18623 üzenetére
Nekem eddig nem volt gondom az eMag-gal. Erre ráerősített a múltkori 65C735 vétel is. Olyan korrekten, alaposan intézte a kiszállítást a futár, hogy csak néztem.
Direkt ő kérte, hogy vigyük be, bontsuk ki, ellenőrizzük le, hogy nem sérült-e meg véletlenül valamikor szállítás közben, vagy még előtte. Szétkaptuk, alaposan átnéztük, minden oké volt. Szépen dokumentálta az egészet, megköszönte a türelmemet, kapott egy kövér borravalót és ment tovább.
-
Piros7
csendes tag
Sziasztok!
Asszem berendelem 530 ezerért a TCL 75C845-öt Emag-ról. Olcsóbban adják mint a C835-öt. Azt meg hogy? Elvileg mindenben jobb a C845 nem? Lehet elírták, mindenki rendeljen kettőt!
Sose rendelnék TV-t az emagról de ennyiért megkockáztatom. Mire kell figyelnem? Gondolom nem lehet a futár előtt kicsomagolni... Számlát hozza a futár magyarul vagy küldik mailben? -
detroitrw
addikt
Sziasztok!
55c735 v562
Ha megnyitom a keresot akkor azt irja, hogyhasznalja mobileszkoze billentyuzetet
Ezt hogy lehet kiiktatni?
-
rainman72
nagyúr
[75C843 eMag] 530e.
Szerintem ez korrekt ár
A [75C743 ] is az és a [65C843] is -
nicu71
addikt
válasz
forguet #18608 üzenetére
Én úgy csináltam hogy kártya nélkül kerestettem le a csatornákat, megvolt az összes,és utána tettem be a kártyát,pont ugy ahogy a manual írja.Egész jó fejek a TCLnél hogy ilyen gyorsan reagáltak,de a kártyanak működnie kell.Ezenkivul ha két hétig nem hasznalod a Tv-t,már akkor inaktivalodik a kártya,és csak a telefonos ü.sz. tudja frissiteni . kérdés hogy a szerelő most megtette-e ezt a lépest?
-
forguet
senior tag
válasz
forguet #18608 üzenetére
A tcl vevoszoli gyorsan valaszolt, ezt meg majd kiprobalom holnap
"Köszönjük szépen, hogy írt nekünk. Sajnos a Vodafone rendszerét behatóan nem ismerjük, az általuk biztosított médiakártya működtetése / beállítása az ő feladtuk. Esetleg megoldást jelenthet a problémára a csatorna hangolásnál, ha Finnországot vagy Németországot adja meg, mert a frekvencia keresésnél ott alacsonyabb Mhz tartományban indítja a keresést. Üdvözlettel, a TCL csapata" -
nicu71
addikt
válasz
forguet #18603 üzenetére
Butaság!Fel ne add a tv-t!.Ugyanilyen Tv-m van,UPC kártyával/5-6 éves,/ezelőtt Samsunggal hasznàlva,/tehát őskövület, elolvastam a Voda kártya hasznàlati utasítását,megcsinàltam,azonnal és a mai napig jó .Magyar régióval.
A Vodánàl kértél telefonos frissítést a kártyára? Anélkül nem fog menni! -
forguet
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy TCL 55C735 TV-t.
Vodafone mediacarddal szeretném használni, hogy ne legyen plusz egy távirányító és plusz egy készülék a médiabox miatt.
Volt bennem egy félelem, mert a mediacard kompatibilis készülékek listájában nem volt benne, illetve a olvastam h ezzel volt már probléma a múltban TCL TV-knél.
Na most volt a vodás szerelő, és próbálta üzembe helyezni, és nem sikerült (170 adó helyett 3-at talált)
Már előre mondta, hogy nem biztos h sikerülni fog, mert a régebbi TCL tv-knél nem járt sikerrel.A médiakártyát amúgy felismeri a TV, kiírja a részletes adatait is, de a csatornakeresés nem sikeres...a szerelő azt mondja, hogy szerinte az a gond, hogy nem lehet a TV-ben régiót állítani Magyarországon belül, illetve ami menüpontot találtunk az csak 4 számjegyig fogad régiókódot (és egy 5 számjegyűt kéne beállítani - 43104-es budapesti alrégió)
Eléggé morcos vagyok emiatt, nem preferálom a médiaboxot, mert plusz egy készülék, plusz egy távirányító, illetve lefoglalja az UTP portot is, és akkor még egy switchet is oda kell tennem h a TV is kapjon internetet...
Van bárkinek ötlete innen hogyan tovább?
Már azon gondolkodom h elállok a TV-től és veszek egy Samsungot (bár sajnálnám, mert nagyon rendben van ez a tv, szép a képe, jó a hangja, gyors az oprendszere...)Előre is köszi a véleményeket.
-
gianni85
veterán
válasz
Faresz1976 #18599 üzenetére
Már megoldódott a csatorna volt a ludas… de én nem hasznàlom a telekom routert, csak átjátszónak (meg egyelőre dhcp szerver). Egyébként alapból különböző az ssid, csak a guest egyezik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- MSI CYBORG 15 A13V
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest