Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
válasz
Tomjack
üzenetére
Régebben volt érdeklődés időjárás profil után. Készítettem egy apró taskot ami a met.hu oldalról (az időképpel nem boldogultam) felolvassa az aktuális napi országos időjárás jelentést. Sajnos a nagyobb időjárás portálok nem készítenek régió szerint szöveges előrejelzést, de így legalább univerzálisan használható. Innen tölthető.
/Nálam a task a szöveget első lépésben a Tasker/files/quote.txt tárolja el (nem szeretem ha a gyökérbe gyűlnek a kis fájlok). Ez igény szerint módosítható, vagy készíteni kell egy files mappát a Taskeren belül./
-
HREH
senior tag
válasz
Tomjack
üzenetére
Nem, csak gondolom senkinek sincs időképes időjárás profilja

Weather Undergroundon lehet kérni API kulcsot, amely segítségével Taskerben fel lehet dolgozni az adatokat.
Egyébként slice14-nek volt ilyen időjárásos profilja, esetleg kérdezd meg privátban. -
válasz
Tomjack
üzenetére
Llama-nak leállt a fejlesztése 2014 végén. Lollipop fix még volt 1-2 darab aztán ennyi. Jó app volt, nekem annak a logikája jött át a legjobban. Persze azóta látom mi volt benne kevésbé jó, mint egy tasker-ben mondjuk. Tetszett benne, hogy egyenlet szerűen tudtam felírni benne a kondíciókat és a feladatokat.
E-Robot-ot sokan dícsérik, egyszer lehet megpróbálom én is ha unatkozom. De ezekhez a progikhoz idő és próbálgatás kell, nameg doksi olvasás

De hogy On is legyek: Snackbar plugin taskerhez. Kellemes cucc.
-
válasz
Tomjack
üzenetére
Én újabban azt vettem észre a cellainfónál, hogy nálam most már az sem elég, ha fel van a képernyő villantva, hanem fel is kell oldani
Tuti valami android service változott a háttérben, mert korábban elég volt csak felvillantani a képernyőt (az sem volt egy ideális állapot, de most
).
nexus 5, full stock, root nélkül és persze doze kivételben van tasker -
icemad
nagyúr
válasz
Tomjack
üzenetére
Amikor a cella infókat olvasod be, akkor legalább öt percet várj, és lassan sétálj körben a lakásban. Ha nagyvárosban laksz, ott 7-8 torony is van relatív kis területen. Lehet hogy másikra megy fel, nem arra, amit te beállítottál.
Szerk. Ha már otthon vagy, érdemes lehet az otthoni wifit is figyeltetni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tuti valami android service változott a háttérben, mert korábban elég volt csak felvillantani a képernyőt (az sem volt egy ideális állapot, de most