Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
thesound
üzenetére
természetesen a gps/net bevan kapcsolva
viszont én azt figyeltem meg hogy ha a gps-re hagyatkozok akkor ugyebár nem mindig ugyanoda helyezi a pontomat,volt pl hogy a szemközti ház túloldalát nézte ki magának...viszont ha cím alapján oldottam meg akkor ugyebár 4-5m-es tévedéssel az én tartozkodási pontomat határozta meg.
tehát cím esetén mindig fix pont és annak 30-50m-es területét adja meg,más esetben meg ahova épp berak a gps.
vagy ha én címet adok meg azt a gps lenulázza?
az első ilyen profilom lenne...
bár ahogy néztem random rak be
vagy inkább érdemes pl 100m-t megadni?
-
Mr Dini
addikt
válasz
thesound
üzenetére
Naneee.... Pont most húztam újra az új router miatt a kisérletezős telót(volt egy kis dhcp malőr) erre nem találom a megvásároltak között... Jönnék szólni ide, erre látom, h már másnak is feltűnt... Most használhatom a régi backuppot, amiben nincs javafunctions...

Remélem a robotot, meg az automagicket nem szedik le.
-
Bozek
nagyúr
válasz
thesound
üzenetére
Miért kellene két időintervallum? Nekem a fényerő levétele este 8-tól reggel 7-ig tart és nincs vele gondom úgy se, hogy egyben van. A Cell Near-t meg nem használom, sötét van máshol is 8 után, szóval szinte mindegy, hogy épp hol vagyok.
Bár múltkor az egyik nagy kereskedelmi lánc üzletében alig láttam az időt, igaz, nálam a fényerő az alapból elérhető minimum alá van beállítva (akár le is vehetném 0-ra, de akkor csak a sötét képernyőt bámulnám és emlékezetből kezelném a telefont
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajna az nem jó. Már csak azért sem mert a Tasker másnapra állít ébresztőt.

Bár múltkor az egyik nagy kereskedelmi lánc üzletében alig láttam az időt, igaz, nálam a fényerő az alapból elérhető minimum alá van beállítva (akár le is vehetném 0-ra, de akkor csak a sötét képernyőt bámulnám és emlékezetből kezelném a telefont
).