Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Én a mobile data kapcsolást run shell action-ból csinálom, nem pedig Secure Settings-sel.
-
thesound
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
A secure settings-et idén jan.9-én frissítették utoljára. Sajnos sok minden nem működik már benne Marsmallow-tól kezdve.

-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen, már kétszer újrahúztam, de semmi

-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
probáltad úgy is hogy secure settings újratelepít?
-
-
HREH
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nekem 6.0.1 alatt a Wifi kapcsolgatás működik, a data kapcsolás viszont csak root joggal megy.
Secure Settings pedig nem látja, hogy rootolt lenne a teló, amit egyelőre nem tudok mire vélni, semelyik másik appnak nem volt ezzel problémája... -
6.0.1 alatt megy a wifi és adatforgalom kapcsolgatása?
Lehet csak nálam a hiba, de sehogyan sem akar sikerülni, még secure settings pluginnal sem.És a keyguard megjavult már?

LP óta nálam probléma van vele kijelző bekapcsolás után, és csak a reboot segít.. -
Sziasztok,
Azt szeretném megoldani Taskerrel, hogy amikor az iGo előtérben van, azaz amikor vezetek, akkor utasítson el minden hívást.
Opcionális extrák:
- Kivétel lista
- SMS küldése, ha mobilszám a hívó.Köszönöm szépen előre is.
-
slice14
veterán
Valami javitás történt az android 6.0.1-ben, mert js-t tartalmazó taskoknál nem várakozik a task megnyitásával.
Ez 6.0 alatt eléggé gány volt. -
Locsi
senior tag
Sziasztok. Kéne egy kis segítség. Van ez a két taskom, a gps indításra. Már a tesztelésen elbukik, de ha a harmadik képen látható a secure settingsből indítom a taskert, akkor működőképes mindkettő. Nem tudom, hogy a rendszer a gyári 5.0 rendszer lecserélése custom 5.1.1-re okozza a hibát, vagy az hogy frissült a tasker.

-
slice14
veterán
Eddig megvan a hálózatváltás link megoldása a qs-nél.
A tasker-rel hívom meg a hálózat beállításokat.
Ja a custom quick settings appal t6ettem ki a qs-re.
És végre frissült a tasker is.

-
slice14
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Köszi

Akkor hagyom, jó lesz a key kombó.

Most jutottam oda h elegem lett a romozgatásból és keresek a megszokott dolgokra alternatívát.
-
slice14
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Megpróbálok belőle valamit összehozni.
Köszi.

-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
slice14
üzenetére
na moszt olyat fogok mutizni hogy az csuda lösz kéröm szépen
lehet hogy ebben a szövegben lesz a megoldás

�ELF����(���4`!�4 �(���444�����4�4�4������2�2�������.�.������� � . .0�0���Q�td��p����������R�td���.�.������/system/bin/linker����������%�+�B�I�Q�Y�^�d�k�t0���{0�����0������������������+��<��g�����������"��M��w�����������3��U��a��h��o��__cxa_atexitstrcmpopenmmapioctlclose__aeabi_unwind_cpp_pr0strlen__errnofprintf__sFwritemunmapstrerror_edata__bss_start_endatoiandroid_atomic_dec_ZNK7android7RefBase9decStrongEPKvdup_ZN8SkBitmap9setPixelsEPvP12SkColorTable_ZN8SkBitmap9setConfigENS_6ConfigEiii_ZN8SkBitmapC1Ev_ZN8SkBitmapD1Ev_ZNK22SkDynamicMemoryWStream10copyToDataEv_ZN22SkDynamicMemoryWStreamC1Ev_ZN22SkDynamicMemoryWStreamD1Ev_ZN14SkImageEncoder12EncodeStreamEP9SkWStreamRK8SkBitmapNS_4TypeEi_ZN7android21SurfaceComposerClient17getBuiltInDisplayEi_ZNK7android16ScreenshotClient9getPixelsEv_ZNK7android16ScreenshotClient8getWidthEv_ZNK7android16ScreenshotClient9getHeightEv_ZNK7android16ScreenshotClient9getFormatEv_ZNK7android16ScreenshotClient7getSizeEv_ZN7android16ScreenshotClient6updateERKNS_2spINS_7IBinderEEE_ZN7android16ScreenshotClientC1Ev__libc_initoptarggetoptoptindliblog.solibcutils.solibutils.solibbinder.solibskia.solibui.solibgui.solibc.solibstdc++.solibm.so%*"�
��%����� �)�&�!$#��'��� ��������
���(P/�T/�X/�\/�d/�`/�'h/�)x/�&|/���/���/�(�/���/���/� �/���/�
�/���/���/�%�/���/�$�/���/� �/�!�/�"�/�#�/���/���/���/���/���/���/���/���/���/���/���/���/�
�/���/����-�����������%Ə��ʌ����Ə��ʌ����Ə��ʌ����Ə��ʌ����Ə��ʌ����Ə��ʌ����Ə��ʌ����Ə��ʌ����Ə��ʌ����Ə��ʌ���Ə��ʌ���Ə��ʌ���Ə��ʌ���Ə��ʌ���Ə��ʌ���Ə��ʌ���Ə��ʌ���Ə��ʌ�|��Ə��ʌ�t��Ə��ʌ�l��Ə��ʌ�d��Ə��ʌ�\��Ə��ʌ�T��Ə��ʌ�L��Ə��ʌ�D��Ə��ʌ�<��Ə��ʌ�4��Ə��ʌ�,��Ə��ʌ�$��Ə��ʌ����Ə��ʌ����Ə��ʌ����Ə��ʌ����Ə��ʌ����H-�������M�X0���0��T ��� ��� �L ��� ��� �D ��� ��� � ��� ��� ���K�������$ ���0��� ���0�������K����P#����������������H-�������M����0���������0���0��� ��q���0�������K����T#-��O'�N���F
F��Ă�F~D����D��h(����?(��d(����p(��O�� ��H3X�h�����F��IpX�I�0yDH� F)FBF���C������V�� �h����� ����F�0:�.��,,�U�#�@�A!O��r@F���A��F�����h����F�H�IBF0XyD�0��� F��@F����(�݊I�����yD���(��O��
�IpX�I�0yDRF#���� ���������9F�����*��������(@���O��4���F��������������������������&F�F"�PFO�A��'�����+ � +
��+���F
��$�'�����'�����&�'����O��4�F&FPF�����R�;���������!:��*����L��D����'���������z�
AF����z����~�P#�"�����~������F(F9izi���8�����(��x`8hCh8F�G��������������"(F��j����"(F��f����"(F��`�(FAF
��\�(F��.�r���0F!F��j���3��hR���X�����h���8��h��T��L���^� 9���� H!xD���(�F��O��4&F��[�����O����������������� ^C���"����#���wC@F���!F��8�C��F����Y�"��������������������>��������Android�������8������usage: %s [-hp] [-d display-id] [FILENAME]
-h: this message
-p: save the file as a png.
-d: specify the display id to capture, default %d.
If FILENAME ends with .png it will be saved as a png.
If FILENAME is not given, the results will be printed to stdout.
phd:Error opening file: %s (%s)
.png/dev/graphics/fb0������������������l/����H ���� �8�����o���H�����
������v���������������������������� �.!���.����.�������o��.�.�.��X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
GCC: (GNU) 4.6.x-google 20120106 (prerelease)� �GNUgold 1.10A?aeabi�5�ARM v7�
�A�� �
���������������������"�$�*�B�D�.shstrtab.interp.dynsym.dynstr.hash.rel.dyn.rel.plt.text.note.android.ident.ARM.exidx.rodata.preinit_array.init_array.fini_array.dynamic.got.bss.comment.note.gnu.gold-version.ARM.attributes��4�4�����H�H�����������������#������D����) �� � 8���2 �H H ������6��X
X
���;���������A��������U�p���������`������J��h���.����w���.��������.������� . �0�������P/P������0 ����0 /����0 ����pL @���� ��remélem nem kapok a fejemre a modiktol
ez a system/bin/screencap fájl
-
slice14
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Legalább nem foglal sok helyet.

Köszi

-
slice14
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nemtom, még nem próbáltam. Ha ráérek majd megnézem.
De ha közbe megnézi valaki, akkor azt megköszönném. -
slice14
veterán
Tasker-rel tudok készíttetni screenshot-ot root nélkül?
Kényelmesebb volna egy parancsikonnal megoldani a dolgot, mint a bill. kombóval. -
gery2123
őstag
Na már vissza is tért a tasker a playre

Most már jó lenne egy jó nagy update! -
Mr Dini
addikt
válasz
thesound
üzenetére
Naneee.... Pont most húztam újra az új router miatt a kisérletezős telót(volt egy kis dhcp malőr) erre nem találom a megvásároltak között... Jönnék szólni ide, erre látom, h már másnak is feltűnt... Most használhatom a régi backuppot, amiben nincs javafunctions...

Remélem a robotot, meg az automagicket nem szedik le.
-
thesound
addikt
válasz
mukisrác
üzenetére
Az a baj, hogy jelenleg nem (ami legális). A tasker oldalán is ugye próbaverzió van, érthető okokból.
Reméljük Pent (a tasker fejlesztője) valamit tesz az ügyben. A fórumon azt írja benézte a Gugli és amire hivatkozik az nincs benne a programjában. Meglátjuk, de amúgy fejleszti M-re az új Taskert is, csak elég nehézkes ahogy írja.
-
thesound
addikt
válasz
slice14
üzenetére
Sorry, gyorsabb mint linkelni. Ami nem tetszik, hogy a megvásárolt appjaim között sem látszik...
Pent didn't get a warning regarding the removal and in the Developer Console, he sees this explanation:
"This app has been removed from Google Play for a violation of the Google Play Developer Programme Policy regarding Dangerous Products. Please review the Optimising for Doze and App Standby article, modify your app's manifest and resubmit. More details have been emailed to the account owner."
It seems that the removal was based on the existence of a dangerous permission that disables Doze in the app's manifest: android.permission.REQUEST_IGNORE_BATTERY_OPTIMIZATIONS. The same reason was given to Stefan Pledl for the removal of his app LocalCast from the Play Store
-
thesound
addikt
Google kilőtte a taskert a store-ból ideiglenesen, mentsetek a biztonság kedvéért.
-
törölt tag
-
gery2123
őstag
Hali!
Android 6.0 alatt a tasker nem megy kikapcsolt kijelző mellet. Vagyis egy profil, ami bekapcsolja a wifit ha az adott cellába érek.
Kikapcsoltam az akku kímélő üzemmódot de hiába.
Valami ötlet? Jöhetne már egy nagyobb update a taskerre mert ez így nem az igazi. -
pleti
csendes tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen, ott ki lehet külön kapcsolni a beállítások közt, de a taskerban csak a globális szinkront tudtam eddig kilőni. A céges leveleimet nem szeretném megkapni du öt után.
-
pleti
csendes tag
Sziasztok! Ha délután le szeretném állítani a szinkronizálást a vállalati fiókomon, de a többin nem, azt hogy tudom megoldani?
-
A felső statusbart taskerral el lehet rejteni hogy ne látsszon egy két app esetében? (immersive vagy mi ez, de az alsó navigációs sáv maradjon)
6.0 -án, eddig mindig xposed-el csináltam de az még nincs ugye. -
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Amíg nem lesz benne normális Input Dialog (mint az Automagic-ben), addig hanyagolom. Csak sima menüt tudok előcsalogatni, de ott sincs olyan választási lehetőség, hogy sima szöveges legyen, kép nélkül.
-
aprokaroka87
nagyúr
na kérem
úgy néz ki lesz Tasker 4.8
tölthető a beta első változata -
thesound
addikt
Flashlight kapcsolgatás 3rd party app nélkül, java funkcióval. Android 6.0+
-
bferenc
tag
Sziasztok,
Utána olvasgattam, de teljes mértékben nem sikerült megértenem. Hogy tudok a contextek közé ÉS kapcsolat helyet VAGY kapcsolatot tenni?
Köszi.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A Face up az arccal felfele, a vízszintes meg a Standing up és az Upside down, attól függően, hogy hogyan rakod a zsebedbe (állva vagy fejtetőn). De hogy ezt a kettőt hogyan tudod megoldani, az jó kérdés. Bár Tasker-ben elvileg + van a feltételek között, tehát mindegyiknek teljesülnie kell.
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A Face Up az nem az a státusz, amit Te keresel. Hogy melyik kell pontosan, azt csak úgy tudnám megmondani, ha leírod a státuszokat, mivel AutoMagic-ben kicsit máshogy vannak.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Adamo_sx
üzenetére
nállam 30/28 a müködési arány.
Viszont most az a bibi hogy vizszintes állapotban is kapcsolgatja,tehát ha pl zsebemben van.
Hiába állitom be hogy State→Sensor→Face up,akkor is müködik ha pl vízszintesen van.
De majd még kisérletezgetek vele
Persze ha nem lesz jó,akkor sem omlik össze a világ.
Bár a szakmai topikban rákérdeztem arra hogy hogyan lehetne megoldani azt hogy a "MENU" gomb ellása azt amit a "POWER" gomb,vagyis hogy kikapcsolt képernyő esetén az is feltudja éleszteni a kijelzőt. -
Adamo_sx
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen, ezt írtam én is. Csak az a helyzet, hogy a "yes" állás mellett is kissé meseszerű, hol működik, hol nem. :-) Erre írtam, hogy van még egy olyan állítás is (ugyanitt, a szenzoroknál), hogy "keep device awake", ami viszont feltételezem, hogy aksigyilkos.
Egyébként egy általános kérdés: aki használ autovoice-t, az mivel triggereli, hogy elkezdjen figyelni? Gondolom, hogy nem "folyamatos hallgatás"-t használtok, de mit érdemes? A gombnyomás, widget használathoz fel kell oldani. Ötletek?
-
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Én is használom zárt mellett.
Vmi hasonló funkciót lát el, csak nekem van még mellette néhány más szenzor is.
Nekem nem merül érezhetően jobban, pedig legalább 4 szenzort figyel...

-
aprokaroka87
nagyúr
na kérem működik működik a proximity képernyő feloldás úgy 10/8-9 esetben.
Persze finomitani kell a dolgokon,hiszen ha pl a zsebemben van akkor folyamatosan ki-be kapcsolgatná,így a pl csak vizszintes állásban használható,a függöleges állapotban van akkor tiltanom kell.A kérdés az hogy akkumlátor fogyasztásban ez hogy fog jelentkezni?
Ilyenkor non-stop figyeli a Tasker a proximity sensor állapotát vagy csak azt hogy takarva-nem takarva? -
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem változó, hanem a beállításainál van erre vonatkozó menüpont.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Biztos rávehető, hogy screen off -ban se "pihenjen", hiszen ezen az elven működnek a coveres képernyőkapcsolgató alkalmazások is.
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
Adamo_sx
üzenetére
Hm, revídiálom az előző hozzászólásomat annyiban, hogy néha működik: kikapcsolt képernyőnél letakarom a közelség szenzort és indul is az "autovoice listening...." (ezt csinálja az egyik profil, tehát ez lenne az elvárt működés) Azonban 5 perccel később nem reagál sehogy kikapcsolt képernyőnél, megint máskor igen... Lehet, hogy a "Keep device awake" beállítás is kellene, de ott meg tartok az akksi fogyasztástól...
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Preferences/Monitor -ban a szenzoroknál lehet állítani, hogy mikor érzékeljen, bár nekem nem nagyon sikerült összehozni, hogy kikapcsolt kijelzővel működjön, pl, hogy rázásra, vagy adott mozdulatra feloldja. Fordítva pedig megy, azaz rázásra ki tudja kapcsolni.
A közelségérzékelővel az autovoicet próbáltam triggerelni, bekapcsolt képernyő mellett megy az is, kikapcsolva nem. (Redmi 2) -
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem csak sötétben, hanem, amikor aktív. Csak nagyon halványan, amit csak sötétben veszel észre.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Hogyan olvasod le kikapcsolt kijelzővel?
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nézd meg sötétben, hogy kikapcsolt kijelzőnél világít -e a közelségérzékelő! Ha nem világít, akkor nem aktív, így nem küld infót sem.
-
aprokaroka87
nagyúr
üdv!
Ugyebár a Telefonom alapból nem támogatja a Display→Stay On nem müködik.
A Secure Settings-ben ugyan van olyan funkció,viszont nem tudom mükődésre bírni.
Ugyanis Azt Szeretném megoldani hogy ha bekapcsolom a dolgot,akkor a proximity Sensort letakarva egy pillanatra csináljon valamilyen feladatot,de akár feloldja a képernyőzárat is...persze nyilván bizonyos esetekben ez tiltva lenne,de kiprobálnám.
Mondjuk itt lehet finomitanom kellene,hogy pl 2 letakarás után.
Viszont eddig akárhogy probáltam nem éled fel a kijelző,ha letakarom a proximity Sensort. -
slice14
veterán
Aki használja az időjárás projektünket: Másnál is lehalt a wunderground?
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Mr Dini
addikt
válasz
haliho0
üzenetére
Köszi! Erre nem is gondoltam!
Viszont a most szól elé és mögé is kell space, de akkor végülis az így kapott eredményt elosztom, majd azt rakom be mind2 oldalra.
Csak azt nemtudom, hogy hogy adjam meg azt, hogy ha pl 8 karakter van, akkor 8szor rakja be a space karaktert. Tehát hogy 1 karaktert hogy lehet ismételni. De ezt majd felteszem a JS topikban.

Még 1x köszi!
Gondolhattam volna rá! 
-
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Mit értessz funkció alatt?
-
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Most frissítettem csak a taskert, és nen gondoltam volna, h belerakják a javautilst.

Végülis azzal meg lehetne csinálni(megfelelő library kérdése), még ismerkedem vele.
Köszi a tippet! 
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
esetemben egy sorba 34 karaktert tud maximum a toast
tehát az első sor poziciója az függ a második sorban levő karakterek számától.
Tehát szerintem alapból nem lehet megoldani...csak valóban js-el. -
-
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szia!
Köszönöm, h ránéztél illetve a gyors választ is!

Nekem tudna olyat, hogy spacek vannak benne, sőt az első sor lehet üres is a \n -nek (sortörés) hála. Viszont én azt szeretném elérni, hogy a spacezés helyett egyből középre igazítsa a szöveget. Gondoltam van erre vmi szintén backslash-sel (\) kezdődő tag. Vagy valami egyéb ötlet, mert ugye most összerakja a szerzőt/címet 1 változóba ' - '-el elválasztva, majd leszámolja a js, hogy hány karakter, ezt belerakja egy lokális változóba, és végigmegy egy if soron, amiben előre kiszámoltam, hogy hány space kell hozzá, h középen legyen. (Szép magyar mondat lett
) Sőt azt is tudja, hogyha egyik if sem igaz rá (pl: túl hosszú a szám címe), akkor levágja a végét és ...-ot tesz a végére. Ez szép és jó, de mire végighalad az if soron az sok idő... Ezért kérdeztem a szakikat, hogy mit javasolnak. 
Ui.: a Taskerbe beépített flash nem jó semmire. Az valóban nem hagyja az első sort. Jsben viszont megy a dolog!

-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
hm...azt a rafinált mindenit

ha kihagyom az első sort szerkesztés során,akkor a parancs lefutása közben már a második sor szövegét átrakja az elsőbe.
Esetleg még talán segithet egy olyan szimbolum,ami a "space"-t jelenti...azt hátha úgy fogja értelmezni,de gyanús hogy az első sor az ilyen,és itt teljesen mindegy hogy a 4.sorban kezdem a szöveget pl. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Mr Dini
üzenetére
hát kérlek szépen megnéztem neked.
A Toast üzenet első sora bizony az fixálva van,probáld ki hogy tetszöleges szöveget írsz az első sorba szőközzekel kezdve.
De probáld ki hogy a "Most játszott" sor elé egy "üres" sort teszel....hátha.
A második sortol viszont már müködik ez a szóközös eltolás
Lehet hogy nállad máshogy lenne
A lényeg hogy szerintem az első sor esetén nem müködik a "Tabolás" vagy mi -
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Valaki foglalkozott már komolyabban a flash -sel(toast) a taskerben?
Mert lenne egy ilyen kódom(részlet), ami a számváltáskor írja ki a szám címét/előadóját:
flashLong('Most szól:\n'+global('%Zeloado')+' - '+global('%Zenecim'));
Igen, ez egy JS, ami kiírja azt, h "Most szól: [sortörés] <előadó> - <cím>"
Namost ez valahogy így jelenik meg:

A \n szerencsére működik, de ez így elég hülyén néz ki (már bocsánat a szóért), h a most szól baloldalról kezdődik. Tudtok valami megoldást, amivel középre lehetne zárni a szöveget?
Illetve jöhetnek egyéb formázási ötletek, mindenre nyitott vagyok!
Most úgy oldottam meg, hogy megszámolja a JS, hogy hány karakter a számcím és aszerint kiszámolja hány space kell ahhoz, hogy középen legyen, de így sokáig fut a kód... :/Más: tudtok vmit, hogy hogyan tudnám (mondjuk egy intettel) észlelni, hogy a poweramp mikor állítja meg a zenét? Este szoktam zenét hallgatni és az alvás sajnos nem állítja le a mobilt. Ezért gondoltam a taskerre.
Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- alza vélemények - tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Synology NAS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Bár ez a do kicsit sötét nekem