- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
- iPhone topik
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
Új hozzászólás Aktív témák
-
foregister
tag
Sziasztok!
Mivel szeretném a költségeimet figyelni és több éves tapasztalatomból mondom, hogy elfelejtem felírni a költéseimet a költségkezelő alkalmazásokba ezért valami megoldást akartam rá keresni. Mivel a bankoktól amúgy is kapok SMS-eket a tranzakciókról jó lenne ha tudnám automatizálni az innen kapott infókat, így legalább a kártyás tranzakciókat feljegyzem. Tudom, hogy létezik a Handwallet alkalmazás aminek van Bank SMS modulja, de az mindent csinál, csak nem működik, ezért néztem más irányba.
Éppen ezért a Taskert hívom segítségül, hogy a Money Manager Ex (MMEX) appal kommunikáljon a banki sms-ek kiolvasásával.
A MMEX rendelkezik olyan funkcióval, hogy külső appból lehessen fogadni az információt, így a Taskerből is. Itt olvasható: https://github.com/moneymanagerex/android-money-manager-ex/issues/185
Odáig eljutottam, hogy létrehozzak egy "Received Text" Tasker eventet egy OTP Bankos tranzakciós üzenetre, illetve egy Tasker Actiont is létrehoztam, de nem tudom hogyan lehet az SMS tartalmából kinyerni a megfelelő adatokat.
Íme egy példa az OTP Bank SMS-re:
160101 23:59 Kártyás vásárlás/zárolás: -1.000 HUF; Bolt neve; Kártyaszám: ...1234; Egyenleg: +10.000 HUF - SIMPLEahol:
- az 160101 a dátum: 2016. január 01.
- a 23:59 az idő
- a -1.000 HUF a tranzakció összege (sajnos .-tal választják el a jobb olvashatóság miatt)
- a ...1234 a kártyaszám utolsó 4 számjegye
- a +10.000 HUF a bankszámla egyenlegeEbben tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Autós topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- BestBuy topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen monitort vegyek?
- Motoros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest