- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidaila
senior tag
Külső vinyót rádugva miért szaggatnak a letöltött 4k filmek mind gyári mind vlc lejátszókkal? WD elements külső meghajtó 1tb
-
válasz
Kiskutya #16197 üzenetére
Egyelőre ott tartok letöltöttem kb 6 xor az img filmet, megpróbáltam telefonra is... De valamiért nem tudom telepíteni.
Erről a linkről szedtem le 2 különböző img filmet ami jó a c935re:
https://t.me/s/tclupdates?before=135Frissen formázott fat32 8 GB pendrive, távirányítóval teljes kikapcsolás, tv gombját nyomom a kov ledes felvillanásig. És tcl felirat, utána Google betöltés és semmi install nincs.
Mivel a letöltés a winben furán indul 50% gondoltam a win Bélavár valamit. Letöltöttem telefonra és úgy másoltam ki pendrivera, de úgy nem történik semmi. Az ota Update felment pendrivrol de az img installt nem tudom összehozni.
-
válasz
Kiskutya #16195 üzenetére
Szerintem leírtam... Után olvastam a külföldi fórumokon, írták milyen fos és mennyi probléma van szoftveresen ezzel a tv-el, annak ellenére hogy hardveresen isten király. Utolsó pár hozzá szólás az volt, hogy aki felrakta több problémaja elmúlt. Ami fent volt ezen szoftver volt már 2 újabb plusz ez a béta. Azon kívül még írta az előző tulaj is, hogy neki se jött be a képe.. mondjuk csak a tv csatornával, de minek küszködnek alapon felraktam azt amire azt írták jó.. Becopattam magam. Mert egyelőre a letöltött img filmet se tudom felrakni. Próbálkozom másikkal, remélem az jó lesz.. csináltam néhány órás elfoglaltságot magamnak 2 nap alatt.. de remélem ma jó lesz.
-
ricsik
őstag
válasz
winters123 #16191 üzenetére
55-be lehet, de én 65-ben gondolkodom, ott azért másabb a helyzet
-
Bazsi1987
őstag
Szemezek a c735-el milyenek a gyári beállitások? Játék mód és filmekhez valóra gondolok? Kell állitgatni?
-
ricsik
őstag
válasz
winters123 #16187 üzenetére
Ezen gondolkodtam én is, hogy nem veszek 835-öt, majd 845-öt.
Viszont a 835 indulóárából kiindulva a 845 lesz vagy 600e jó pár hónapig.
Ha meg is jelenik, a régi ára már szerintem nem fog számottevően lejjebb menni.
Ha meg arra várok, hogy a 845 ára is essen megint várhatok legalább fél évet,
de mire megvehető lesz nemsokára jelenik a 855, és így tovább és így továbbRészemről elhatároztam, hogy 835 lesz és pont. 5 év gari, 5 évig elvagyok majd vele remélem, aztán ki tudja mi lesz, mire cserélem.
-
Sziasztok!
Egy TCL TV Google TV-s rendszerrel Kodival vagy VLC-vel képes a kadencia-helyes lejátszásra?
-
winters123
tag
Köszi. Lehet hogy megvárom ez alapján a C845öt, ha már úgyis április-májusra mondják az európai launchot. CES videók alapján az nem kicsit emeli képminőségben a tétet és hátha annál már nincs ez.
Nekem ugyanis pont a PC gaming a lényeg, és ha már egy 13 éves LGt váltok le high-end gépépítéssel karöltve, akkor működjön faszán minden.
-
válasz
szgaborsz #16182 üzenetére
Én bactam el.. annyira túl olvasott lettem, hogy mire végére értem a néhány külföldi fórum hozzászólásán. Letöltöttem a béta 999-t mert a legfrissebb hozzá szolásokban írták milyen jó... Hát nem az...
holnap hazamegyek és felrakom a 46x-t. Igen az oldalán és hátul a hangszórókon is folia volt. Szép állapotban került hozzám. Bízom benne elégedett leszek végre holnap, ha megoldódik ez a probléma. Az biztos, hogy a Samsung 70bat nál sokkal szebb a képe.. és kevésbe foltos.
-
ETOM
addikt
válasz
winters123 #16183 üzenetére
Megy csak néha vibrálás jön elő. Vagyis Forza Horizon 5 alatt történt meg párszor. Az új FW vel (v503) még nem próbáltam. Ránézek majd.
[link] Talán ehhez hasonló.
-
saelin
veterán
Valamit nem értek. Barátommal majdnem egyszerre vettünk TCL tv-t. Nekem egy c735-öm van, neki egy c835-je. Ultra High Speed HDMI kábel Ethernettel benne, 8k60, de a 120Hz-et nem tudja aktiválni ps5-ön 4kban. Most akkor mi van? Állítgattam neki a game mastert, az input alatt és a picture settings alatt lévő ide tartozó beállításokat, de sosem jelent meg hogy 120fps. Sőt, azt írja a PS5 beállítása hogy a HDMI 2.0 korlátozásai miatt csak ennyi fér ki belőle. Néztem az összes HDMI portot a tv-n. A kábel is 2.1-es és papíron minden spec-nek megfelelő, akkor miért nem megy vele a 4k120? Létezne hogy a 5000 ft-os kábel a ludas?
-
szgaborsz
tag
válasz
Fail3D! #16177 üzenetére
Szia,
elvileg az a tévé van nálad, amit én visszaküldtem. Nekem nem volt gondom a Netflix-el, simán ment minden, a d+ is rajta volt, még örültem is neki, hogy nem kell telepíteni. Az alsó-felső csíkot sem láttam, pedig teszteltem mindenféle anyaggal. Gyári visszaállítás volt az utolsó tevékenységem, reseket nem csináltam, le is csekkoltam, a nyelvvásztással kezdett utána. Kezdem azt hinni, hogy ez nem az , amit visszaküldtem. Csak a front fólia hiányzott róla? A hátsó hangszórókon rajta volt a fólia? -
ETOM
addikt
válasz
Vhiktor #16180 üzenetére
A coil whine problémára gondoltam.
Amúgy 144hz radeon 6xxx videókártyával beállítható mindenféle buherálás nélkül.
És megy is. Gondom csak 4k/144hz +VRR +HDR alatt van leginkább.
Meg ugye van szín hőmérséklet váltogatás féle dolog az is VRR miatt jön elő. Olvastam TCl telegram oldalán is több felhasználó észlelete.Szóval ami gond van a TV-vel. Az főleg a VRR meg a coil whine lehet.
V470>V503-ra mióta frissült a TV local diming hol megy hol nem PC játékok alatt. (VRR kikapcsolva oké)
-
ricsik
őstag
A hangzást nem zavarja, ha a C835 konzolon van? Mégis csak pár centire lenne a hanszóró a faltól.
-
-
mrmft
senior tag
Akit tudja, hogyan lehet ezt az uj gyorsmenu sort kiirtani ebbol az uj frissitesbol (V519) - az alkalmazasok alatt mar nem az alkalmazas beallitasi jonnek fel a 3 vizszintes vonalra, hanem egy a gyorsmenu sor fenyerovel stb-vel. A hajam kihullik tole. Egyenlore nem downgradelnek ha el lehet tuntetni, ha nem lehet akkor muszaj lesz.
-
FJC
senior tag
válasz
Fail3D! #16167 üzenetére
A zip az OTA file azzal csak upgrade megy szerintem.
Neked egy régebbi IMG file kell (az előbb ISO-t írtam hibásan).
Itt olvass! : F.A.Q. and useful guides for TCL TVs [Flashing, Firmwares, etc] | XDA Forums (xda-developers.com) -
Csináltam teljes resetet a factoryban, újra raktam a rendszert de nem segített. Viszont downgradelni sem enged. Próbáltam menüből és próbáltam, hogy, kikapcsolom a tv T és a tv bekapcsoló gombja nyomom 5+ másodpercig, de úgy se akarja felrakni. Van 5let, hogy tudnék verziót vissza váltani? Sajnos a Disney elérhetetlen, a skyshow meg pár másodperc után kilép az appból. Tcl fiókba bevagyok jelentkezve + a Googlebe. Google home működik, a hangerőt állítja a tv nen.. bár ezzel nem igazán találtam meg hol tudnék hozzá adni appokat, max néhányat amit megjenelitett társítani tudtam az accounthoz ( Disney volt benne, profilt hozzá adtam, de a tv Ben ez sehol nem jelenik meg).
-
RAPO76
újonc
válasz
Rathrol #16157 üzenetére
Egy hónapos a tv(c735),ez idő alatt kb.ötször kapcsolt ki a háttérvilágítás,de sosem nálam,hanem a feleségemnél, amikor online játszott.Akkor azért elég idegesítő.Csak Ps5 vrr játékoknál fordult elő.A visszaállítás óta nem fordult elő.Remélem valamelyik frissítés megoldja ezt a problémát.
A ps5-höz nehéz jó tv-t venni, nekem a másik lehetőség a samu qn90 lett volna,de az árban duplája. -
FJC
senior tag
válasz
ricsik #16161 üzenetére
Mint írtam direkt kapcsoltam ki.
Nem ugrok az új Firm.-re, várok vannak e rossz tapasztalatok az újjal.
Én is külső playert használok, ha nagy ritkán filmet nézek, de jó a belső is (nem fontos külső eszköz). A VLC is egészen jó.
A sok Stream csatorna mellett szinte teljesen elhagytam a film "beszerzést ."
-
Miczaki
csendes tag
Sziasztok!
Ebben a kommentben találtam az linket: [link]
Egy TCL 65C725-m van. Egyre lassabb a menüje és gondoltam lefrissíteném a legújabb update-re. Ha jól értelmezem akkor ez lenne az: V8-R51MT05-LF1V519?
(Arról nem si beszélek, hogy már a második van nálam és ennek az alja is ködös...de már belefáradtam a visszaküldéses bonyodalmakba)
Mit tudtok róla mondani? Vagy más ajánlotok? Eddig csak magán tv-n frissítettem, az nem tudom melyik verzió.Előre is nagyon köszönöm ha tudtok segíteni.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
winters123 #16151 üzenetére
Nálam nincs coil whine, néhány hibás modellel fordult ez elő.
Pc-t akkor kell buherálni ha 144 hz-et szeretnél és nem 120-at.
-
RAPO76
újonc
válasz
Rathrol #16149 üzenetére
Szia!Nálam is jelentkezett ez a probléma,de nem bekapcsoláskor, hanem játék közben,ha engedélyezve volt a vrr,a amd s., Eltünik a háttérvilágítás ,hang marad és áramtalanítani kell a tv-t.Gyári visszaállítás után nem engedélyeztem a frissítést,azóta nem jelentkezett ez a probléma.
Ezek szerint nem egyedi eset a miénk. -
winters123
tag
Sziasztok!
C835 kapcsán gyakori problémaként olvastam, hogy full fekete kép + local dimming high esetén coil whine van. Néhány jól beazonosítható (egy esetben ráadásul pont magyar) példa terjeng ezzel kapcsolatban a neten. Sajnos élőben ezt nem tudom vásárlás előtt letesztelni, de kíváncsi lennék, hogy mi a tapasztalat ezzel kapcsolatban.
A másik, hogy én a TV-t PC-n való játékra is használnám, de úgy láttam, hogy nem könnyű ott sem az összecsatlakoztatás, mivel az egyébként 2.1-es szabványra képes 3. generációs RTX kártyáknál (de Radeonoknál is) állítólag buherálni kellett a HDMI adatátvitelét a PC-n, mert a hirdetett 48 mbps ellenére csak 40-en volt hajlandó a VRR, 144 Hz stb. bekapcsolni a TV-n. Ez utóbbi kapcsán valakinek van friss élménye/tapasztalata?
Előre is köszi!
-
FJC
senior tag
válasz
ricsik #16129 üzenetére
Pár ember véleménye alapján nehéz dönteni....
A fórumokon általában problémába futott emberek posztolnak, tehát ez egy negatív szűrő!!!
A problémák egy része meggondolatlan frissítgetéseknek köszönhető - szerintem (nem csak itt, hanem főleg külföldi fórumokon olvasva).Nekem 65c839 van, négy hetes.
Eddig semmi problémám nincs vele.
A gyári firmware van rajta 474 -es, még nem ajánlott frissítést, az automatikus frissítést letiltottam.
A kép, hang kiváló, a saját média lejátszója ugyan fapados, de a 24p filmeket röccenés nélkül viszi (igaz csak néhánnyal próbáltam. Volt benne HD és 4K).
Ez előtt is Android TV-m volt, ezért a Google TV nem idegen. -
Rathrol
senior tag
Találkoztatok már azzal a hibával hogy TCL tv nem jelenítette meg a képet tv bekapcsoláskor a PS5 konzolon (gyári HDMI kábellel van összekötve) ?
Az a megoldás hogy áramtalanítani kell a tv-t és újra lesz kép....néha szokta csak , de azért idegesítő. -
RAPO76
újonc
válasz
Yodafon #16124 üzenetére
Szia! TCL 55c735-re a PS5 Hdmi-ről vagy egy samsung BDlejátszó Hdmi-ről kapott DTS,DD+ hangot nekem is a Tv optikai kábelen keresztül adja rá a régebbi(csak optikai bemenettel rendelkező)5.1-es erősítőre.Az előző TV-m nem tudta a DD+(e-AC3)hangzást,de szerencsére ez mindennel megbírkózik.
-
válasz
Stealth #16143 üzenetére
Hát elég jól elnyomkodtam... Androidos telóm van androidos autó rádióm.. de ezen nem igazán találom a disneyt akárhogy kerese.. a netflix az elején úgy megfagyott, hogy újra kellett inditani a tvt. Azon kívül hogy látom hogy rajta kéne lennie ezen nincs és nem is található.. beírtam a böngészőbe neten hogy letoltsem.. onnan sem engedte letölteni.. bevagyok jelentkezve a Googlebe.
-
-
Végre megjött a tv. C935, kezdenék boldog lenni de mégsem.. a skyshowtime feltelepített.. a belepesnél elkezdem gépelni az email címét és alldoan vissza dob hogy lépjek be az appba, a disynes plusz appot nem találom sehol hogy letoltsem... Kezdem azt hinni hogy tényleg fos ez tlc. Bármilyen 5letet örömmel veszek, mert. A képen egyelőre tetszik.. csak 2 streming előfizetést ha nem fogok tudni használni adom is el.
-
vidaila
senior tag
válasz
ricsik #16135 üzenetére
Azért ne felejtsük el, hogy elég sokan kinlódunk a c735-el az automatikus fényerő ugrálással. Reméljük, hogy szoftveres hiba amit majd javítanak idővel. Ezt leszámítva egyébként nagyon szép képe van a TV-nek az árához képest, egy hete van nálam a TV de imádom, haragszok a fényerő ingadozás miatt de gyönyörű a képe. Streamerek is mennék hibátlanul, nem volt fagyás, leállás egyszer sem.
-
mrszekely
csendes tag
válasz
ricsik #16129 üzenetére
835-öm van, gyári legujabb firmware-el. TV adás, Kodi (szigorúan a mátrix verzió), Netflix, HBO, YouTube.
Teszi a dolgát. A TV csatornák sorrendjét megoldotta, hogy Lengyelországra állítottam (Digi), a 20-as új Kodi csinált fagyást ezért visszaraktam a 19est, ez tökéletes. Streaming platformok hibátlanul mennek.
A Kodi NAS - ról kapja a tartalmat a TV pedig házimozi rendszerrel üzemel, ott a tv mindent küld (DTS, Dolby, DTS HD, TrueHD, stb)Ha igen és fantasztikus képe van!
Én ajánlom.
-
Stealth
senior tag
Hello,
Kis tapasztalat az 55C735 FW - Kodi párosról.
Alapból a V19.4 mátrix Kodi volt fent, a TV firmvare V438. Minden ment szépen.
Frissítettem a TV-t V474-re, Kodi maradt V19.4 mátrix. Minden ment szépen.
Frissítettem a Kodit V20 Nexusra, TV maradt V474. Még mindig minden működött.
Frissítettem a TV-t V503-ra, Kodi marad V20 Nexus. Na itt kezdődtek a bajok. Movieshark M4 sport kiegészítő akadozott, Kodiból kilépés esetén meghalt az egészt TV. Konnektor kihúz-visszadug oldotta csak meg.
Kodi V20Nexus leszed, V19.4 Mátrix vissza, TV maradt V503. Minden jó ismét.
Hátha valakinek hasznos lesz.Összességében még mindig jó TV-nek gondolom, nem bánom, hogy megvettem.
-
ricsik
őstag
Elgondolkodtam a TLC tv-n, de bizonytalankodom. Az összes tesztet láttam olvastam stb, de hosszabb távon napi használat melletti tapasztalatok érdekelnének c735, c835 esetében.
Érdekelne pro, kontra ki mit vett észre.
Akinek van hosszútávú tapasztalak kérem ne tartsa magában.
Köszönöm! -
Yodafon
őstag
Helloka
Ez a TCL 65C735 tamogatja a HDMI-n kapott DTS/DD jel tovabbadasat optikai kabelen?
Van valakinek ezzel kapcsolatban relevans tapasztalata? -
saelin
veterán
válasz
nexus6 #16112 üzenetére
Ebben a 4k@120-ban nálam csak az a gáz hogy nem tudom tesztelni. PS5-ön az összes 120hz-es játék jóval 4k alatt fut. Az meg a másik dolog hogy potato grafika lesz belőlük ebben a módban. Szerintem a VRR megléte sokkal többet ér mint a magasabb képfrissítés. Konzolok esetében mindenképpen.
-
FJC
senior tag
válasz
mikrofon #16119 üzenetére
Így van ,ez is egy vélemény.
De a tied is...
Mióta LCD TV -t használok, mindig használtam mellé dedikált média lejátszót, mivel a 24p filmek csak így kadencia helyesek a TV -ken (mostanában javul a helyzet, a nagyobb natív panel frekinek köszönhetően pl 120 Hz -gondolom).
Most is használok Mi Box 4k, Amilogic + CE média lejátszók, PC + MadVR.
Viszont ezen a TV-n még csak próbából használtam, mivel jól működik a saját lejátszója is (bizonyos filmeknél lehetnek problémái).
Láthatod, nem idegen számomra a kiegészítő eszközök használata.
Mindenki úgy használja a cuccait, ahogyan akarja, csak nem tetszik , ha valaki a saját véleményét, tapasztalatát úgy fogalmazza meg mint az igét a templomban! - Ez az én véleményemre is igaz!
Sokan információért jönnek egy ilyen fórumra és össze zavarja őket, hogy csak problémákkal találkoznak.
Az adott TV típus felhasználóinak száma (akik gond nélkül használják) nagyságrendekkel nagyobbak mint az itt problémákról beszámoló felhasználók száma. -
törölt tag
A korábbi Pana plazmámnak is voltak 3D funkciói, de a kezdeti hype lecsengése után jottányit nem érdekelt. Engem nem zavar, ha telitöltik marhaságokkal, ha kiiktatható. Céleszköz mindig etalonokkal jobb, mint amikor egy eszköznek az a másodlagos, vagy sokadlagos funkciója.
agent11 +1
-
nexus6
aktív tag
válasz
saelin #16111 üzenetére
teljesen más... még mindig olvasgatok csak, leveleztünk a 43c735 kapcsán hogy tudja a 120
Hz-et... most belefutottam hogy pár 60 Hz-es tévénél is pl a philipsnél is a PUS8507 tévénél van VRR , vagy a samsung 43au9002-nél full hdban 120 Hz.
lehet hogy a 43 és az 50 c735-nél nem 4k-ban tudja? még mindig árban az egyik legjobbnak tűnik (a philips 8807 a másik kiszemelt, vagy az lg 50qned813, ezek vannak 250 alatt) a c735, bár most több hibát is olvasok rájuk -
saelin
veterán
válasz
tasakos #16107 üzenetére
Nem találom az oldalt, de én azt olvastam (mert nekem is lett egy kéken világító pixelem), hogy csak akkor számít garanciálisnak a probléma ha x*y mm2-en egymás mellett több hiba van és ez még kijelző méretekre is le volt bontva, hogy az adott képátlónál mi a hiba küszöb.
-
FJC
senior tag
Senkit sem szeretnék megbántani, de....
Nem értem miért vesz valaki Androidos TV-t, ha rácsatlakoztat kívülről egy másik Android eszközt?
Én, nem tapasztalok semmi problémát a belső lejátszóval, esetleg, ha valamely filmet nem szereti akkor lejátszom a VLC-vel, vagy ha valakinek van kedve görcsölni egy csomót, ott a KODI.
Ha valóban kadencia helyes lejátszást akar valaki akkor ott a Shield (drága), vagy vesz egy Amilogic-os media player-t (olcsó) és rátelepíti a COREELEC -et. -Bár ez is kínai....
De, ha valaki rinyál a kínai cuccoktól akkor miért vesz kínai TV-t???
Azt sem értem miért kell egyből ugrani mindenféle újabb és újabb szoftverre, azt erőltetve telepíteni és utána csodálkozni, hogy valami, nem ok.
Nekem 65C839 van és eddig minden ok (majd 4 hetes).
Egy valami ajánlott szerintem is, ha a gyors bekapcsolás aktív, akkor néhány naponta csináljon az ember egy teljes kikapcsolást (távkapcs. off hosszan nyomva).Én is ajánlom Vhiktor beállítási útmutatóját.
Köszönet a munkái ért!! -
tasakos
tag
Sziasztok! Sajnos ma vettem észre kb 3 hónap után, hogy a TCL 65" C835 tvmen van kettő fekete pixelhiba. Valaki tudja, hogy ezt garanciával cserélik, vagy még hibahataron belül van? Igazából ahonnan nézem a tvt nem látszik, csak azért a tudat zavar. Meg ugye nem egy filléres tvrol van szó.
Köszönöm a segítséget.
-
https://t.me/tclupdates_discussion/90720
Béta frissítés, de több hozzá szóló dicsérte, hogy jó. Kicsit aggódom a tv miatt, hogy ennyire kap hideget meleget, de remélem elégedett leszek vele. -
MaiTai21
csendes tag
-
kricsar
csendes tag
válasz
MaiTai21 #16057 üzenetére
Nekem nem oldotta meg. Csak több hibát hozott (eltűntek egyes menük), meg a beállításaim.
Tegnap néztem HBO max-et, ugyanúgy ugrált a fényerő.
Ilyen fos tv-m még nem volt. Most a gyorsmenü (ami alulról jönne fel) nem megy.
Egy bug-os szar.
Én csak nézni szeretném, de ezt a rendszert folyamatosan hekkelni kell.
Pedig a képe jó lenne.
A legutóbbi frissítés után minden képbeállítást visszatett alaphelyzetbe.
Tényleg katasztrófa. Odaadom a fiamnak, én meg veszek valami koreait. -
mikrofon
veterán
válasz
rainman72 #16089 üzenetére
Valójában pont ez a lényeg egy média lejátszóban.
Pont abban jó ami a neve is. Megfelelő minőségben megfelelő frekvenciával játsza le a média tartalmat. Szoktak ARC kompatibilitási és CEC problémákra is panaszkodni ha nincs média lejátszó.Amúgy igen az új fire tv cube is jó lehet a shield helyett. A firestick 4k max csak akkor jó választás ha nem kellenek a HD hangok, mert nincs erősítő vagy nem tudja az erősítő.
Xiaomi Mi box 4 is jó lehet kezdésnek. Nem ismerem de ez is egy dedikált média lejátszó.
Aztán ha valamelyik funkciója hiányzik nem elég jó akkor is rá ér cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmgyűjtés
- Félórányi videón a Dying Light: The Beast
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest