Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Nem hurrogni akartam, sorry ha annak tűnt.
Nyilvánvalóan más az elvárásunk egy ilyen költségkimutatástól, ezért látjuk másképp a dolgot. persze teljesen igazad van, fogalmazhattam volna elsőre is érthetőbben, hogy átjöjjön amit mondani szeretnék.Ha például xy szupermarketben vásárolsz 10 féle élelmiszert, egy ajándékot egy barátod születésnapjára meg mondjuk mosószert, akkor ezeket meg lehet így (vagy akár tovább is persze) tételesen bontani. Ha csak annyi az igény a rögzítésre vonatkozóan, hogy "elköltöttem 20.000 Ft-ot xy szupermarketben", akkor persze elég az sms-ek alapján történő automatikus rögzítés. Én ezt az utóbbit továbbra is értelmetlennek látom, de ez csak azért van, mert én megbontom a költségeket. Ez az sms-dolog szerintem legfeljebb arra jó, hogy tudjam, hogy hol költöttem el a pénzem de arra nem, hogy mire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nyilvánvalóan más az elvárásunk egy ilyen költségkimutatástól, ezért látjuk másképp a dolgot. persze teljesen igazad van, fogalmazhattam volna elsőre is érthetőbben, hogy átjöjjön amit mondani szeretnék.