Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCH
tag
A 10%-os akkuhasználat a Taskertől nem sok?
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
atillaahun #2893 üzenetére
Ja, már értem.
-
RCH
tag
Bocs, tesztelek :-)
-
Bozek
nagyúr
válasz
atillaahun #2893 üzenetére
Heee?
-
atillaahun
veterán
Hát ez nálam b@szik működni.
Természetesen az Intercept All engedélyezve van, de még a log-ba se mutatja rendesen a cuccot. Toltam 3 értesítést, ebből észlelte az elsőt, de a Task már akkor se teljesült. Mindjárt kivágom a picsába.Szerk.: úgyláccik megijedt, most mán jó.
Bár az előbb a logtúrástól fejreállt, kinyiffant a folyamat, csak a szolgáltatás maradt meg, az meg úgy látszik magában kevés. Vagy mittudomén. -
Bozek
nagyúr
Ja, tévedtem, lehet projekt szinten is alkalmazást gyártani. Most gyorsan leteszteltem és megy egy proximity szenzoros cucc, ami a boot-kor elindul. Az zavart meg, hogy amikor több task volt egy projekten belül, akkor kérte, hogy válasszam ki, hogy melyik induljon, ha rákattintok a programra. Megnéztem 2 feltétellel is (1. proximity, 2. Feljegyzések futtatása) és úgy is működik, mind a két esetben lefut a megfelelő task.
Szerintem akkor megcsinálom alkalmazásnak a nagy Onlajnok projektem.
Persze kérdés, hogy mikor készülök el vele, mert nem kis meló 0-ról nekiállni megint.
-
glaci
őstag
Az egér is teljesen jól láthatóan egér! Igaz már jó régi fajta még 2 gombos, görgő nélkül.
(Látod, annyira nem értettem mire "gondolsz", hogy nem is jót néztem! :(#2887) Bozek:
Az nagy kár, mert projekt szinten lenne az igazi. Nekem pl. a legröbb profilom úgy működik, hogy a többire "reagál"! (Aktiválásnál és a task futása közben is.)
Tényleg, akkor profilból sem lehet apk -t csinálni? Mert csak task -ból nem látom sok értelmét. Egy profilból készített apk legalább tudna valamit automatizálni. Egy taskból készítettel max. elvégeztetek valamit, ha pont eszembe jut.
Szerintem ... -
Bozek
nagyúr
Csak a Task-ból tudsz APK-t csinálni, a projektből nem. Amennyiben plugin-t tartalmaz, akkor annak is telepítve kell lennie a másik telefonon. Én ezt úgy oldottam meg anno, hogy csináltam a Task-on belül egy vizsgálatot IF-el, hogy telepítve van-e az AutoNotification. Ha igen, akkor az, ha nem, akkor meg a Tasker készíti el az értesítést.
-
RCH
tag
Monnyátok, ha Tasker projektbôl csinálok apk-t, az hogy viselkedik más telefonon? Itt van pl. a szülinapi figyelmeztetô projektem: egyfelöl használ egy plugint, másfelöl idôzítve fut le minden délben.
Ha apk-t készítek belôle, ez hogy tudna mûködni egy másik telón? -
Bozek
nagyúr
válasz
atillaahun #2873 üzenetére
Kapcsold be az "Intercept All" funkciót, mert különben csak azokat kapja el, amiket a Tasker is el tudna csípni. Utána az AutoNotification Log-ban (ha az is be van kapcsolva) megtalálsz minden infót az értesítésről.
Én most erőteljesen gondolkozok, hogy írok a készítőnek egy e-mailt, mert az InAppBillingService 60-80 MB memóriát eszik, míg maga a fő folyamat 10-15-öt... Ez azért necces, bár a 2 GB-ból jut erre is.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #2871 üzenetére
A csendből ítélve akkor igen.
Lenne itt viszont egy másik dolog, az AutoNotification. Nálatol ez megy rendesen? Végül megvettem és tegnap eltoltam vele vagy 2 órát eredmény nélkül.
Engedélyeztem már neki mindent mindenhol, bújtam a logot, Tasker-ben vizsgáltam az összes változót, de egy árva értesítést nem tudtam elkapni. Mit csinálok rosszul? -
gery2123
őstag
válasz
atillaahun #2871 üzenetére
Miért nem rendeled idő, vagy hely adatokhoz? Én inkább így csinálnám. Megadnám hogy xy időben xy helyen csipogjon,vagy ne....Mondjuk nekem csak egy fiókom van, úgyhogy vedd tárgytalannak.
-
atillaahun
veterán
Szomorúan tapasztalom, hogy a Tasker nem tudja csak 1 bizonyos Google fiók szinkronizálását kapcsolgatni (még SS-el sem)?
Annyi kéne, hogy ha nem vagyok melóba akkor szinkronizáljon a céges levelezés, bent viszont ne csipogjon állandóan.
Ez akkor tényleg bukta? -
törölt tag
Szerintem az elvi lehetőség megvan rá. Sőt, mintha láttam volna a Playen keyloggert. Ez az egész csak input method kérdése. Vagyis egy Tasker -plugin billentyűzet alklmazás kellene hozzá. Nem tudom, hogy létezik -e ilyen. Van egy External Keyboard Helper nevű program. Ez egy virtuális felület nélküli billentyűzet alkalmazás, fizikai billentyűzetekhez. Eredetileg arra hivatott, hogy azokat a nyelvspecifikus karaktereket is lehessen használni, amiket alapból nem. De sok egyéb funkciót is tud. Pl. alkalmazásindítást lehet billentyűhöz rendelni. Persze rögtön jött az ötlet, hogy Robotparancsot rendeljek hozzá. Tamás azt írta, hogy ezt csak akkor lehetne, ha a billentyűzet támogatná (vagy Ő írna egy külön billentyűzet alkalmazást). Aztán úgy kókányoltam össze, hogy készítettem egy alkalmazást, amit 12 néven mentettem (bill. F1 - F12 -höz, mert Androidban ehhez nincs funkció). A bill -ről indítom, a programindulásra reagál a Robot. Szvsz elvileg megoldható lenne a feladat.
-
RCH
tag
válasz
aprokaroka87 #2868 üzenetére
Gondolom a keyboard buffert kellene folyamatosan olvasni valahogy. Nem hiszem, hogy az Android rendszer ezt engedélyezné, különben szabad utat engednének a keylogger alkalmazásoknak.
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #2866 üzenetére
De hova írod be?
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #2864 üzenetére
Honnan akarsz szöveget berakni?
-
aprokaroka87
nagyúr
Taskerrel olyat meglehet-e csinálni hogy kulcsszavakra esemény történjen?
pl ha a "hello" szó szerepel abban a szöveg környezetben akkor történjen valami.
-
-
Dottore
addikt
válasz
aprokaroka87 #2859 üzenetére
Szerintem meg lehet, de ehhez ébren kell tartania a kijelzőt. Nexusokhoz van a TouchControl. Mivel ez kernel szinten fut, gyakorlatilag csak akkor fogyaszt, mikor használod. Szóval nem hiszem, hogy sok értelme lenne Taskerrel egyet csinálni.
-
RCH
tag
válasz
aprokaroka87 #2859 üzenetére
Szerintem kicsi rá az esély.
-
aprokaroka87
nagyúr
Vajon Taskerrel a duplakoppintós képernyő feloldást meglehet valahogy oldani?
-
törölt tag
válasz
atillaahun #2855 üzenetére
Köszönöm az infót! Akkor ez a project 4.3 -nál régebbi verzión zsákutca.
A boot témához egy kis tapasztalat. Nem biztos, hogy elég a várakozás. Nekem is van a Robotban rendszerinduláshoz kapcsolt művelet és miniPC -n érdekes dolgokat művelt. Kiderült, hogy a rendszertől egy "boot_completed" infót kap, erre "ugrik". Igen ám, de ez az üzenetet a rendszerbetöltődés több részművelete után is megjelenik a logban és ez okozta a galibát. Végül kerestem egy műveletet, amit jó későn, de biztosan végrehajt a rendszer és azt használtam figyelt eseménynek. MiniPC -n ez a Lan kapcsolat felépülése volt, de telón ez nyilván nem játszik. -
RCH
tag
A hangjegyzet projekten gondolkodtam. Azt hiszem szépen fel tudnám hízlalni pl. időzített emlékeztető hang és/vagy üzenet funkcióval.
Átgondolom és ha fejben összeállt, belevágok. Sajnos maximalista vagyok, szóval félmegoldásokkal nem akarok előállni. -
RCH
tag
válasz
atillaahun #2855 üzenetére
Ebben a kölykök a legjobbak, ők félelem nélkül nyomogatnak mindet és így jönnek rá a dolgokra. Törekszem erre én is, de van, hogy a nagy lelkesedésben, elfelejtem, vagy elsiklok fontos dolgok felett.
-
atillaahun
veterán
válasz
#79335424 #2846 üzenetére
Nincsen sajnos.
Talán valami kieggel/plugin-nel, de abból van ezer féle, nem tudom létezhet-e ilyen.
(#2854) RCH
Azért vannak a gombok hogy mindent megnyomogass, és meglásd mi történik.
Főleg a kérdőjeleket, mert a helpek mindig az adott feltételhez/utasításhoz vannak hozzárendelve. -
RCH
tag
válasz
atillaahun #2853 üzenetére
Na ja, ha tudtam volna, hogy többet is ki lehet jelölni :-)
Vicces, hogy összerakok haladó szintű taskokat, de alapdolgokat nem tudok. Még... -
atillaahun
veterán
válasz
aprokaroka87 #2852 üzenetére
Szerintem a boot help-jébe talán benne is van, hogy ne közvetlen utána ütemezz feladatokat, mert akkor még erősen ébredezik a rendszer, hanem tegyél be közé mondjuk 15 s várakozást (WAIT), vagy többet.
(#2850) RCH
Hát persze hogy működik, miért ne tenné? -
aprokaroka87
nagyúr
Van egy érdekes problémám
Létrehoztam egy olyan Taskot,ami az értesitési sávon kijelzí a szabad RAM-ot...stb,kiválasztom a Permanent kapcsolót,így ott is marad az értesitési sávon,5 percenként frissiti is.
Viszont hiába adom hozzá hogy Boot-kor inditsa el a Taskot,a telefon újrainditása útán már nem lessz ott.Aki tud segitsen,köszi!
-
RCH
tag
További jó hír, hogy Wifi Near esetén mûködni látszik a / jeles "vagy" az SSID megadásánál.
Tehát ha munkahelyen mondjuk 3 Wifi is van, akkor az Iroda1/Iroda2/Iroda3 feltétellel lefedhetô az egész cég. Elvileg.
Még tesztelem. -
RCH
tag
A jó hír: a névnapos projekt egyelôre rendben mûködik.
A rossz hír: a korábban jól mûködô taskok egy része (fôleg a Wifi Near-es profilváltások) nem mûködnek.
???
Megvadulok! A korábbi IF-es problémákkal együtt ez már több, mint bosszantó. -
RCH
tag
Ha egy action-re beállítok IF-et, vagy ugyanezt az action-t IF-END IF közé teszem, az ugyanazt eredményezi, nem?
Mert nálam van, hogy az elôbbi nem mûködik, csak az utóbbi. Teljesen kiszámíthatatlan. -
törölt tag
Még egy utolsó kísérletet tennék a billentyűzet - hívástiltás összekapcsolásra. A hang nem jött be, mert nagyon bizonytalan a működése, sok tényező befolyásolja. Megpróbálnám a billentyűleütés rezgését felhasználni. Van a Taskerben olyasmi esemény lehetőség, hogy a "készülék rezeg"? A billentyűzetnél nincs hívás, vagy egyéb, bejövő esemény, csak a vibramotor aktívizálódik minden betünél. Lehetne erre profilt készíteni?
-
RCH
tag
válasz
Oldman2 #2844 üzenetére
A szülinapi emlékeztetô projekt itt:
https://drive.google.com/file/d/0B0pxU1dLowswcDRDbkhRU3BvSTA/edit?usp=sharing
(Lehet, hogy Taskerben csak letiltott Beginner Módnál látszik.)
Funkciója röviden: ha van az adott napon születésnapos bejegyzés a naptárban, ami a kontakt listából került át (pl. Végh, Béla. Születésnap!) akkor arról délben figyelmeztetô üzenetet kaphatunk közvetlen hívás és SMS gombbal.
A zip-ben egy txt, benne a legfontosabbak. Jó mulatást!
-
RCH
tag
Kivasaltam a szülinapi emlékeztetô projektet, ha kell valakinek, feltolom letölthetôbe.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #2840 üzenetére
Nem használok helyfüggő beállítást, de megpróbálom vázolni. Alapértelmezésben a Robot nem profilokban, folyamatokban "gondolkodik". Csak események vannak és arra reakciók, műveletek. A belépek egy helyre, az egy pillanatnyi esemény. Az adott helyen vagyok az egy egész más dolog, mert az egy folyamat. Ennek pillanatnyi állapotát (vagyis hogy az adott pillanatban, az "adott helyen vagyok") feltételként lehet hozzáadni egy eseményhez, vagy művelethez (ha jól sejtem, Taskerül ez az IF). Ezért, ha belépek egy helyre, arra reagálva végrehajtja a társított műveletet és ennyi, elvégezte a dolgát. Ehhez először az alapbeállításokban meg kell határozni, hogy a Robot mennyire legyen pontos/erőforrásigényes. Ezt egyszerűbb képekben megmutatni, mint leírni:
Aztán hozzáadsz egy helyet:
A megadott helyeket ilyen eseményekhez használhatod:
Próbáltam lekicsinyíteni, amennyire lehet, hogy ne pazaroljam a felületet. Remélem, olvasható maradt!
-
RCH
tag
>>Egyszerűbb lenne a profilváltást NFC-vel megoldani, akkor még kézzel se kell variálnod.
Már babrálom a Taskert egy ideje, de sokminden még csak most kezd összeállni bennem.
Volt egy olyan megoldásom is, hogy pl a hengerô állítást IF-eztem, azaz ha haza értem, akkor beállította a hangerôt, majd ahhoz már nem nyúlt, míg az otthoni profil volt aktív. De ez olyan barkács...
Egyszer majd alaposan átgondolom ezeket a helyfüggô és alkalmi profilokat (Munkahely vs Autó), hogy összeakadás nélkül, de a lehetô legkomfortosabban mûködjenek. -
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #2837 üzenetére
Szerintem félreértesz. Az alap dolgok világosak, tudom, hogy mit, hogyan kellene irányítani. Csak van, ami program specifikus, másképp működik Taskerben, mint egy másikban. Ha egy ilyet olvasok, akkor rákérdezek, tanulok.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
#79335424 #2834 üzenetére
Ne akard hogy Tasker teljesen magától irányitsa a Telefonod.
Ha te kézzel beállitod a hangerőt akkor az maradjon is úgy.
Képzeld el hogy te hallgatod a Zenét halkabbra veszed,de a Tasker mindig viszaállitja az adott értékre,Boldog lennél?
Parancsokat értelmez a program,te adod ki a parancsot,hogy mit,hogyan,mikor....de magától ne gondolkodjon.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #2834 üzenetére
Helyfüggő profilokról volt szó, azokat monitorozza, mivel különben nem tudná, hogy elhagytad-e az adott helyet. Az időfüggő eseményeknél nincs ilyen gond, annál az Enter Task lefut a kezdőidőben, az Exit Task meg akkor, amire a végét állítottad. Közbe nem fogja figyelni, hogy mi van a profilban.
-
törölt tag
Ezt nem nagyon értem. Valószínűleg azért, mert ezt a Robot teljesen másképp kezeli. Ha Taskerben beállítom, hogy este 6 -kor állítsa a hívásjelzést 50% -ra, akkor utána alapértelmezésben őrzi ezt az állapotot? Hogyan? Végig aktív marad és monitorozza a hangerőt, hogy visszaállítsa, ha azt egy másik program, vagy a user elállítaná? Ilyenkor van vmi külön "END" opció, amivel a profil beállításainak meghagyásával kilép a profilból és hagyja elállítani az értéket?
-
RCH
tag
No, ha már itt tartunk...
A helyfüggô profilokkal az a bajom, hogy amikor hazamegyek és beállít mindent (hangerô, wifi be, stb.) és valamelyik paramétert kézzel módosítom (pl. video nézése közben a hangerôt), akkor az automatikusan visszaáll a profilban beállított értékre. Ráadásul profilok ütközésekor is vannak zavarok: pl. még a lakás közelében vagyok, de már az autóban, akkor teljes a káosz
Ezért választottam inkább azt a megoldást, hogy hazaérve csak egyszer futtatom le a beállítást és nem folyamatosan monitorozom ezeket.
Nagyjából így, bár eléggé leegyszerûsítettem a helyzetet. -
Sztupidka
tag
Sziasztok!
Szerintetek azt meg lehet oldani, hogy ha a Pattern Lock aktiv akkor a Power gomb-al ne lehessen kikapcsolni a telefont?
Van egy profilom: ha nem otthon vagy munkahelyen vagyok akkor Pattern Lock be es ha valaki 3x elrontja akkor a lekert koordinatakat illetve az elölapi kameraval keszült kepet elküldi e-mailben. De ugye ha valaki ellopja akkor az elsö dolog az akksi kivetele ami nalam fizikailag lehetetlen, de mikor erre rajön az illetö egyszerüen csak kikapcsolja es kesz.
A Secure Settings-ben van egy ilyen: Power Button disable ami sajna nem müködik, pedig root es 4.2.2 megvan.
Köszi -
St3ven
addikt
& noorbertt:
És ha megadom feltételként mindegyik cellát, ami adott helyen elérhető? Nem hinném, hogy tucatnyi cellát kellene bemérni egy jól körülhatárolt helyen. GPS-t erre nem szeretnék használni, BT sosem megy, az idő mint változó meg nincs kőbe vésve, amikor jön-megy az ember.
-
aprokaroka87
nagyúr
Csináltam egy Olyan projectet ami hívás közben kijelzi hogy egy bizonyos hivásidő mennyi magyar forintba kerül.
Esetemben Telenor Praktikum csomagról van szó.
Ez még csak Alfa fázis,szeretném tovább fejleszteni
A Project Linkje
https://www.dropbox.com/sh/kfpoaxhfyj75fyx/G5-ciiPqim/HIV%C3%81SD%C3%8DJ.prf.xml
Akinek van kedve,tesztelje,és véleményt is várok.
Bocsi,de Opera Miniből vagyok.
-
RCH
tag
Emitt az Autonotif-es task:
https://drive.google.com/file/d/0B0pxU1dLowswQThJNHNsOG1qR1U/edit?usp=sharing
-
törölt tag
Biztos, hogy nem csak a saját cuccait tudja. Elixír widgetet/kapcsolót már raktam bele. Sőt, csináltam egy átlátszó, érintési művelet nélküli Elixír widgetet, amit Floating Widgets -ben felnagyítottam teljes képernyőre. A profilt egy Robot parancshoz (avagy Tasker profil) társítottam. Így csináltam lockscreen nélküli lockscreent.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #2818 üzenetére
Amikor én néztem, akkor a Floating Widget csak a saját cuccait tudta kezelni. Na meg az volt a lényege, hogy a többi alkalmazás előtt maradt mindig. Vagy tévedek?
Erre a célra amúgy egy jól megkreált Scene is tökéletes és akkor nem is kell hozzá külső programot használni. Sőt, a Scene esetében lehet olyant is csinálni, ami mindig kint marad a képernyőn, még lezárt kijelző esetében is. Anno a focis task-ot azzal csináltam, keress rá, raktam fel képeket. Abban úgy oldottam meg, hogy amikor gól volt valamelyik meccsen, akkor felugrott egy Scene, ami jelezte az eredményt. Ez ment videónézés, játék, stb. alatt is.
-
törölt tag
Nem biztos, hogy jó megoldás, ezért csak úgy általában jegyzem meg, hogy létezik egy Floating Widgets nevű alkalmazás. Ezzel különböző widget/parancsikon elrendezés profilokat lehet készíteni. Tasker plugin így automatizáltan lehet profilt váltani. Jópofa trükköket lehet vele összehozni.
-
RCH
tag
Kivasaltam a projektet, most viszont a taskba épített Notify dadog: nem mutatja a két definiált gombot / akciót.
??? -
RCH
tag
Megvadulok!
Elôször is nem tudok hozzáadni parancsot az AutoNotification-hoz, pedig minap ez simán ment. Kipróbáltam mindent, de elakadtam. Erre meg most veszem észre, hogy a szülinapi figyelmeztetô projektem is besült, azaz nem fut le, pedig eddig nem volt vele semmi baj. (A naptárból nem mazsolázza ki az adatokat, pedig mûködött.)
Mintha maga a Tasker hullott volna szét. Uninstalltam, reinstalltam, de egyelôre nem megy.???
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #2784 üzenetére
& noorbertt:
Köszönöm az adatokat.Mindenkihez:
Cellainformációk alapján tud profilt váltani a Tasker? Tehát ha a munkahelyen vagyok, rezgő, ha otthon, hangos, utcán hangos+rezgő? -
RCH
tag
Készítettem egy profilt, ami Notif-ben kiírja az épp futó profil nevét és a WiFi SSID nevét, amire felcsatlakoztam. Szeretném, ha ennek a Notif-nak az ikonja mindig az adott profil ikonját mutatná, így lenyitás, olvasgatás nélkül látnám mi fut.
Az AutoNotification megoldja, viszont valamiért tesz egy sortörést a kiíratott infok után, tehát az értesítés szükségtelenül magasabb lesz a kelleténél, több helyet foglal, csúf. (Próbáltam levadászni mi okozza ezt a plusz sort, de nem tudtam rájönni. Ha csak a profil, vagy csak a WiFi info jelenik meg, akkor nincs, ha együtt, akkor viszont igen. A Tasker Notif nem csinálja, viszont az meg csak egy ikonnal dolgozik.)
Szóval ha nincs megoldás az ikon cserére, akkor marad a "csúnya" AutoNotif, ha van, akkor inkáb Tasker alap Notif. -
RCH
tag
Lehet-e a Tasker saját ikonjait dinamikusan használni? Ha igen, hogyan?
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #2805 üzenetére
Igazából az is kérdés, hogy meddig akarod futtatni.
A WAIT 1 min biztos kell, ahogy kell egy változó is, amiben tárolod, hogy hányadik percnél jársz. Majd ezt a változót szorzod 40-el (Variable Set és a Do Math-hoz pipa). Bár megoldható úgy is, hogy az indításkor eltárolod az időt, majd mindig kivonod ezt az aktuálisból, de az macerás.
Ha csak bizonyos ideig akarod, akkor jó a FOR ciklus is, ha nem, akkor a fentebb már említett GOTO kell Neked. -
aprokaroka87
nagyúr
Azt hogyan lehetne megoldani Taskerrel hogy minden 1 perc után kiírjon egy számot?
valahogy így:1min=40
2min=80és így tovább.
Köszönöm!
-
RCH
tag
Végre rájöttem 1-2 okosságra a Tasker Notification-ével kapcsolatban. Az Autonotification egyre inkább mellôzhetô lett.
Jó pap is holtig kanul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- One mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest