- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronda
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgatok már itt egy-két órája és nem igazán jutok egyről a kettőre. Régebben használtam Triggert is, de már az sem menne, meg ez komolyabbnak tűnik. Olyat szeretnék vele csinálni, hogy ha roamingolok, akkor 50 megánál, és/vagy minden nap éjfélkor kacsolja ki a mobilnetet. Ez megoldható ezzel? -
Adamo_sx
aktív tag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Ahogy előttem is írták: Display/System lock
Én is ezt használom, rázásra lekapcsolja a kijelzőt. -
HREH
senior tag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Action>Display>System Lock?
Ez kikapcsolja a képernyőt, meg aktiválja a billentyűzárat.Más: 6.0 alatt nem megy az svc data enable/disable parancs, root-al sem, van erre megoldás, vagy más módszer mobile data kapcsolgatásra?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Keresztapper
üzenetére
én úgy oldom meg hogy tasks>input>button>majd a listábol kiválasztom az "end call"-t.
de ha jól emlékszek akkor ahhoz root kell,de majd meglátod
-
Keresztapper
senior tag
Valaki meg tudná mondani, hogy képernyőt hogyan kell kikapcsoltatni? Nem kell hogy a billentyűzár is aktiválódjon, de igazából az sem baj.
-
slice14
veterán
Marshallow-on el lehet tüntetni az auto notification ikont az értesítési sávról? Mert azokkal a beállításokkal ami lollin volt, azzal niny ott, de foglalja a helyet. Tehát ha prioritásélvező, akkor egy üres helyet követüen vannak az értesítések.
Leszögezem, megvettem a plugint.
Jut eszembe... Mikorra várható egy tasker update, mert 6.0-val halál lassú a tasker ui.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Közben kísérleteztem még, de úgy tűnik, az end call is működik elutasításra, a call %CNUM meg vissza is hívja az utolsó bejövő számot.
Igazából arra kell, hogy vissza tudjak hívni mindenkit egy gombnyomásra, így spórolok a környezetemnek.
Vettem egy jack aljzatba dugható smart key-t (50 centért
), és ezzel hívom meg a taskot. Így egy gombnyomás az egész. Tegnap csak annyi volt a baj, azért nem akart működni, mert a rövid nyomás esetén nem tudtam elérni a rendszernél, hogy ne headset felvevőgombjáként értékelje a jelet, és így az fogadta a hívásokat.A nyomás idejének megnövelésével viszont úgy tűnik, működik.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Keresztapper
üzenetére
megvan
az end call a már felépült hivást bontja szét. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Keresztapper
üzenetére
probáld ki hogy az end call elé beteszel pl 3-4 sec wait-et
-
Bozek
nagyúr
válasz
Keresztapper
üzenetére
Esetleg Autoinput-tal megoldható, hogy bejövő híváskor elhúzza a csúszkát balra, azaz lerakja.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Keresztapper
üzenetére
hát nállam furcsamód az end call nem jó
illetve van egy olyan hogy input>button>end call
az sem jó... -
Keresztapper
senior tag
Abban tudnátok segíteni, hogy milyen action-ök kellenek egy taskba, ha azt akarom, hogy ezt meghívva az éppen bejövő hívást dobja el, és a hívó felet hívja vissza. A visszahívást már megoldottam, de az end call action az elején ahelyett hogy eldobná a hívást, felveszi azt.
-
krysn95
csendes tag
Valaki tudna olyan zenelejátszó megoldást taskerrel, ami
offline (tehát a telefon saját beépített zene lejátszásához hasonlóan működik)
és komplett mappát/lejátszási listát lejátszik, de úgy, hogy gombbal is vezérelhető legyen?(pl a play DIR task már majdnem az ami nekem kell, de nem tudom léptetni/megállítani a lejátszást)
Egy olyan autovoiceal és gombbal is vezérelhető lejátszót szeretnék, amin csak megmondom, hogy melyik playlistet akarom és el is kezdi lejátszani, de ha akarom gombbal is irányíthatom)
köszönöm!
-
Mr Dini
addikt
válasz
üzenetére
Szia!
Yatse-t ismerem, használom, megvan a fullja, de nem a médiaszerver vezérlésére gondoltam, hanem kötöttem egy távirányító led szerűséget a málnára és azzal kapcsolgatok.
Még eléggé bugos a dolog, de ha lesz időm még dolgozgatok rajta.
Amúgy nálam az oké google sem megy...
Csak ha hosszan nyomom a menű gombot, akkor tudok beszélgetni az autovoiceal... -
törölt tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Érdemes átnézni az Autovoice FAQ -t. Nekem is beugrott, hogy az Xposed modul telepítés után nem látta az Autovoice -t. Törölni kellett az Autovoice -t, majd újrarakni. De, ír olyat is, hogy újabban már nem is kell a plugin. A Kodihoz meg találtam egy Yatse nevű kiegészítőt/távirányítót, ami Taskerrel tudja a hangvezérlést is. Az eredmény annyira nagyképű, hogy muszáj megcsinálnom.

-
törölt tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Nem ismerem a málna lelkivilágát, de arra nem lenne "kifinomultabb" megoldás egy Kodi? Épp az éjjel hegesztettem fel a v.15 rc2 -t az M8 -as boxomra. v13.x volt, de ahhoz csak régi API -s Youtube addon volt, ami a márciusi merénylet óta nem működött (amiért a Gdrive kliens is sztrájkol a NAS -unkban). Kodihoz van többféle távirányító kliens és ha jól látom a leírást, akkor a CEC is működik. Persze, ez a módszer sem veheti fel a versenyt, mondjuk egy Mele F10 pro -val. Az tényleg licit, amikor a távirányítóba mondod az utasításokat.

-
Mr Dini
addikt
-
törölt tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Szted emlékszem? Kb. egy éve csináltam és úgy egy órát volt a miniPC -n. Kifejezetten offline megoldást akartam, de erről hamar kiderült, hogy felejtős. Utána csináltam azt a Voice Speed Dialos megoldást, amiről linkeltem a videót. Málnám sincs még, csak sokat olvasgatok, keresgélek a témában. A leírásokból nekem az jön le, hogy több módja is van a kommunikációnak. Pl. hálózaton, vagy usb porton. PIC -ről már sikerült "am" shellparanccsal robotparancsot indítani.
Infó: #3376-3382 között.
Múltkor linkeltem azt az 1Sheeld shieldet. Ha jól emlékszem, akkor az nem csak Arduinohoz, hanem málnához is jó. Van hozzá alkalmazás, ami Tasker beépülő. -
pocok1970
tag
Üdv a Tasker Guruknak!
Csak most ismerkedtem meg ezzel az appal,nagyon tetszik.
Meg tudnám valahogyan oldani azt,hogy egy appot ne lőjön ki és adott idő múlva indítsa újra,hanem mondjuk 10 percenként start-stoppoljon.Magyarul ne lője ki a progit teljesen. Esetleg egy taskot lehetne alkotni,ami a rendszeridőt tudná megváltoztatni adott intervallumban?
Erre nem igazán találtam eddig megoldást a fórumon.
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
törölt tag
válasz
slice14
üzenetére
Ezek formázási minták.
Symbol: a használandó kód, pl: "D"
Mearning: a "D" jelentése: day in year = az év hányadik napja
Kind: milyen jellegű infót ad vissza (számot)
Example: például 189Pl., ha valamilyen módon értelmezésre kerül a dátumra vonatkozó kérdés, akkor a táblázat alapján a válasz két TTS szöveg.
1.: "A mai dátum"
2.: idő szövegesen -> formázott szöveg -> minta -> MMMM dd
Ettől Maris így szól: A mai dátum szeptember tizenhat.
A táblázatban szereplő kódokkal lehet variálni, hogy miket mondjon Maris. Ez natív Android megoldás.Azt nem tudom, hogy Taskerben hogy kell minta alapján formázott szöveget beállítani. Robotban így néz ki:
-
törölt tag
válasz
slice14
üzenetére
Én az Android dokumentáció alapján csináltam.
-
törölt tag
válasz
slice14
üzenetére
Miért kell ehhez autovoice? Ezt egy síma, TTS felolvasással is meg lehet oldani, azzal pedig le lehet kezeltetni a változókat. Legalábbis, Robottal így oldottam meg.
http://youtu.be/eXKZHQwdt7I
Kb. az utolsó 10mp -ben mondatom ki a dátumot és az időt. Ez egy síma szöveg + változók. -
slice14
veterán
válasz
krysn95
üzenetére
Ez is számba vettem, de kényelmesebb volna azt mondani pl a holnaputáni időjárás helyet pl hogy pénteki időjárás. De ugye az auto voice nem kezeli a változókat. És valahogy le kéne kérdezzem hogy az adott változó tartalmazza e a péntek kifejezést.
Jut eszembe hogy ott az if, a lekérdezésre, de hogy tudom meg oldani hogy bemondom hogy pénteki időjárás és jelen esetben bemondja azu Elorejelzes3td2-őt és az Elorejelzes3tn2-t. Az Elorejelzesxtd és tn a szöveges időjárás.
#4466: Annyi hogy fordítot sorrendbe adod meg a parancsok sorrendjét.
-
slice14
veterán
válasz
krysn95
üzenetére
Ezeket szépen visszafelé sorba meg is csinája, mert az utolsó parancsot tesz az első. Tehát ha úgy mondod be hogy "mai dátum és hány óra", akkor bemondja az időt majd a dátumot. Mint írtam az auto voice részbe nem másztam bele annyira.
Ezt bizonyítja az előző kérdésem is.
-
krysn95
csendes tag
válasz
slice14
üzenetére
ez működőképes és jó 5ket amíg alig pár parancs van és azt is biztosan tudom, hogy melyeket akarom összekapcsolni
de én azt szeretném hogy akár az összes parancsot is tetszés szerint összetudjam kapcsolni egy hang paranccsal.
Youtube tutorialban már láttam ilyet, de nem jövök rá, hoyg csinálják..Pl.: kapcsold fel a lámpát ÉS mond be az időt ÉS nyisd ki az ajtót ÉS indítsd el az X appot
erre ki tudja a a varázslatot?
-
slice14
veterán
Erre valaki tud valami megoldást?
-
slice14
veterán
válasz
krysn95
üzenetére
Nekem bemondja, csak fordítva. Tehát a legutóbbi parancsas reagál elsőnek, majd utána mondja az előtte kiadott parancsra a választ.
Mint írtam, hozz létre egy harmadik parancsot, ammi mind kettőt elmondja egy harmadik task say-jével.
Persze két parancs ne tartalmazza ugyanazt a szöveget, mert lehet bekavarodik és elmondja mindkét válaszlehetőséget. Tehát pl. ha arra vagy kíváncsi hogy hány óra, akkor a parancs legyen "hány óra"és ha a dátum is érdekel, akkor meg "mai dátum és idő". Lehet van rá jobb megoldás, de nem mélyültem bele annyira ezen részébe.
-
krysn95
csendes tag
válasz
slice14
üzenetére
"Külön taskot hozol létre a say-nak és beleírod az adott változókat a megfelelő sorrendben.
A parancs meg meghívja az adott taskot, amiben a say van"Ez stimmel. A kérdés az hogy két vagy több ilyen parancsot hogyan kapcsoljak össze egy mondatban?
Hangparancs1-->Say1
Hangparancs2--> Say2Csak külön-külön megy..
de ha egyben adom meg neki egy mondattal, hogy "parancs 1 és parancs 2" akkor nem hajtja végre mindkettőt.
Mit kellene beállítanom ehhez?
köszönöm!
-
slice14
veterán
válasz
krysn95
üzenetére
Na ítt van a projekt. Ne-feledjétek a wuderground.com regisztrációt az api key miatt. és a Tasker mappát másoljátok a gyökérbe.
Minden benne van a temp mappába, ami kell. És ha ikont cserélnétek, akkor nevezzétek el az ikonokat a jelenlegi ikon nevek alapján.
Töröm a fejem az ikonok egyszerűbb megoldásán, de addig is így marad.
Jut eszembe, ha szerkeszteni akarja valaki a js-t, ajánlom a Notepad++t, mert így telefonon már átláthatatlan.
krysn95: Gondolom az autovoice konfigurálás már menni fog.
-
slice14
veterán
válasz
krysn95
üzenetére
Külön taskot hozol létre a say-nak és beleírod az adott változókat a megfelelő sorrendben.
A parancs meg meghívja az adott taskot, amiben a say van.
Az előző kérdésedre meg g annyit tudok mondani, hogy Mr Dini fórumtárssal összedobtunk egy 10 napos előrejelzést a wunderground.com szolgáltatja az adatot hozzá. Ebbe nincs say, mert azt külön projektként kezelem, de van hozzá scene is. Annyi hogy ez már js-be írtuk át, mert így gyorsabban lefut.
Ha akarod újra linkelem, mert a korábban linkelt változat óta sok mindent irkáltam át benne. És újra kéne mentsek egy api_key nélküli változatot is, ha kéne valakinek a frissebb verzió.
Annyi lenne a dolgod hogy regisztrálsz a wuderground.com-on egy api_key-t magadnak és beírod majd a http get path-nél az api_key helyére.
Na de előszőr lementem és aztán linkelem is.
-
krysn95
csendes tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
későbbre hagyom, akkor de köszi a választ.
Abban tudsz segíteni, hoyg hoygan oldjam meg aztautovoice esetén, hogy ha egy mondatban 2 vagy több parancs is van, akkro azt mind hajtsa végre?
Pl
task1: Milyen nap van?--> kedd
task2: hány óra van?--> 15:00Parancs: Hány óra van és miylen nap--> 15:00, kedd
remélem érthető..mind a tutorial videükban, ahol sima "and"-el összefűznek több parancsot is..
köszönöm!
-
krysn95
csendes tag
Sziasztok!
Arra van esetleg valakinek kész taskja, hogy felolvassa nekem nagyon röviden az időjárást (a XI kerületben..mint google ha beütöm hogy időjárás és azonnal kiadja)
Nem kell lokáció lekérés, csak a nagyon rövid, helyi, aznapi időjárás.
köszi előre is!
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ehhez mindenképpen változókban kell letárolnod a pillanatnyi frekvenciákat. Hogyan lesznek a változókhoz aktuális, megfelelő magra/magpárra lebontott frekvenciaértékeid?
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Gyanítom, hogy nem a "wait" lesz itt a legnagyobb falat.

-
-
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem egészen értelek, de ha az kell, h megnézi az időt, hozzáad 5 percet, majd az így kapott eredményt letárolja egy változóba, az tök egyszerű. Js-el pár perc összedobni.

-
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A wait nem jó?

-
aprokaroka87
nagyúr
üdv!
a taskerben az hogyan oldható meg hogy valami pl 5 percig tart?
időtől függetlenül. -
krysn95
csendes tag
Sziasztok!
Arra van valakinek ötlete, hogy a Tasker + autovoice folyamatosan hallgasson?
Tudom, hogy van continous listenning, de ez mindig megáll egy idő után és nem figyeli a parancsokat.
Nekem olyan megoldás kellene ami, ha törik ha szakad folyamatosan figyel napokon, heteken keresztül..amíg ki nem kapcsolomRészben ehhez kapcsolódó kérdésem, hogy megoldható az, hogy a tasker+autovice egy win laptopon keresztül hallgatózzon folyamatosan? Tehát egy windows gépre kötött mikrofon lenne a vezeték nélküli "füle" gépnek.
Hálásan kösz minden tippet!
-
aprokaroka87
nagyúr
üdv!
A Taskerben a code>javaofunctions rész mire lenne jó?a 4.7-től van benne.
-
slice14
veterán
Hali... Kéne egy kis segítség. Az autovoice recognized tud olyat hogy változó tartalmát nézi és a szerint hallgat a szóra? Az időjárás cucchoz kéne. A három napos időjárást akarom olvastatni, a változó a nap nevét tartalmazza. Tehát jelen esetben bemondom hogy pénteki időjárás és felolvassa a harmadik nap időjárását.
Remélem érthetően írtam le....
-
aprokaroka87
nagyúr
vajon ez a mobilnetes bekapcsolás megoldható lenne-e a beépitett java functionsal?
vagy az másra van?
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Természetesen sehogy. A root eleve biztonsági kockázat. PC -ket sem "illik" rendszergazdai módban futtatni. Nekem csak az ezzel a problémám, hogy ha ez az én érdekem és az én biztonsági kockázatom, akkor miért nem dönthetek róla én? Persze, aki nem mesevilágban él, az tudja rá a választ. Abba sajnos, bele kell törődni, hogy a nagytestvér figyel. De, hogy döntéseket is hoz helyettem, az nekem már erős.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Mert a GPS Gingerbread, a mobiladat meg Lolli óta van korlátozva. Természetesen csak a user biztonsága érdekében. Van még pár ilyen (pl. beviteli mód váltás, rendszerlog, másik alkalmazás állapot infói, külső SD -re írás, SELinux deaktiválás, stb.).
-
törölt tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Azzal a bankos üggyel nehéz lesz összehozni. Legutóbb, egy másik topikban, már az Xposedes trükköknél tartottunk, de így is csak a bankváltás lett a megoldás.
Szerk.: Lassú voltam.

Esetleg Autoinput.
-
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem erről van szó, csak a fejlesztő még nem talált rá root nélküli megoldást.
-
Mr Dini
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Már megint ez a szerencsétlen Barclays...

Az roottal sehogy sem fog müködni, még xposedes root cloakal sem...

Esetleg próbáld ki, h root nélkül megy e a shellparancs, amit írtam.
-
GrooveHero
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ömmm...igen

Igen sajnos a lolli miatt van ez. Secure settings kell playröl ezt tudom, már meg is van.
Még root kellene, bár ez kicsit bajos lesz, mert a Barclays banking app nem nagyon szeresse a rootot. Na de ez már az én saram. De majd kitalálok valamit.
-
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Foggalmam sincs...

Sokat faragtak az APIkon, lehet, h csak a Tasker nem lett "lollipopkész" bár végiggondolva ez sem igaz, mert valóban csak roottal lehet kapcsolgatni a mobilnetet.

Szerintem inkább a GPS kapcsolgatása van röhejesen
megoldvaelrontva a régebbi droidokban is.És hogy választ is kapjál elvileg a kugli célja ezzel, az adatvédelem volt a noname appokkal szemben.

-
Mr Dini
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Ha a lolli miatt nem megy a dolog, akkor vagy Secure Settings(Play), vagy Taskeren belüli +oldás a Shell (root pipa) svc data enable, tiltásnak ugyanez, csak disable-lel.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
GrooveHero
üzenetére
most használod elöször a taskert?
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Hogyan tudnám taskerrel a telefonon (Nexus 5) a mebilnetet egy bizonyos időpontban ki és bekapcsolni? Mondjuk reggel 7-kor mikor megyek le hazulról be, és este 6 mikor megjövök akkor meg ki.
Köszi előre is, ha valaki tud segíteni

-
Mr Dini
addikt
válasz
ltpalermo
üzenetére
Köszi! Gondoltam rá, de számomra a Js egyszerűb és meglepően gyorsabban fut le.
És persze itt a JS is.
var music = local('%track');
var music2 = music.split('title=');
var music21 = music2[1].split(',');
setGlobal('%Zenecim', music21[0]);
var artist = music.split('artist=');
var artist2 = artist[1].split(',');
setGlobal('%Zeloado', artist2[0]);Én azért vettem külön az előadót, meg a szám címét, mert másra is kell, de ha Neked egybe kéne, akkor ez kell Neked!:
var music = local('%track');
var music2 = music.split('title=');
var music21 = music2[1].split(',');
var artist = music.split('artist=');
var artist2 = artist[1].split(',');
setGlobal('%Zene', music21[0]+' - '+artist2[0]);
flash(global('%Zene')); /* a flashtől kiveheted nyugodtan nem fontos. */ -
ltpalermo
csendes tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
vhol egy külföldi fórumban futottam bele, h a variable search and replace-nél lehet használni reguláris kifejezéseket. az alapján csináltam, mert a js-nek nem tudtam hogy álljak neki, úgyhogy ha azt leírod azt megköszönöm, mert ez 3 sor, ill. annyi, amennyi infó kell a %track-ból
szóval így néz ki:
a search részhez ezt írtam: (?<=artist=).+(?, catUri) ez a %track-ból, azt a részt keresi meg, ami az artist= után szerepel és levágja a , catUri előtti résznél. ha a Store Matches In részhez írsz egy változót, mondjuk jelen esetben én %artist-ot írtam, ekkor az %artist1 fogja tartalmazni a nekünk kellő részt.
szóval ez annyi sor lesz, ahány infó kell, és mindig meg kell nézni, h mi jön utána és azt írni a + utáni zárójelbe, mert ha csak a vesszőnél akarom elvágni, akkor vmiért nem működik -
Dottore
addikt
Azért a Tasker tud meglehetősen ostoba is lenni.
Feladatokhoz rendelt custom ikonokat (na meg a scene bitmap is) visszaállítás után manuálisan kell beállítani, pedig mindig ugyanott vannak, mindig ugyanazok. Nem vagyok programozó, de ezt annak aki egy ilyen appot megír, beletenni, hogy az elérési utat is mentse... hát...

-
ltpalermo
csendes tag
válasz
slice14
üzenetére
ehhez nem feltétlen kell a tasker, a zooper-nek van rá beépített változója, a #SASET# ez 0-t ad vissza ha nincs beállítva ébresztő, 1-et ha igen. én pl így oldom meg, h ne írja ki ha nincs beállítva:
$#SASET#=0?:akármi amit ki akarsz iratni vele$ ez pont az csinálja amit szeretnél, semmit nem ír, ha nincs beállítva, ill. ha be van akkor azt amit a : után írsz -
slice14
veterán
Sziasztok
Hogy tudom lekérni azt hogy az ébresztő aktív e? Azért kéne, hogy a zooper ne írja ki, ha nincs beállítva.
-
ltpalermo
csendes tag
-
Mr Dini
addikt
-
törölt tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Csak gondolatébresztőnek!
A Poweramp nem engedelmeskedik az Androidos médiavezérlő parancsoknak? Azokat "input keyevent X" parancsokkal is tudod vezérelni. Ezek az érvényben levő médialejátszásra érvényesek, amennyiben az adott lejátszó ezeket használja. Taskerben nincsenek médiavezérlő utasítások?
Ha indítani akarsz egy számot, akkor használhatod az ACTION_VIEW intentet. Az uri sorban kell megadni a fájl elérési útját. Ez alapján, a rendszer, az adot fájltípus szerinti, alapértelmezett alkalmazásnak továbbítja az intentet. Ha az a Poweramp, akkor azzal fog indulni.Ami a fentebb említett feladatot illeti, nem ismerem a Poweamp lehetőségeit. Megnéztem a Music Folder Playeremet és abban beállítható, hogy mi a teendő, ha lejátszotta a mappában levő, összes számot. Van "ugorjon a köv. mappára" opció. Ha a mappanevek elé sorszámot teszek és a 01 -es első számával indítom a lejátszást, akkor a síma médiavezérlőkkel lehet befolyásolni a lejátszást. Sztem a száminfókhoz sem kell spec. API. Ez a Folder Player meg tudja jeleníteni a szám infót a "rolón". Nem teszteltem, de 4.3 -tól a 3rd. party appok értesítései is lekérhetők.
-
ltpalermo
csendes tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
[ezen] az oldalon elég jól le van írva minden, én is csak innen tudom ezeket, de még van olyan rész amit nem értek.
a play/pause az pont az elején van, az Action com.maxmpz.audioplayer.API_COMMAND lesz, az extra pedig cmd:1
a szám címét én is próbáltam, úgy csináltam ahogy az előző hsz-emben írtam, tehát event alatt intent received com.maxmpz.audioplayer.TRACK_CHANGED és kapsz egy %track nevű változót, ezt pedig lehet split-elni, de egy-egy számnál előfordult h nem írta ki csak a változó nevét. biztos van egyszerűbb és jobb megoldás, de mondom még nem értek mindent belőle -
Mr Dini
addikt
válasz
ltpalermo
üzenetére
Szia!
Asszem Te vagy az én emberem!

Pont most kezdtem bele egy widget készítésébe, ami a powerampot irányítja. Tudsz felvilágosítást adni az intentjeiről? Nem sokat eredményezett nálam a kuglizás... Elsősorban az érdekelne, h a play/pause intent hogy néz ki? Illetve valahogy vissza tudnám kapni az éppen játszott szám címét?

Előre is köszi!

-
ltpalermo
csendes tag
válasz
Kispósi
üzenetére
több ötletem is van, nem vagyok benne biztos h mind jó/működik, de egy próbát megérnek:
- a poweramp tud intent-et küldeni, amikor számot vált, tehát a taskerben új eseménynél a system-nél van az intent received, ide írd be h com.maxmpz.audioplayer.TRACK_CHANGED. ez egy lokális változóban, a %track-ban tárol mindenfélét az éppen játszott/szüneteltetett/leállított számról. ha ezt beállítod egy globális változóra, akkor már tudsz vele játszani az edzős taskodban is, pl a wait until-al. a probléma annyi vele, amit fentebb is írtam, h nem csak olyankor küldi el az intentet, amikor szól a zene, hanem ha le van állítva akkor is. habár ez esemény és nem státusz, de bekavarhat, ki kell próbálni
- a másik ha nagyjából ugyanannyi idő a bemelegítés mindig, akkor egyszerűen wait-et használsz, pl 5 percet, majd jöhetnek az edzős zenék, újabb wait 50 percig stb.
- a 3. pedig, ha három külön taskot csinálsz és mondjuk kiteszed őket widget-be, vagy az értesítési függönyre és kézzel kapcsolgatod őket
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Okos Otthon / Smart Home
- Ingatlanos topic!
- Napelem
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), és ezzel hívom meg a taskot. Így egy gombnyomás az egész. Tegnap csak annyi volt a baj, azért nem akart működni, mert a rövid nyomás esetén nem tudtam elérni a rendszernél, hogy ne headset felvevőgombjáként értékelje a jelet, és így az fogadta a hívásokat.

Csak ha hosszan nyomom a menű gombot, akkor tudok beszélgetni az autovoiceal...