- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mr Dini #6945 üzenetére
Nem kell semmit csinálnom az évvel. Tegyük fel, hogy 2018. december 31-én vizsgál, akkor az oldalon január 2. kell, hogy legyen. Viszont a %TIMES+172800 is 2019. január 2. lesz, amiből ugyebár nekem az év úgyse kell, azt levágom.
Azt, hogy Augusztus 15. hogyan konvertálom át UNIX idővé? Ja és kizárólag Tasker-es megoldás érdekel, semmiféle JS nem.
-
Somatom
veterán
-
Attila961
csendes újonc
válasz
Mr Dini #6830 üzenetére
Itt kezdek elveszni....inkább 4re elmegyek teniszezni :-)
Takerről 3 napja hallottam Somatomtól. :-)
Szóval értitek itt kívül álló vagyok a témában és kedvem sincs megtanulni (na jó most rákerestem)Nekem egyszerűbb a hozzáértőt megfizetni és az elfecsérelt időben megkeresni a pénzt azzal, amihez én értek jobban.
De csak 1 eszközre kell csatlakozni! A tabletre.
-
Somatom
veterán
válasz
Mr Dini #6821 üzenetére
Pedig nem bonyolult, csak nem jól magyarázza. Én már két privivel előrébb tartok, bár, azt nem tudtam, hogy nincs még meg az óra. Adott egy alkalmazás, ami a tabon fut. A felületén van két "gomb". Belső hálón, vagy más, közvetlen módon kéne csatlakozni hozzá egy könnyen hordozható eszközzel, amin keresztül a tabon futó alkalmazás egyik, vagy a másik "gombjára" kéne távirányítással bökni. A feladat egyszerű és tudjuk, hogy símán kivitelezhető. A kérdés az, hogy mi lenne a legalkalmasabb vezérlő eszköz. Ehhez tudni kéne a legnagyobb távolságot, mert a BT csak kb. 5 méteren belül megbízható. A Wifi kb. 10 -et tud, afölött router kell.
-
Attila961
csendes újonc
válasz
Mr Dini #6821 üzenetére
Sziasztok!
Bocs ha túl bonyolult volt, most a fagolyó, fakocka verziósan.
Az eddigiek csak azt mutatták milyen irányba ne induljunk, pl teamviewer, net. stb.Tableten fut Love40 APK.
Ezen kell "kattintani" 2 mezőben. Ennyi az egész tablet oldalon.A jel küldő készülék okosóra vagy valami hasonló apró, viselhető cutt. Ne telefon, ami nehéz.
BT füles hangerő szabályzó fel/le ez is lehet. (Somatom ötlete.)Okosóra még nincs ill mint írtam volt a bóvli van, azon van 2 gomb.
Itt egy fél megoldás: https://www.scoreband.net/products/scoreband-play?variant=19742219781
HA ezt a cuccot lehet használni vezérlésnek, úgy is jó lenne de nem néztem át szerintem BT nincs benne.
Ez csak az ötletet adta.
Tudom meg kell venni is kész, de itt nem ez a lényeg.
Az a lényeg, hogy a pálya szélén a tabletet a másik játékos(ok) is látják.Meg maga az izgalmas probléma...
üdv TA
-
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Mr Dini #6657 üzenetére
Üdv!
Köszi a választ.Amúgy tényleg jó lenne pent-nek megoldani ezt a data root dolgot.
egyébként az rm parancsot fogom használni,mondjuk ez meg eszembe juthatott volna
Alapvetően nem lenne gond ezzel a cls meg json fájlokkal ha mondjuk lenne lehetőség pl naponta törölni.
Tudom hogy ezzel most a fejlesztőt nyilván nem segitem, de van kb 900mb szabad terület a belső tárhelyemen ami mondjuk 2 hét múlva már csak 790 mb,úgy hogy oda semmit nem töltesz le. -
coelophysiis
csendes tag
válasz
Mr Dini #6544 üzenetére
Végül ma végig teszteltem és azt tapasztaltam hogy elképesztő lassan másol. A telefon alapesetben gyors és a memóriakártya is. 4mb-os fájlok és egy évig másol.
A root jog a file parancsoknál mivel tud többet?Felraktam egy kamera appot ami külön mappába másol. Így lényegében sikerült. Bár továbbra is jobb a gyári kamera.
18.31.36/E add wait type JSI1 time 45
18.31.36/E add wait type JSI1 done
18.31.36/ActionSpecs non-proxy
18.31.36/E add wait task
18.31.36/E Error: nullItt az ideje elkezdeni a Javascriptekkel is foglalkoznom. Ahogy olvastam sokmindent egyszerűbben is meglehet vele oldani.
-
coelophysiis
csendes tag
válasz
Mr Dini #6540 üzenetére
Próbálkozom közben a javascripttel de valamiért nem működik. Átírtam az időt (tól-ig), honnan másolja és a pictures mappánál megadtam a helyet.
17.05.01/Variables doreplresult: |%file| -> |/storage/0000-0000/HÁTTÉRKÉPEK/01/.|
17.05.01/Variables doreplresult: |%file| -> |/storage/0000-0000/HÁTTÉRKÉPEK/01/.|
17.05.01/FileUtil needReqDocAccess: wudf: no write needed
17.05.01/FileUtil nrda: need request: /storage/0000-0000/HÁTTÉRKÉPEK/01/.: false
17.05.01/E checkSDPath: /storage/0000-0000/HÁTTÉRKÉPEK/01/. useRoot: false there: true file: true dir: false
17.05.01/FileUtil Copy File/checkSDPath: wudf: no write needed
17.05.01/E Copy File: checkSDPath: /storage/0000-0000/HÁTTÉRKÉPEK/01/. useDocFile: false
17.05.01/E Copy File: /storage/0000-0000/HÁTTÉRKÉPEK/01/. is a directory.
17.05.01/E Copy File: checkSDPath: /storage/0000-0000/HÁTTÉRKÉPEK/01/. ok false
17.05.01/E result: stop task (error)
17.05.01/E Error: 1
17.05.01/MacroEdit action finished exeID 1 action no 3 code 404 status: Err next 3 -
AcCEsS
senior tag
válasz
Mr Dini #6523 üzenetére
A Pushover-t lehet, a Tasker át tudja venni az üzenetváltozókat
Ha valakit érdekel:
Pushover Tasker support és a Pushover változók használata Tasker-benJa, és a 7.500 küldhető értesítés minden egyes létrehozott értesítési eseményre érvényes külön-külön!
-
AcCEsS
senior tag
válasz
Mr Dini #6519 üzenetére
Ezt köszönöm
, letároltam az infókat, de azt hiszem nem fogalmaztam pontosan.
Nekem az értesítést meg kell kapnom bárhol is vagyok, tehát valami neten keresztüli megoldásra gondoltam. Közben rábukkantam a
Pushjet applikációra, erre már tudtam küldeni üzenetet python parancsokkal, csakhogy a python-t nem igazán ismerem, és sajna nem igazán testre szabható az értesítés. A Simplepush jóval okosabb a beállítások terén, abban már értesítési eventeket lehet létrehozni/testre szabni, továbbá egyszerűbben, akár curl segítségével is küldhető rá üzenet. Egyikhez sem kell regisztráció, de a Simplepush-nak van egyszeri díja. Ha esetleg lenne egyéb alternatíva, írjatok! Köszönöm! -
Mr Dini
addikt
válasz
Mr Dini #6404 üzenetére
Hát, ismét sikerült tartani a határidőt, s sikerült pont egy-két héten belül kiadni a megoldást...
A lelkesedésem a témában nem lanyhult, csupán krónikus időhiányban szenvedtem.
Nos, megoldást még nem kaptam a taskra, de mivel első alkalom, megértem.
Ezért vágjunk is bele!
A kész task eleje valahogy így fog kinézni:
A task első eleme egy szimpla Load Image, aminek betallóztam egy képet (példánkban a Tasker ikonját, de bármi lehet). Ez lesz majd az értesítésünk nagy ikonja. És azért nem Java-val töltöttem be, mert így egyszerűbb.
A következő lépésben pedig lekérjük az applikáció erőforrásokért felelős osztályát. Erre azért lesz szükség, mivel az értesítésünk mini ikon azonosítóját az említett osztály segítségével tudjuk majd lekérni. Ehhez adjunk hozzá egy új elemet a taskhoz, aminek a típusa legyen Code->Java Function. Itt a 'Class or Object' mező feletti gőzölgő kávé ikont kell megérinteni, majd a felugró lista alján válasszuk a CONTEXT változót. Ez a kávéspohár lista jeleníti meg az általunk létrehozott változókat, illetve a két Taskerbe épített gyári darabot. Az egyik ezek közül a CONTEXT, ami az adott app környezeti dolgaihoz enged hozzáférést adni (pontosabb leírás a Droid dev oldalon: [link]), a másik pedig a Load Image által betöltött képet fogja visszaadni. Ez az IBUFFER nevet kapta (később használni is fogjuk). Ha megvan a CONTEXT változó, akkor az alatta elhelyezett 'Function' mező feletti nagyítóra kattintsunk, majd válasszuk ki a listában a getResources metódust. Ha mindent jól csináltunk, a Function mező ezzel fog gazdagodni:
getResources
{Resources} ()Ez azt jelenti, hogy a getResources függvényt hívjuk meg, melytől várunk egy Resources típusú visszatérési értéket (a visszatérési érték mindig '{}'-k között van, amennyiben van a függvénynek ilyen) és a két zárójel közé kerülnének a bemeneti változók. De mivel egy metódussal van dolgunk, nem pedig egy függvénnyel, így nem szükséges változókat átadni neki, mindenképpen megkapjuk esetünkben a Taskerhez tartozó Resources osztályt (igen, a függvény és metódus közt csupán ennyi különbség van :)). Ezt a visszatérési értéket pedig tároljuk le az egyszerűség kedvéért a 'res' nevű változóban. Azaz írjuk be a 'Class or Object' felett megjelent 'Return {Resources}' mezőbe a 'res' (a ''-k nem kellenek, csak elválasztási célokat szolgálnak!) szócskát. Vizuális típusoknak pedig [itt] egy screenshot az utóbbi lépésről.
A következőkben használjuk fel az imént létrehozott 'res' változónk, s kérjük le a leendő értesítésünk mini ikonját, mely mindenképp kötelező az összes értesítéshez. Ehhez szúrjunk be ismét egy Java Function elemet rögtön az előző után (gyakori lépés
), majd a 'Class or Object' résznél válasszuk ismét a kávéspoharat, s azon belül a friss és ropogós 'res' változónk! A 'Function' fülnél pedig keressük ki a getIdentifier függvényt. A kiválasztás után pedig egymás után három 'Param (String)' fog megjelenni. Az első mezőbe írjuk be a "cust_notification"-t, a másodikba a "drawable"-t, míg az utolsó helyre a "net.dinglisch.android.taskerm"-et. Az idézőjel opcionális, viszont erősen ajánlom ebben az esetben a használatát, különben előfordulhat, hogy a kávéspohár alatt megjelenik majd, mint változó. Ez pedig sok-sok task/változó esetén nem kellemes, higgyétek el nekem...
Végezetül pedig a 'Return {int}' helyébe írjuk mondjuk a 'cIcon'-t. Ezzel meg is kaptuk a Tasker értesítési mini ikonjának azonosítóját. [kép]
Most, hogy előkészítettünk pár dolgot, rakjuk össze magát az értesítést! Ehhez az Android egy NotificationCompat.Builder osztályt biztosít, ami nagyon megkönnyíti számunkra a folyamatot. De első lépésben valahogy le kellene kérnünk ezt az osztályt, hogy használhassuk. Ehhez nyissunk meg egy újabb 'Java Function'-t, viszont most a 'Class or Object' mezőnél ne a kávésbögrére, hanem a nagyítóra menjünk. Írjuk be a keresőbe a 'Notification' szócskát, majd válasszuk a listában a 'Notification$Builder'-t! A Function részben szintén nagyító, majd válasszuk a 'new'-ot, de vigyázzunk, nekünk csak a sima Context bemeneti értékkel megáldott verzió megfelelő, így válasszuk azt! Alatta pedig a megjelent 'Param (Context)' mezőhöz keressük ki a kávésbögrével a 'CONTEXT' változót (kávé helyett a kézzel beírás is tökéletes, amennyiben pontosan tudjuk, mire van szükségünk)! A Return mezőbe pedig írjunk mondjuk 'mNotificationBuilder'-t. Ezzel a változóval pedig már dolgozhatunk is a közeljövőben!
[kép]
Most adjunk a leendő értesítésnek egy címet! Ehhez sokadszorra is egy Java Function-ra lesz szükségünk. A 'Class or Object' mezőbe kávézzuk ki az imént inicializált 'mNotificationBuilder' változónk, 'Function'-nek pedig keressük ki a setContentTitle függvényt! A 'Param (CharSequence)' alá pedig írjuk idézőjelek közé az értesítés nevét. Mondjuk azt, hogy "Test notificaton". Nem győzőm hangsúlyozni az idézőjel fontosságát, mivel ez a CharSequence típus megköveteli a meglétét! A Return értéket hagyjuk üresen, mivel ebben az esetben a változtatásokat az mNotificationBuider őrzi meg (felülíródik amit módosítunk).[kép]
Ha szeretnénk az értesítésnek szöveget is a cím mellé (nem kötelező), akkor ismételjük meg az előző lépést, annyi különbséggel, hogy a setContentTitle helyett válasszuk a setContentText fv.-t!
A következő lépés legyen egy elengedhetetlen rész, mégpedig annak a bizonyos mini ikonnak a beállítása, amit korábban lekérdeztünk. Ha ez nincs meg, vagy hibás, abban az esetben az értesítésünk nem fog majd megjelenni... Ennek állítása rendkívül egyszerű, csak kövessük az előző két lépést. De itt a setSmallIcon-t válasszuk (aminek csak egy int bemeneti változója van), s a 'Param (int)' mezőjébe kávézzuk ki a korábbi cIcon változónkat!
Ezzel kész is van az alapkoncepció, hiszen ez a páros már egy használható értesítést tud alkotni. Viszont a példának még koránt sincs vége, hiszen a kicsi ikon mellé milyen jól mutatna egy nagy ikon is, nemde?
Ezért kellett az első lépésben nekünk a Load Image. Megint csak járjunk el hasonlóan az előzőekhez! Most viszont a setLargeIcon-ra lesz szükségünk. Paraméternek pedig szintén kávézzunk, keressük meg a lista alján elhelyezkedő IBUFFER változót, ami jelenleg az ikonunk tartalmazza a Load Image miatt. Hála a Taskernek.
Még egy kis színezést is adhatnánk az értesítésnek, melyhez a következő Java Function 'Class or Object' nagyítójában a Color osztályt kell megjelölni. A 'Function' részben szintén a nagyító alatt találunk egy argb függvényt. Én most egy szép, élénk zöldet szeretnék, ezért a paraméterekhez egyenként, sorban ezeket írtam: 255, 0, 255, 0. A visszatérési, azaz return értéket pedig a notificationColor változóban tároltam le.[kép]
Most, hogy megvan a szín, már csak rá kell tenni az értesítésre. Ehhez pedig ismét hasonlóan a setContentTitle-hez (és társaihoz) kell eljárnunk, de most a setColor-ra lesz szükség, a notificationColor paraméterrel.
Már majdnem kész az értesítés, viszont hosszabb leírásoknál nem elég ez a csöpp kis értesítés. Ezért érdemes kiterjeszthetővé tenni. Ehhez kelleni fog egy Java Function, 'Class or Object': BigTextStyle; Function: new {BigTextStyle} (android.app.Notification$Builder). {Bízom benne, hogy most már a nagyító és a kávésbögre berögzült, tudatos mozdulatsorrá vált, így a következő pár lépésben nem tervezem már részletezni.} Mint látható, a "függvénynek" szüksége van egy Builder típusú bemeneti változóra, azaz adni kell neki egy egyszerű értesítést, amit át tud alakítani kiterjeszthetővé. Szerencsére nekünk pont van is egy ilyen változónk, ami ugye az mNotificationBuilder névre hallgat. Így adjuk meg neki azt! A neve pedig legyen mondjuk 'mBigTextStyle'! [kép]
Következőleg a 'Class or Object' mezőbe tallózzuk az mBigTextStyle váltózót, majd a Function részben keressük meg a setBigContentTitle függvényt! Paraméternek adjunk mondjuk "Test notification"-t itt is. ez lesz a kiterjesztett értesítés neve.[kép]
Az előző lépést kövessük el ismét, annyi különbséget eszközölve, hogy a Function helyébe most a bigText függvény kerüljön, az érték pedig (szintén idézőjelek közt) legyen az a hosszabb szöveg, amit ki akarunk iratni kiterjesztéskor a leírásban.
Most, hogy fel lett építve az értesítés, s már nem tervezünk rajta változtatni, készen áll a megjelenítésre. Ehhez használjuk az mBigText változónkat, mint 'Class or Object', 'Function'-nek a build-et, s visszatérésnek az 'mNotification'-t!
Most pedig le kell kérnünk a rendszertől az értesítéskezelőt, hogy kiküldhessük/frissíthessük az értesítésünk. Hogy ezt el tudjuk követni, nyissunk megint csak egy Java Function elemet, a 'Class or Object' részbe tallózzuk ki a CONTEXT-et, 'Function'-nek pedig a getSystemService fog kelleni nekünk. Figyeljünk rá, hogy a String típusú bemeneti értékkel ellátott darabot válasszuk, ne pedig a Class-t! A paramétere pedig legyen "notification". Végül pedig mentsük el a visszatérési értékét a '(NotificationManager) mNotificationManager' nevű változóba. Bizony, itt meg kell adnunk a névnél zárójelben a változónk típusát, mivel a getSystemService függvény egy szimpla Object-tel tér vissza. A Tasker pedig így tudja, hogy ez valójában nem csak egy Object, hanem egy NotificationManager típus is. Ez pedig például azért hasznos, mert a későbbiekben nagyítózva a változóhoz elérhető függvényekhez, a Tasker nem az Objektum, hanem a NotificationManager típus elérhető fv.-jeit fogja nekünk felsorolni. Egyébként ez hasonlóan működik a natúr Java-ban is, cast-olásnak hívják.[kép]
És végre elérkeztünk az utolsó lépéshez, mégpedig az értesítés tényleges kiküldéséhez!
Ehhez nyissunk megszokottan egy Java Function-t, 'Class or Object'-nek válasszuk a méltán szimpatikus mNotificationManager változónk, majd a Function részben keressük meg nagyító alatt a notify {} (int, Notification) metódust. Az első, int típusú paraméter legyen mondjuk '1'. Ez lesz az alkalmazáson belüli értesítések közül az egyes sorszámú ekkor. S erre hivatkozva lehet majd a későbbiekben frissíteni/törölni az értesítést például. A második paraméter pedig legyen az mNotification.[kép]
Kész is vagyunk! Most, ha mindent jól csináltunk, meg is jelenik a task lefuttatásakor az értesítés!
Viszont, ha valamiért mégsem történne ez, akkor innen letöltve az én verzióm, lehet összehasonlítást végezni. Amennyiben pedig ezek után sincsen meg a kiba forrása, tessék kapálózni bátran, hisz azért van a fórum!
Sok sikert hozzá!
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mr Dini #6428 üzenetére
Nem a teljesítménnyel van a gondom, csak nekem jobban tetszik, ha a taskon belül kérem le az értéket és nem csinálok hozzá még egy profilt is.
De közben rájöttem a hibára. Igazából az értékek vesszővel vannak elválasztva és nekem az első érték kell belőle (a második elvileg az, hogy mikor lett letakarva a szenzor). Az, hogy miért volt folyton ugyanaz az érték, az én hülyeségem: a telefon jobb oldala helyett a bal oldalánál takartam le. Mivel nem ott van a szenzor, ezért nem is érzékelhetett változást.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mr Dini #6423 üzenetére
Valószínűleg az AutoTools is valahogy így oldja meg. Én nem akarok JS-t használni, mert úgyse értem.
Na jó, valamennyire igen, bár én inkább csak Pascal-ban (Lazarus, ami FreePascal alapokon nyugszik) programozok.
Egyébként az AutoTools is tud weboldalról beállítani hátteret, itt van egy NASA-s példa.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mr Dini #6404 üzenetére
Örülök, hogy ennyire otthon vagy a JS-ben és tanítani szeretnél minket, de ilyen értesítéses cuccot miért kell megírni abban? Ott az AutoNotification, mindkét említett dologra tökéletes, mindenféle programozási tudás nélkül. Sőt, még ezeknél sokkal többre is. Ha akarod, akár alap HTML kódokkal is tudod formázni az értesítést.
-
slice14
veterán
válasz
Mr Dini #6313 üzenetére
Köszi, de maradok a memóriazabáló megoldásnál. Ebből kb értem az első kettő kódot, de a harmadiknál már a fülem ketté áll. Gyakorlatilag elvesztettem a fonalat.
A változó névhez visszatérve, meg így van az egész wu.js megírva. Tuti nem fogok átpötyögtni 700+ sort , csak a szépség miatt. Legfeljebb ha lesz kicsitt több időm.
Azért mégegyszer köszi.
-
Dottore
addikt
válasz
Mr Dini #6317 üzenetére
Hát ennyire nem
Azt hiszem ez túl szép megoldás nekem, mert ha ezt használom, el kell kezdenem a scriptekkel foglalkozni, amikhez kb. semennyire nem értek. Ezt nekem még ki kell íratnom egy fájlba, a következők szerint:
am force-stop com.creativetrends.folio.app.key
am force-stop com.foobar2000.foobar2000
am force-stop com.xnview.XnGifPro
am force-stop com.noinnion.android.greader.readerproEzt a listát futtatom és kötegelve törli a benne lévő appokat.
-
Dottore
addikt
válasz
Mr Dini #6314 üzenetére
Köszi szépen, meg fogom nézni!
Egy kicsit viszont elindultam másik irányba.
Az adb shell pm list packages parancsal kiíratom egy listába (pl. blacklist) a telepített programokat. Annyi lenne a kérdésem, hogy ha van mondjuk egy whitelist néhány appal, ezeket, hogyan tudom kivonni a blacklistes felsorolásból? -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Mr Dini #6274 üzenetére
Hát ő ezt az error-t kaptam
10.36.50/E exe: SQL Query / SQL Query [ Mode
aw File:/data/data/roman10.media.converterv2/databases/amc.v2.history Table: Columns:src Query:SELECT src FROM history Selection Parameters: Order By: Output Column Divider: Variable Array:%SqlQuery Use Root
n ]
10.36.50/E SQL Query: %SqlQuery -> %SqlQuery
10.36.50/FileUtil nrda: need request: /data/data/roman10.media.converterv2/databases/amc.v2.history: false
10.36.50/E checkSDPath: /data/data/roman10.media.converterv2/databases/amc.v2.history useRoot: true there: true file: true dir: false
10.36.50/E SQL Query: checkSDPath: /data/data/roman10.media.converterv2/databases/amc.v2.history useDocFile: false
10.36.50/Shell runSync test -e '/data/data/roman10.media.converterv2/databases/amc.v2.history' root: true timeout: 3000
10.36.50/Shell have process
10.36.50/Shell write cmd: test -e '/data/data/roman10.media.converterv2/databases/amc.v2.history'
10.36.50/Shell start process timeout timer 3000ms for: test -e '/data/data/roman10.media.converterv2/databases/amc.v2.history'
10.36.50/Shell start process-thread ID 839
10.36.50/Shell joined with 839
10.36.50/Shell exit result: 0
10.36.50/Shell non-null timeout
10.36.50/Shell runSync test -f '/data/data/roman10.media.converterv2/databases/amc.v2.history' root: true timeout: 3000
10.36.50/Shell write cmd: test -f '/data/data/roman10.media.converterv2/databases/amc.v2.history'
10.36.50/Shell start process timeout timer 3000ms for: test -f '/data/data/roman10.media.converterv2/databases/amc.v2.history'
10.36.50/Shell start process-thread ID 841
10.36.50/Shell joined with 841
10.36.50/Shell runSync test -d '/data/data/roman10.media.converterv2/databases/amc.v2.history' root: true timeout: 3000
10.36.50/Shell write cmd: test -d '/data/data/roman10.media.converterv2/databases/amc.v2.history'
10.36.50/Shell start process timeout timer 3000ms for: test -d '/data/data/roman10.media.converterv2/databases/amc.v2.history'
10.36.50/Shell start process-thread ID 843
10.36.50/Shell joined with 843
10.36.50/E SQL Query: /data/data/roman10.media.converterv2/databases/amc.v2.history is a directory.
10.36.50/E SQL Query: checkSDPath: /data/data/roman10.media.converterv2/databases/amc.v2.history ok false
10.36.50/E SQL Query: no cursor for query 'SELECT src FROM history'
10.36.50/E result: stop task (error)
10.36.50/Variables doreplresult: |%SqlQuery| -> |%SqlQuery|
10.36.50/E Error: 1
10.36.50/MacroEdit action finished exeID 1 action no 0 code 667 status: Err next 0Az sdpath-os részt dobta be toast-ba
probáltam úgyis hogy átmásoltam a fájlt a belső SD-re, de akkor is ugyanez
Android verzió 5.1
Tasker verzió 4.9u4Root van
-
Mr Dini
addikt
válasz
Mr Dini #6230 üzenetére
Ezer bocs, most teszteltem, s úgy látszik a második HTTP Getnél elírtam a linket.
Ez a helyes:
http://kodi:kodi@192.168.0.50:8888/jsonrpc?request=%7B%22jsonrpc%22%3A%222.0%22%2C%22method%22%3A%22Player.PlayPause%22%2C%22params%22%3A%7B%22playerid%22%3A1%2C%22play%22%3Afalse%7D%2C%22id%22%3A1%7D
-
Fall-N
veterán
válasz
Mr Dini #6228 üzenetére
Megcsináltam csak valami hibát dobott:
18.09.47/Variables doreplresult: |/jsonrpc?request={%22jsonrpc%22:%20%222.0%22,%22method%22:%20%22Player.GetActivePlayers%22,%22id%22:%201}| -> |/jsonrpc?request={%22jsonrpc%22:%20%222.0%22,%22method%22:%20%22Player.GetActivePlayers%22,%22id%22:%201}|
18.09.47/Variables doreplresult: |/jsonrpc?request={%22jsonrpc%22:%20%222.0%22,%22method%22:%20%22Player.GetActivePlayers%22,%22id%22:%201}| -> |/jsonrpc?request={%22jsonrpc%22:%20%222.0%22,%22method%22:%20%22Player.GetActivePlayers%22,%22id%22:%201}|
18.09.47/E prot: http:// serverport: 192.168.0.50:8888 contenttype:
18.09.47/E method: GET url: http://192.168.0.50:8888/jsonrpc?request={%22jsonrpc%22:%20%222.0%22,%22method%22:%20%22Player.GetActivePlayers%22,%22id%22:%201} timout: 10000 dataisfile false save null
18.09.47/WakeLockManager setClearAlarm: not setting, last set 41ms ago
18.09.47/WakeLockManager setClearAlarm: not setting, last set 46ms ago
18.09.47/E body isfile: false cont: null
18.09.47/E Socket error for http://192.168.0.50:8888/jsonrpc?request={%22jsonrpc%22:%20%222.0%22,%22method%22:%20%22Player.GetActivePlayers%22,%22id%22:%201}: Connection refused.
18.09.47/E result: stop task (error)
18.09.47/E Error: 1
18.09.47/MacroEdit action finished exeID 2 action no 0 code 118 status: Err next 0Toastba az írja, hogy Socket error és a http cím.
Feltöltöttem ide:
Drive -
Fall-N
veterán
válasz
Mr Dini #6216 üzenetére
Köszi a segítséget, de ezt hogyan adom meg és mi az event? Vagy a Phone Ringing eventhez tartozó Task elején fut le mielőtt lefut a PlayPause? Próbáltam beírni egy taskba a két dolgot
Code -> HTTP Get
Server, port:*
http://kodi:kodi@192.168.0.50:8888/Path:
/jsonrpc?request={%22jsonrpc%22:%20%222.0%22,%22method%22:%20%22Player.GetActivePlayers%22,%22id%22:%201}Utána:
Code -> JavaSript:
Path:
jsonObject = JSON.parse(global('%HTTPD')); if(jsonObject.result.length == 0) { result = false; } else { result = true; } setGlobal('%IsPlaying', result);*A Kodi nálam be van állítva a képen látható módon a Yatse miatt csak annyi a difi, hogy a port 8888, és a neve kodi és a jelszó is szintén. Ha jól gondolom akkor emiatt meg kell adni a kodi:kodi@ formátumot az IP elé.
-
jUUh
addikt
válasz
Mr Dini #6199 üzenetére
"esetleg ez segíthet, a korábban általam linkelt Secure Settings taskkal lefuttatva" Ezt hogyan is lehetne megtenni?
" de akkor adb-n kell neki megadni a WRITE_SECURE_SETTINGS jogot. Vagy root mellett shellben a settings binárissal is lehet módosítani az értékét." Sajnos ez sem világos... -
Fall-N
veterán
válasz
Mr Dini #6112 üzenetére
Attól tartok, hogy nincs, mert próbáltam vele és Error:127 lett a vége.
Viszont ráakadtam erre:
To add a command just add an Task :
Action Category : Misc then Send Intent
Action : One of the possible api Action (Ex: org.leetzone.android.yatsewidget.ACTION_MEDIA_COMMAND)
Category : Leave none
Extra : The name of the extra key then the desired value separated by : (Ex : org.leetzone.android.yatsewidget.EXTRA_STRING_PARAMS:pause)
Extra : If you need the second extra value add it here
Target : Choose ServiceA http get-re rákerestem, de nekem még kínai. 😎
-
Fall-N
veterán
válasz
Mr Dini #6105 üzenetére
Köszi a segítséget, kiszedtem a "/curl"-t a parancsból és a "< >" jeleket is, nem figyeltem eléggé, hogy az a példa csak. Utána lesett, hogy szerver:port a formátum + shell paraméterek.
Egyébként nekem jobban bejön a Tasker, mint a Robot, több a lehetőség is benne. AutomateIt és a Droid Automate is "buták" a Taskerhoz képest. Az új béta meg jól néz ki, próbálgattam, nálam nem dobott hibát. De visszaálltam a stable Holo verzióra.
A PowerAmp meg már nem izgat engem. Azóta kijött jó pár jobb program, ami elhaladt mellette minden téren. Android 2 és 4.x alatt tényleg jó volt. Az más kérdés, hogy a license check egy hatalmas nagy f.... Ha pedig tényleg úgy fog kinézni ahogy a leak képek vannak, akkor irtó gagyi a kinézete. Nálam a BlackPlayer EX és a Phonograph/Pulsar most az etalon. Bár a B EX amúgy is erős program. Megvettem annó a PowerAmp-ot,
majd azért ránézek, ha kijön. -
HREH
senior tag
válasz
Mr Dini #6096 üzenetére
Köszi, este kipróbálom
Egyébként kijött a béta második verziója, főként hibajavításokkal -
hetn
tag
válasz
Mr Dini #6055 üzenetére
Pent-nek írtam, de nam azon a fórumon amit linkeltél, viszont:
Olvasgattam a "DisplayOff CellNear" ügyben -nem csak nekem volt ilyen problémám... Végső elkeseredésemben azt találtam ki, hogy készítek 2 profilt, az egyik a %LLOC a másik a %LGSM változóimat tölti fel %TIME értékével. Az egyik profilt Location (csak NET) a másikat a CellNear triggereli. Azt vettem észre, hogy most lefut mindkettő, (Location előbb a CellNear később pár perc különbséggel). Lehet hogy a Location nem engedi teljesen elaludni az androidot? a fentieken kívül semmit nem változattam/állítottam át. Hm, furcsa, de tesztelem tovább
Preferences: Display off monitoring:
AllChecks:120, AllChecksTimeout: 60, UseMotionDetrection: On, CellWorkaround: On, Net/CellWakeScreen Off -
hetn
tag
válasz
Mr Dini #6018 üzenetére
Cell loc lefut mert kap értéket... Ennek nem tudom, hogy örüljek vagy sem
...
másik téma:
írtad, hogy megtaláltad hogy hogyan lehet root nélkül kapcsolgatni pl GPS-t....stb. Nagyon nagy ötletnek tartom!
LG G4 Android5.1 tökéletesen működik
Honor 8 Android 7.0 hibát nem generál, de nem is működik. Erre van valami ötleted? -
kaciokos
őstag
válasz
Mr Dini #6028 üzenetére
Nem ír ki semmi hibát.
Ha jól sejtem, mobilnet ügyben erre a hozzászólásodra gondolsz, mindjárt megnézem, ha be tudom üzemelni, akkor nem is kéne az értesítési LED-del vacakolni. simán letiltom éjszakára a mobilnetet meg a WiFi-t, aztán kész.
-
kaciokos
őstag
válasz
Mr Dini #6017 üzenetére
Köszi szépen, de sajnos nálam nem megy, sem sima meghívással, sem másik Task-ból paraméter átadással. Samsung S7, Nougat.
Igazából ezzel a mobilternet kapcsolási hiányát próbálom valahogy áthidalni. Ha már azt nem tudom megakadályozni, hogy bejöjjön egy Viber üzenet, gondoltam, legalább ne villogjon.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Mr Dini #6001 üzenetére
Nekem ezt az error-t dobta
a cellinfo21.21.39/Variables doreplresult: |%size| -> |%size|
21.21.39/E Java Function: %size -> %size
21.21.39/JU analyse: target: cells expected: null
21.21.39/JU target: analyse done: cells: class: ??? obj: null partWithoutMods: null static: false const false casted: false
21.21.39/JU analyse: returnval: int expected: null
21.21.39/JU returnval: analyse done: int: class: int obj: null partWithoutMods: null static: true const false casted: false
21.21.39/JU initClass: class: int obj: null partWithoutMods: int static: true const false casted: false
21.21.39/JU initClass: retnovar: init with array handling -> int
21.21.39/JU initClass: class: ??? obj: null partWithoutMods: cells static: false const false casted: false
21.21.39/JU initClass: target: null: class: ??? obj: null partWithoutMods: cells static: false const false casted: false
21.21.39/E Java Function: failed to init target class cells
21.21.39/E result: stop task (error)
21.21.39/E Error: 1
21.21.39/MacroEdit action finished exeID 1 action no 3 code 664 status: Err next 3A piros pont a 21.21.39/JU initClass: retnovar: init with array handling -> int résznél van
Android 4.2
-
hetn
tag
válasz
Mr Dini #5993 üzenetére
Aztaaaaa,
kezd összeállni a kép, mert multkor egyszer megtalálta a cellát, de akkor rá volt dugva a telefon töltőre az autóban és "When Power Connected" van kiválasztva majdnem mindegyik szenzor figyelésnél, nem is gondoltam hogy evvel összefügghet...... -akkor azt hittem hogy a Mars-Jupiter átlagos távolságának változása miatt sikerült
- de így már van egy kapaszkodóm.
Köszönöm az ötletet!!!!!! ... Tesztelem és beszámolok -
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mr Dini #5984 üzenetére
A pluginok azért vannak, hogy azok is tudják használni őket, akik nem Java-félistenek.
Az a ~1,5 ms különbség meg csak neked számít.
Ha 645 alkalommal futtatod egymás után, akkor is csak 1 másodperccel tart tovább az eredeti. Talán még a Forma-1-ben hasznát vennék, bár ez még ott is minimális előny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest