Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
thesound #4661 üzenetére
természetesen a gps/net bevan kapcsolva
viszont én azt figyeltem meg hogy ha a gps-re hagyatkozok akkor ugyebár nem mindig ugyanoda helyezi a pontomat,volt pl hogy a szemközti ház túloldalát nézte ki magának...viszont ha cím alapján oldottam meg akkor ugyebár 4-5m-es tévedéssel az én tartozkodási pontomat határozta meg.
tehát cím esetén mindig fix pont és annak 30-50m-es területét adja meg,más esetben meg ahova épp berak a gps.
vagy ha én címet adok meg azt a gps lenulázza?
az első ilyen profilom lenne...
bár ahogy néztem random rak be
vagy inkább érdemes pl 100m-t megadni?
-
válasz
thesound #4563 üzenetére
Naneee.... Pont most húztam újra az új router miatt a kisérletezős telót(volt egy kis dhcp malőr) erre nem találom a megvásároltak között... Jönnék szólni ide, erre látom, h már másnak is feltűnt... Most használhatom a régi backuppot, amiben nincs javafunctions...
Remélem a robotot, meg az automagicket nem szedik le.
-
Bozek
nagyúr
válasz
thesound #3673 üzenetére
Miért kellene két időintervallum? Nekem a fényerő levétele este 8-tól reggel 7-ig tart és nincs vele gondom úgy se, hogy egyben van. A Cell Near-t meg nem használom, sötét van máshol is 8 után, szóval szinte mindegy, hogy épp hol vagyok.
Bár múltkor az egyik nagy kereskedelmi lánc üzletében alig láttam az időt, igaz, nálam a fényerő az alapból elérhető minimum alá van beállítva (akár le is vehetném 0-ra, de akkor csak a sötét képernyőt bámulnám és emlékezetből kezelném a telefont
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged