Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Nem hurrogni akartam, sorry ha annak tűnt.
Nyilvánvalóan más az elvárásunk egy ilyen költségkimutatástól, ezért látjuk másképp a dolgot. persze teljesen igazad van, fogalmazhattam volna elsőre is érthetőbben, hogy átjöjjön amit mondani szeretnék.Ha például xy szupermarketben vásárolsz 10 féle élelmiszert, egy ajándékot egy barátod születésnapjára meg mondjuk mosószert, akkor ezeket meg lehet így (vagy akár tovább is persze) tételesen bontani. Ha csak annyi az igény a rögzítésre vonatkozóan, hogy "elköltöttem 20.000 Ft-ot xy szupermarketben", akkor persze elég az sms-ek alapján történő automatikus rögzítés. Én ezt az utóbbit továbbra is értelmetlennek látom, de ez csak azért van, mert én megbontom a költségeket. Ez az sms-dolog szerintem legfeljebb arra jó, hogy tudjam, hogy hol költöttem el a pénzem de arra nem, hogy mire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nyilvánvalóan más az elvárásunk egy ilyen költségkimutatástól, ezért látjuk másképp a dolgot. persze teljesen igazad van, fogalmazhattam volna elsőre is érthetőbben, hogy átjöjjön amit mondani szeretnék.