- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
Azért ez elég ingoványos talaj… simán mondhatják rendelés után, hogy hiba történt és nem adják oda annyiért. De nem akarok rosszat, ne úgy legyen
-
gianni85
veterán
válasz
nicu71 #22071 üzenetére
Necces
én tavasszal vettem az enyémet, üzletben intéztem, mert csak ott adtak 6hó 0% thm-et, azt mondták másnap viszik, emag fiókban is azt láttam. Aztán 3-4 napba telt (szintén sameday kiszállítás). Jól meg is reklamáltam, hogy dolgoznom kell, így nem tudok bizonytalan ideig készenlétben állni, hogy mikor kedveskednek végre szállítani… legalább kaptam egy 4e forintos utalványt -
gianni85
veterán
válasz
Vhiktor #19882 üzenetére
Nem volt semmi bajom vele. Bár nem vagyok egy nagy power user…
Ha nem iratkozok fel erre a topikra, lehet az életben nem frissítettem volna a tv-t
Egyébként most az 562-vel sincs bajom. Volt egy kis idő amíg akadoztak a stream appok, de lekopogom, megjavult kb magától. -
gianni85
veterán
válasz
szkutyi #19874 üzenetére
Kicsit meg vagyok lőve, mert nem csak kijelzőnek használom a tv-t, hanem ezen keresztül mennek a streaming appok is, és gondolom a fw frissítések nem csak a képalkotással kapcsolatban tartalmaznak javítást, hanem rendszerfrissítéseket is. Másrészről meg már nagyon érik nekem is egy kalibrálás (eddig mindig közbejött valami, aztán sajnáltam rá hó végén a több tízezret) és utána gondolom lőttek az update-eknek, mert összekuszálhat bármit, az meg nem játszik, hogy per update újrakalibráltassam. De így hogy 5 év gari van a tv-re hosszú távon tervezek vele. Előző is 6 évig volt meg, sőt most a hálóban éli tovább az életét.
-
gianni85
veterán
Korábbi wifi kommentem:
Utána olvastam, mert ennyivel nem tudok mit kezdeni… miért??? Állítólag az RF táv miatt nem működnek a DFS csatornák, ezért csak 32-48 között és 149 fölött működik az 5GHz.
-
gianni85
veterán
C835-nél másnak is volt olyan probléma, hogy akadoznak a streaming appok? Először disney+, most már netflix is nézhetetlen. Kábel/wifi tökmindegy. Újraindítás se oldja meg fixen, illetve próbáltam az app adatokat törölni, kényszerített leállítás/újraindítás. Néha jó, de valami nem kóser. Valami tipp? Most xboxon keresztül kell filmeznem, ami nem optimális
-
gianni85
veterán
Végül is nem nagy veszteség ha csak a kicsi maradt. Azt a batár nagyot csak addig használtam amíg a kicsit összepárosítottam
-
gianni85
veterán
válasz
Vhiktor #18892 üzenetére
Holnap letesztelem ujra. Az fura volt amikor hdmi 2-re volt csatlakozva és beállítottam mindent (fejlett szabvány, alacsony késleltetés … kb minden amit a bemenetnél elérhető volt) akkor elsötétült a kép, és vissza se jött miután kikapcsoltam őket, csak egy pc restartnál. Kábel egy 5m-es Equip, itt olvastam a topicban, hogy valakinek az bevált (ellenben pl alza kábellel)
-
gianni85
veterán
Sziasztok, próbálnám a 835-öt belőni PC-re, és kellene infó…
hdmi2.1 kábel van. Az létezik, hogy a tv csak a hdmi1-en tud HDR-t? 2-esen bekapcsolom windowsban és egyből kinyomja… na meg HDMi1-en is csak 120hz-et enged (nem mint ha nem lenne elég, de hol a 144hz opció?)
Game mód nyilván nem megy, az gondolom csak konzolokhoz van.
Melyik módot érdemesebb egyébként választani? Játék vagy pc? -
gianni85
veterán
válasz
tobias40 #18842 üzenetére
Gondolom készülékenként eltérő lehet, nézd meg a használati útmutatót, ott biztos mutatják. Én házi barkáccsal biztos nem merném lelógatni a tv-t. Így is úgy is kell fúrni a mennyezetbe, akkor már inkább egy mennyezeti tartó, ami nem feltétlen olcsó, de nem is balesetveszélyes.
-
gianni85
veterán
válasz
Faresz1976 #18599 üzenetére
Már megoldódott a csatorna volt a ludas… de én nem hasznàlom a telekom routert, csak átjátszónak (meg egyelőre dhcp szerver). Egyébként alapból különböző az ssid, csak a guest egyezik meg.
-
gianni85
veterán
Nekem igazából nem gond, hogy nem megy a tv-n a telekom wifi, mint írtam, saját ap-vel megy, de úgy se használom. Kollégának próbáltam ki, és ugyanazt a hibajelenséget hozta… ő meg írta, hogy próbált már csatornát váltani. Nálam meg a 48 és 60-as csatorna még 80mhz csatorna szélességnél se okoz interferenciát. Családi házban a környéken se zavar be senkinek az 5ghz-e. Minden működik rendben, de a tv c839 tényleg nem látja a telekom wifit
-
gianni85
veterán
válasz
Vhiktor #18560 üzenetére
Igen változott. Régen mintha lehetett volna crosshair-t is beállítani, most már nem találom… szerintem az fps számláló se százas… nem akarom elhinni hogy pl ac valhalla series x-en folyamatos 120 fps-sel megy
Viszont egy másik játékban még series s-en a bemenet választás után a jobb felső infó sávban láttam 50-60 fps közötti mozgást (de az ugye nem egyenlő a game bar-os fps számlálóval) -
gianni85
veterán
válasz
Vhiktor #18528 üzenetére
Szia Viktor! C835-höz sikerült game mode hdr és dv beállításokat előállítanod a fizetős konfigba? Illetve kalibrálással kapcsolatban egy laikus kérdés… magát a kijelzőt kalibrálod a különböző módokra, vagy befolyásol a forrás is, teszem azt pl. egy xboxnak más kalibrálás kell, mint a ps5-nek, vagy ha nvidia valami kártyára kalibrálsz utána vga cserénél már nem lesz tökéletes a kalibrált kép?
-
gianni85
veterán
válasz
amdboy #18475 üzenetére
Igen a masztor inge a game mód, vrr-t meg a boxon kapcsolod be a kijelző menüben valahol. De így akkor tuti a kábel lesz a ludas. Valószínűleg a ps5 kábelével menne. Nekem egyelőre nincs jobb kábelem amivel tesztelhetném, de mint írtam series s-nél nem is látom értelmét a 60 feletti képfrissítésnek
-
gianni85
veterán
-
gianni85
veterán
válasz
agent11 #18137 üzenetére
Ahogy FJC is írja, stream megy probléma nélkül, szóval egyelőre ok. Inkább most azon pörögtem, hogy nálam miért nem megy egyáltalán a wlan. De ha szűkös lenne a 100mbit, akkor biztos valami hasonló adaptert vennék, mint hogy szervizeltessem a tv-t a wifi miatt, aztán lehet nem is javul meg…
-
gianni85
veterán
válasz
Saccco #18134 üzenetére
Nekem is minden fix eszköz kábelen van, de egy picit zavar a tv 100mbit
Más eszköznél nincs gond. Egyedül az öntöző wifi modulja miatt muszáj 2,4-et is használni… band steering be van kapcsolva, szóval ami tud 5Ghz-et, az azt használja. Csatornákat nem tudom manuálisan állítani, de auto optimalizáció fut, és rá is frissítettem. Nekem az volt fura, hogy odatettem közvetlenül a telefont és arra sectudott kapcsolódni. Most vagy a wifi modul szar, vagy a tv os/fw nem tud valamit lekezelni. -
gianni85
veterán
válasz
rumkola #18131 üzenetére
Nekem nem is akar csatlakozni a wifire… látja az ssid-kat aztán csak gondolkodik, majd nem található. Próbáltam teló megosztással is, beraktam mögé, de semmi.
Annyira nem izgat, mert kábelen megy jól minden stream, de ha valakinek van ötlete, akkor hajrá. Gariztatni egy hibás wifi modul miatt jelenleg tuti nem fogom -
gianni85
veterán
válasz
Parmezan77 #18035 üzenetére
Bocs, nem feltétlen akart válasz lenni, inkább általános kérdés, de köszi, a fizetős beállítással teszek majd még próbát
-
gianni85
veterán
válasz
Parmezan77 #18029 üzenetére
Én most azon gondolkozom, hogy (c839) érdemes lenne-e kalibráltatni a tv-t. Nem szeretem a túlszaturált képet, Vhiktor youtube beállítása elég jó, és max streaming szolgáltatókat használok, ilyen 50-100gb rip-eket nem fogok soha töltögetni. Gondolom a stream már eléggé kompresszált amúgy is, nem tudom adna-e annyival többet egy kalibrálás, mint amennyibe kerülne.
-
gianni85
veterán
válasz
Vismajor01 #17979 üzenetére
Fali aljzat is a tv mögött van?
-
gianni85
veterán
Nekem is felment az új frissítés, kicsit izzadtam nehogy áramszünet legyen
Változást még nem észlelek, de legalább műxik -
gianni85
veterán
válasz
mukisrác #17801 üzenetére
Lehet valami beállítás? Én elengedtem… a horizon 5 nem fog se natív 4k-t adni S-en, se 120fps-t. Visszaraktam 60hz-re, és használom megelégedéssel. 60hz és vrr menjen, ha azzal stabil a kép, én nem várok el többet egy series s-től. Játékban a series x se fog nagyon 120fps-t adni, max valami indie játékban, vagy fullhd mellett
-
gianni85
veterán
Nagy nehezen nekem is lejött a 2gb negyedik próbálkozásra. Még nem vagyok biztos a telepítéseben… egyébként milyen fájlrendszeren képes a tv kezelni a fw update-et, és maradhat a zip rajta, vagy a kicsomagolt tartalom kell a gyökérkönyvtárba?
-
gianni85
veterán
válasz
madgie #17760 üzenetére
Hát ez se vált be. Gondolom valami a dolby atmos dekódolással lehet, mert minden originals cuccnál dolby vision és atmos jelenik meg. De se az apple app, se a tv beállításai között nem találok releváns lehetőségeket. Ja nem, van egy dolby atmos kapcsoló a hangbeállítások között ami semmit se változtat esetemben
szerk. Nekem 839 van, nem 835, és v474
-
gianni85
veterán
Valaki használ apple tv appot? Nem ad ki hangot, erre mi lehet a megoldás?
-
gianni85
veterán
válasz
Zsoltpeter #17570 üzenetére
Csak kiegészítem, hogy technikai okok miatt emag nem tud önerőt fogadni.
-
gianni85
veterán
válasz
Perillustris #17405 üzenetére
Ebben a témában (bútor) már ő nyert két évvel ezelőtt
Fogyasztás témához: én is energiatudatos vagyok, de ha kell tv, és az legyen jó, meg nagy, akkor az már mellékes, hogy 150, vagy 300 wattot fogyaszt.
-
gianni85
veterán
válasz
HollywoodBoy #17400 üzenetére
Ugyanez 65-tel
-
gianni85
veterán
Kár volt topikban visszakeresnem ezt az alza akciót
1,5 hónappal ezelőtt 410-ért vettem a 65c839-et (igaz 5év gar)… de aki most ugyanezt megvette 310-ért az nagyon jól járt… igazából a 410-et se sajnálom, fasza a tv. -
gianni85
veterán
Ha már szóba került airplay… tök jó, hogy van a tv-ben c839 homekit support, de csak ki/bekapcs és source választást érek el. Jó lenne még mute és hangerő állítás is. Ez beállítás kérdése, vagy ennyit enged a tcl? Van homebridge-em is más termék miatt, de rövid próbalkozással nem tudtam használható android tv plugin-t konfigurálni
-
gianni85
veterán
válasz
Zsoltpeter #17076 üzenetére
Annyit, hogy beregisztráltam a terméket a promóciós oldalon keresztül, de azóta se kaptam semmi visszajelzést. Megkérdeztem, hogy él-e a meghosszabbított garancia, és megadtam a szériaszámot + csatoltam a képemet a dobozon található matricáról (gondolom a tv hátulján is hasonló van, ha a doboz már nem lenne meg)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest