Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsol@
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémára szeretnék megoldást találni:
Hogyan lehetne az adott napi mozi műsort kinyerni egy oldalról (pl.: port.hu) konkrétan erről az oldalról, lehetőleg időpontokkal. Csak a splitter megoldás létezik rá vagy esetleg van valami egyszerűbb?Köszönöm a segítséget.
-
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
Srácok, akadt egy kis gondom a Tasker-rel, ill. a Secure Settins-el Marshmallow alatt. Konkrétan az eddigi "pattern lock" ki- és bekapcsolás nem megy. Ötlet, más módszer?
-
foregister
tag
Értem, hogy mi a problémád, de mivel én az esetek nagyon nagy részében kerülöm a készpénzes fizetést, ezért nekem már az is elegendő, hogyha a banki tranzakciók megjelennek az appban, mivel onnantól tovább tudom bontani több részletbe utólag (legalábbis a MoneyManage Ex-ben).
Az integrációval egyébként csak annyit érek el, hogy az MMEX-ben a banki SMS után megnyílik a tranzakciós form kitöltve az adatokkal amit a banki SMS-ből szerzett. Ha akarom már ezen a formon lebontom a költségeket több kategóriára (van erre egy ikon), de ha akarom, akkor utólag bontom meg ebből a tranzakcióból. Tehát a tranzakciók képernyőn az látszódik, hogy 20.000 Ft-ot vontak le a bankkártyámról (ami az sms-ben is van), de a kategórianézetben ez már lebontódott költségekre, így a megfelelő helyen jelenik meg. Tehát visszakereshető marad a tranzakció is (hogy később tudjam ellenőrizni), ugyanakkor hasznos infóként is felhasználom (hol, mire költök).
Egyébként az anMoney is tud adatokat fogadni pl. Taskerből viszont nekem az MMEX jobban tetszik a maga hülyeségeivel együtt, ráadásul jó fej a fejlesztője, mindig belefejleszti az új feature-öket amit kérnek. Ráadásul ingyenes is.
Nekem ilyen költségvetési appra a non-plus-ultra az lenne, ha képes lenne API-n keresztül kommunikálni a bank(ok)kal, így még az sms parseolással sem kell szenvedni. Mondjuk a magyar bankok nem tartanak itt.
Egyszerűen az zavar, hogy ha már elektronikusan megvan az adat, akkor picit idétlennek érzem, hogy azt még be is kelljen pötyögnöm. Tök jó lenne ha lenne egy egységes felület, ahol az összes bankom vagy pénzintézet számlámat lássam és frissüljön be magától. Így nem a bepötyögésre kéne fordítanom az időmet, hanem arra, hogy mire költsem inkább a pénzem. A Mint pont egy ilyen szolgáltatás, de csak USA-ban, nekünk meg marad a sufnituning és egyelőre úgy tűnik, hogy csak a Tasker. -
RCH
tag
Sziasztok, rég járam erre!

Korábban már csináltam egy Tasker projectet, ami gyorsjegyzetet csinál diktálásból. (Valamiért mindig autóvezetés közben jönnek az ötletek.)
Most szeretném ezt megoldani úgy, hogy a jegyzetelést a Google Keep végezze. A progit el tudom indítani hangutasítással, de azt már nem tudom megoldani, hogy nyissa meg a korábban létrehozott jegyzetet és fûzze hozzá, amit mondok.Hm...
Most, hogy ezeket leírtam, beugrott, hogy talán az AutoInputtal meg tudom csinálni...
-
aprokaroka87
nagyúr
üdv!Arra van valami mód hogy egy adott taskot úgy rakjak ki shortcast-ként hogy az szerkeszthető állapotban legyen...
-
tybsen
addikt
Nem hurrogni akartam, sorry ha annak tűnt.
Nyilvánvalóan más az elvárásunk egy ilyen költségkimutatástól, ezért látjuk másképp a dolgot. persze teljesen igazad van, fogalmazhattam volna elsőre is érthetőbben, hogy átjöjjön amit mondani szeretnék.Ha például xy szupermarketben vásárolsz 10 féle élelmiszert, egy ajándékot egy barátod születésnapjára meg mondjuk mosószert, akkor ezeket meg lehet így (vagy akár tovább is persze) tételesen bontani. Ha csak annyi az igény a rögzítésre vonatkozóan, hogy "elköltöttem 20.000 Ft-ot xy szupermarketben", akkor persze elég az sms-ek alapján történő automatikus rögzítés. Én ezt az utóbbit továbbra is értelmetlennek látom, de ez csak azért van, mert én megbontom a költségeket. Ez az sms-dolog szerintem legfeljebb arra jó, hogy tudjam, hogy hol költöttem el a pénzem de arra nem, hogy mire.
-
Bozek
nagyúr
Segítséget kért, Te meg egyből lehurrogtad, hogy annak úgy semmi értelme. Nem tudhatod, hogy nála milyen arányban oszlik meg a bankkártyás és a készpénzes fizetés. Azért, mert Te ez utóbbit preferálod, még nem kell azt feltételezni, hogy más is. Nálam például a havi költéseknek max. az 5%-át teszi ki a készpénzes fizetés. Sajnos a céges kávéautomata nem fogad el kártyát, így ott muszáj. Meg van 1-2 bolt, ahol szintén nincs lehetőség bankkártyás fizetésre. De ahol van, ott miért használnák készpénzt? A legjobban azokat a helyeket szeretem amúgy, ahol van PayPass, mert sokkal gyorsabb, mint számolgatni a visszajárót.
Az meg, hogy egyeztetni kell, megint nem állja meg a helyét. Én MoneyWiz 2-őt használok és nem viszem fel folyamatosan az adatokat, hanem hetente mentek egy CSV-t az OTP netbankjában és beimportálom oda.
-
tybsen
addikt
"...elfelejtem felírni a költéseimet a költségkezelő alkalmazásokba (...). Mivel a bankoktól amúgy is kapok SMS-eket a tranzakciókról jó lenne ha tudnám automatizálni az innen kapott infókat, így legalább a kártyás tranzakciókat feljegyzem. "
Mi értelme van a kizárólag banki tranzakciók rögzítésének? Mi van például a pénzfelvételekkel, a készpénzes kiadásokkal? Ahogy írtam, én is vezetem a kiadásokat és nem értem, mi értelme lehet a kiadásoknak csupán egy részét feljegyezni? Nem ad semmilyen képet a költségekről, csak egy részükről - nálam például jelentős rész bonyolódik készpénzben (sőt gyakorlatilag a napi vásárlásokat inkább készpénzben bonyolítom mert egyszerűbb készpénzfelvételeket rögzíteni és aztán a bizonylatok alapján a készpénzes kiadásokat bevinni, mint később egyeztetni a bankos tranzakciókkal az alkalmazásban rögzített bankos tételeket). És akkor még ott vannak a különböző egyéb számlák mint például hitelkártya, prepaid hitelkártyák, visszárukor kapott utalványok, paypal, amazon utalvány. Vagy átvezetési számla például (ha megkér valaki valamire hogy vegyek neki valamit és később azt a pénzt visszakapom).
Szóval az én nyilvántartásom alkalmas arra, hogy képben legyek a mindenkori anyagi helyzetemmel és lássam az összes költséget akár havi lebontásban is, lássam, hogy hol lehetne akár megtakarítani, stb - ehhez képest nem értem, mi értelme lehet kizárólag banki sms-ek alapján a költségek egy részét vezetni?
-
tybsen
addikt
válasz
foregister
üzenetére
Én az anmoney-val vezetem a költségvetést. Szerintem annak amit Te szeretnél, semmi értelme nincs. Inkább ne vezess semmit szerintem.
-
Mr Dini
addikt
válasz
foregister
üzenetére
Igen, mert nem jól van megadva pár dolog a taskodban.
Mindjárt megcsinálom.
Amit javaslok:
- begineer módot kapcsold ki a beállításokban és akkor látod a globális Tasker változókat
- a változók nevei kezdődjenek nagybetűvel, mert akkor globálisként értelmezi -
foregister
tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Az mondjuk nem egy rossz ötlet.

Tehát akkor a Variable Set-be betettem egy példa SMS szövegét a "To" részbe, de továbbra is az első Variable Splitnél megadja magát (can' split unset variable %smsszoveg1): próbáltam a Splitter idézőjellel és idézőjel nélkül, valamint perrel és per nélkül is.
-
Mr Dini
addikt
válasz
foregister
üzenetére
Vagy simán beállítod variable set-tel fixre a változót a teszt idejére.
-
foregister
tag
válasz
foregister
üzenetére
Közben kezdem érteni a splitter részét, módosítottam is:
1. Variable set: Name %smsszoveg to %smsrb
2. Variable split: Name %smsszoveg1 Splitter "Kártyás vásárlás/zárolás: -" (idézőjel nélkül)
3. Variable split: Name %smsszoveg2 Splitter " " (idézőjel nélkül)
4. Variable split: Name %smsszoveg3 Splitter " HUF; " (idézőjel nélkül)
5. Variable split: Name %smsszoveg4 Splitter " ; " (idézőjel nélkül)Itt az %smsszoveg2 lesz az összeg és az %smsszoveg4 a bolt neve.
Viszont a task futtatásakor a második taskon megakadt "can't split unset variable %smsszoveg1" üzenettel. Ez miért lehet? Illetve fake sms alkalmazáson kívül még telneten lehetne sms-eket küldözgetni magamnak. Eddig a fake sms bevált, megérkezik az sms appba, de elképzelhető, hogy a rendszer attól még nem kezeli igazinak.
-
Mr Dini
addikt
válasz
foregister
üzenetére
Szia!
Megtennéd, h felteszed mondjuk GDrivera a taskot/profilt és azt küldöd át? Ha gondolod ránézek.
-
foregister
tag
válasz
foregister
üzenetére
No, azt hiszem belebonyolódtam elég gyorsan.
Tehát ez az SMS szöveg:
160101 23:59 Kártyás vásárlás/zárolás: -1.000 HUF; Bolt neve; Kártyaszám: ...1234; Egyenleg: +10.000 HUF - SIMPLE
Ebből a szövegből szeretném a következő változókat letárolni (a többire nincsen szükségem):
- összeg
- vásárlás helyeMajd ezt a két átküldeni a programnak (MMEX) egy külön "Send Intent" taskkal:
- action: android.intent.action.INSERT
- package: com.money.manager.ex
- class: com.money.manager.ex.CheckingAccountActivity
- data: content://parameters?account=account_name&transactionType=withdrawal&amount=%osszeg&payee=%vasarlasi_hely&category=category_name
- target: ActivityEddig létrehoztam egy profilt és azon belül egy taskot. A taskon belül a lépések jelenleg így néznek ki:
1. Variable set: Name %smsszoveg to %smsrb
2. Variable split: Name %smsszoveg Splitter "Kártyás vásárlás/zárolás: -"Kérdések:
- az összeg a 2. taskban is olvasható lévő mondta után van (1.000). Ezt az értéket mivel tárolom le egy változóba?
- ha letároltam, akkor folytatom egy sima "; " splittel (mivel a következő a boltnév)?
- a boltnevet hasonlóan a fenti értékhez letárolom, de valahogy meg kell mondom, hogy hol van a vége, hogy ne az sms maradék szövegét mentse le bolt nevének. -
Burt1793
veterán
Sziasztok!
Nem rootolt, gyári rendszeres (samsung galaxy a5 2015) telefonnál mennyit tud ez az alkalmazás?
Az egyik legfontosabb, ami érdekel, az az, hogy este éjféltől hatig rakja repülő üzemmódba. Vagy esetleg az, hogy naptári egy-két bejegyzés idejéig rakja rezgőbe. Rootolni egyelőre nem szeretném a kicsikét. -
foregister
tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Köszi!
Akkor csak ezeket kell kinyernem a spliterrel a MMEX-hez:
- account_name (ez kb. fix)
- transaction_type (withdrawal vagy deposit)
- amount (összeg)
- payee_name (vásárlás helye)
- category_name (ha nagyon unatkoznék, akkor minden vásárlási helyet elemzek és arra beállítanék kategóriát (benzinkút, bevásárlás...stb. na persze...
)Még rá kell érezzek, de jelentkezem ha siker.
-
Mr Dini
addikt
válasz
foregister
üzenetére
Akkor a SPACE-re, azaz a " "-re splittelsz és az első 2 részét fűzöd össze utólag a tömbnek.
Ha tudod, hogy melyik hanyas szó kell, akkor ez a módszer a nyerő. -
mrhero
tag
Hasonló elven a bank saját applikációjából (Gránit) is ki lehet nyerni ezeket az infókat?
-
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Általában az ilyen banki sms-ek szövege ugyanaz, csak az adatok (változók) különböznek.
Namost az sms bodyját a Tasker ide menti: %SMSRB. Ezt el lehet splittelni egy olyan résznél, ami kell nekünk. Tehát ha az sms szövege pl "Az Ön ehavi megtakarítása xy Ft volt", akkor a "megtakarítása"nál el lehet splittelni a változót, amit mondjuk %SmsSplit-be mentünk el. Ez az SmsSplit egy tömb lesz, tehát az SmsSplit1-ben fogod megkapni a "Az Ön ehavi megtakarítása"-t, az SmsSplit2-ben pedig az "xy Ft volt" lesz benne. Innen megint érdemes csinálni az előbbi logikával egy splittet, vagy akár egy replace-t a "volt" eltűntetésére, annyi különbséggel, h a végeredményt most nem a tömb 2.-ik eleme, hanem az 1. eleme fogja tartalmazni, ha a volt-nál splittelünk. (Mivel a volt előtt volt.)
Aztán mehet tovább a változó a pluginnak, vagy akár intent formában.
-
Mr Dini
addikt
válasz
foregister
üzenetére
Szia!
Az sms szövegét belementi a Tasker vmi változóba. Erre tudsz variable split-elni, majd az így kapott tömb 1., vagy 2. részét küldheted tovább az appnak.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
foregister
üzenetére
sms reader for tasker plugint nézted már?
fent van a playen -
foregister
tag
Sziasztok!
Mivel szeretném a költségeimet figyelni és több éves tapasztalatomból mondom, hogy elfelejtem felírni a költéseimet a költségkezelő alkalmazásokba ezért valami megoldást akartam rá keresni. Mivel a bankoktól amúgy is kapok SMS-eket a tranzakciókról jó lenne ha tudnám automatizálni az innen kapott infókat, így legalább a kártyás tranzakciókat feljegyzem. Tudom, hogy létezik a Handwallet alkalmazás aminek van Bank SMS modulja, de az mindent csinál, csak nem működik, ezért néztem más irányba.
Éppen ezért a Taskert hívom segítségül, hogy a Money Manager Ex (MMEX) appal kommunikáljon a banki sms-ek kiolvasásával.
A MMEX rendelkezik olyan funkcióval, hogy külső appból lehessen fogadni az információt, így a Taskerből is. Itt olvasható: https://github.com/moneymanagerex/android-money-manager-ex/issues/185
Odáig eljutottam, hogy létrehozzak egy "Received Text" Tasker eventet egy OTP Bankos tranzakciós üzenetre, illetve egy Tasker Actiont is létrehoztam, de nem tudom hogyan lehet az SMS tartalmából kinyerni a megfelelő adatokat.
Íme egy példa az OTP Bank SMS-re:
160101 23:59 Kártyás vásárlás/zárolás: -1.000 HUF; Bolt neve; Kártyaszám: ...1234; Egyenleg: +10.000 HUF - SIMPLEahol:
- az 160101 a dátum: 2016. január 01.
- a 23:59 az idő
- a -1.000 HUF a tranzakció összege (sajnos .-tal választják el a jobb olvashatóság miatt)
- a ...1234 a kártyaszám utolsó 4 számjegye
- a +10.000 HUF a bankszámla egyenlegeEbben tudtok segíteni?
-
mrhero
tag
A taskok sorrendjét hogyan tudom változtatni? Szeretném kicsit átláthatóbbra rendezni, hogy az összetartozó taskok egymás alatt/felett legyenek. Drag and drop 30-ból egyszer sikerül. Ha túl sokáig tartom kijelölve, előugrik a szerkesztés. Ha rögtön fogom és húzom, nem reagál semmit

-
-
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
En nem tapasztaltam ezeket a hibákat, de ettől lehet hibás meg. Próbálj meg esetleg egy teljes adattörlést a taskerben hátha segít. (biztonsági menetes utána persze )
Lassan már tényleg jöhetne egy értelmes frissítés, mert nekem a mai napig nem működik a wifi ki be kapcsolása kikapcsolt kijelző mellet.... És még ki tudja mi nem....
-
Kisegítő lehetőségekben a Tasker engedélyezése nagyon kiakasztott (6.0.1)
Nagyobb oldalú tartalom megjelenítésekor az összes böngésző fagyott, laggolt tőle, és a gyári névjegyzék is folyamatosan akadt

Már 3x újrahúztam a rendszert el nem tudtam képzelni mi okozza ezt, majdnem kivágtam a telefont.Amióta kivettem a pipát megint minden jó. Amikor visszapipáltam megint minden elromlott. Miafenét csinál ez?
Más nem tapasztalt hasonlót?Kizárásos alapon megnéztem, 100% hogy ez a hiba forrása, viszont így most néhány funkcióm nem fog működni

-
waccamár
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Köszi szépen, nagyon hálás vagyok, hogy így foglalkoztál ezzel
Este kipróbálom, és "elemezgetem", remélem jobban képbe kerülök a tasker logikájával 
-
-
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szia!
Sorry, most nem olvasok vissza, de milyen kikapcsolásra lenne szüksége, amit nem sikerült megoldanod?
Amúgy ez a night clock app megnyitás/kilövés nem a legszebb megoldás, ha már a Taskerrel natívan (értsd külső appok nélkül) is össze lehet hozni a cuccot.
Pl Scenevel. A %TIME-t beállítja egy teljes képernyőt elfoglaló scene közepére. Illetve ha Taskerrel nem is, hát shell paranccsal biztosan le lehet kapcsolni a screen lock idejét, majd vissza.
Az más kérdés, hogyha nem amoled a kijelző, akkor nagy pocséklás, ha minden este folyamatosan világít, ha jobboldalra van fordítva a telefon. Bár az amoled meg beég(het)...

-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
waccamár
üzenetére
https://www.dropbox.com/s/ggz7g5rtv0u305q/SILENT_TIME_ON.prf.xml?dl=0
bocsi a linkelés miatt
megj:a kikapcsolást nem tudtam megoldani
a hangsávokat te is beállithatod külön ha szeretnédimportálás:profiles fülre hosszan nyomsz majd kiválasztod az import részt ott pedig az általam küldöttet
ha kérdésed van írj
-
waccamár
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
magától, ha megoldható

és köszi a segítséget már így előre is
-
waccamár
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
kipróbáltam, jó lesz, pont ilyenre gondoltam

-
waccamár
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Fontos lenne, mivel kvázi egy éjjeli-órának használnám. Ha már gombot kell nyomni, vagy képernyőt ébreszteni, akkor ugyan ott vagyok, nem éri meg a vesződést.
-
waccamár
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
done. viszont itt alapból nincs is óra
(z3compact, 5.1-el, ha számít) -
waccamár
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ebresztes hangja az maradjon.
A toast-ot nem tudom, hogy mi, pedig ragugliztam gyorsam. Arra jellene, hogy este tudjam az idot, tehat ha ezt a funkciot ellatja, akkor rendben
Azota is probalgatom a tasker-t, de meg mindig nem jutottam elorebb
-
waccamár
senior tag
Segítséget szeretnék kérni. Megvettem már egy ideje a Tasker-t, de nem nagyon merültem még bele.
Most viszont lenne egy feladat, amivel abszolút nem boldogulok.A következőt szeretném elérni:
Ha a telefon el van forgatva jobbra 90°-ban, ÉS töltőn van, AKKOR halkítsa le teljesen, ÉS jelenítse meg az időt min. fényerő mellett, folyamatosan. (ha számít, alapjáraton az android "álmodozás" ki van kapcsolva).
És persze ha leveszem a töltőről, akkor vissza alapjáratra minden.Ez elsőre túl összetett feladat nekem, még nem igazán éreztem rá a Tasker logikájára, használatára.
Tudna nekem segíteni valaki, ezt a feladatot pontosan hogy kell megcsinálnom?
Köszi előre is

-
Értem

Igazából megpróbálom minél jobban kizárni a 3rd party appokat. LightFlow is azért nem tetszik, mert folyamatosan ott van az értesítési sávban és kisöpörni se lehet már X verzió óta.
Én már csak ilyen fifikás vagyok.Mindenesetre lehet lightflow lesz ha visszatérek gyári romra.
-
slice14
veterán
válasz
Mr Dini
üzenetére
Csak hogy én magyar nyelvi beállításokkal használom a telót, és nekem '..'-okkal van elválasztva.
Ó hoz az a.....! Most futtattam egy flash-t, hogy lássam a dátumot egyben. És nem csak pont van az elválasztásnál, hanem egy nyomorult szóköz is van utána ''2016. 02. 04.'.

Egy hete ezzel szopok, hogy mi a
teherbe ..szott anyucikájaértnem jó.
-
Bozek
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
A jelzett esemény értesítését kell megnyitnod, hogy kikapcsoljon a LED. Na, a Tasker értesítése villogtatja a LED-et ebben az esetben, nem pedig más alkalmazás. Ha nagyon testre akarod szabni, akkor használj például LightFlow-t.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Az értesítő LED akkor villog, ha van értesítés. Ez meg megjelenik a redőnyön. Mégis hogy szeretnéd villogtatni a LED-et értesítés nélkül? Honnan tudná a rendszer, hogy meddig villogjon? Azt is onnan tudja, hogy kisöpörted az értesítést.
-
-
HREH
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Én az ilyeneket automata kisöpréssel oldom meg.
run shell - command: su -cn u:r:system_app:s0 (gőzőm sincs, hogy ez kell-e még, én bennehagytam)
service call notification 1
root-hoz pipaBár most nézem az volt a kérdés, hogy ne jelenjen meg, sajna azt nem tudom.
-
Végre sikerült beállítanom az villogó értesítőfényt.
Ami viszont zavar, hogy minden taskeren keresztül végbemenő villogó értesítés esetén az eseményen kívül felugrik a statusbarban egy kisöpörhető ikon az általam megnevezett task nevével.
És ott van egészen addig ameddig ki nem söpröm.Hogyan tudnám eltüntetni hogy ez ne jelenjen meg?
-
Led értesítő fényt 6.x.x alatt valahogy működésre lehet bírni?
Event -> received text
task: alert -> notify led
Így csináltam majd rátettem pirosra és hogy gyorsabban villogjon a gyáritól, majd megnyomom a "play" gombot, lekapcsolom a kijelzőt és szépen villog is. De ha értesíteni kell akkor nem működik.
Valami más megoldás is esetleg?Kíváncsiságból megpróbáltam egy másik telón amint LP fut, és ott jól működik.
Igazából az a legnagyobb bajom, hogy a gyári nagyon lassú időközönként villan fel, és ha nem muszáj ezért nem használnék külön appot (ami ráadásul ott mutatja magát állandóan a statusbaron)
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Ezzel mi lehet a gond?:
var i =listFiles("Hatterek", false).split("\n");
for (i != global(I); ;) {
var number = Math.floor(Math.random()*(i.length));
setGlobal('I',i)
}
setWallpaper(i[number]);Mint látjátok ez egy háttérképcserélő kódja (lenne). A feladata az, h kiírja a listFiles tartalmát, levágja splittel a sortöréseknél (azaz a következő fájl nevénél) és generál egy random számot, amit utánatesz az 'i' mögé kapcsoszárójelek közt. Azaz a split miatt így tudok hivatkozni a tömbösített változóra. Na szóval értitek...

Viszont szerettem volna, ha egymás után nem tenné be ugyanazt a képet. Gondoltam nem if-fel, hanem for ciklussal fogom megoldani. A gond csak az, h nem jövök rá, hol a hiba, pedig érzem, h valami nagyon nem jó...
-
Mr Dini
addikt
válasz
Mr Dini
üzenetére
Most látom, h a kód helyes, de tartalmilag hülyeséget ír ki a végén...

Így a jó:
var szov = "Hello! Ez egy teszt üzenet spacekkel. :)";
var szov2 = szov.replace(/ /g,"");
var szov = szov2.replace(/spacekkel/g,"space-knélkül");
flash(szov);Igazából előbb kéne a space-k nélkül, csak úgy meg tartalmilag nem helyes.

Ui.: jól elvagyok!
-
Mr Dini
addikt
-
slice14
veterán
válasz
Mr Dini
üzenetére
Hiányzott az agymenésem?

Bozek: Benéztem, ','-nek láttam a '.'-ot.
Viszont úgy elég volt egy %DATE replace, így meg kell három is. Ennyi erővel split-elhetném is.
Na de végül ez a js a fájlnév kibővítéséhez:
var Screendate = global('%DATE');
Screendate2 = Screendate.replace('.', '');
Screendate22 = Screendate2.replace('.', '');
Screendate222 = Screendate22.replace('.', '');
var Screentime = global('%TIME');
Screentime2 = Screentime.replace('.', ' ');
setGlobal('%Screencapture',Screendate222+'-'+Screentime2);Valamint ez a task:
AutoInput-ot haszáélok a screenshot készítésre. Valamint a Custom Quick Settings-el teszem ki a qs-re.
-
Mr Dini
addikt
válasz
slice14
üzenetére
Szia!

A lehető legjobbkor néztem be ide!

Nekem semmi nem lesz undefined. De ha kiváncsi vagy hol akad el rakj ki flasheket, amik kiírják toastba, h melyik változó mit tartalmaz. Ha undefined, akkor tudod mivel kell kísérletezni!
Nekem a ,-t is lecseréli, viszont a Date-t nem cseréli. Nekem az '-' -lel van alapból.
-
slice14
veterán
Sziasztok
Szeretném lekérni az aktuális dátumot és időt a screenshot készítő taskomhoz, de valamiért a lekért eredmény után dobb egy undefined-et is.
Ez a js kód:
var Screendate = global('%DATE');
Screendate2 = Screendate.replace('.', '-');
var Screentime = global('%TIME');
Screentime2 = Screentime.replace(',', '-');
setGlobal('%Screencapture',Screendate2+'-'+Screentime2);Ill. a °%TIME ugye ','-t tartalmaz, de azt nem tudja cserélni '-'-re.
Tipp?
-
Tomjack
tag
Automateit is jó program de sajnos sok telefonnál nem kezeli GPS...kapcsolgatást. Sajnos a secure setting beillesztésére sincs lehetőség. Pedig falépítésében, kezelhetőségében a legjobb lenne.
-
thesound
addikt
válasz
Tomjack
üzenetére
Llama-nak leállt a fejlesztése 2014 végén. Lollipop fix még volt 1-2 darab aztán ennyi. Jó app volt, nekem annak a logikája jött át a legjobban. Persze azóta látom mi volt benne kevésbé jó, mint egy tasker-ben mondjuk. Tetszett benne, hogy egyenlet szerűen tudtam felírni benne a kondíciókat és a feladatokat.
E-Robot-ot sokan dícsérik, egyszer lehet megpróbálom én is ha unatkozom. De ezekhez a progikhoz idő és próbálgatás kell, nameg doksi olvasás

De hogy On is legyek: Snackbar plugin taskerhez. Kellemes cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), ha vált az ember. Szóval egyelőre egyik szemem sír, másik nevet.

Nyilvánvalóan más az elvárásunk egy ilyen költségkimutatástól, ezért látjuk másképp a dolgot. persze teljesen igazad van, fogalmazhattam volna elsőre is érthetőbben, hogy átjöjjön amit mondani szeretnék.
jobb oldal lett a nyerő. Mondjuk logikus, hogy valamelyik oldalhoz van kapcsolva ez a funkció nem pedig középre, mert akkor bajosan lehetne görgetni

(z3compact, 5.1-el, ha számít)

Püben írnál róla? Én is szemezek vele!