Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
"...elfelejtem felírni a költéseimet a költségkezelő alkalmazásokba (...). Mivel a bankoktól amúgy is kapok SMS-eket a tranzakciókról jó lenne ha tudnám automatizálni az innen kapott infókat, így legalább a kártyás tranzakciókat feljegyzem. "
Mi értelme van a kizárólag banki tranzakciók rögzítésének? Mi van például a pénzfelvételekkel, a készpénzes kiadásokkal? Ahogy írtam, én is vezetem a kiadásokat és nem értem, mi értelme lehet a kiadásoknak csupán egy részét feljegyezni? Nem ad semmilyen képet a költségekről, csak egy részükről - nálam például jelentős rész bonyolódik készpénzben (sőt gyakorlatilag a napi vásárlásokat inkább készpénzben bonyolítom mert egyszerűbb készpénzfelvételeket rögzíteni és aztán a bizonylatok alapján a készpénzes kiadásokat bevinni, mint később egyeztetni a bankos tranzakciókkal az alkalmazásban rögzített bankos tételeket). És akkor még ott vannak a különböző egyéb számlák mint például hitelkártya, prepaid hitelkártyák, visszárukor kapott utalványok, paypal, amazon utalvány. Vagy átvezetési számla például (ha megkér valaki valamire hogy vegyek neki valamit és később azt a pénzt visszakapom).
Szóval az én nyilvántartásom alkalmas arra, hogy képben legyek a mindenkori anyagi helyzetemmel és lássam az összes költséget akár havi lebontásban is, lássam, hogy hol lehetne akár megtakarítani, stb - ehhez képest nem értem, mi értelme lehet kizárólag banki sms-ek alapján a költségek egy részét vezetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest