Hirdetés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87 #6099 üzenetére
Jól olvastad, mert én is ezt látom
Áruld már le nekem, hogy miért is kéne a Taskernek és a developernek támogatnia egy lassan 4,5 éves verziót?
-
HREH
senior tag
válasz
Mr Dini #6096 üzenetére
Köszi, este kipróbálom
Egyébként kijött a béta második verziója, főként hibajavításokkal -
aprokaroka87
nagyúr
Ehhez hasonló módszerrel akár állapotsori kapcsolokat is létre lehetne hozni?
Pl mobilnet, wifi, Bluetooth, zseblámpa... egyebekMr.Dini elöző hsz-re akartam reagálni.
-
Hi!
Csináltam Neked egy komplett projektet példaképp. Sajnos ezt a tetszetős hold ikont nem sikerült meglelnem, így megcsináltam, hogy a Night Notify task első elemeként be lehet tallózni bármilyen ikont kézzel.
Egyébként a projekt három komponensből áll, két taskból és egy profilból. A Night Notify task a magja a dolognak, ő hozza létre az értesítést, majd jeleníti meg. És van egy profil, mely azt figyeli (egy intent segítségével), hogy meg lett-e érintve az értesítés. Ha ez bekövetkezik, akkor lefut a Disable night mode task.
Fontos, hogy legyen engedélyezve a Tasker, különben hiába tapizza az ember, nem fog semmit sem reagálni.
Plugin nem kell hozzá, csak a Tasker, ugyanis Java functionöket használtam. Android 5.1-en tesztelve!
Ja és igyekeztem mindent cimkézni, hogy érthetőbb legyen (angolul).
Night_Mode_Example.prj.xml --> https://drive.google.com/open?id=0B9YIHdkp3xAlVDV3VE5zYXY2THc
Have fun!
-
HREH
senior tag
Kint a Tasker béta verzió!
Tényleg erősen béta még, több helyen olvasom, hogy crashel, és több action sem működik. -
válasz
aprokaroka87 #6089 üzenetére
Szia!
Le lehet kérni ezeket (de nem az Általad linkelt módon; az felhoz egy Activityt, hogy törölnöd kell pár alkalmazást, mert nincs elég hely az appodnak), viszont a külső SD kártyára nincsen API.
Egyébként csináltam Neked egy taskot, innen letöltheted. Ebben benne van a két Android API-s megoldás, az elsővel a Data, a másodikkal pedig a külső 'resoure' tárolásra titulált adatokat tudod kinyerni. Viszont a külső SD-t, illetve pl. az OTG-s eszközömet nem tudtam meghívni, mert erre nincs API. Így egy workaroundot kellett kifundálnom ismét. Ehhez viszont a task alján lévő elemeket engedélyezés előtt csekkolni kell, hogy stimmel-e az elérési út. Egyébként az a megoldás bárminek vissza tudja adni a szabad/összes területét.
Android API 9 minimum szükséges a taskhoz, és minden értéket byteban ad vissza, így szükség szerint Neked kell konvertálnod!
Have fun!
-
aprokaroka87
nagyúr
Mr.Dini
A #6067-es hsz-ben felvetett dologra van valami ötleted?
Esetleg Javafunctions? -
Mint írtam, én az android egyik "színét" töltöm be, mint drawable, s ezt adom át a Buildernek.
Viszont erre gondolom a plugin nem képes, esetleg próbáld meg ezzel. Viszont arra kíváncsi lennék, hogy lehet-e olyan képet mini ikonnak beállítani, ami 'külsős', tehát nem tartalmazza az APK csomagfájl (a res mappa). Tudtommal sajnos ez sem lehetséges... Ha érdekel, írd le mire lenne szükséged pontosan, s megcsinálom Taskerrel valamikor...
-
Szia!
Ugyan megvan az app, de amióta Tasker natívan is meg lehet oldani minden ilyesmit Java APIkkal, azóta azt használom.
Ettől függetlenül ez egy Android 'sajátosság', hogy a notifynek hiába van LargeIconja, egy SmallIcon is mindenképpen kell mellé. Különben nem jelenik meg az értesítés, s a NotificationBuilder eldobja. Szóval az a mini ikon mindenképp kötelező...
Mivel engem is idegesített a dolog, rákerestem, de nem találtam sehol megoldást erre... De nem hagytam annyiban, s a magam szakállára addig próbalkoztam, míg megtaláltam a (fél)megoldást, mégpedig, hogy a Notify SmallIconnak az android.color.transparent-et kell beállítani, így transzparens lesz az ikonja. Meglepetésemre így eltűnt a karika is, s semmi nyoma sincs magán az értesítési savon sem a végeredménynek. Egyedül ha van mögötte értesítés néz ki picit furcsán (mivel üresség van a helyén), de ezt is sikerült megoldani a priorítás állításával.
Az ötletért a Copyrightot fenntartom magamnak.
Az AutoNotify nem tudom, hogy enged-e transzparens ikont, meg priorítást állítani, de ha máshogy nem, hát megoldható a nélkül is!
-
HREH
senior tag
AutoNotificationnál ki lehet valahogy kapcsolni a status bar icont (a képen a piros hold ikonra gondolok)?
-
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87 #6083 üzenetére
lehet, de a Tasker esetében hatványozottan igaz
ennyi
-
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87 #6081 üzenetére
Tényleg kezdesz sok lenni....
Home gombbal csak háttérbe rakod, olyankor a Tasker nem veszi figyelembe az esetleges módosításokat -
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #6079 üzenetére
Nem a home, hanem a vissza gombbal kell kilépni. Akkor "végrehajtsa nállam"... Meg az "orrodat is tisztíccsa"...
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #6076 üzenetére
Bárcsak te nem nyomnál annyit az Ok gombra, amikor hozzászólást írsz... Miért kell hülyének nézni a másikat? Amúgy meg ha kilép a Tasker-ből, akkor is elfogadja, nem csak a "jobb felül a pipára".
-
dzsordzs69
senior tag
Persze. Aktív a profil és a különálló task is, csak nem fut le a task.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
dzsordzs69 #6075 üzenetére
Amikor kész vagy jobb felül a pipara rányomsz?
-
HREH
senior tag
válasz
dzsordzs69 #6071 üzenetére
Tehát Cell Near alapján akarsz Wifi-t kapcsolni? Ehhez miért kell a változó?
Egyébként megnéztem, nem tudom mi lehet a baj, nekem jónak tűnik. -
dzsordzs69
senior tag
válasz
aprokaroka87 #6072 üzenetére
Ha sikerül...
https://drive.google.com/file/d/0BzgJiXZxO91AaWRYaXlDc3ZJNW8/view?usp=drivesdk
Projectként mentettem el, a cell near-t átírtam time-ra. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
dzsordzs69 #6071 üzenetére
Ilyenkor lehet egyszerűbb ha megosztod a profilt ide.
pl feltöltöd gdrive-ra.
-
dzsordzs69
senior tag
Sziasztok! Most ismerkedem "komolyabban" a taskerrel, de el is akadtam.
Csináltam egy változót, ami cell near alapján vált értéket. Csináltam mellé egy task-ot, amiben feltételként megadtam a változót (variable set, ha az érték 1). A profil aktiválódik, a taskban a feltétel zöld, mégsem történik semmi. A task lefut a "play"-re kattintva. Mit rontok el?
Köszönöm előre is. -
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87 #6069 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy szinte semmit sem fogyaszt. (Mint ahogy a Tasker és a KLWP sem)
Máskor pedig inkább próbálj meg érdemi válasz(oka)t adni a kérdésre! -
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #6065 üzenetére
Nem kell közbe a kijelzőt nézni. Az, hogy megy az óra a telefonodon, az mennyire akkugyilkos?
-
aprokaroka87
nagyúr
Igaz.
Más :
Mivel a taskerben nem találok olyan változót ami megtudja jeleniteni a tárolók adatait (szabad hely,felhasznált hely)Ezért a df shell parancsot futtatva kiszedem az infot.
Viszont azzal meg a variable section-t kell használnom
mert nekem abból csak a free és az used kell.Van valami más egyéb megoldás amivel ezt meglehetne oldani?
Mert így elég kacifántos.
Root van. -
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87 #6065 üzenetére
Egy szimpla visszaszámolás miért lenne akkugyilkos? Alapjáraton a Tasker sem akkugyilkos a folyamatos profilfigyelésével, ill. a KLWP sem, pedig ott másodperces órát állítottam be (ezzel csak arra akartam reflektálni, hogy nem feltétlenül akkugyilkos egy gyakran (akár másodpercenként frissülő) widget).
Különben is, megoldást adtam arra, amit icemad kolléga kérdezett, az, hogy kicsit gyorsabban merül tőle a telefon, lehet járulékos veszteség is -
icemad
nagyúr
Sziasztok. Ezt szeretném megoldani: kellene egy Widget, amit, ha megnyomok, visszaszámol 1 óra 58 percet, és utána a telefon figyelmeztet. (rezgés, hang, mindegy.) Az lenne a legjobb, ha a widgeten is látnám, hogy mennyi van még hátra az 1 óra 58 percből. (igazából jó lenne a notification bar-ban is.) Ehhez van valami ötlet? Ilyesmit még nem csináltam.
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Aki keni-vágja a regexet, dobjon már rám egy privit, lenne pár kérdésem -
hetn
tag
válasz
Mr Dini #6055 üzenetére
Pent-nek írtam, de nam azon a fórumon amit linkeltél, viszont:
Olvasgattam a "DisplayOff CellNear" ügyben -nem csak nekem volt ilyen problémám... Végső elkeseredésemben azt találtam ki, hogy készítek 2 profilt, az egyik a %LLOC a másik a %LGSM változóimat tölti fel %TIME értékével. Az egyik profilt Location (csak NET) a másikat a CellNear triggereli. Azt vettem észre, hogy most lefut mindkettő, (Location előbb a CellNear később pár perc különbséggel). Lehet hogy a Location nem engedi teljesen elaludni az androidot? a fentieken kívül semmit nem változattam/állítottam át. Hm, furcsa, de tesztelem tovább
Preferences: Display off monitoring:
AllChecks:120, AllChecksTimeout: 60, UseMotionDetrection: On, CellWorkaround: On, Net/CellWakeScreen Off -
válasz
aprokaroka87 #6056 üzenetére
Hát igen, úgy nehéz pingelni...
-
válasz
aprokaroka87 #6048 üzenetére
Bocs, dupla lett!
(#6042) hetn
Szia!
Ne haragudj a késleltetett reakciómért, szerettem volna válaszolni hamarabb is, de sajnos nem jött össze a kóros időhiány miatt...
Az jó jel, akkor írd meg a linkelt fórumon a problémád, s reméljük, hogy Pent megoldja hamarosan. De igyekezz, mert ha nem jelzel mostanában, akkor kiadja az új verziót, s a bugfix nem fog bekerülni, csak pár hónap múlva a Taskerbe.
2. Van egy logja a Tasker toggle alkalmazásnak (a belső tárhelyen egy mappában találod), ott meg tudod tekinteni az esetlegesen előforduló hibákat. Bár gyanítom, hogy a megoldás nincs kibékülve az Android 7-es főverziójával.
-
válasz
aprokaroka87 #6048 üzenetére
Szia!
Nálam megy mindenféle hókusz-pókusz nélkül is, rendben visszakapom az értéket. Esetleg próbáld meg a Timeout értéket növelni picit.
Vagy itt egy Tasker JS kód, hátha ez megy, ha a másik nem:
var output = shell('ping -c 2 google.com', false, 10);
alert(output); -
válasz
aprokaroka87 #6052 üzenetére
Nem kell hozzá rootnak lenni, mivel nem csak shellparancsból, hanem Java API-n keresztül is el lehet érni a $Settings-et. Erre jó a korábban linkelt projekt, vagy az autotools.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
kaciokos #6051 üzenetére
Akkor úgy írná ki hogy "root aviable..."
Mivel nekem MTK chipset van a telefonomban ezért lehet hogy ez chipset pecifikus dolog.
De ha csinálok egy olyat hogy radio off majd futtatok egy olyan shell parancsot hogy settings put global mobile_data 1,majd ezután radio on-t választom...annyit csinál hogy lekapcsolja a hálozatot majd újraindul így már van mobilnet.
Persze az a bökkenő hogy settings put-hoz su jog kell.
-
kaciokos
őstag
válasz
aprokaroka87 #6050 üzenetére
Az sajna nálam nem választható, gyanítom, a root hiányzik neki.
-
kaciokos
őstag
válasz
aprokaroka87 #6046 üzenetére
Bocs, de nem értem a kérdést. Milyen hálózatot kapcsoljon le? És mi közben?
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Azt hogyan lehetne megoldani hogy a ping -c 2 google.com shell parancsot lefutattva az alábbi--- google.com ping statistics ---
2 packets transmitted, 2 received, 0% packet loss,time 1004msSzerű megoldást kapjam vissza egy változóba.
Eleve az output variable esetén a változó nevét adja vissza.
Nem lenne kimeneti értéke?Ha terminalban futtatom akkor így fest a teljes dolog.
u0_a142@T5_X50_jxxc:/ $ ping -c 2 google.com
PING google.com (216.58.214.238) 56(84) bytes of data.
64 bytes from bud02s24-in-f14.1e100.net (216.58.214.238): icmp_seq=1 ttl=57 time=1894 ms
64 bytes from bud02s24-in-f14.1e100.net (216.58.214.238): icmp_seq=2 ttl=57 time=890 ms--- google.com ping statistics ---
2 packets transmitted, 2 received, 0% packet loss, time 1004ms
rtt min/avg/max/mdev = 890.103/1392.245/1894.387/502.142 ms, pipe 2
u0_a142@T5_X50_jxxc:/ $ -
slice14
veterán
Hali!
Meg lehet azt oldani auto input-al hogy két gomb egyszerre való megnyomását imitálni tudjam? Most cseréltem telót és elég kényelmetlen a power és a home gomb egyszeri lenyomása. A Capture funkció problémás, mivel a képet megcsinálja, de utólag át kel neveznem, hogy lássa a galéria app.
-
kaciokos
őstag
válasz
kaciokos #6043 üzenetére
No, sikerült kipróbálnom. Sajnos nem működik, de érdekes jelenséget produkál:az értesítési sávban a kapcsoló úgy néz ki, mintha sikerült volna kikapcsolni a mobilnetet, de valójában él az adatkapcsolat. Ilyenkor a kapcsoló "kifagy", nem csinál semmit. Ha ilyenkor újraindítom a telefont, tényleg nem építi fel a mobilnetet, tehát olyan, mintha a kikapcsolás mégiscsak sikerült volna. Visszafelé is igaz: ha ezzel kapcsolom be, akkor a kapcsoló az értesítési sávban átvált, majd "kifagy", de a telefon újraindítása után megtörténik a bekapcsolás. A hozzászólásokban páran ugyanerre panaszkodtak, úgy látszik, a Nougat megfekszi a gyomrát.
-
icemad
nagyúr
válasz
kaciokos #6039 üzenetére
Samsungnál már volt olyan gondom, hogy a mobilnet, és a wifi is ki volt kapcsolva, mégis jöttek az üzenetek az éjszaka közepén. Asszem a hely beállításoknál kellett kikapcsolni a wifi keresést. Egyébként valamelyik srác már megoldotta, csak nem tudom, hogy s6, s6 edge topikban, vagy az xda-n olvastam.
-
hetn
tag
válasz
Mr Dini #6018 üzenetére
Cell loc lefut mert kap értéket... Ennek nem tudom, hogy örüljek vagy sem
...
másik téma:
írtad, hogy megtaláltad hogy hogyan lehet root nélkül kapcsolgatni pl GPS-t....stb. Nagyon nagy ötletnek tartom!
LG G4 Android5.1 tökéletesen működik
Honor 8 Android 7.0 hibát nem generál, de nem is működik. Erre van valami ötleted? -
bogil99
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #6036 üzenetére
-
-
kaciokos
őstag
válasz
Mr Dini #6028 üzenetére
Nem ír ki semmi hibát.
Ha jól sejtem, mobilnet ügyben erre a hozzászólásodra gondolsz, mindjárt megnézem, ha be tudom üzemelni, akkor nem is kéne az értesítési LED-del vacakolni. simán letiltom éjszakára a mobilnetet meg a WiFi-t, aztán kész.
-
bogil99
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #6034 üzenetére
Ezt honnan lehet megtudni?
-
bogil99
aktív tag
Olyasmire gondoltam, hogy most a wifi near feltételhez kötöttem azt, hogy milyen legyen a telefon hangereje. Viszont az a bajom, hogy hiába csökkentem a system hangerőt meg a media play hangerejét, ezzel a csengőhangok valóban halkabbak, de vannak olyan jelzőhangok, amik nem halkulnak le. Ezért gondoltam, hogy a "Hangprofil" appban rábökhetne a "csendes" opcióra ilyenkor, mert az nekem tökéletes beállításokat csinál.
Emlékszem, hogy van ilyen funkció a Taskerben, volt is róla valahol szó (talán pont itt?) de most nem találom és már nem emlékszem rá, hogyan (talán Scene-vel (?)) működik. -
bogil99
aktív tag
Sziasztok!
Régen volt róla szó, de most nem találom. Meg tudnátok mondani, hogy tudok megnyitni Taskerrel egy appot és annak az N-edik menüjét elindítani? Majd ugyanezt egy másik menüponttal, ha a feltétel megváltozik? -
dzsordzs69
senior tag
válasz
aprokaroka87 #6027 üzenetére
Nekem kikapcsolja a ledet. Régóta használom pont azért, hogy éjjel ne világítson.
-
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
dzsordzs69 #6025 üzenetére
Háát nekem azzal a 3 alsó gomb rezgését kapcsolja be.
Ahogy figyelem az az "érintéskor rezegjen" opciót kapcsolja
-
kaciokos
őstag
válasz
dzsordzs69 #6025 üzenetére
És ez melyik kategóriában van? Nem találom.
-
kaciokos
őstag
válasz
Mr Dini #6017 üzenetére
Köszi szépen, de sajnos nálam nem megy, sem sima meghívással, sem másik Task-ból paraméter átadással. Samsung S7, Nougat.
Igazából ezzel a mobilternet kapcsolási hiányát próbálom valahogy áthidalni. Ha már azt nem tudom megakadályozni, hogy bejöjjön egy Viber üzenet, gondoltam, legalább ne villogjon.
-
-
-
válasz
kaciokos #6014 üzenetére
Szia!
Találtam egy rejtett Settings opciót, ami Nexuson tesztelve szépen tudta kapcsolgatni az értesítő LED-et.
Csináltam Neked egy taskot, amit ha futtatsz, akkor a jelenlegi állapottól függően vagy kikapcsolja, vagy bekapcsolja a LED-et.
Ha viszont egy konkrét állapotba szeretnéd tenni a ledet, akkor Perform taskkal futtasd le más taskból a dolgot, de a %par1-nek adj meg egy értéket. Ez az érték legyen 0, ha mindenképp ki szeretnéd kapcsolni, 1 pedig, ha engedélyezni kívánod.
Notify_LED_toggle.tsk.xml --> https://drive.google.com/open?id=0B9YIHdkp3xAlZkp6eFJKOF9veWc
Mivel nekem patchelt a Taskerem, így kis eséllyel elképzelhető, hogy a Te készüléked hibát fog dobni a futtatáskor, bár teszteltem direkt más eszközön, s ott is működni látszott...
-
kaciokos
őstag
Értesítő LED-et nem lehet kikapcsolni valahogy? Éjszakára némítom a telefont, de ha jön egy mail vagy Viber üzenet, elég nagy fényerővel villog.
-
ERPY
őstag
Azt meg lehet oldani, hogy van egy file, ami néha változik, és ezt mikor változik, másolja egy távolban lévő jelszavazott szerverre? A kérdés a távoli másolásra lenne, hogy az kivitelezhető-e? Mondjuk ftp kapcsolaton keresztül.
-
Megpróbáltam foglalkozni a dologgal, de mint kiderült ez egy eléggé készülékfüggő jelenség. A cella nevét (Cid) és a hozza tartozó Lac értéket ki lehet szinte minden 4.2 és frissebb Droidon olvasni az API-val, de a részletes infókat pl. az én Samsungjaim (J1, J3 és S4) nem tudták kiolvasni. A PC-n lévő N7 és N6 emulátorban viszont mindkét megoldás működött, illetve a Nexus 5-ön és a jóöreg HTC One-on is.
Akinek nem megy, az próbálja meg lecserélni a taskban a getAllCellInfo
{List} () függvényt getNeighboringCellInfo
{List} ()-ra, hátha azzal menni fog.Sajnos 'univerzális' megoldás nincs erre. Ahány gyártó, annyiféle megoldás...
-
válasz
aprokaroka87 #6005 üzenetére
Ok, holnap megpróbálok faragni még rajta. Ez csak egy gyorsan magamnak összedobott verzió.
Azt hiszem, sejtem mi okozhatja a problémát!
-
válasz
aprokaroka87 #6003 üzenetére
Nekem is pontosan ugyanezt a hibát produkálja a task, amennyiben repülő üzemmódban van telefon (vagy ha nincs szolgáltatás). Egyéb esetben működik.
A 4.2 elméletileg már tudja futtatni.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Mr Dini #6001 üzenetére
Nekem ezt az error-t dobta
a cellinfo21.21.39/Variables doreplresult: |%size| -> |%size|
21.21.39/E Java Function: %size -> %size
21.21.39/JU analyse: target: cells expected: null
21.21.39/JU target: analyse done: cells: class: ??? obj: null partWithoutMods: null static: false const false casted: false
21.21.39/JU analyse: returnval: int expected: null
21.21.39/JU returnval: analyse done: int: class: int obj: null partWithoutMods: null static: true const false casted: false
21.21.39/JU initClass: class: int obj: null partWithoutMods: int static: true const false casted: false
21.21.39/JU initClass: retnovar: init with array handling -> int
21.21.39/JU initClass: class: ??? obj: null partWithoutMods: cells static: false const false casted: false
21.21.39/JU initClass: target: null: class: ??? obj: null partWithoutMods: cells static: false const false casted: false
21.21.39/E Java Function: failed to init target class cells
21.21.39/E result: stop task (error)
21.21.39/E Error: 1
21.21.39/MacroEdit action finished exeID 1 action no 3 code 664 status: Err next 3A piros pont a 21.21.39/JU initClass: retnovar: init with array handling -> int résznél van
Android 4.2
-
Ok, feltoltam Drivera mindkét próbálkozásom, ami szóba került.
Java_Cell_Infos.tsk.xml --> https://drive.google.com/open?id=0B9YIHdkp3xAlY2RITDA0akJubEE
Java_Cell_Loc.tsk.xml --> https://drive.google.com/open?id=0B9YIHdkp3xAlZUpqQjJuZHFOSncAz első visszaadja az összes torony adatait, a második pedig az aktuális közeli torony két location paraméterét tölti Tasker változókba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest