- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mAtThEw0319 #2499 üzenetére
Nem tudom, én mást használok, csak ötleteket lesek innen. Ez a kérdés viszont nagyon Tasker specifikus. Amit én használok, abban a kiváltó események csak vagy-kapcsolatban állhatnak egymással, tehát bármelyik teljesül, akkor lefut a task. Az és-kapcsolatot másik profilra hivatkozással lehet kialakítani. Továbbá a műveleteknél van egy "várjon a befejezésre" opció. Ha ez nem lenne, akkor a jelen példában én beiktatnék egy szünetet a bt. off és on közé, hogy a telónak legyen ideje végrehajtani az off -ot. De lehet, hogy ez a Taskernél értelmetlen, mert másképp van megoldva egy művelet lefutásának a kontrollja.
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
#79335424 #2498 üzenetére
Értem.. érdekes.
Amúgy megnézted a log-t? Találtál benne valami hibát, hogy miért csinálhatott ilyet? Mert ma tökéletesen ment majdnem... Kipróbáltam élesben...... Bekapcsoltam a BT, beültem a kocsiba kapcsolódott.. majd rá 8mp-re a bolondja megszakította... utána meg ki-be kapcsolgatta a BT-met... pedig megvan neki adva State-ben, hogy ha kapcsolódva van akkor ne fusson... érthetetlen.... Ez azóta van amióta én bolond megformáztam a belső vinyómat is a telón és eltültek a Task profil mentéseim.. pedig addig minden olyan szépen ment...
-
törölt tag
válasz
mAtThEw0319 #2497 üzenetére
Az aláírásodból jöttem rá, mert ott van jel a hiányzó karakterek helyén. De a hsz. -edben nincs, így az számomra értelmezhetetlen volt (pedig nekem is SGS2 -m van). Arra végképp nem gondoltam, hogy direkt ilyen.
-
törölt tag
válasz
mAtThEw0319 #2495 üzenetére
Hú, elsőre azt hittem, vmi kínai kütyü. Aztán látom, hogy csak lemaradt pár karakter. Nincs rosszul beállítva a karakterkódolás?
-
Sziasztok.
Meg lehet azt csinálni, hogy a Telenor nem küld hívás értesítőt akkor amikor beszélek és keresnek ( csak a t tudott ilyet, varakoztatast meg utálom), ezert ha beszélek be állítom a varakoztatast es adnék egy olyan parancsot,ha hívnak,hogy blokkolja a hívást? Mert ilyenkor ugye látnám ki keresett hívás közben és visszahivnam,neki meg foglaltat adna. De csak hívás közben legyen aktív a blokkolas minden bejovore, egyébkent ne legyen aktív a blokkolas.
Erre ötlet? Totál kezdő taskeres vagyok,meg rootolnom is kell válszeg az s4 Mini duos-ormat emiatt ha meglehet csinálni. -
Bozek
nagyúr
válasz
mAtThEw0319 #2492 üzenetére
Elvileg az ébren tartja a készüléket, szóval gyorsabban merül. A kérdés, hogy anélkül miért nem megy rendesen. Milyen telefonról van szó pontosan?
-
Bozek
nagyúr
válasz
mAtThEw0319 #2490 üzenetére
Kapcsold ki a Tasker beállításainál a Beginner Mode-ot és meglesz.
-
mAtThEw0319
senior tag
Nekem nincs semmilyen beállítás a Taskon belül... mármint úgy, hogy ha megnyitom a Profilhoz tartozó Taskot...
Alul 3 ikon van: Lejátszás (ugye evvel tudom tesztelni a Taskot) egy + jel amivel parancsokat adok a tasknak és egy ilyen kockás kocka
amivel ikont tudok adni a tasknak. Ezek közül egyik se az... :/
Rendben, köszönöm!
-
Bozek
nagyúr
válasz
mAtThEw0319 #2487 üzenetére
A Collision Handling-et a Task-on belül a jobb alsó saroknál jobbról a második ikon a beállítások menü és azon belül megtalálod.
A többit átnézem este, de most melózok.
-
mAtThEw0319
senior tag
Bocsánat!
Hello! (Ez ugye már megfelelő számodra?
)
Itt a link a log fájlról: runlog.txt
Az a gond, hogy most tökéletesen végigfutott többször is a 7-8. ki-be kapcsolásnál állítottam le.. eddig a max tényleg 3 volt.. de inkább 2... most pl nincs benne a RejCopy a Status-nál... pedig nem állítottam semmit se azóta mióta a hibát jeleztem...
Ezek pedig képek a Profilról: Profil - Task
Köszi előre is a segítséget!
Szerk.: A Collision Handling-t nem találom sehol. Hol kell azt keresni?
-
Bozek
nagyúr
válasz
stefi68 #2483 üzenetére
Az Android-nál alapból 4 pontot kell legalább összekötni. Ezzel a fejlesztő se tud mit csinálni, mivel a Secure Settings azt figyeli, hogy sikertelen volt-e a bejelentkezés, a rendszer viszont nem számítja sikertelennek a 2 v. 3 pont összekötését. Megpróbálhatod magad is, köss össze 3 pontot 100-szor és nem tilt le a rendszer. 4 pontnál meg azt hiszem 5 próbálkozás után várnod kell fél percet.
(#2485) mAtThEw0319: 1. Nem "Hali"-zunk.
2. Ez így nagyon ömlesztett, csinálj inkább képernyőmentést róla.
3. Leírtad, de abból nem tudjuk, hogy mi az ID14 és ID15.1 például. De közben megtaláltam a RejCopy témát. Azt jelenti, hogy újra el akar indulni a Task. A Collision Handling-nél kell állítgatni, hogy mit csináljon, ha megint futni akar. -
mAtThEw0319
senior tag
Hali!
Profil név: BT KAPCS. HIBA
Task név: BT KAPCS. HIBA Task
Log fájl (profil xml fájt nem találom hol van, de az előbbi hozzászólásban pontosan leírtam hogy néz ki
):
Szerk.: Mindjárt feltöltöm inkább dropboxba és bemásolom ide a linket, mert így átnézhetetlen...
Amúgy most érdekes módon 8x lefutott egymás után... utána kikapcsoltam. Nem értem mi a gond... direkt szórakozik velem? -
stefi68
addikt
válasz
gery2123 #2482 üzenetére
Hát az még nagyobb szívás. Mentésed gondolom nem volt róla, mert akkor 5 perc lett volna visszaállítani.
Amikor írtad, egyből beugrott, hogy a feloldó minta legalább 4 pontot összekötő alakzat kell legyen, de ezt az nem biztos tudja, aki illetéktelenül fel akarja oldani.
Egyébként lehet írni kellene az xda-ra a fejlesztőnek, hátha kijavítaná ezt a dolgot
-
gery2123
őstag
válasz
stefi68 #2479 üzenetére
En felraktam egy másik romot azért, mert azt hittem ott a baj. Aztán most se ment egészen addig amíg nem találtam a neten arra az angol szövegre amiben le volt írva, hogy ha hibás mintát készítünk akkor legalább 4 pontban erintkezzen vagy több mert csak úgy érzékeli neki. Nekem is így megy most, remélem holnap is menni fog még.
-
stefi68
addikt
Nos, úgy tűnik FÉL siker.
Az a része teljesen jó, hogy fotót készít és kiírja a szöveget az idővel, viszont elég bizonytalanul működik. Van amikor a 2. kísérlet után rendben megcsinálja amit kell, viszont máskor meg nem hajlandó. Olyan mintha a Failed Login Attempts nem mindig adna át értéket a Tasker-nek
Na mindegy mára feladom, majd holnap...
-
stefi68
addikt
Hááát én eddig a Variable Add-al (szóval azért adta mindig hozzá az előzőt), de most kipróbáltam a Variable Set-el is (Variable Set -> Name: %PhotoTime; To: %TIME), ugyan az az eredmény.
Szerk.: Nos, úgy tűnik, a kísérletezés során kissé összekeveredtek a változóim. Úgy tűnik mégis működik a dolog.... (egyelőre)
-
stefi68
addikt
Nos többé kevésbé működik a dolog.
Azért csak többé kevésbé, mert pár dolog nem igazán jön össze.
A változó értékadása ok.Törölni a tartalmát Variable Clear-el kell? Ez tulajdonképpen nem '0'-ra állítja, hanem teljesen törli is, gondolom... Vagy Variable Set-el (To "0")?
Ha szöveget íratok ki Popup-al és beleveszem a %TIME (belső) változót, akkor rendesen kiírja.
"pl. Illetéktelen hozzáférés történt 19:50-kor"
Ha egy változóba teszem a %TIME értékét (pl. %LockPhotoTime) és azt teszem a szövegbe, akkor már csak az óra értéke jelenik meg.
"pl. Illetéktelen hozzáférés történt 19-kor"Végül is az idő tárolásának problémáján kívül működik a dolog.
-
stefi68
addikt
válasz
stefi68 #2470 üzenetére
Kiegészítem az előző hsz.-t azzal, hogy azt természetesen meg tudom oldani, hogy felugorjon egy flash értesítés hogy: "Illetéktelen hozzáférés volt %Time-kor"
A hangsúly azon van, hogy mindez az eseményt követő első "szabályos" feloldáskor történjen.
Szerk.: Látom megértetted elsőre is... Na ezt majd csak este próbálom, mert leveszik a fejem a melóhelyen.
-
Bozek
nagyúr
válasz
stefi68 #2470 üzenetére
Persze. A Failed Login Attempts-es task-nál csinálsz egy változót, aminek adsz egy tetszőleges értéket (például 1), egy másikba meg lemented az időt. Utána csinálsz egy új profilt, ahol a figyelendő esemény a Display Unlocked + a változód értéke (matches 1), amit beállítasz hibás kísérletnél. Ha ezek teljesülnek, akkor egy Popup-ba felhozod az elmentett időt. Ajánlott ebben a profilban megint átállítani az elsőben létrehozott változót (mondjuk 0-ra), hogy a következő helyes feloldásnál ne írja ki megint az üzenetet.
-
Bozek
nagyúr
válasz
mAtThEw0319 #2457 üzenetére
Jobb lenne, ha nem leírnád, hanem az XML-t másolnád be ide. Na meg a Log-ot se ártana látni.
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
mAtThEw0319 #2457 üzenetére
Erre senki se tud megoldást?
-
Bozek
nagyúr
válasz
stefi68 #2462 üzenetére
Meg, ott van a Media részen a Take Photo. Azon belül meg be lehet állítani az előlapi kamerát és akár azt is, hogy mindenféle jelzés nélkül készüljön el a kép (Discreet).
(#2459) gery2123: Annyit még hozzátennék, hogy a Profil készítésénél a State - Plugin-t kell választani, ott lesz a Secure Settings és akkor már választható az említett Failed Login Attempts.
-
gery2123
őstag
válasz
zsirfecske #2458 üzenetére
Ezt néztem én is, és meg is fogom venni de először a task első felét kellene megcsinálni. Tehát secure setting megvan. Pattern Lock megvan. De semmi. Hogy is kezdjem el. Először egy olyat hogy ha 3 x rontok, akkor kapcsolja ki a mibuolnetet vagy wifit. Ha ez megy akkor veszem meg az appot. :-D
-
mAtThEw0319
senior tag
Run Log-ban ha azt írja egy taskra a Status -nál, hogy RejCopy, az mit jelent?
Az a problémám amúgy, hogy nem a végtelenségig fut végig a task, hanem vagy 1x max 2x, de többször soha.
Szerk.: Leírom a profilt is + a taskot:
Profil: State Bluetooth On + State Bluetooth nem kapcsolódik XY-hoz + State Képernyő bekapcsolva (jelenleg így látom, hogy hányszor fut végig, amúgy a Képernyő kikapcsolva lesz használva, de úgy se fut 2nél tovább, de leginkább 1x fut végig.
Task: Várj 8 másodpercet + BT Off + BT On -
gery2123
őstag
Hali!
Egy olyan profilt akarok összehozni, ami küldene nekem egy e-mail-t a helyadatokkal akkor ha 3 vagy 4-szer elrontom a pattern lock-ot. Hogy is álljak neki? Valakinek ötlet? -
RCH
tag
Sajnos nem.
Akárhogyan babrálom a telót és a Taskert, nem mûködik a hívás közbeni csengôhang bekapcsolás, pedig szemlátomást minden OK. Kicsit túrtam a neten és azt olvastam, hogy bizonyos telefonokon hívás közben nem lehet állítani a csengôhangot. Ezek szerint a telefonom bizonyos.
Viszont lehet, hogy mûködik fordítva: munkahelyen a csengés be van kapcsolva, és a task némítja, ha _nem_szerepel_ a hívó a listámban.
Szóval invertálom a dolgot, meglátjuk hogyan kezeli a teló. (Velem nem fog ez a kis huncut kiba... babrálni!) -
RCH
tag
válasz
zsirfecske #2449 üzenetére
Nem akarom a kedvenceket "összepiszkítani" a kollegákkal.
Egyelôre marad a félmanuális módszer: az Autocontact-nak egyesével megadom a kollegák + feleségem nevét, majd azzal egy változóba gyûjtetem az összes telefonszámot. (Lista bôvítés/szûkítés esetén csak nevet kell hozzáadni, cserélni, vagy kitörölni, számokkal nem kell bíbelôdni). Munkahelyi profil esetén, telefonhíváskor egyeztetem a hívó számot a változóba mentett számokkal és egyezés esetén felhangosítom a csengôhangot.
Vagy valami ilyesmi. -
RCH
tag
Hali!
Szeretnék egy olyan megoldást, hogy munkahelyi (némított) profil esetén a munkatársak hívását mégis halljam. Mindezt a kontaktlista csoportjai alapján szeretném szûrni, hogy ne kelljen egyesével hozzáadogatni a profilhoz az engedélyezettek számait.
Reméltem, hogy az Autocontact tud ilyet, de úgy tûnik, nem. (Egyelôre).
Ha van valakinek ötlete, akkor ne fogja vissza magát! ;-) -
-
mukisrác
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Miért csinálja azt a tasker, hogy az utcai profilomnál lévő pinkódos képernyőzáramat hazaérve az otthoni profil kikapcsolja (eddig jó), azonban ha megnyomom a home gombot, akkor a képernyőzár visszakapcsolódik és úgy marad?
(nexus5, 4.4.2) -
RCH
tag
Egyelôre nekem sincsenek új projektek kitalálva, inkább csak a régieket reszelgetem.
Ami fontos, az már automatizálva van, amennyire lehet/kényelmes.
Bár most felötlött bennem egy félautomatikus szülinapi SMS küldô task, ami minden nap délben felkínálná a lehetôségét, hogy az aznapi ünnepeltnek kiküldjön egy sablon köszöntôt, amit OK, vagy Mégse gombbal tudnám kezelni. Esetleg beírómezôben lenne az SMS, hogy tudjam személyre szabni, ha akarom.
Na, ezen agyalok egy kicsit, de elôbb gatyába rázom az eddigi anyagaimat. -
RCH
tag
Mellesleg azért is jó ez a fórumozgatás, eszmecsere, mert a kész megoldások mellett ötleteket is ad, ami aztán önálló megfejtésekhez vezet.
-
kzrca
tag
Ha megveszem a programot a Play áruházban (hogy mindkét telefonomra telepíthető legyen), utána a béta verziót is korlátlanul tudom használni?
-
Teasüti
nagyúr
Ehhez nem kell ciklus. Egy változóban benne van minden. Miért nem elég csak keresni benne? Miért végzel vizsgálatot egyesével?
Éppen úgy kellene csinálni, mint mondjuk egy %PACTIVE vizsgálatnál: *ki* oszt' jóvan.
Ez egyetlen feltétel parancsonként.Amúgy meg regex-nél már működik a zárójelezés? Én ezért tértem át JS szkriptekre, mert Tasker-ből nem tökéletes a regex. <setting> nem tiszta még.
Az csak példa gondolom, mert regex-ben nem értelmezett tudtommal.
-
lyp
csendes tag
Sziasztok!
Hátha másnak is segít: megtaláltam a megoldást a taskerrel történő 2G/3G váltásra (amikor piros és x van a taskerben a "Mobile Data 2G/3G"-nél) - nem csak CM romokon működik.
Kell hozzá:
- root
- Xposed framework + GravityBox modulHa ezek megvannak, itt olvasható, hogy milyen módon váltható át 2G/3G között akár taskerrel (send intent).
Én Samsung Galaxy S3 stock (4.1.2 XXEMC2) romon használom.
Sok szerencsét hozzá!Üdv:
lyp -
RCH
tag
válasz
Teasüti #2431 üzenetére
Igen, RegEx.
Azt tapasztaltam, hogy az AV-tól csak az %avcomms() változóban kapom meg az összes értelmezését a bemondott szövegemnek, vesszôvel ellátva.
Ha mondjuk a parancs ez: "Hang ki", akkor mondjuk ezt kapom (precision 5 esetén): hang mi, hang ki, hang nincs, ha ki, kaki. Ezt splittelem a vesszôknél, hogy megkapjam egyesével az értelmezéseket. Mivel a trigger a "hang" szó, ezért egy FOR ciklussal viszgálom (szavanként) hogy az értelmezésben van-e "ki" szó és ha igen, akkor jöhet a némítás task.
Mivel egy taskban végzem az összes hang állítást (hang ki, hang be, hang lejjebb, hang feljebb), ezért a FOR-ciklusban van egy massziv IF-ezés, hogy a megtalált parancsszóhoz tartozó akció hajtódjon végre. -
Teasüti
nagyúr
Az ott regex akar lenni?
Ha jól értem, akkor a task-ban a task-nak átadott változóban tárolt eredményeket vizsgálod. Én úgy tudom AV átadja az összes lehetséges találatot a Tasker-nek.Ha lesz időm, ránézek majd neked. Elég sok profilom kell legyen, amiben task-ban vizsgálom a találatokat.
-
RCH
tag
válasz
atillaahun #2429 üzenetére
Nem azzal van bajom, hogy nem tud magyarul, hanem azzal, hogy nem 100%-osan tökéletes. De valszeg angolul sem az.
Lehet, hogy van jobb metódus az enyémnél, de ez úgy tünik működik. :-) -
RCH
tag
Na, egy kis AutoVoice.
Ha beállítom azt, hogy az indító szó mondjuk az legyen, hogy "kék", akkor alapesetben az AV 5 felismert szóban (kép, kéz, kék, lép, lék) próbálja fellelni a parancsszavamat. Jó esetben megtalálja, és a task lefut. Ez tetszik, mert eléggé hibatûrô.
De.
Ha mondjuk egy taskban szeretném megoldani a hangerôállítást (hang lejjebb, hang feljebb, hang ki, hang be, hang maximum) akkor a hang (?<setting>.+) beállítással és egy IF-ezéssel tudom ezt megoldani. És ebben az esetben már (azt hiszem) csak 1 lehetséges verzióval dolgozik az AV.
Tényleg így van? Lehet valamilyen trükkel hibatûrôbb megoldást készíteni (5-10 szavas elemzéssel?)
Látok ott egy precision beállítást, de gyanús, hogy a fentebb írt kombináció esetén csak egy találatot ír ki az AV toast-ban, míg mondjuk az egy szavas parancsoknál ötöt.
Lehet, hogy akkor is levizsgálja az 5 lehetséges változatot és már csak a találatot írja ki? -
wardemi
senior tag
Üdv!
Van lehetőség, hogy Taskerrel tudjam irányítani a Titanium Backup-ot[shortcut sikerült kreálnom még szűrőset is]? Shortcut-al próbálkoztam, de sajnos se az autoshort, se a secure s. nem látja a titanium cuccait.
-
kzrca
tag
-
fil
őstag
Sajnos a késéssel én nem nagyon tudtam mit csinálni. A scan time-tól függ. Ezt ugyan lehet(ne) nagyon rövidre állítani ,de akkor a fogyasztás lesz horror. Végül is aztán én inkább a wifi connect mellett maradtam egyelőre ,az bevált és gyors is. Most kísérletezem a NFC-vel. Sajnos azt a tasker még nem nagyon kezeli (ki-be kapcs. aztán ennyi) és a technológiának is megvannak a korlátai (lezárt készüléknél nem megy stb.).
-
kzrca
tag
Jelentem a béta verziós BT Near tökéltesen teszi a dolgát.
Fil kolléga által javasolt ussd kódokkal tökéletesen működik az átirányítás. Egy kis késleltetés van a dologban, kb 1 perc. Ha valaki pont akkor hív, amikor kimegyek a szobából és még nincs meg az átirányítás, azt majd visszahívom.
Jöhet a finomhangolás: munkaidőben, amikor a céges telefon van nálam, akkor a magántelefonon legyen aktív átirányítás, munkaidőn kívül pedig pont fordítva. -
glaci
őstag
válasz
atillaahun #2418 üzenetére
Esetleg, ha mind a 2 telefon "okos", akkor a figyelendő ("távolodó") készüléken egy mobil WiFi hotspot indítása és a WIFI near inverzben aktiválja a profilt, amikor már nem "látja"!
-
kzrca
tag
Köszönöm a tippeket, én is ebben az irányban gondolkodtam, de még csak elvi szinten, mivel a BT Near a stabil verzióban még nincs benne.
A céges Wi-Fi nem jöhet szóba, mert a feltétel nem csak a munkahelyen kellene, hanem mindíg. Amikor a két telefon nincs egymáshoz közel, akkor az egyik irányítsa magát át a másikra. Tehát ha pl. el kell ugranom egy tárgyalásra, megragadom az egyik telefont (nyilván nem akármelyiket, hanem amelyiken nem fut ez a Task), és a másik telefon érzékelve az elvitt telefon hiányát átirányítja magát arra. Viszont amikor visszaérkezek, akkor meg ezt megszűntetni, hogy feleslegesen ne fizessek az átirányított hívásokért.
Épp ezért a call divert működhet, mert nem bejövő hívás függő a Task.
A BT Connectet nem sikerült működésre bírnom, mert a két telefon ugyan párosítva van, de nincsenek egymáshoz kapcsolódva, csak amíg File Transfer vagy mondjuk netmegosztás zajlik.
-
fil
őstag
Meg. Ha mindkettő BT-s akkor vagy a BT connect (kérdés mit csinálnak ha konnektálnak) vagy BT near-t (lassú) figyelni. Az átirányítást pedíg ussd kódokkal.
lásd itt. (Naponta használom ,tuti működik)
A call divertet nem is értem ,hogyan működne. Hiszen akkor ,amikor az figyelné ,már a hívás "bejött". Az átirányításnak meg már a szolgáltatónál meg kell történnie. -
atillaahun
veterán
válasz
Teasüti #2414 üzenetére
Ja hogy a céges telefonra érkező hívásokat kellene tudni fogadnia priváton ha éppen nincs bent melóban. Aham. Hát akkor ott tényleg csak a BT near segíthet.
Vagy esetleg még a BT connected-ed lehet feltételnek adni ha beállítja őket, hogy csatlakozva legyenek egymáshoz. alapból. -
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #2413 üzenetére
Már ha jól értelmezem a helyzetet.
Sztem meg amikor nincs nála mindkét telefon.
Így lenne logikus. -
atillaahun
veterán
Vagy ha nem akarsz beta verziót átmeneti megoldás lehet feltételnek megadni pl. a céges WiFi-re való csatlakozás hiányát is. Már ha jól értelmezem a helyzetet.
-
atillaahun
veterán
Hívásátirányításra a Phone > Call Divert parancs való. Én se próbáltam még soha, de nálam eleve a csomagom sem tartalmazza a lehetőséget asszem.
A BT Near feltételhez pedig ha jól tudom be kell szerezz egy új beta verziós Tasker-t.
Másfelől szerintem nincs akadálya a profilnak. -
glaci
őstag
Emlékeim szerint BT near figyelés még nincs, de valaki mintha nemrég írta volna, hogy a következő verzióban várhatóan már ez is benne lesz majd.
(Átirányítást passzolom, hogy lehet-e állítani, mert a hívásokat még soha nem babráltam vele, bár automatikus visszahívást lehet kellene csinálnom valamikor.) -
kzrca
tag
Tisztelt Urak!
Érdeklődnék, hogy Taskerrel megoldható-e a következő feladat:
Adott két okostelefon (saját és céges). Automatizálható-e az, hogy ha az egyik telefon a másik telefon hatósugarából (Bluetooth) kikerül, akkor a másik telefon automatikusan átirányítson minden hívást?Ha megoldható, hogyan?
Üdv!
-
RCH
tag
Na, ez fura.
Szerettem volna egy olyan beállítást, ami telefonhíváskor lehalkítja a telefon multimédiás részét (mondjuk a GPS szövegelését) és autó mód esetén kihangosítja a telefonbeszélgetést
Elôször a Phone/Call state-tel próbálkoztam, de az nem állította kihangosításra a telefont. Utána meg a Phone/Offhook eventtel, ami ugyan kihangosítja a telefont, viszont nem halkítja le a GPS-t.Ma egy hirtelen ötlettôl vezérelve újra elôvettem a Call state-et és az viszont megcsinálja a halkítást.
Szóval most az Offhook és a Call együtt oldja meg a kihangosítás-halkítás problémát.Klassz, de jó lenne tudni mi is ebben a logika, mert az még nem világos számomra.
-
RCH
tag
A jó hír az, hogy sikerült a szövegfelismerést javítani egy FOR ciklussal: immár nem kell beérnem azzal, hogy csak 1 eredménybôl dolgozzon a szövegfelismerô task, ha mondjuk egy nevet akarok bemondani az AutoContact-nak.
A rossz hír az, hogy a Get Voice állandóan "A Google jelenleg nem érhetô el" üzenettel szórakoztat. (Viszont az újrapróbálkozás után megtalálja a bemondott szót, de ez agyonvágja a hangvezérlés lényegét.)
Van valakinek ötlete mi lehet a baj? Eddig ez nem volt ilyen!
A FOR ciklus mûködésének megértése naaagy lépés elôre
-
glaci
őstag
válasz
atillaahun #2402 üzenetére
Csinálsz egy "segéd" profilt 2 db. feltétellel, majd még egyet a másik 2 -vel. A "fő" profilt pedig beállítod, hogy akkor legyen aktív, ha a két "segéd" profil aktív.
(Aztán ezt már a nevekkel variálva, akár vagylagossá is tudod tenni az alap "és" kapcsolat helyett!)
-
haliho0
tag
Sziasztok!
Ismertek valamilyen offline hangutasítást fogadó alkalmazást, ami együttműködik a taskerrel / autovoice-al. Nem kötelező automatikus (google szerű) legyen, akár tanítható is jó lenne. -
atillaahun
veterán
A lemerülés ellen védő profilom a következő: ha Battery 0 - 15% + Not power any + Not headset plugged any = lekapcsol mindent kivéve a GSM-et. Ehhez hozzátenném még hogy + Display Off, de nem tudom. Hát ezért.
-
válasz
atillaahun #2400 üzenetére
Előbb utóbb úgyis felmerül ez a kérdés:
Mi szükség lenne több State megadásának?
Fejtsd ki lécci "indokaidat" bővebben...
:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Nők, nőügyek (18+)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- E-roller topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest