Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
aizen92
üzenetére
Nálam még 4.4.4 van a Z1C, úgyhogy most kipróbáltam. A proximity szenzorhoz csináltam egy task-ot, amiben az X Pattern Lock és a Keyguard is Toggle-ra van állítva, így az érzékelőtől függően ki- vagy bekapcsolja a védelmet. A második az azért kellett, mert ha kihagytam, akkor ugyan minta nem volt, de a képernyőzár megmaradt (az alap csúsztatáson).
-
Világos, köszönöm mindkét választ

Nem belekötni akartam, csak nem értettem, hogy akkor ez most hogyan, de így már teljesen világos
Ettől a wifi témától eltekintve szerintetek Note 4 -en (4.4.4) miért nem működik az otthoni hálózaton ne legyen lockscreen dolog?
Előtte nexus 5 -ön, még az 5.0 -án is szépen működött, hasznos is volt nagyon számomra.
Valamelyik nap a haverom telefonjára is beállítottam, és most a testvéremén is egyből sikerült (szintén 4.4.4), de ezen nem akar jó lenni
-
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Teljesen ki lehet kapcsolni. Wifi beállítások ott speciális beállítás és keresés mindig elérhető kikapcsol. Így tényleg ki lesz kapcsolva, és a tasker, a Google se keres. ☺ persze így a wifi near se megy.
-
törölt tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Pont azért, mert nincs kikapcsolva akkor, amikor Te azt gondolod, hogy ki van kapcsolva. De ha szted ez nem így van, akkor áruld el légyszi, hogy melyik hardverelem tudja beazonosítani, hogy egy előre megadott SSID épp elérhető!
-
válasz
üzenetére
Értem, világos, köszönöm szépen

(#3592) Somatom - "Csodák nincsenek. Kikapcsolt wifivel nem lehet wifi hálózatot azonosítani."
Akkor miért kéri Wifi near -nél az SSID -k beállítását, hogy csak azon a hálózat észlelésekor működjenek a később hozzáadott profilok?
Csak beazonosítja valahogy otthon a wifi hálózatom nevét kikapcsolt wifivel, vagy valamit én nem értek most
-
törölt tag
A Wifi near lehetőség 4.4 -től van. Ugyanis a wifi kikapcsolt állapotban sincs kikapcsolva. Azt egy külön menüpontban lehet kikapcsolni. Szkenneli a hálózatokat, első sorban helymeghatározás céljából. Csak nem csatlakozik. Tehát valójában Te nem a wifit kapcsolod be, hanem a szkennelés eredményének a függvényében engedélyezed a csatlakozást. Csodák nincsenek. Kikapcsolt wifivel nem lehet wifi hálózatot azonosítani.
-
törölt tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Az on és az off határozott állapotot jelent, a toggle pedig kapcsolást, azaz a jelenlegi állapot megváltoztatását. Tehát a toggle átkapcsolja a másik állapotra, függetlenül attól, hogy mi a jelenlegi állapot. Ezzel csak az a gond, ha közben Te manuálisan be, vagy kikapcsolod, akkor lehet, hogy az utána lefutó toggle utasítás pont a másik állapotra fogja átkapcsolni, mint amit szeretnél.
-
Köszi,
Végül is nem esett nehezemre egy Wifi Off taskot is csinálni
Meg azért sem, mert nem igazán értem mit jelent ez a Toggle dolgot

A wifi near profil létrehozásakor van egy olyan opció is alul, hogy Toggle Wifi, de mi ez akkor pontosan? Vagyis mi van ha bepipálom?Köszi

-
Bozek
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Attól függ, hogy a Wifi On task mit csinál. Ha ott a WiFi bekapcsolásánál Toggle van, akkor nyugodtan meghívhatod azt is, de ha csak simán On, akkor kell csinálni egy olyant is, amiben Off-ra állítod.
-
válasz
gery2123
üzenetére
Elnézést, hogy eddig nem reagáltam, de akadt egy kis gondom mobil fronton és nem tudtam min tesztelni, de mostmár itt vagyok

Megpróbálom akkor én is wifi near -el megcsinálni a cella alapú keresés helyett

Annyi kérdésem volna, hogy az exit task hogyan működik pontosan?
Legyen egy egyszerű példa:
Beállítom Wifi near és az adott SSID-ket hozzáadom, hogy amikor azok közelében van automatikusan kapcsoljon BE a wifi.
Ha pedig azt szeretném, hogy a wifi kikapcsoljon ha elhagyom a közelben levő hálózatokat (vagyis elmegyek otthonról), akkor kell egy Exit task.
Ez annyiból áll, hogy hosszan nyomok a fenti képen látható Wifi On -ra, majd a lehetőségek közül rámegyek az Exit task -ra. És ezután megint menjek a Wifi On -ra és annyi, vagy kell egy wifi off taskot is létrehoznom?
-
slice14
veterán
Szeretnék beállítani wgy hétvégi Night profilt, ami kitolná az alap Night profil pl 2 órával. Ezek az alap Nigkt profil feltételei.

Arra gondoltam hogy hozzáadok egy day-t (sat, sun) és egy state-t, aminek profile activate Night értéket adnám. És persze ha elhagyom az otthoni wifit az idő kitolás alat, azonnal deaktiválja a Night Weekly profilt is. Tehát az lenne a lények hogy csak akkor hosszabbítsa meg a Night-ot, ha hétvége van és az otthoni wifimre csatlakozik. Ha jól gondolom kel egy enter task egy wait-al. De ezen kívűl kel még valami a taskba legyen,
-
aizen92
addikt
Secure settings pluginnak jött egy frissítése, de még mindig failed hiba üzi a pattern lock kikapcsnál, ha saját hálót észlel.....
-
Dottore
addikt
-
törölt tag
Ezt, hogyan tudom mukodesre birni mi a dolgom ezekkel a fajlokkal?
Slice14 a bonyolultabb profilodra reagalva nem semmi mit ki nem talalsz segitenek, ha tudnek de egyenlore meg minden kinai nekem de igyekszek...
-
slice14
veterán
Erre valaki valami megoldást, mert még enyire összetett projektet még nem csináltam. Bár ez egyrégi motorosnak szerintem tök egyértelmű lenne.
-
Dottore
addikt
válasz
üzenetére
Nem fogadott hívás, SMS és Hangouts üzenet esetén jelez két percenként. A jelzés hangjának elérési útját írd át.
Mikor megnyitod a kérdéses appot (telefonkönyv, tárcsázó, hangouts), akkor kikapcsolja a jelzést, illetve az értesítési sávon egy "Missed alarm Clear" feliraton kattintva is. Ez azért van, mert velem előfordul, hogy nem akarom megnézni a kapott üzenetet, csak kikapcsolni, így nem kell megnyitnom semmit.
-
aizen92
addikt
válasz
üzenetére
Hivatalosan a nexusokra 18 hónap szoftverfrissítési támogatás van, itt erre gondoltam, természetesen a HWnek bőven elégnek kéne lennie, de valamiért nem. Bár kitkat alatt is volt laggtenger és fagyás. (Személyes tapasztalat, stock rendszer, semmi kernel és cpu tweek.)
De zárjuk le inkább ezt, nem éppen a tasker topicba tartozik
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok, elkezdtem bontogatni a szarnyaimat a taskerrel, lehet, hogy buta kerdes, de osztotok meg velem legyszives szamotokra hasznos profilokat amiket hasznaltok?
Koszonom 
-
slice14
veterán
Sziasztok
Kéne egy kis segítség az fb szülinap naptáram bejegyzéseinek össze vonására egy bejegyzésbe. Mert van olyan nap, mikor 4 ismerősnek is van szülinapja. Hogy tudom ezt automatizálni, hogy átvezessem egy másik naptárba és ha felveszek egy új ismerőst, akkor annak a sz.napja is kerüljön át az fb szülinap naptáramból a másikba. Ja meg a bejegyzések most úgy vannak hogy a végén ott van mindnél hogy birtday's.
Előre is köszi a segítséget.
-
bacus
őstag
És az akadozás a legkisebb probléma, de nem megy a youtube, befagy user váltáskor, a két oldali menüt egybe rakták, kicsi gombok, számomra (nexus 7 2013) semmi pozitivat nem hozott. :-(
4 fiok van rajta, gyerekeim játékaival, nem nagyon merek downgradel probálkozni sem, igy várom a frissitést mint a messiást. Ez meg valahogy olyan samsung feelinget ad...
-
törölt tag
Sziasztok, slice14 kollégának köszönhetően találtam ide, ma telepítettem én is a programot, idővel bele is merülök majd és átnyálazom a fórumot, biztos lesz sok kérdésem is ha nem gond
, csak ezek a ZH.k
...... -
slice14
veterán
Sziasztok
Szeretnék beállítani lockscreen PIN-t, ezzel a feltétellel "Ha nincs csatlakozva az otthoni wifimhez." Secure Settings plugin-al
Ez eddig így néz ki:

Ami az android szerint (Beállítások -> Biztonság) működik is. De a PIN-t otthoni wifi-n nem kapcsolja ki.
Erre tud valaki valami megoldást, vagy ez még mindig az 5.0 hibájából van így?
-
bacus
őstag
válasz
gery2123
üzenetére
vagy az is lehet ezen az 5.0-án kellene valamit hegeszteni, mert nekem felment a tabra, de ha lehetne túrnám le, de gyorsan.. (nexus 7 2013as), youtube kiakad, onnan kezdve nem játszik le semmit ujra inditásig, lassabbnak talán nem lassabb, de van app, ami alatt a 4.4.4 megállt 2 mpre, majd ment tovább az egész, itt meg inkább vagy 20mpig szaggat, stb.
-
aizen92
addikt
-
aizen92
addikt
5.0 alatt nem működik a secure settings pattern lock disable funkció, ha rácsatlakozok a hálózatra. Minden egyéb megy. Root jogot kapott pedig, de nem akarja kikapcsolni ( Root 100%- hogy van a telefonon - Nexus5 )
-
ztoldy
senior tag
Sziasztok!
van egy feladatom, ami "otthon" területen bekapcsolja a wifi-t.
Szeretném megkérdezni, hogy meg tudom-e oldani 1 feladattal azt, hogy:
Megadott időközben kapcsoljon ki a wifi és mobilnet 22-7-ig, reggel 7-22 között viszont kapcsolja vissza a mobilnetet és a wifit (de a wifi-t csak akkor, ha otthon vagyok, mert ha nem otthon vagyok, akkor csak a mobilnetet). A wifi-nél kell az if paranccsal beállítanom valahogy?
Külön-külön be tudom állítani, de egy taskban nem sikerül vagy csak nagyon belezavarodok és azért nem látom hogyan lehetne ezt beállítani.köszönöm a segítséget!
-
RCH
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Még nem próbáltam, de majd hétvégén letesztelem.
-
gery2123
őstag
Nem eszik az semmit szinte, ha amúgy is be van kapcsolva a wifi speciális részben a keresés mindig elérhető. 2 percenként ellenőrzi hogy van e olyan nevű wifi a közelben ha van akkor bekapcsol, ha nincs meg nincs.
Sajnos igen, a cella alapú keresés esetén kell egy két nap amíg minden olyan cellát felveszel amire otthon csatlakozik.
Én is a wifi near használom tegnap óta, és nem vettem észre merülést. -
Hasznos infó

Ez a Cell near alapján beazonosított automatikus wifi bekapcsololás kicsit kiszámíthatatlannak tűnik, és a tornyokat is mindig frissíteni kell, talán ez is tud működni wifi near-el

De mennyire eszi ez jobban az akkut, ha kikapcsolt wifi esetén is mindig scanneli a környéken levő hálózatokat?
Nálam sajna ezen leírásod nem akar működni
Egyszer átkapcsol, de utána érthetetlen módon visszakapcsol a kb 3 -as jelerősségű routerre. Nálad megy jól?
Egyelőre még mindig nem tudom ezt jól beállítani, eddig a Wifi manager nevű app szolgál a legjobban. -
RCH
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Itt van egy másik megfejtés:
Setup a profile with 2 contexts.
1. Wifi Connected (enter your home SSID)
2. Time context (Uncheck the "Start" and "End" boxes and check the "Repeat"
boxes set this value to 5 Minutes Or however often you want it to check the
signal strength)In the tasks for this profile do the following three steps to pull out just
the signal strength value. At the end of these steps the variable %WIFISIG
will contain a numeric value of the signal strength.A1: Variable Set [ Name:%wifiinfo To:%WIFII Do Maths
ff Append
ff ]
A2: Variable Split [ Name:%wifiinfo Splitter:Sig: Delete Base
ff ]
A3: Variable Section [ Name:%wifiinfo2 From:1 Length:2 Adapt To Fit
ff
Store Result In:%WIFISIG ]Now setup a separate profile with a context Event -> Variable Set set this
to the %WIFISIG variable and leave the value blankThe task for this profile will have an if statement that will use the SSID
Selector app to select the other network if %WIFISIFG is less than say 2-3
(low signal strength. -
RCH
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Fapados megoldásnak talán mûködhet, hogy ha csinálsz egy profilt Wifi near SZOBA1 (power: 6) feltétellel, majd a WiFi Connect for tasker pluginnel kapcsolódsz a SZOBA1-re.
És egy másik profilt, Wifi near SZOBA2 (power: 6) feltétellel, majd a WiFi Connect for tasker pluginnel kapcsolódsz a SZOBA2-re.Hm... ezt lehet, hogy én is tudnám használni

-
slice14
veterán
Van már valami fejlemény a secure settings-el hogy ne ki kapcsolja a lockscreent, csak állítsa át söprésre (android 5.0 esetén)? Alapesetben PIN lock-om van a rendszer által beállítva.
-
RCH
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Belekotyogok: a Wifi near nem lenne jobb?
Ha azt használod, a Wifi ugyanúgy kikapcsolva marad (ha úgy volt), de néha scanneli a környezetet és ha megtalálja az otthoni Wifi-d nevét (és a jelerôsség mondjuk 5 - ez opcionális), akkor bekapcsol mindent, amit akarsz.
Ha van exit task, akkor azt futtatja amint kikerülsz a hatótávolságból, ha nincs exit task, akkor meg visszaáll a korábbi állapotra, bármi volt is az - amennyiben ez engedélyezve van. -
válasz
gery2123
üzenetére
Jogos ,köszi

Most kezdtem csak el taskerrel foglalkozni, valószínű lesznek még kérdéseim, de azért megpróbálok magamtól rájönni mindenre

Következő célom beállítani, hogy a házban a két wifi router közül automatikusan mindig az erősebb jelerősségűre csatlakozzon, attól függően, hogy melyik helyiségben tartózkodom.
Ezt jelenleg nekem egy WiFi Manager nevű app végzi, de ha van rá mód szeretném beállítani taskerrel, hogy ne kelljen hozzá külön app
-
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Csak simán exit task és itt wifi off.
Szerintem nem jobb az ha rögtön kikapcsol a wifi, mert ha lemész a kisboltba ami úgy pár méter jobb esetben. ☺ és egy perc után mész már vissza is, akkor több akkut fog enni a ki és bekapcsolás mint az az egy vág 5 perc wifi on állapot.
Sajnos a mibilnet pedig még várat magára. -
válasz
gery2123
üzenetére
Az exit taskot hogyan?
Add -> exit task -> new task -> név megadása -> task -> stop ->majd az általam létrehozott wifi on task hozzáadása?
és akkor ha elhagyom a közelbe levő tornyokat akkor a wifi kikapcsol?Az esetleg nem volna jobb megoldás, hogy a wifi akkor kapcsoljon ki, ha már a jelerősség teljesen elveszett? (miután elhagyom a házat)
Akkor sajna várnunk kell még a mobilnet beállításokkal

-
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Adj egy exit taskot hozzá, ami a wifi kikapcsolja. Tehát n
Ha nem az adott cellában vagy akkor ki fogja kapcsolni. Sajnos azért piros mert az android L, nem támogatja a mibilnet ki és bekapcsolását. Ha van root, akkor a secure settings szerintem jó lesz, ha nincs akkor várunk, hátha a fejlesztő varázsol valamit. -
Hali.
Kis segítséget szeretnék kérni
Beállítottam, hogy bekapcsoljon a WiFi, ha hazaérek, remélem jól csináltam. Úgy állítottam be, hogy State -> Phone -> Cell near -ben scanneltem a közelbe levő tornyokat, ami hatására a wifi vélhetően bekapcsol. Ha nem oké, vagy van jobb megoldás mondjátok kérlek

Szóval a wifi ha hazaértek beállítva, viszont azt nem tudom megcsinálni, hogy a hazaérésemmel együtt az adatforgalom KI kapcsoljon, és amikor elhagyom a házat, akkor BE kapcsoljon, illetve a WIFI KI kapcsoljon.
Nagyon megköszönném, ha ebben tudnátok segíteni

szerk. Ja és azt akartam még kérdezni, hogy ez miért van? vagyis a mobil adatok miért vannak pirossal x -el jelölve?
nem tudok semmit csinálni velük
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
slice14
üzenetére
Probáld meg úgy hogy miután létrehoztad a taskot nyomd meg a "home" gombot a telefonon,illetve csinálj egy manual backup-ot is,elvileg minden eggyes új profil és feladat hozzáadása után is csinál egy auto backupot,persze ha bevan kapcsolva a funkció
Ha esetleg megint nem müködne,nézd meg hogy auto vagy manual restore után vissza áll-e a taskod. -
slice14
veterán
Sziasztok
Miért van az hogy ha létre hozok task-ot a reboot-nak, majd futtatás úrán úreindítom a rendszert, törlődik a task Végleges 5.0 és stock vagy franco vagy elementalx kernellel is ezt csinálja. CF-Auto Root-al rootoltam.
-
bacus
őstag
válasz
Yager01
üzenetére
Szerintem meg az is lehet, hogy megy az a kill, de a viber újraindul. Azaz ki kell lőni a hozzá tartozó inditó daemont is.. (én inkább töröltem az appot, kb 5 percig volt a telefonomon, mert ügyfelezem, és ha lenne viber, akkor hajnalban is felhivnának..., se hivásszürésre nincs lehetőség, se állapot kikapcsolásra, igy kuka)
-
RCH
tag
Hûû...
Találtam egy Xposed modult, ami figyeli a multitouch eseményeket, így sokkal könnyebben, gyorsabban tudok indítani bármit (program, shortcut).
Eddig autó módban a közelség szenzort használtam, hogy AuoVoice parancsot adhassak, (ahogy valaki szellemesen megjegyezte: egy Jedi kézmozdulatal) de most átváltottam 3 ujj bökésre, mert sajnos az integetés a szövegbevitelkor bekavart.
Kitalálom mi az, amit sûrûn használok és betanítom a progit az indításukra.
Tetszik.Ja, és a modul neve: Gesture Navigation
-
Yager01
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Úgy tudom megnézni, hogy a Beállítások menüben a futó programok között továbbra is ott van és az számláló mutatja folyamatosan, hogy mióta van nyitva.
A megoldásoddal működik. Launc majd Wait majd Kill ... nem értem. Megnézem még egyszer az eredetivel is.
-
symbianman
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, hogy tudok olyan tasker profilt vagy feltételt csinálni hogy, "ha a vágolapra kerül valami" text copyed akkor tudjak hozzá taskot adni?
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Yager01
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Háttérben fut a viber. Sajnos a wait nem segített. Hogy érted, hogy csináljam belépő tasknak a killt? úgy vesszem észre, hogy mind 1 milyen appot akarok kinyirni nem megy
-
Yager01
senior tag
A következő a probléma.Ha Bármelyik wifihez kapcsolódik a készülékem akkor kapcsolja be a vibert. Kilépő tasknak csináltam egy egyszerű kill app taskot aki kinyirja a Vibert. Valamiért nem akar működni a kill része . Van ötletetek?
-
törölt tag
válasz
noorbertt
üzenetére
Sztem a Foldersync fizetős verziója lesz a barátod, Taskerből vezérelve. Én ugyanezt csinálom, csak másik automatizálóval és belső hálón. Ahhoz nekem elég az FTP, de ismeri az SFTP -t is.
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Van egy ssh-n keresztul elerheto szerverem. Minden penteken TitaniumBackupot szabadjara engedem automatikusan es azt szeretnem elerni hogy miutan vegzett a mentessel (kb pentek 11kor) utana az ssh-n levo Titanium mappat torolje a Takser majd miutan kapot egy nehany percet a mobilon levo Titanium mappat masolja fel a szerverre. Tud ebbeb valaki segiteni?
-
Yager01
senior tag
Lehet olyat, hogy mikor a kívánt program elindul az adott feltételek teljesülése esetén akkor ne dobja ki fő képernyőre hanem a háttérbe induljon? A vibert indítom akkor ha csatlakozott a wifihez...
-
Yager01
senior tag
megoldottam...
-
RCH
tag
Kicsit kisetem a rutinból és kellene egy kis autovice segítség.
Van egy autovoice taskom, ami elindít progit, taskot, profilt. pl: "Start számológép", vagy "Start autó". (Utóbbi nem az autót indítja, hanem az autós profilt
)
A start szót használom triggernek, ami utána jön, az indítja a hozzárendelt cuccot. A szövegfelismerés precízitását 10 re állítottam, de a task jelenleg az elsô felismert szövegrészbenben keresi az indító szót, nem pedig mind a 10-ben. (És ugye gyakran nem az elsô találat a megfelelô, hanem mondjuk a 7.)Gyakorlatban:
- autovoice indít
- Én: "Start óra"
- Autovoice: start dóra, start nóra, start óra, start hóra...
- "START DÓRA"
és persze nem történik semmi.Jelenlegi AV konfig:
Event Behaviour: true
Command: "(?<command>.+)(regex)"
Precision: 10
Trigger Word: "start" (regex)A taskon belül:
if %command ~R óra
launch appEmlékeim szerint ez korábban rendesen mûködött nálam. Vagy nem és rosszul emlékszem...

-
RCH
tag
válasz
slice14
üzenetére
Megosztom, ha sikerül gatyába ráznom.
A korábbi hibák mellett van egy olyan "baja", hogy csak a Facebookból érkezô napárbejegyzésekkel boldogult, a névjegyzékbôl automatikusan naptárba kerültekkel nem.
Amint lesz idôm, csinálok egy olyan verziót, ami minden bejegyzéssel mûködik, ami név és "szülinap", "születésnap", "születésnapja", "birthday" kombinációval található a naptárban. És igyekszem úgy megoldani, hogy ne kelljen hozzá plugin.
Pár hét türelmet kérek ;-) -
slice14
veterán
Nekem gombokra nincs szükségem, legfeljebb ha be lehet állítani facebook messegegt. Bár úgye a nexus alapból nem synceli a face-s névjegyeket.
esetleg olyat lehet beállítani hogy egy értesítésen belül írja ki a névnapokat meg az aktuálís szülinapost?
Lehet hogy sokat várok ettől a tasker-től, de megszoktam a chronus-t a zárképernyőn. De ugye L-nél nincs zárképernyő widget, csak értesítéssel lehet megoldani.
esetleg megtudnád osztani a projektet?
-
RCH
tag
válasz
slice14
üzenetére
Készítettem egy szülinapi profilt, csak valamiért elmúlt a mûködése

Majd átnézem, hogy mi a csecs van vele.
Az minden nap délben kitette az ünnepelt nevét egy notif-be, alatta 3 gombbal: elvetés, hívás, SMS. Elvetés gombra eltûnik a figyelmeztetés, hívás gombra felhívódik az elsôdleges számán, SMS gombra indul az üzenetküldô, amiben egy elôre megírt üzi jelenik meg - ha van becenévvel, ha nincs keresztnévvel (Kedves Rozi! Boldog szülinapot kívánok!) - amit vagy küldés gombbal útnak indítok, vagy elôtte átírom.
Csak olyannal mûködött, akinek van feljegyzett telefonszáma.Megnézem mi a baja, mert most, hogy írok róla, egyre jobban bosszant a dolog.
Ja igen: kellett hozzá autonotification plugin (bár lehet, hogy anélkül is megoldható lett volna) és autocontacts (az viszont kellett a név alapján telefonszám kikereséshez, és a becenév/keresztnév felhasználásához.)
-
slice14
veterán
A wiki-n található birthday profit szeretném kicsit átszerkeszteni, hogy ne popup-ot hanem a notify-n jelenjen meg. És csak akkor tünjön el, ha már nem aktuális.
-
gery2123
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Koszonom

ff Append
)