Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
"...elfelejtem felírni a költéseimet a költségkezelő alkalmazásokba (...). Mivel a bankoktól amúgy is kapok SMS-eket a tranzakciókról jó lenne ha tudnám automatizálni az innen kapott infókat, így legalább a kártyás tranzakciókat feljegyzem. "
Mi értelme van a kizárólag banki tranzakciók rögzítésének? Mi van például a pénzfelvételekkel, a készpénzes kiadásokkal? Ahogy írtam, én is vezetem a kiadásokat és nem értem, mi értelme lehet a kiadásoknak csupán egy részét feljegyezni? Nem ad semmilyen képet a költségekről, csak egy részükről - nálam például jelentős rész bonyolódik készpénzben (sőt gyakorlatilag a napi vásárlásokat inkább készpénzben bonyolítom mert egyszerűbb készpénzfelvételeket rögzíteni és aztán a bizonylatok alapján a készpénzes kiadásokat bevinni, mint később egyeztetni a bankos tranzakciókkal az alkalmazásban rögzített bankos tételeket). És akkor még ott vannak a különböző egyéb számlák mint például hitelkártya, prepaid hitelkártyák, visszárukor kapott utalványok, paypal, amazon utalvány. Vagy átvezetési számla például (ha megkér valaki valamire hogy vegyek neki valamit és később azt a pénzt visszakapom).
Szóval az én nyilvántartásom alkalmas arra, hogy képben legyek a mindenkori anyagi helyzetemmel és lássam az összes költséget akár havi lebontásban is, lássam, hogy hol lehetne akár megtakarítani, stb - ehhez képest nem értem, mi értelme lehet kizárólag banki sms-ek alapján a költségek egy részét vezetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- YouTube
- Jövedelem
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-book olvasók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest