- iGO Primo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarított Android alkalmazások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxxika
senior tag
válasz
haxxika #30894 üzenetére
Erre esetleg valakinek ötlet? most próbáltam újra tartalmat lejátszani, aztán szembesültem vele, hogy ugyanúgy laggol.
-
Pokolika
tag
válasz
haxxika #19206 üzenetére
Ezt én inkább úgy mondanám hogy jó készülékeket gyárt, viszont lutri hogy nálad generál egy olyan hibát ami másnál nem jelentkezik.
Majd ha szoftveresen megérkezik oda ahol lenni kéne egy ekkora gyártónak esetleg megint kipróbálom.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy más gyártónál nincs hiba dehogynem, viszont ekkora balga még1x balga hibák -
turho
addikt
válasz
haxxika #19206 üzenetére
Mi a számodra legjobban bevált fw. 65c728-ra? 098 ota-n rekedtem. Ez most elég jó, de a vrr pl. nem működik benne
Nem is változik a kiírásnál se az fps...PC gaming a fő felhasználási terület, meg mkv filmek. Tv adást nem nézünk.
Én voltam anno a topic elején, akinek HDMI vibrálás miatt komplett panelt cseréltek. Azóta hibátlan. -
-
haxxika
senior tag
válasz
haxxika #14873 üzenetére
Addig jutottam el, ha úgy indítom a tv-t, hogy tartom a gombot és ráadom az áramot, akkor van tcl logó pár másodpercig. V407-nél folyamatos bootloop van 5-6 mpként, V470-nél pedig ugyanígy tartva több ideig van logó, majd utána fekete kép. Délutánra kihúzom az áramból, pihentetem, este rápróbálok. Ha így is szar, akkor hívom a szervizt.
-
haxxika
senior tag
válasz
haxxika #14864 üzenetére
3 szoftverrel próbálkoztam (v440, v470, v407 sorban) csak img fájlok pendrivera. Frissítő beindul, végigmegy, utána viszont nem történik semmi hiába várok. A képernyő bekapcsolt, de fekete. Áram ki-be után ugyanilyen a kép max 1 percig majd teljesen fekete. Led lent nem világít.
Szerviz lesz ebből? Vagy még van vmi csoda módszer erre? -
mikrofon
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged