- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispéé
senior tag
válasz
Rhino666 #83462 üzenetére
tényleg van ilyened? alig hiszem el
rick: igen, szegeden alig lehet kapni vmit és ha lehet is valamit, drágább mint BP-n. Ki érti ezt? Gondolok itt, ruházatra, műszaki cikkekre, akár használt motyókra,stb. Alig van választék, itt a hardveraprón és a jófogáson is, messziről meg nem rendelek idegentől, mindent csak személyesen, így a kör leszűkűl.
Pl. hónapok óta vadászok egy alig használt Airpods-ot a környéken, egyszerűen nincs, BP-n meg volna vagy kapásból 3 is... -
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Rhino666 #83439 üzenetére
Vidék-Budapest, 40 kg-tól 3.712 Ft/csomag (+65 Ft/kg). Feltételezem, egy 90 centis heverő nem nehezebb, mint 40 kg.
Az egy darabban feladható legnagyobb csomag 300x150x160 cm, vidékről a 120x60x70 cm-t meghaladó csomagok egyeztetést igényel, ami gyakorlatilag kimerül abban, hogy melyik napon futó autóban lesz hely. -
Rick4
félisten
válasz
Rhino666 #76873 üzenetére
Siemens, Bosch, AEG, Electrolux vagy LG Tapasztalatból, vagy a munkádból adódóan tudod, hogy ezek bármivel is jobbak, mint egy whirlpool (amire pl 5 év gari van), indesit (amire 5 év gari van), fagor (amire 5 év gari van), mondhatni ugyanazon képességekkel, bő 2.5x-es gariidővel, de harmadáron, vagy csak tények nélküli vélemény volt?
-
stopperos
senior tag
-
martonx
veterán
válasz
Rhino666 #74969 üzenetére
A Belvároshoz közel elég szubjektív, szerintem én ÚjRókuson is a Belvároshoz közel lakok
Viccet félretéve rókusi Tescoban 790 a napi menü, és nem vagyok kis étkű, de meg szoktam szenvedni a mennyiségével.
Kormányhivatal menzáján is elég jó adagokat adnak, bár emlékeim szerint nem a legolcsóbb. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Rhino666 #74969 üzenetére
MRE katonai kajacsomagot keress, abban lesz kalória és kb 3k/nap környékén van.
Vagy főzöl otthon csirkét rizzsel, meg rizst csirkével és csomagolsz magadnak.
Ott a sokat emlegetett svédasztalos hely étterme a Rákóczi téren a megyeháza oldalában.
De ha csak a kalória számít, akkor veszel löncshúst és fehér kenyeret, napi 500-600 Ft-ból meg is vagy. -
Vesztor87
senior tag
válasz
Rhino666 #69318 üzenetére
Nézd, nekem digi van (bár sztem a 100/50 mindenre elég, ennél is kisebb vt csak felemelték), tény hogy jó, de ez tényleg nagyon kevés helyen van. Még Szegeden se mindenhol, egy Makó szintű településen meg abszolút felejtős pl. Kár érte. Apósék Földeákon 3,5k-t fizetnek az 5 megabitért... szal annyira nem vész a T. Van egy haver aki T-nél melózott, mesélt ezt azt... oda kell figyelni a számláikra nagyon, meg az üszi-vel ha beszélsz nézd meg utána mit nyomtak rád
Szerződést megszüntetni megint néha érdekes (kiszámlázzák a vissza vitt készüléket stb).
-
ebegab92
senior tag
válasz
Jaja, csak sajna a DIGI kevesebb helyen van. Aki meg nagyvároson kívüli (pl.Szt.mihálytelek), annak meg max. az Invitel húzza ki. Haver mondta, hogy 2 Mb/s-ért fizetnek 3 ezer körül...Viszont 5500-ért találtam vodás mobilnetet, ami 12 GB (+0-6 óra között 100 GB) és max.42 Mb/s...Lehet, hogy váltanak rá
-
Rick4
félisten
válasz
Pont úgy lehet ezzel a digis nettel érvelni, mint az olcsó telekkel a Holdon. Van ugyan, de elég kevés ember számára elérhető, tehát gyakorlatilag ahol nincs, ott felesleges számításba venni.
Tomama:
Semmi baj sincs vele, akinek digije van, az arra húzogatja, hogy neki az van, akinek meg nem az van, az szeretné ha az lenne. Nekem 120/10-es van, szintén nem használós telefonnal 6500-at fizetek, és teljesen elégedett vagyok vele.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Rhino666 #69173 üzenetére
Anno amikor fegyverbolthoz kerestünk üzlethelyiséget, az egyik mókus kinyilatkozta kerek perec, hogy se számlát, se szerződést nem ad. Külön el kellett neki magyarázni, mely hatóságok milyen gyakoriságú ellenőrzésére lehet számítani egy ilyen tevékenység esetén és ennek ellenére sem akart se szerződést, se számlát, de még így is kiadta volna a bérleményt.
-
azbest
félisten
válasz
Rhino666 #69176 üzenetére
Az a 10-20 eladó valójában 1-2. Ugyanaz a feladó címe. Volt olyan termékfajta, amiből minden ugyanonnan jött.
A postáról írtak is igazak lehetnek. Van akitől rendelve, normál egyedi küldeményként feladva 10 munkanapon belül megérkezik a levél, ezen jellemzően bélyeg is van. Mástól pedig 1 hónapot is gyűlik, mire továbbkerül. Újabban pedig mindenféle alternatív szállítási módokat is bevetnek, amelyek kínán belül vagy európai központig viszi a küldeményt és csak utána kerül be a hagyományos postai rendszerbe.
Nem ingyen dolgoznak. Voltak videoriportok ottani piacokról és kb ebay-es ár feléért lehet venni az árusoktól. Persze valószínűleg nagyobb tételben már nem ott vesznek, legfeljebb ott rendelik meg.
-
_Petya_
őstag
válasz
Rhino666 #69077 üzenetére
IKEA MARKUS-t ajánlom, 45k most.
Must have:
- ergonómikus/ortopéd/anatómiai kialakítás (beépített deréktámasz) -> check
- állítható kartámasz (tört már el alattam kartámasz, ami egyben a forgószék vázát képezte) -> nem állítható, de nem képezi a szék vázát, csak az ülőlaphoz csatlakozik, elég masszív, fémből van
- magas háttámla -> check
- fém lábcsillag (tört már el alattam műanyag lábcsillag -> check
- masszív hátrész (ne mozduljon el az ülőlaptól a súlyomtól) -> elmozdul ahogy dőlsz hátra, de ez nem bug hanem feature, így működik a döntő mechanikája
Nice to have:
- aszinkron mechanika
- valódi bőr borítás (fekete szín preferált) -> fejtámla és az ülőlab fekete valódi bőr, a háttámla hálós levegőáteresztő szövet, nem izzad be a hátad, szerintem király
- fém vagy fa motívumok -> szürke fém mindenhol, ahol nem bőr/szövet
- hintafunkció -> check, hátradöntve lock-olható is
- ha fejtámla is van, akkor lehetőleg állítható legyen -> nem álíltható, fix. viszont, elég széles magasság tartományban kényelmes, én alacsony vagyok, nekem is már épp jó, de +20cm vagy akkor sem lesz kényelmetlen
- strapabírás (nem vagyok már 100kg, de még lehetek) -> én 80 vagyok, 3 éve megvan, nincs probléma
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Rhino666 #69077 üzenetére
Nem olcsóbb,de talán ez megfelelhet neked.
Van még itt több is,nézegess. -
HaZse
őstag
válasz
Rhino666 #67839 üzenetére
Azt hittem, hogy ennek a forgalmazását rég megszüntették. Szerencsére én nem élek vele és nem rontom ilyenekkel a vesémet. Tudom, hogy miről beszélek, mert öcsém is ilyen dolgokat eszik, sőt az unokatesóm, aki súlyemelő volt és ilyen "kirakat baba" izompacsírta. Ő monta, hogy mennyit számított a verseny előtt a víz és minden bevitel. De már befejezte, mert többször veseproblémája lett)
Bocsi, senkit sem szerettem volna megbántani ezzel, de legyen mindenki tisztában, ha ilyet szed, akkor a saját szervezete mennyi bír ezekből a kiegészítőkből. Érdemes orvossal felvenni a kapcsolatot és rendszeresen vérvételre járni, hogy nmincs-e baj. Mert pont a vese beszűkülés az egyik olyan betegség, ami szépen lassan tünetmentesen jön elő. Mikor már tünetei is vannak, akkor meg rohan az ember fűhöz-fához.
-
Agyasima
őstag
-
Rick4
félisten
válasz
Rhino666 #66272 üzenetére
A megtévesztő része a dolognak az, hogy ez nem elosztó, hanem közösítő. Ha egy sima, 3.5-es jack csatis, mikrofonos fejhallgatót szeretnél olyan notiba dugni, ahol külön van a mikrofon bemenet, és a fejhallgató kimenet. A testvére, amikor két 3.5-es jackból csinál egy 3.5-est. Van rá igény.
Amúgy meg: [link] -
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest