- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lorcsi #31196 üzenetére
Erről jut eszembe egy érdekes sztori. Más jellegű (számtekk/teló) boltban voltam, ahol kerestem valamit (tény hogy nem napi szinten előforduló dolgot), de jópofa volt az egyébként udvarias, normális és korrekt eladó válasza: "nekem ilyet még nem mondtak". Ez tetszett azért. De próbált segíteni, javára legyen mondva.
Persze aztán megrendeltem ebayről, itthon nem nagyon tudtak rá mit mondani.
-
-
válasz
lorcsi #29042 üzenetére
hát ha jól sikerült a váltás, akkor egy Lumia920-as fogja váltani. WP7-tel kezdtem Omnián majd jött a WP7.5 Lumia 800-ason (most WP7.8 van rajta). Valahogy jobban kezemre áll, s a gondolkodásomnak jobban megfelel.
Androidon most hirtelen két dolog ami kiakasztott:
- az sms üzenetek görgetése közben az üzenet eltűnik és valami betöltés folyamatban szöveget ír ki, s így sokkal rosszabb / lassabb keresni a 20-50 sms között ami egy folyamban van.
- a másik apróság az, hogy pl üzeneteknél nem jöttem rá, hogy hogyan tudok a userhez ugrani a kapcsolatokhoz... -
-
Rick4
félisten
-
adequate_cou
senior tag
válasz
lorcsi #28753 üzenetére
Adagkérdés érdekes. Gőry ilyen szempontból ideális. Az azoknak valók akiknek mondjuk gasztronómiailag nem vágynak exkluzív dolgokra, de minőségi alapanyagból készült ételt akarnak bőségesen a tányérba.
Alabárdosban nincsenek ekkora adagok valóban, de nevetségesen kevés sem az én tapasztalataim alapján.
Ha már két személyes tál, céges kajáláson legutóbb az volt a menü Gőryben, próbáld ki, abban nem fogsz csalódni.
Ha valaki nem ismerné akkor most ajnároznám egy kicsit a Bistorantot, a John Bull mellett található, még elég kevesen ismerik. Az menjen ide aki nem hatalmas adagot vár hanem exkluzív kajákat, jó borokat és Szegeden a _legminőségibb_ kiszolgálást.
-
-
-
sss
őstag
válasz
lorcsi #26378 üzenetére
Haverokkal mennénk, de mondom még csak most merült fel ötletként. A kerékpárt kényelmesen lehet vonaton is szállítani, szóval nem feltétlen itt a környéken. Korábban olvastam egy blogbejegyzést egy ilyen túráról, kb. arról szólt, hogy pár napot tekertek főleg erdős tájakon, megtetszett a dolog.
-
-
azbest
félisten
válasz
lorcsi #25651 üzenetére
Ha jól láttam az a ház think centere m51 gépé lehetett. SFF-ként írják, valsz nem "szabvány" méret és tápja sincsen az eladónak. Kicsit elgondolkodtam rajta én is, mondjuk raspberry pi set-top-box ház gyanánt, de még a mostani kibelezett dvd játszó házát sem laktam be teljesen vele
-
maláj
addikt
válasz
lorcsi #25647 üzenetére
ez hol cube ???
Syl: kigondoltam, hogy mi az amire szükségem van és azokat fogom beszerezni
¤ 1 db 16 ventis oldallap konvektor előlapból kivágva és méretre hajlítva
¤ 1 db mini ITX 1 fekete kocka házban (rikárdó ne sztrájkolj)
¤ 1 db kütyü a TV hátuljába (iMito MX1 feketében)
¤ 1 db Samsung Galaxy Advance S feketében
¤ 1 db Logitech K400(R) mert ágyból gépezni + HTPC-zni jóóó
¤ 1 db Samsung 830 SSD a mini ITX-be ...
¤ 1 db HP Proliant N40L mert 0-24-ben ez menne ...
¤ 1 db Evolve Jungle R216 mert aránylag olcsó de jó cucc
¤ 1 db TP Link 821N mert a madzag már nem divat -
r0by
addikt
válasz
lorcsi #25357 üzenetére
Kb. 1 hónapja voltam a heavy pedal-ba. Nem ez a legolcsóbb hely, de legalább nyitva vannak 5 után is, hogy meló után el tudjak menni..
Általában én szerelem a bicajom, de most a hátsó kazettát kellett volna cserélni, azt meg most nem volt kedvem megtanulni. 2 nap alatt megvoltak, és csak 4k fizettem érte.Egyszer voltam monoblokkért a kálvárián a Canga nevű boltba. Megvettem a cuccot, és gondoltam poénból rákérdezek, hogy mennyi lenne a beszerelés és mikorra vállalják. Az árra már nem is voltam kíváncsi, mert azt mondták, hogy két hétnél hamarabbra nem is tudnak időpontot adni..
-
Rick4
félisten
válasz
lorcsi #23673 üzenetére
A benzines asszem 50 liter körül van, jó egy éve nem tankolom csak 8-10 literrel, a gáztartályból meg direkt 55 literest rakattam bele, ebbe tök üresen 43-44 liter fér, ezzel megy kb 620-650km-t lábtól függően, csomagtartóból nem látsz semmit, kívülről nem látsz semmit, csak akkor kell mosolyogni, mikor megtankolod. Én mindig itthon tankoltam bele, azért is kellett ekkora, jövőre itthon emelik, de Szerbiában, Szlovákiában, Romániában még mindig marad kb 200Ft a gáz literje, szóval egyébként is jól jön a nagyobb tartály.
-
Rick4
félisten
válasz
lorcsi #23644 üzenetére
Gázos Punto 2001-es 1.2-es direkt 8 szelepes eladó lesz hamarosan, elektromos szirszarokkal, (hazakísérőfény, elektromos ablakok, kétfázisos elektromos szervó, projektoros lámpák, fordszámmérős műszerfal, gyári immo, gyári centrál) magasságában is emelhető, állítható gerinctámaszos vezetőülés, két légzsák, kb 7000 km-rel ezelőtt fényképekkel dokumentálva felújított motorral, összes szelep, szerepszárszimmering, csapágy, gyűrűsor, hónolás, szelepfészek bemarás, stb stb... új komplett hátsó fékkel, új hátsó telókkal, a héten veszem az új első betétet, és ezzel viheti az új tulaj. Összes alkatrésszámla megvan, km és dátum szerint minden cserélt dolog leírva, stb stb... Ja, és ezen minden működik, még a műszerfal izzók is, manuál klíma is van, ez is pár hónapja számlásan, profi helyen elvégezve, tisztítva, leszívva, újratöltve, stb.... Alja és a kipuffrendszer is totál hibátlan, sosem hegesztgetett, alvázvédővel lekenegetett, hanem eredeti állapotú, és úgy jó, nem kell taposólemezt, küszöböt cserélgetni mint sok testvérénél....
Még ha jól sikerül, egy friss műszakit is nyomok rá, egyébként februárig van még rajta.
Gázból reggel tankoltam, 8.5 literre jött ki de csak pár km-es full város volt, most Pécsen vagyok, idefelé nem siettem, de 6.5 liter gáz körül tuti megáll, estére kiderül, dízelekkel nem érdemes szerintem vacakolni. Ja, és elől nagyobb hely van benne, mint egy G Astrában. -
Rick4
félisten
válasz
lorcsi #22844 üzenetére
Most fogok menni tankolni, tegnap Győrben tankoltam, Veszprém felé kerülve, 110-120-as tempóval végig, a 347 km-re tankoltam kemény 19.48 kg-ot, 5.6 kiló jött ki 100-ra, ez 1257Ft/100km.
Szerintem jó lesz ez, visszafelé M1-M0-M5ösön jöttem a szokásos 105 km/h körül, kíváncsi leszek, majd írom ekkor mi sikerült.
Srácok!
Van itt két APC smart ups 1500i, (980W) menedzselhető, lcd kijelzős szünetmentes, újonnan 140 ezres volt darabja, 4 hónapot mentek, 8 hónapja be se voltak kapcsolva, tehát valószínű akksisere. Az egy készülékbe szükséges 2 db 18Ah-s akksi megvan 20 ezresből, mennyit érhet ez, kell-e valakinek? 40K/db-os ajánlatom van rá, de akkor 65-ből megvan új APC aksikkal, ami elég messze van a bolti ártól... Adjam oda 40K/db áron, vagy lesz jobb? -
Rawulf
őstag
válasz
lorcsi #21548 üzenetére
Pedig a legújabb divat Szegeden, hogy a nagykörúton szétnézés nélkül vált sávot a tahó.
Az egyenrangú kereszteződés komoly fejtörő bizony nem egy autósnak. Én nem tartom jó megoldásnak, hogy mindenhova 30-as övezetet akarnak tenni.
A lámpás körforgalom, pedig orosz rulett, mikor a körforgalmat alapból sokan nem tudják használni rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest