- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Pickit3 #41511 üzenetére
amikor nem drogozik, akkor pislog, lehet azt érzi kimaradásnak
nvidia gt210-nél volt hülyeség, hogy az energiagazdálkodásnál, amikor levitte az órajelet a kártya, akkor fekete képut mutatott pár képkocka erejéig. Le kellett tiltani az alacsony órajelet (2 monitorral volt bajunk vele).
Rossz a monitor.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Pickit3 #41060 üzenetére
Nálunk az új fénymásoló (Konica Minolta bizhub 4050) ami kb harmad akkora mint a régi volt csinált olyat hogy a lámpák vibráltak amikor dolgozott, fél nap után már fájt a fejünk és szóltunk a villanyászoknak hogy b@sszanak neki valamit. Húztak oda külön áramot oszt azóta is jó.
-
biker
nagyúr
válasz
Pickit3 #34535 üzenetére
"Visszatérve, simán mondhatta volna, hogy sd nincs csak micro sd ami adapterrel használható ugyanúgy, mint az sd. Ezzel a mondattal megspórolt volna egy elégedetlen vevőt."
aki olyan hülye, mint írta, hogy "fogalmam sincs milyen kell, ebbe a gépbe kell a legnagyobb" annak te magyarázhatsz...
-
-
wolfman
veterán
válasz
Pickit3 #33028 üzenetére
Annak vala az kezdetén, midőn még tejfölösszájú kiskrapek voltam, személyi számítógép vásárlásra adtam a fejemet. Pontosabban egy 487-as Intelen volt már akkor, de váltani szerettem volna 775-ösre rögtön. Bementem a legközelebbi boltba, mondtam hogy ezzel a konfiggal és + 50eFt-al mit lehet kezdni. Jajjhát nagyon jó helyre jöttem, ez kell neked, összerakjuk öcsém.
Össze is lett rakva a gép, de otthon valahogy csak nem érte el azt a teljesítményt amit szerettem volna. Ezután ahogyan okosodtam derült ki fokozatosan, hogy processzornak nem csak magórajele van, hanem sok más is amivel spórolni lehet, ugyan ez az alaplapokkal is igaz ahol nem csak a tokozás a lényeg, a memóriákról nem is beszélve, bár utóbbinál inkább a méret a lényeg. Miután haverok HDD-inek sorozatát cseszte el a gépem, nyilvánvalóvá vált, hogy nem csak alaplapot, de tápegységet is cserélnem kéne, mert a Codegen 400w-os minden zavart és nyűgöt gyönyörűen átenged saját magán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest