Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
válasz
Tomjack #6758 üzenetére
Régebben volt érdeklődés időjárás profil után. Készítettem egy apró taskot ami a met.hu oldalról (az időképpel nem boldogultam) felolvassa az aktuális napi országos időjárás jelentést. Sajnos a nagyobb időjárás portálok nem készítenek régió szerint szöveges előrejelzést, de így legalább univerzálisan használható. Innen tölthető.
/Nálam a task a szöveget első lépésben a Tasker/files/quote.txt tárolja el (nem szeretem ha a gyökérbe gyűlnek a kis fájlok). Ez igény szerint módosítható, vagy készíteni kell egy files mappát a Taskeren belül./
-
HREH
senior tag
válasz
Tomjack #6759 üzenetére
Nem, csak gondolom senkinek sincs időképes időjárás profilja
Weather Undergroundon lehet kérni API kulcsot, amely segítségével Taskerben fel lehet dolgozni az adatokat.
Egyébként slice14-nek volt ilyen időjárásos profilja, esetleg kérdezd meg privátban. -
thesound
addikt
válasz
Tomjack #4699 üzenetére
Llama-nak leállt a fejlesztése 2014 végén. Lollipop fix még volt 1-2 darab aztán ennyi. Jó app volt, nekem annak a logikája jött át a legjobban. Persze azóta látom mi volt benne kevésbé jó, mint egy tasker-ben mondjuk. Tetszett benne, hogy egyenlet szerűen tudtam felírni benne a kondíciókat és a feladatokat.
E-Robot-ot sokan dícsérik, egyszer lehet megpróbálom én is ha unatkozom. De ezekhez a progikhoz idő és próbálgatás kell, nameg doksi olvasás
De hogy On is legyek: Snackbar plugin taskerhez. Kellemes cucc.
-
thesound
addikt
válasz
Tomjack #4699 üzenetére
Én újabban azt vettem észre a cellainfónál, hogy nálam most már az sem elég, ha fel van a képernyő villantva, hanem fel is kell oldani
Tuti valami android service változott a háttérben, mert korábban elég volt csak felvillantani a képernyőt (az sem volt egy ideális állapot, de most
).
nexus 5, full stock, root nélkül és persze doze kivételben van tasker -
icemad
nagyúr
válasz
Tomjack #4697 üzenetére
Amikor a cella infókat olvasod be, akkor legalább öt percet várj, és lassan sétálj körben a lakásban. Ha nagyvárosban laksz, ott 7-8 torony is van relatív kis területen. Lehet hogy másikra megy fel, nem arra, amit te beállítottál.
Szerk. Ha már otthon vagy, érdemes lehet az otthoni wifit is figyeltetni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest