- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gery2123
üzenetére
Ezt én gyökeresen másképp látom. Az, hogy hanghíváson keresztül kell megoldani, csak azért van, mert ez a konkrét alkalmazás nem erre lett kitalálva. A hangfelismerés és a hangmintaegyezés esetén végrehajtandó művelet az két, külön dolog. Ha ez az alkalmazás Tasker plugin lenne, akkor nyilván nem csak hívásindításra lenne lehetőség, hanem bármilyen Tasker profil indítására is. A hangazonosítás módja viszont lényegesen egyszerűbb, mint egy szövegértelmező algoritmus. Az alkalmazás nálam most 800KB, míg a Google esetében csak a letölthető nyelvi fájl több, mint 20MB. Ezzel nyilván nem lehet "asszisztens", nem fogja tudni megmondani Obama lábméretét. De egy Androidos eszköz vezérléséhez ideális, mivel abban a funkciók adottak, fix és előre definiálható utasításokkal vezérelhetők. Nincs olyan változó, amihez a beszédfelismerőnek alkamazkodnia kéne. Az újabb lehetőségek is előre definiálható utasításokkal működnek, tehát újabb hangminták hozzáadásával egyszerűen bővíthető a repertoár.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Jelentem, helyes volt az elgondolásom, az alap tökéletesen működik, bár ehhez kellett Tamás hathatós támogatása is. Megkérdeztem, hogy van -e valami ötlete és azt írta, hogy be tud építeni a Robot kimenő hívás eseményéhez egy kapcsolót, ami nagyon korai stádiumban meg tudja szakítani a hívást. Két óra múlva már volt egy ilyen verzióm. Pl. egy wifi kapcsolás így néz ki:
Létrehoztam egy új, "Hangparancsok" névjegycsoportot. Ebben létrehozok egy új, "Hangparancs Wifi Be" névjegyet. A hangparancsot azért írom bele, hogy az összesített névjegyzékben se szétszórva legyenek a hangparancsok. A névjegyhez rendelek egy teszőleges számot. Ez a névjegy megjelenik a VoiceDialerben. Rendelek hozzá egy "kapcsold be a wifit" hangmintát. A Robotban beállítom a kimenő hívás eseményt az adott számmal és bejelölöm a megszakítás opciót. Az eseményhez hozzárendelem a wifi bekapcsolás műveletet és esetleg egy "wifi bekapcsolva" TTS -t. Ennyi. Indítom a dialert, kimondom a parancsot, a dialer pedig indítja a hanghívást. A Robot megszakítja a hívást, mielőtt az Android hívásmenüje meg tudna jelenni és végrehajtja az adott számhoz rendelt műveleteket. Persze a módszer messze nem hibátlan. Ennek leginkább a VoiceDialer az oka. Erre a hangminta módszer alapra kéne írni egy olyan alkalmazást, amit:
-a Tasker be tud hívni úgy, hogy a háttérben, vagy kikapcsolt kijelzőnél is fogadja az utasítást
-ne híváson keresztül, hanem direkt módon, mondjuk broadcast üzenetekkel kommunikáljon a Taskerrel
-a mintaegyezés küszöbértéke állítható legyen, illetve egy utasításhoz több hangmintát is tudjon tárolni.
Szerintem lenne potenciál egy ilyen Tasker pluginban. -
törölt tag
válasz
gery2123
üzenetére
Haladok. Találtam működő megoldást. Legalábbis az offline parancsmegadás működik úgy, ahogy gondoltam. Cyberon Voice Speed Dial. Alkalmazást tud indítani és hívást. Az utóbbit próbáltam miniPC -n Robotparancsra fordítani, de mivel a miniPC -n nincs GSM hívás lehetőség, ezért hibát dobott. Na, most egy kicsit irigylem a Taskert (ezért a funkcióért mindíg is irigyeltem), mert a másik módszert (alkalmazás indítás) azon könnyebb kivitelezni. Csak a parancsokat kell alkalmazásként exportálni App Factory -val. Bár én úgy gondolom, hogy a hívás funkció felhasználása lenne az igazi. Pontosabban az igazi az lenne, ha a hangazonosítás után egyből Tasker utasítást lehetne megadni a programnak.
-
skyli
senior tag
Sziasztok!
Olyat lehet csinálni Taskerrel, hogy ha be van kapcsolva a kijelző, akkor bizonyos appot elnémítsunk?
-
törölt tag
válasz
gery2123
üzenetére
Dehogy ugyanaz! Pont ez a lényeg. Amiről én gagyogok, abban nincs semmiféle szöveg értelmezés. Hogy tudott volna ilyet anno egy mobilteló? Biztos láttál már hangsávot szerkesztőben. Ráteszel egy másikat, és ha a különbség nem halad meg egy küszöbértéket, akkor a két minta egyezik. Nem kell vizsgálni a tényleges tartalmát.
-
törölt tag
válasz
gery2123
üzenetére
Köszönöm! Eddig én is eljutottam. Sajnos, nem találom az összes linket. Először az Utter -rel próbáltam, de az másképpen kapcsolódik a Taskerhez, mint az Autovoice. Ezért nem jelent meg a Robotban. Aztán olvastam az XDA -n, hogy nem is az a tuti. Itt ez az XDA -s leírás, amivel még próbálkoztam. Sajnos, annyira nem megy az angol, hogy kiderítsem, hogy az offline nyelvi fájlok hekkelhetőek -e és ha igen, akkor hogyan. Egyébként az sem világos, hogy ez az egész miért ekkora nagy dolog. Amit én szeretnék, az nem bármilyen szöveg értelmezése, hanem konkrét és előre definiálható parancsoké. Emlékszel a régi, "mezei" mobiltelókban a hangtárcsázásra? Előre letároltattál egy hangmintát, majd híváskor, egyezés esetén hívta a társított számot. Most képzeld el, hogy a tárcsázó a Tasker, a szám pedig egy utasítás kódja.
Egyébként nagyon szórakoztató foglalkozni vele. Összedobtam egy tesztet. A feladat Rozi hívása volt, alapértelmezett hívóalkalmazás nélkül. Először átírtam a funkció aktiváló "OK Google" utasítást. Az eredmény:
-Ébredj Maris!
-Mit kívánsz tőlem?
-Hívd Pétert! (ide beépítettem egy opciót értelmezési problémára)
-Nem értettem. Megismételnéd?
-Hívd Rozit!
-GSM, vagy VOIP hívást szeretnél? (ez ugyebár az alapértelmezett alkalmazás hiányára vonatkozó válasz)
-VOIP hívást kérek! (ehhez nyilván kell egy közvetlen dialer intent a VOIP alkalmazáshoz).
Tádááám, indul a VOIP kimenő. Nem gondolom, hogy, ez offline (akár hangmintákkal) sokkal zűrösebb lenne. -
törölt tag
Csúnyán elakadtam. Tudna vki segíteni hangvezérlés -ügyben? Ott tartok, hogy megvan az Autovoice, összebarátkozott a Robottal, felismeri a szöveget, a Robot pedig ez alapján végrehajtja a hozzá rendelt parancsot. De sehogy sem akar offline menni. Xposed alá felraktam a Google Search Api -t. Újra kellett telepítenem az AutoVoice -ot, de így már látja a modul. Megvan a Google Offline Voice modul is. De semmi. Ha elveszem a netet, rögtön megáll a tudomány. Mit csinálhatok rosszul?
-
törölt tag
válasz
Yager01
üzenetére
Hát nyomasd meg vele a home gombot!
Shellparancs: input keyevent 3. -
Yager01
senior tag
válasz
symbianman
üzenetére
?

-
symbianman
csendes tag
Közben megtalálltam a megoldást.Easy Profiles van pluginja a taskerhez.Root szükséges
-
Yager01
senior tag
Használja valaki ébresztésre A Gentle Alarm programot?
Az a gondom, hogy ha nem indítom el a programot akkor egyszerűen nem ébreszt.hiába van programozva az ébresztés nem működik. Be lehet valahogy állítani a taskerban, hogy az alvás profil elindítsa? Így elalszok...
-
symbianman
csendes tag
Sziasztok!lehetséges teskerrel megoldani időzitett élőháttérkép válltást?a sima háttérválltás megy.
-
glaci
őstag
válasz
symbianman
üzenetére
Variable split %TIME és "." az elválasztó.
Lesz egy %TIME1 (ez lesz az első fele, vagyis az óra) és egy %TIME2 (ami a 2. fele, vagyis a perc).
Ezután már "gyerekjáték"! -
glaci
őstag
válasz
symbianman
üzenetére
Én szétszedem az idő értékét kétfelé, majd ha a perc nem 0, akkor 1. rész óra 2. rész percet mondatok be, ha 0, akkor 1. rész óra.
-
Bozek
nagyúr
válasz
symbianman
üzenetére
Át kell alakítani előtte a változót, hogy normálisan felolvassa.
-
glaci
őstag
Szerintem:
Csinálsz egy profilt, ami akkor aktív, ha töltőn van a telefon.
Ennek az exit taskja kikapcsolja a BT -t és letiltja ezt a profilt. (Tehát a töltőst, amivel indítottad.)
Az NFC -s profilod taskjába pedig berakod, hogy engedélyezze ezt a profilt.Igy ha az NFC lefut, akkor elkezdi figyelni a töltést, majd ha az megszakad, akkor kikapcsolja a BT -t és csak akkor kezdi újra figyelni a töltést, ha az NFC -vel újra aktiválod.
Erre gondoltál?
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Egy bonyolultabb beállitás nem megy
Ha tud vki megoldást, hálás köszönet
Szóval a helyzet: kocsi dokkolóba teló berak, közben nfc leolvas ami bekapcsol egy profilt a trigger segitségével a taskerben.
Ami nem megy, olyan beállítás, hogy ha fut ez a profil és lehuzom a töltöröl akkor kikapcsolja a BT-t. Igy nem kéne még egy matrica...
-
tonyrulez
őstag
Így csináltam. Időzítést hogyan kell?
-
symbianman
csendes tag
válasz
symbianman
üzenetére
Üdv! Találtam egy nagyon jó, variációt au időjárás előrejelzéshez. A felolvasás már oké csak a státusz bár Power togles variáccóval kinlodok még. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2461434
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Új vagyok még a Tasker-hez, netes leírás alapján sikerült beállítanom hogy Google Calendar eventjei alatt lenémítsa a telefont. Tökéletesen működik, de a tapasztalatok szerint ez nem elég, ezért beállítanám úgy, hogy event előtt és után 5 percig tolja ki a némítást. Ezt hogy lehet beállítani? -
glaci
őstag
válasz
symbianman
üzenetére
Elvileg lekéri a helyzetedet és kiszámítja, hogy melyik régió "központja" van a legközelebb.
Jelen esetben ez azt hiszem talán Győr vagy Szombathely lehet. (Nekem Nagykanizsán Balatoni régió és Siófok.)
A task -ban úgy emlékszem, hogy csak a zoom -os parancsokat kell kivenni és már működik is. -
symbianman
csendes tag
válasz
symbianman
üzenetére
Hali! Na sikerült ez is, csak most meg az a gondom Pécs időjárását szedi lw. Hol tudom átirni és hogyan hogy nyugat Dunántúlét szedje le? Vasvár
-
Teasüti
nagyúr
válasz
symbianman
üzenetére
Volt egy zoom widget-em erre, amire ha ráböktem, akkor frissített.
(Talán azokat is felraktam annó?)
Nem emlékszem már mi volt a lényege, most hirtelen úgy állnék neki a helyedben, hogy fognám a task elejét és copy&paste addig - de azt már nem -, amíg elkezdi felolvasni. -
gabro0
őstag
válasz
symbianman
üzenetére
Hmm ez érdekes. Melyik programmal/pluginnel olvastatod fel?
-
glaci
őstag
válasz
Yager01
üzenetére
Írj majd egy privátot, hogy ne felejtsem el átküldeni!
Egyébként semmi különös:
Valaki csinált régebben itt egy "Köpönyeg felolvasás" taskot. (Talán Teasüti?)
Abba irtam még + bele, hogy mondja be nekem a pontos időt és most még ezeket az adatokat, amikre Te adtad a tippet.
Ezt a taskot hívom meg 2 percel az ébresztés után. (Akkor már tuti nem csipog a telefon, mert vagy kinyomtam, vagy szundiban van.)
Nekem ez "fullos", mert jelenleg kielégíti minden igényemet, amit reggel hallani szeretnék a telefonomtól. (A friss hírek és az árfolyamok nem érdekelnek.)
Persze könnyen megeshet, hogy most pont jó, de később meg még jön majd valami újabb jó ötlet és akkor még bővítve lesz, ezt nem tudhatom előre. -
glaci
őstag
válasz
symbianman
üzenetére
Köszi szépen!
Már be is programoztam a reggeli ébresztőmbe!
(Most már full extrás: Pontos idő, majd dátum, nap, névnap és végül a várható időjárás. Faxa!) -
glaci
őstag
válasz
symbianman
üzenetére
A névnapot hogyan olvastatod fel?
(Honnan "szeded" az információt hozzá?) -
gabro0
őstag
válasz
symbianman
üzenetére
Magyarul olvassa fel?
Korábban ki lehetett cselezni, mert ha a felolvasás nyelvénél átírtam hun-hun-ra (ami egyébként sem szerepelt a listában), akkor magyarul olvasta fel. Azt hiszem ez még Android 4.4.3 alatt volt. Most 4.4.4-en nem működik

-
Teasüti
nagyúr
válasz
symbianman
üzenetére
Ment privi. Legközelebb inkább linkeld nekem a topikot privi helyett!
-
symbianman
csendes tag
symbianman
(újonc)
Szia teasüti!
Légyszives segits nekem már egy hónapja kinlódok az időjárás felolvasása projectel
Végre ezen a fórumon találltam hozzáértő embert(Téged) sikeresen importálltam a "Wake"projected, de nem akarja letőlteni Időjárás előrejelzés az előre jelzést, azt mondja be csak "Időjárás előrejelzési adatok nem talállhatók"Püspökmolnári Időjárás előre jelzését szeretném az ébresztő után felolvastatni csináltam egy "Alarm Done" profilt,Ébresztés után bemondja a dátumot névnapot naptári teendőket már csak az időjárást szeretném megoldani. Légyszives segits nekem . előre is köszönöm! -
bosmajor
tag
válasz
Yager01
üzenetére
A kérdéses taskba felveszel egy olyat, hogy Variables - Variable Set - %Változónév To vmilyen érték.
A változónévben legyen nagybetű, hogy globális legyen (különben más profilból nem látható)!
Ezután készítesz egy state típusú profilt: Új profil - State - Variables - Variable Value - %Változónév stb.
Ne felejtsd el ebben a profilban "lenullázni" a változót! -
Yager01
senior tag
Hogy lehet beállítani, hogy a profil aktiválódásának feltétele egy task futása legyen??? Béna vagyok. Keresgélek de nem találok semmit. Ahogy beállítom nem működik
-
Yager01
senior tag
válasz
haliho0
üzenetére
Az a gondom, hogy hiába fut le a matrica hatására a feladat a profil nem aktiválódik. Alapfeladatán belüli dolgok lefutnak és ennyi. A profil feltételének state-et állítottam be, mégpedig a task -ot amit a matrica aktivál. De ennek ellenére sem aktiválja a profilt. Nem értem
-
haliho0
tag
válasz
Yager01
üzenetére
Bocs. Egy kicsit összekevertem. Taskon belül feltételként nem ellenőrizhető a Profil futása.
State-ként viszont igen, ahogyan be is állítottad. Csak a profil feltételt hagyd meg mivel a task csak rövid ideig fut. A feltételek ÉSkapcsolatban vannak, csak akkor teljesül, ha mind IGAZ. -
Yager01
senior tag
Sziasztok.segítség kéne. Szerintem jól csinálom de mégsem működik. Lehet valami mégsem stimmel.
NFC vel vezérlem az adott taskot ami az adott matricához kötve sok dolgot elvégez pl. A wifi bekapcsolást is. Ha a wifi off azaz elhagyom a helyszínt akkor csak erre a feltételre alapozva profilt vált. Pl. haza érek matrica megérint és egy csomó minden aktiválódik, a WIFI ON -al együtt. Ekkor castlakozik a Wifi -hez és aktiválja az otthon profilt ami csakis kizárólag a wifi kapcsolat meglétéhez kötött. Ha lelépek otthonról akkor értelem szerűen lecsatlakozok a wifiről és ehhez kapcsolódva aktiválja a normál profilt
Magyarul helyhez kötve NFCvel vezérlek mindent ami csak a wifi kapcsolódás megszűnésével inaktiválódik.
A gond az esti profilnál van. Az esti NFC is sok mindent beállít, de a wifit is kikapcsolja.Ekkor aktiválja az alvás profilt de szinte azonnal elindul a NORMÁL is ami csak a WIFI OFF feltételhez kötött.
Remélem érthető...
-
törölt tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Kell legyen rá megoldás, de Foldersync -kel sztem is egyszerűbb. Az előbb megnéztem a menüjét és szinkronizálandó mappapáronként külön-külön be lehet állítani, hogy értesítsen a sikeres szinkronizálásról.
-
ERPY
őstag
Nincs konkrét mappa név sajna, szal a lényeg hogy van-e mappa a könyvtárban vagy sem. De már agyaltam hogy a megadott könyvtár méretét kellene ellenőriznem, és akkor mindegy hogy mappa vagy file van benne. Mivel ezt sem tudom, utánna kell olvasnom, remélem találok rá megoldást. Vagy esetleg ha itt valakinek van ötlete a megvalósításhoz.
-
ERPY
őstag
Elakadtam, segítséget kérnék.

Hogyan tudnám ellenőriztetni, hogy egy megadott könyvtárban található-e alkönyvtár? File esetében megtudom oldani, de könyvtárral nem megy. Köszönöm előre is.
Arra kellene, hogy figyelje hogy átmozgatás (szinkronizálás) után ugye már nem marad könyvtár a megadott mappában mivel máshova került, és ekkor nekem jelezzen, hogy tudjam hogy készen van. -
mttssz
senior tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Koszonom, elmentettem, majd ha lesz olyan projekt amihez kell akkor megy, de a mostani sajnos nem sikerult.
Kikapcsolt kijelzonel medialejatszas kozben szerettem volna a processzor orajelet meg a governort megpiszkalni, de valamiert a Tasker szerint a keszulekemen ez nem lehetseges.
-
sanchomuzax
aktív tag
Ezt a Media Utilities Tasker plugint próbáltad már?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.batescorp.notificationmediacontrols.alphaMU_ALBUM - Album name
MU_ARTIST - Artist name
MU_TRACK - Track name
MU_COVERART - Path to Bitmap containing current coverart
MU_ISPLAYING - 1 if playing 0 if not <-- EZ KELL NEKED
MU_CURR_APP - Current media app "pretty" name
MU_CURR_PACKAGE - Current media app package name -
törölt tag
Biztosan van egszerűbb megoldás, csak kell találnom egy Linux gurut. Az már biztos, hogy adott logbejegyzésre lehet szűrni parancssori kapcsolókkal. Tehát a"figyelés" abból áll, hogy x időnként lefuttatok egy shellparancsot ami vmit csinál az adott bejegyzéssel. Ebben több lehetőséget is látok. Bocsánat, hogy "Robotul" írom, de sztem az említetésre kerülő funkciók Taskerben is elérhetők!
1. Küldés vágólapra. Erre van dedikált változó a Robotban. Ha X tartalmú bejegyzés megjelenik a vágólapon, akkor azt a Robot tudja parancshoz, eseményként társítani.
2. Logbejegyzés kiíratása txt. -ben, tárhelyre. Erre szintén van egy "fájl, vagy könyvtár létezik" változó, amiben csak az elérési utat kell megadnom.
3. Robotban van egy olyan dedikált változó, amiben megadok egy shellparancsot és az visszaadja a kimenetét. Ezt használva, sztem nem kell sem vágólapra, sem fájlba küldeni. Elég egy "semleges" shellparancs a logbejegyzésre hivatkozással. Ha létezik a logbejegyzés, akkor végrehajtja a parancsot, vagyis nincs visszaadott kimenet. Ezt lehet eseményként használni egy műveletsor (profil) aktiválására. Ha viszont a logbejegyzés nem létezik, akkor a rá hivatkozó parancsnak egy error kimenete lesz, amire nem indulnak el a műveletek. -
mttssz
senior tag
Valahol lehetséges figyelni, hogy fut-e média lejátszás? State-k közt új profil létrehozásánál nem találom.
-
glaci
őstag
válasz
üzenetére
Szerintem ezt úgy lehet megoldani, hogy van egy profilod, ami ha a képernyő aktív (hogy csak akkor fusson, ha ébren van a telefonod), akkor pl. 5 mp. -enként (kisebb érték gyorsabb reagálás, de cserébe több erőforrást igényel) kiolvassa a logot. Elemzi hogy a keresett kifejezések szerepelnek-e benne (esetleg azt is, hogy milyen kontextusban) és ezekre reagálva átállít változókat.
Másik profilok pedig ezeknek a változóknak az értékétől függően lennének aktívak, amikkel aztán "reagálnál" a "történésekre". -
törölt tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
A logolás kernel szintű, mondhatni "azonnali". Ahogy lehúzom, már látnám is a logban az üzenetet (csak ugye a notibár eltakarja). De a bezárás valóban azonnal látható.
"Pl. noti bar lehúzás egy hangot ad ki?"
Nem tudom pontosan, hogy mire gondolsz. Természetesen nincs hangja, csak magának a lehúzásnak a ténye jelenik meg a logban. Ha ezalatt egy példát értesz, akkor igen, mondjuk azt szeretném, hogy az automatizáló játszon le egy hangfájlt, amikor lehúzom a notibárt. De csak, hogy egyértelmű legyen, itt nem a notibár a lényeg, hanem egy bármilyen, de konkrétan definiált logbejegyzésre szűrés és annak megjelenése esetén, eseményként felhasználása Tasker profil aktiválására. -
törölt tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Ez az ötlet inkább Linux, mint Android és ezért kicsit elveszettebb vagyok. Írok egy példát, amiben nem a példa a lényeg, hanem az elv. Minap az egyik topikban felmerült egy notibár lehúzásos téma. Kérdeztem Tamástól (az E-Robot fejlesztője), hogy lehetséges lenne -e olyan esemény, hogy "értesítési sáv kinyitva". Azt válaszolta, hogy az Android dokumentáció alapján nem lát rá lehetőséget, mivel az OS nem küld ilyen infót. Ugyanakkor, az értesítési sáv megnyitásakor/becsukásakor egyértelműen beazonosítható üzenet jelenik meg a rendszer logban (kipróbáltam). Olyat már csináltam, hogy a logot shellparanccsal kiírattam txt -ben. Ha jól tudom, akkor arra is van lehetőség, hogy egy parancs kimenetét átirányítsuk egy másik bemenetére. Egy olyan megoldásra gondoltam, amiben előre megadom a figyelni kívánt bejegyzést (V,I,D,W, vagy E típusú, x pid -del kapcsolatos, y tartalmú üzenet). Amennyiben a megadott paramétereknek megfelelő üzenet megjelenik a logban, akkor ez szolgáljon eseményként egy Tasker profil aktiválására. Ezzel a módszerrel sok olyan eseményt lehetne definiálni, amit másképpen nem. Lehet, hogy az Android eltitkolná, de a kernel elárulja.
Az aláírásod alapján sztem mi már találkoztunk "egy másik dimenzióban"
Nem vásároltál egyszer "valakitől" egy Imito MX1 -et? -
törölt tag
Nem vagyok teljesen képben az elejével, de a #3159 számodra nem megoldás?
Más:
Tud valaki olyan Tasker megoldást (külső plugin lenne a legjobb), ami figyeli a rendszerlogot és előre megadott bejegyzés(ek) megjelenését használná profil aktiválására? Sztem nagyon sok problémára nyújthatna megoldást és számomra annyira kézenfekvő, hogy meglepne, ha ez másnak nem jutott volna eszébe, ne lenne rá vmi megoldás, vagy legalább próbálkozás. -
sanchomuzax
aktív tag
Akkor készíts egy üres profilt, mely semmi mást nem vizsgál, csak a helyeket, és eredményül adja egy a kérdéses taszkodban is elérhető változóban mondjuk azt, hogy %Helyen= {igen/nem}. Azért nagybetűs, hogy a másik taszkba átmenjen az érték. Aztán azt vizsgálod végrehajtáskor a másik taszkban, hogy a %Helyen értéke mennyi.
-
mttssz
senior tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Igen, csakhogy ha kilepek az adott helyrol, akkor a profil ervenyet veszti, kikapcsol. Ezt szeretnem elkerulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest